Találatok a következő kifejezésre: Mire jó Bromocriptin (2 db)

Mire jó a Bromocriptin 2, 5 -ös? Attól könnyebben összejön a baba?

Legjobb válasz: szia. itt elolvashatod , bocsi hogy csak linkeltem de nagyon fáradt vagyok most értem haza 36 órát vezettem , de remélem tudtam segíteni. http://www.50plusz.hu/gyogyszerek/termek/BROMOCRIPTIN-RICHTE..

szia. itt elolvashatod , bocsi hogy csak linkeltem de nagyon fáradt vagyok most értem haza 36 órát vezettem , de remélem tudtam segíteni. http://www.50plusz.hu/gyogyszerek/termek/BROMOCRIPTIN-RICHTE..
ez egy olyan gyogyszer ami rendberakja a hormont!neked valoszinüleg magas vagy alacsony valamelyik hormonod ha rendbejön csak azután eshetsz teherbe
Szia! Én is szedtem, magas prolaktinra adták. Azért vissza kell menni bizonyos idönként ellenörzésre. A 21. ciklusnap utáni vérvételt nézik, s megállapítják, hogy csökkent-e már a prolaktin szinted. Ha nem, akkor emelik az adagot! Az a jó, ha a szinted 20 alatt van, de 25 alatt is jó esély van a teherbeesésre. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Csak azért furcsálltam és nem értettem a dolgot, mert nekem még nem volt semmilyen vérvételem. Csak ugy anélkül felirta a doki, a clostilbegyttel együtt, de azt majd már csak a jövõ ciklusban szedem. A Bromocriptint meg tegnaptól folyamatosan. Ma vagyok a 13. ciklusnapon. Valakinek volt már igy hogy vérvétel nélkül felirták???
háát ez elég baj ha vérvétel nélkül irták fel!!!!!!azértz jobb inkább meddõségi központba menni ha valakinek nem sikerül mert ott nem kisérletezgeznek vele!!!!!

Mire jó a Bromocriptin?

Legjobb válasz: A szervezetben csökkenti a prolaktinszintet, ami ha magas meggátolhatja a peteérést. Sokáig kell szedni, hogy haszna legyen, de megéri ezzel kezdeni. A trehesség alatt pedig felmegy a prolaktinszint hogy ne legyen több érett petesejt, de amíg nem vagy terhes nem kell magas prolaktin, meert gátolja a teherbeesést..jellemzõje, hogy a mellekbõl áttetszõ folyadékot lehet kinyomni, esetenként sokat,néha csak egy-két cseppet..ezt jobb ha doki nézi meg.

A szervezetben csökkenti a prolaktinszintet, ami ha magas meggátolhatja a peteérést. Sokáig kell szedni, hogy haszna legyen, de megéri ezzel kezdeni. A trehesség alatt pedig felmegy a prolaktinszint hogy ne legyen több érett petesejt, de amíg nem vagy terhes nem kell magas prolaktin, meert gátolja a teherbeesést..jellemzõje, hogy a mellekbõl áttetszõ folyadékot lehet kinyomni, esetenként sokat, néha csak egy-két cseppet..ezt jobb ha doki nézi meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!