Találatok a következő kifejezésre: Mire jó baldachin (2 db)

A baldachin mire jó, azon kivül, hogy talán mutatósabb tőle a kiságy?

Legjobb válasz: Szúnyogok ellen is véd, ha az egész ágyra rá lehet teríteni.

Szúnyogok ellen is véd, ha az egész ágyra rá lehet teríteni.
sztem semmire nem jó :DD giccs
Azon kívül szerintem semmire.
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs feltéve, nem láttam értelmét. Csak most volt egy baldachinos kérdés és rájöttem , hogy a mai napig nem tudom mire való :) Nekem kisfiam van és szerintem hozzá ilyen nem passzol, ez olyan csajos dolog inkább.
Nekünk nem is volt, mert nem láttam értelmét. De jó a marketingje, nincs olyan kiságy a bababoltokban, amelyhez ne raknának fel baldachint, azt sugallva, hogy ez feltétlenül szükséges :)
Nekem téli születésû a kisfiam, és amikor hazavittük, nagyon hideg volt odakint. Amikor szellõztettem a szobában, jól betakartam és a baldachin még egy kis plusz védelmet nyújtott. Mivel eleinte velünk egy szobában volt, ha nem akartunk az egész szobában sötétet, elég volt, ha csak neki húzzuk be egy picit a baldachint amikor nagyon besütött a nap. Ezeken kívül valóban inkább esztétikai funkciója volt, igazából nélkülözhetõ babaholmi:)
sötétítõnek, porfogónak és huzat ellen is védi a babát. ha már nagyobbacska, persze le lehet venni. és igen, mivel sok port felfog (ami lássuk be, hasznos is), kéthetente-havonta ki kell mosni.
porfog ennyi.... ezért nem fogom használni mutatós meg szép de késöbikeben agyerek behuzza magához le is szakithatja magára is tekerheti stb stb
Kb. pont arra.
Talán még arra, hogy ha nagyon besüt a nap az ablakon és úgy van elhelyezve a kiságy, akkor kicsit sötétít... de erre való az ablakon a függöny és a redõny, úgyhogy igazából csak esztétikai funkciója van szerintem.
Jól beporosodik. Szedheted szét folyton és moshatod, vasalhatod. Akinek sok szabadideje van, hajrá. Nekem nem kell.
Hááát, talán csak arra, de ha olyan anyagból van kicsit sötétít a kiságyon.Volt nekünk is szép volt, jó volt...:) .
Én sötétítés miatt használom. Meg nekem tetszik is.

Mire jó a baldachin?

Legjobb válasz: Szerintem momentán csak jól mutat,meg talán a szúnyogok ellen,de nem találtam akkora gyakorlati hasznát,hog én azért pénzt akarjak kiadni.

Szerintem momentán csak jól mutat, meg talán a szúnyogok ellen, de nem találtam akkora gyakorlati hasznát, hog én azért pénzt akarjak kiadni.
Igen, csak A SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETI:sZÉP A KISÁGYFELETT:
Szia! Mi azért használtuk, mert kicsi volt a szoba, és csak úgy tudtuk elhelyezni a kiságyat, hogy nem messze volt tõle a Tv. Mi arra használtuk, hogy ne zavarja a tv villódzása. Ezért én sötét anyagú baldachint vettem, nem csak dísznek valót.
Szia! A baldachin kicsit árnyékot csinál a babának és persze jól mutat. Mi az elsõ gyerekünknél használtuk, mert kaptuk, de amikor a második is megszületett, akkor már nem mertem felszerelni a kiságyra, mert a kisfiam fél pillanat alatt leszedte. Azért egy ilyen szerkezetnek súlya is van és nem is lehet tökéletesen rögzíteni. A legjobbakat!
Szép, hangulatos, és a baba nem csak a falat nézi :)
Szia.A baba mkortól már lát , hihetetlen, de a fekete, a kék és a piros színt részesíti elõnyben.Az én lányom imádta nézegetni a rajta lévõ motívumokat, és mikor már nagyobb volt fogdosta és a rajta lévõ állatokat nézegette.És szerintem szép is.Ha rámhallgatsz nem készen veszel, hanem veszel méteráruban anyagot és megvarratod.A miénket én csináltam , és volt váltó is egyszerû megcsinálni, és sokkal-sokkal olcsóbb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!