Találatok a következő kifejezésre: Mire jó Firewire (3 db)

Egy alaplapon mire jó a Raid vezérlő vagyis inkább úgy mondanám, hogy mire való? Meg a Firewire is mire jó?

Legjobb válasz: RAID segítségével több merevlemezt lehet logikailag egyként kezelni, olvasási sebességük is jelentõsen megnõ. Több konfigurációja van, a "valódi" RAID-ek az adatok védelmének célját szolgálják (több lemezen tárolják az adatokat, így egy lemez megsérülése esetén sem lép fel adatvesztés), a "nem valódi" RAID 0 pedig jelentõs írási sebességet is képes jelentõsen fokozni, ugyanakkor kockázatosabb, mivel nincs redundancia, egy lemez kiesése is teljes adatvesztést jelent. Firewire egy USB2.0-nál gyorsabb, hatékonyabb csatolófelület, USB 3.0 azonban mind sebességben, mind árban jobb nála. Leginkább Mac-es környezetben terjedt el (persze PC-s eszközök is használták, de inkább Apple termékek kiegészítõinél volt divatos).

RAID segítségével több merevlemezt lehet logikailag egyként kezelni, olvasási sebességük is jelentõsen megnõ. Több konfigurációja van, a "valódi" RAID-ek az adatok védelmének célját szolgálják (több lemezen tárolják az adatokat, így egy lemez megsérülése esetén sem lép fel adatvesztés), a "nem valódi" RAID 0 pedig jelentõs írási sebességet is képes jelentõsen fokozni, ugyanakkor kockázatosabb, mivel nincs redundancia, egy lemez kiesése is teljes adatvesztést jelent. Firewire egy USB2.0-nál gyorsabb, hatékonyabb csatolófelület, USB 3.0 azonban mind sebességben, mind árban jobb nála. Leginkább Mac-es környezetben terjedt el (persze PC-s eszközök is használták, de inkább Apple termékek kiegészítõinél volt divatos).

Mire jó a Firewire kártya?

Legjobb válasz: Firewire csatlakozó van rajta. Ezzel lehet nagysebességû kapcsolatot igénylõ külsõ eszközöket csatlakoztatni. pl. DV kamerát, külsõ wincsesztereket stb.

Firewire csatlakozó van rajta. Ezzel lehet nagysebességû kapcsolatot igénylõ külsõ eszközöket csatlakoztatni. pl. DV kamerát, külsõ wincsesztereket stb.

2g-s ipod nano valamiért nem jó. Azt írja ki, hogy a FireWire kapcsolat nem támogatott. Zeneszámok átmásolásához használja az usb kábelt. Nyugtázás középső gombbal. Ilyenkor mit lehet tenni?

És megnyomom a középs?t, de semmi. És állandóan kiírja, hiába nyomom. És ilyenkor nemlátom sem a menüt, sem hogy mit hallgatok, hangosítani és halkítani sem tudom, és ami a legbosszantóbb, hogy sehogy sem tudom kikapcsolni. Már visszaállítottam itunes-ba is, és még így sem jó. Már egyszer?en nem tudok vele mit csinálni. Azt sem tudom, hogy mi az a FireWire... :S Ezt hogy tudnám visszaállítani? És ha esetleg nem sikerülne, hova tudom vinni szervizbe?

Legjobb válasz: http://www.ipodszerviz.com/index_ipod.phpHa éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!