Találatok a következő kifejezésre: Mire jó a Clostilbegy (3 db)

Clostilbegyt. Mire jó pontosan ez a gyógyszer?

Annyit tudok róla, hogy peteérést segíti el?. A sárgatest hormon m?ködését is segíti?

Legjobb válasz: Olvasd el ezt: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/CLOSTILBEGYT_ta..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Clostilbegyt-et kaptam! Mire jó ez, ha minden rendben van és van peteérésem is, csak vmiért nem sikerül a babó?

Vagy csak vmiféle megfigyelés? Kinek mik a tapasztalatai, már régóta szeretnénk babát, ezzel sikerülhet? Aki olvassa, irja le véleményét, és el?re is köszi mkinek!

Legjobb válasz: A peteérést segíti elõ!Ha kaptad,akkor nincs minden rendben veled!Egyébként ezzel sikerülhet teherbe esned! Mióta próbálkoztok?Ez csak 1 év után kellene felírnia egy jó orvosnak!(Mert sajnos elvékonyítja a méhnyálkahártyát a kúra.)

A peteérést segíti elõ!Ha kaptad, akkor nincs minden rendben veled!Egyébként ezzel sikerülhet teherbe esned! Mióta próbálkoztok?Ez csak 1 év után kellene felírnia egy jó orvosnak!(Mert sajnos elvékonyítja a méhnyálkahártyát a kúra.)
A kérdező hozzászólása: Már lassan 4 éve, de csak komolyabban most álltunk a babaprojektre! (orvosilag)
en harmadik honap utan kaptam, mondjuk nekem is volt peteeresem, sot, a dokinom meg a méhnyalkahartyam is megdicserte, hogy nagyon szep (:) )), egy honap utan jott a babó! (elotte mastodyont szedtem, de az homeopatias szer, nem hormon, es csak erositonek, meg serkentonek)

Mire jó pontosan a Clostilbegy gyógyszer? Vény nélkül is kapható?

Ki szedheti, s miért? Mennyibe kerül? :))

Legjobb válasz: Férfi és nõ is szedheti. Vényre kapható gyógyszer, csak doki írhatja fel.Kb. 800-1300 ft között van.Ha férfi szedi, akkor neki a csökkent spermiumtermelésre írták fel. Tehát hogy több legyen neki. Ha nõ, akkor neki a peteérés serkentésére vagy a petefészek egyes megbetegedéseire. Tehát ha nem jön össze a baba, akkor az orvos felírja, hátha ez segít.

Férfi és nõ is szedheti. Vényre kapható gyógyszer, csak doki írhatja fel.Kb. 800-1300 ft között van.Ha férfi szedi, akkor neki a csökkent spermiumtermelésre írták fel. Tehát hogy több legyen neki. Ha nõ, akkor neki a peteérés serkentésére vagy a petefészek egyes megbetegedéseire. Tehát ha nem jön össze a baba, akkor az orvos felírja, hátha ez segít.
A petetermelés elõsegítésére írják fel. Nekem pl. az elsõ hónapban rögtön 2 pete is megérett tõle. A másodikban 1. A harmadik hónapban terhes maradtam :D
A peteérés miatt szedtem, sikerült is az elsõ honapban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!