Találatok a következő kifejezésre: Mire jó, van (3228 db)

Minden rosszban van valami jó és miden jóban van valami rossz. Egyet értesz?

szerinten nincs kivétel, én nem találtam még. persze a jó és rossz nagyságának aránya változó minden esetben

Legjobb válasz: Abban mondjuk mi a jó,hogy pl. nyílvános helyen rájön az emberre a fosás és csak-csak becsúszik a gatyába minden utas örömére,na ebben találsz valami jót?

Abban mondjuk mi a jó, hogy pl. nyílvános helyen rájön az emberre a fosás és csak-csak becsúszik a gatyába minden utas örömére, na ebben találsz valami jót?
Nem, van olyan ami csak jó vagy csak rossz. Mondjuk megerõszakol egy csapat szemét a raktár mögött, az csak rossz. Születésnap habostortával és a kedvenc filmeddel, az összes barátoddal, és Bözsi néni nem jött el mert beteg és a takarítást is más állja, az csak jó.
Mi a jó abban, hogy nemrég múlt el a náthám és most újra fáj a fejem, az arcom és ismét náthás vagyok?
Minden jóban van valami Tibi :)
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: én ugyanígy vagyok ezzel. csak látom hogy ez az állitás igaz, de nem keresrm midenben bajt. utolsó: nekem lehet h azokban semmi sincs, de a világnak egy ember halála sok jóval járhat. de ez tudom hogy undorító meglátás és én is pont leszarnám ezt abban az esetben, de attól még igaz. és írtan iss, hogy a jó és rossz aránya nem egyenlõ
Szerintem jó meglátás, bár nem értek veled egyet. Mi a jó abban, ha kb. semmi pénzed, van egy rakat adósságod és mellette még gyereket is nevelsz egyedül? Mi a jó abban, hogy ha meghal valakid, akit rettenetesen szerettél pl. az anyád? Vannak olyan dolgok, amikben akarva se lehet megtalálni a jót, ha meg mégis sikerül, annak a jónak nem tudsz örülni, mivel a rossz dolgok jobban elnyomják a legapróbb jó dolgokat.
Megmondom õszintén, butaságnak tartom. Egyrészt nagyon idegesít, ha éppen valami bajom van, de valaki mondvacsinált hülyeségekkel akar "vigasztalni". A legrosszabb az, mikor valami kellemetlen történik, erre valaki benyögi, hogy de hát az afrikai gyerekeknek mennyire rossz... sajnálom õket, de nem vígasztal egyáltalán. Viszont ami még ennél is rosszabb, az ez a "minden jóban van valami rossz". Rühellem az olyan embereket, akik mindenben a problémát keresik és sosem elégedettek semmivel. Ha nincs baja valakinek, akkor miért kell csinálni?
Na, akkor abban mi a jó, hogy a gyereked rákos és meg fog halni???? Abban mi a rossz, hogy egészséges vagy?
A kérdező hozzászólása: ja meg a megerõszakolós: neked lehet nem jó, de annak aki megerõszakolt annak igen... meg neked is lehet jó, egy szinten, mert ezután lehet jobban odafigyelsz, jársz vmi küzdõsportra stb. még mindig kiállok az állításom mellett :D ja és nem pontozok le senkit, hisz ezek csak vélemények és én pont errõl kérdeztelek titeket
A kérdező hozzászólása: még mindig nem gyõztetek meg :D valamilyen szemszögbõl minden jó is és rossz is. pl a befosós: már nem fáj a hasad, mások röhöghettek rajtad a szülinapos: öregebb lettél, pénzt kellett költeni a tortára stb betegség: elõttem megmagyarázták (otthon maradhatsz) vagy ha neked pont nem is jó, valaki másnak biztos jól jön, mondjuk helyettesítenek a munkahelyeden és az vkinek plussz pénz (is lehet)
1. Jó az anyagcseréd :D 2. az elsõre tényleg nem tudok mit mondani, de szerintem a másodikba lehet több rossz is. (pl.: én nem szeretem a habos tortát) 3.Nem kell suliba/dolgozni menned. Szerintem (szinte) mindenben van valami jó és rossz is.
Mi a jó abban, hogy nemrég múlt el a náthám és most újra fáj a fejem, az arcom és ismét náthás vagyok?
Szerintem arra gondolsz kérd. hogy szabad-e magad teljesen átadni az önfeledt élvezetnek vagy az elkeseredésnek. Egyetértek hogy a visszafogottság erény. Ha nem zuhansz depresszióba amikor éppen sok rossz történik hanem pozitívan a lehetõségekre koncentrálsz, az erény. Ha valami jó történik akkor örülsz annak amit kapsz, nem telhetetlenül a még jobb, még több elvárásokat táplálod, az is erény.
Biztos van, ha keresed. Mondjuk tök jól érzed magad valahol, süt a nap, barátokkal vagy, de eszedbe jut, hogy holnap mennyi dolgod van, amúgy is kövér a lábad, és nem hordhatsz shortot a nagy melegben, és máris megvan a ROSSZ a JÓBAN. A rosszal is így van. Mondjuk elhagyott a szerelmed, és magányos vagy, de veheted úgy, hogy több idõd van magadra. Szóval meg lehet keresni a jót is és a rosszat is. De én nem szeretem az ilyesmit. Ha valami jó, akkor örülök neki, ha valami fáj, akkor meg az úgyis fáj, hiába beszélem be magamnak, hogy "Nem is olyan nagy dolog", ha bánatos vagy, azt is meg kell élni. Megéled, és elmúlik, de nem akkor, ha elnyomod.

Miért szeretnek sokan bulizni? Mi jó van abban?

Legjobb válasz: Mert mi jó abban, hogy otthon ülsz? :D

Mert mi jó abban, hogy otthon ülsz? :D

Nem tartjátok hülyeségnek a Suttogó módszerét? Mi jó van benne?

Legjobb válasz: 1.miert baj ha egy baba ejjel ebred? miert baj ha nem tud egyedul elaludni? miert baj ha a cicit az alvassal koti ossze,anyatej tartalmaz nyugtato ellazito hatasu anyagokat is. Olyan dolgokon akar valltoztatni a szerzo ami teljesen termeszetes a babaknal es elobb-utobb maguktol is elhagynak Ez pedig egy idezet,negy gyermekes anyukatol aki mellesleg pszihologus is. "nagyon káros könyvnek tartom. Van benne egy-két jó mondat, de az egésznek a szemlélete arra alkalmas, hogy aláássa a mama és a baba kapcsolatát, illetve a a mamának a saját szülõi kompetenciájába vetett hitét. Nagyon károsnak tartom azt a fajta megközelítést, hogy a mama és a baba egy lövészárok két oldalán állnak, és az egyik igényei csakis a másik rovására elégülhetnek ki, vagyis a gyerek szükségszerûen "kis zsarnok", akit nem lehet elég korán megfelelõ korlátok közé szorítani. A kötõdés, a testközel jelentõségének tagadásával a gyermeki fejlõdés legalapvetõbb részét hagyja figyelmen kívül. A szoptatás szempontjából pedig maximálisan hátrányos, a szerzõ által leírtak alapból nem felelnek meg sem a tejtermelés, sem a baba élettanának." Sajnos sok anyukat nem lehet meggyozni a konyv veszelyeirol. elhagynak. Raadasul nem is eri meg,sok baba miutan atalussza az ejszakat kezd ujbol ebredni,az anyuka meg kezdheti elolrol a modszert.Igy az anya es gyermek kapcsolat nem szol masrol csak arrol hogy megye a napirend,ataludta e az ejszakat a gyerek vagy nem. En inkabb elvezem az anyasagot.Es nem farasztom se magam se a gyermekem ilyen idomitasi modszerekkel. A napirend mindig valtozik egy babanal,hiszen egyre kevsebbet alszik stb Nem szeretnek egy konyvre figyelni a sajat osztoneim es a babam jelzesei helyett.

1.miert baj ha egy baba ejjel ebred? miert baj ha nem tud egyedul elaludni? miert baj ha a cicit az alvassal koti ossze, anyatej tartalmaz nyugtato ellazito hatasu anyagokat is. Olyan dolgokon akar valltoztatni a szerzo ami teljesen termeszetes a babaknal es elobb-utobb maguktol is elhagynak Ez pedig egy idezet, negy gyermekes anyukatol aki mellesleg pszihologus is. "nagyon káros könyvnek tartom. Van benne egy-két jó mondat, de az egésznek a szemlélete arra alkalmas, hogy aláássa a mama és a baba kapcsolatát, illetve a a mamának a saját szülõi kompetenciájába vetett hitét. Nagyon károsnak tartom azt a fajta megközelítést, hogy a mama és a baba egy lövészárok két oldalán állnak, és az egyik igényei csakis a másik rovására elégülhetnek ki, vagyis a gyerek szükségszerûen "kis zsarnok", akit nem lehet elég korán megfelelõ korlátok közé szorítani. A kötõdés, a testközel jelentõségének tagadásával a gyermeki fejlõdés legalapvetõbb részét hagyja figyelmen kívül. A szoptatás szempontjából pedig maximálisan hátrányos, a szerzõ által leírtak alapból nem felelnek meg sem a tejtermelés, sem a baba élettanának." Sajnos sok anyukat nem lehet meggyozni a konyv veszelyeirol. elhagynak. Raadasul nem is eri meg, sok baba miutan atalussza az ejszakat kezd ujbol ebredni, az anyuka meg kezdheti elolrol a modszert.Igy az anya es gyermek kapcsolat nem szol masrol csak arrol hogy megye a napirend, ataludta e az ejszakat a gyerek vagy nem. En inkabb elvezem az anyasagot.Es nem farasztom se magam se a gyermekem ilyen idomitasi modszerekkel. A napirend mindig valtozik egy babanal, hiszen egyre kevsebbet alszik stb Nem szeretnek egy konyvre figyelni a sajat osztoneim es a babam jelzesei helyett.
Valoban sok pszihologusnak van neveletlen gyereke, mert azokat is ugy kezeli mint a betegeit.Szoval errol lehetne sokat irni. Akitol en vettem az idezetet nem tartozik a fent emlitett katagoriaba. http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/1/
Szeritnem nem hulyeseg, vannak benne hasznos dolgok csak a baba akaratat termeszetet is figyelembe kell venni mielott alkalmazzuk, nem csak az szamit amit mi szeretnenk vagy akarunk. Le is van irva a konyvbe, hogy tobbfele baba tipus van (ha jol emlekszem 5-ot sorol fel) es ennek megfeleloen kell alkalmazni bizonyos dolgokat. Nagyon jol lerija, hogy pl. mik lehetnek a jelek a faradsagnal, tulporgesnel, leirja a siras tipusokat. Persze erre az anya is rajon egy ido utan de nem az elejen es foleg nem elso babanal. :) Persze a konyv nem szentiras es van olyan baba akinel bizonyos dolgok nem mukodnek es nem is szabad eroltetni. Pl nallam sem mukodott az az elv, hogy eves utan inkabb jatek legyen napkozben, hogy a baba ne kosse ossze a cicizest az alvassal mert akkor raszokik arra, hogy cicin alszik el. Persze mit kellett volna csinalnom, hogy ha beajult es aludt mint a bunda cici utan, megsem razhattam fel, hogy most pedig jatszunk. :) ) Ettol meg latom benne az osszfuggest es tenleg jo otlet de nallunk nem mukodott. Volt ami viszont igen.
Minden jó ami benne van.Én eszerint nevelem a gyerekemet és nekem is átalussza az éjszakát, mindenevõvé vált és nincs hozzám szoktatva.Nagyon nyugodt baba amióta napirend szerint élünk.Sok kitartás és türelem kell hozzá de sikerülni fog.
Szerintem erre is vonatkozik az a szabály, ami minden más módszerre: fenntartásokkal kell olvasni. Az én véleményem az, hogy rengeteg jó dolog van benne és rengeteg butaság. Nekem megérte elolvasni, voltak benne hasznos dolgok, amiket tudtam alkalmazni, de voltak olyan részek, amiknél megkérdõjeleztem, hogy a szerzõnek van-e gyereke vagy vaddisznókat nevel otthon. Mindenki szedje ki belõle azt, ami neki bejön!
Nem. Nagyon jó. Mert megkönnyíti az anyuka és gyermeke mindennapjait. Abszolút mûködik a dolog.
Olvastam a Suttogót. Nem tartom rossznak. Viszont sajnos annál több tapasztalatom van apszichológus anyák gyerekeivel. Az Isten õrizzen ezektõl a neveletlen, elfuserált emberektõl. Pszichológus anya gyerekeiból még összesen kettõt láttam normálisat, de ezeket egy anya nevelte, ugyanis testvérek.
De! Nagyon nagy hülyeség! A gyerekem 2 hetes kora óta átalussza az éjszakákat, este 8tól, reggel 6-7ig alszik! Már több, mint 1 éve... Te! Ez egy akkora hülye módszer!!!!!! :DDDD
"Kisfiam nyugodt, kiegyensúlyozott, egész nap mosolyog, és 1 hetes korától végigalussza az éjszakát" már bocs, de akkor minek olvasod a könyvet, és szólod le? ez azoknak az anyukáknak segítség akiknek nem ilyen földre szállt angyal a gyerekük, hanem vért izzadnak fél óra alvásért, egy káosz az életük és a gyerek egész álló nap üvölt... ahogy az enyém is. Már legszívesebben visszavittem volna a kórházba, annyira nehéz volt vele, és a könyvnek köszönhetõen könnyebb lett, nekem is, neki is. Hát ez a jó benne.. te meg örülj neki, hogy ilyen piszok mázlid van a gyerekeddel! lehet a következõnél te is kétségbeesetten olvasod majd az órák óta üvöltõ gyerekkel a kezedben, hogy mi a fenét tehetnél még, hogy segíts rajta....
Megkaptam a könyvet és félre is dobtam, nem könyvbõl élem , éljük az életünket. Egy anya anélkül is tudja mi jó a gyereknek, nem kellenek a korlátok. "Suttogó" nélkül is boldog , kiegyensúlyozott a babám. Éjszaka alszik, külön szobában, külön ágyban, eszik rendesen és nagyon sokat nevet, játszik , jól fejlõdik és erre nem én tanítottam, fõleg nem olvastam hozzá "használati utasítást" Nyugodt vagyok és Õ is az!
Minek szítasz vitát? Ha neked nem tetszik a módszer, akkor ne használd és kész! Senki sem kényszerít rá! De azokat se bánts és ítéld el, akiknek segítséget nyújtott, te sem tudhatod mit hoz majd neked a jövõ....
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Ezek szerint a suttogó módszere se mûködik... Próbáld ki, hogy "kifárasztod" egy percig ne maradj csöndbe és ha kell cibáld egész nap a seggét. A gyerek sírásának mindig meg van az oka, csak meg kell keresni. Én nem pontoztalak le, legalább is nem rémlik. A módszert egy nagy baromságnak tartom. Kedves valahanyadik...nem is mondtam, hogy jobb anya vagyok bárkinél, de ha már egyszer szóbahoztad... igen, különb vagyok annál, aki egy könyvbõlpróbálja nevelni a gyereket, egy vadidegen kókler handabandája segítségével.
A kérdező hozzászólása: Hát ha ezzel lenyugodott a babád, akkor az jó.Nem vagyok rosszindulatú, hidd el nekem. Végignéztem, ahogy és amit sógonrõm csinált a gyerekeivel, és azt is, hogy mi lett belõlük. Elszomorító. Érzelemmentes, robot gyerekek, ahol az anya-gyerek kapcsolat a béka segge alatt van. Ja, és õ egy hangot, még pelenkázáskor se beszélt a gyerekeihez. Bocs, ha megbántottalak, nem az volt a célom.
A kérdező hozzászólása: Azt hadd döntsem el én miért tettem fel a kérdést. Az, hogy milyen anya vagyok, nem húszadrangú senkikkel fogom megtárgyalni, már bocs. Ha villogni akarnék, akkor arra más módom is lehetne. Nem a külvilágnak élek, magunknak. Úgy látszik Te nem, mert magadból indulsz ki. Kötekedni se gondoltam, itt sokkal inkább véleményekre voltam kíváncsi. Sajnálom, ha ezt nem fogták fel egyesek. Biztos van erre is egy jó szakkönyv, ami leírja, hogyan értelmezzünk kérdéseket és válaszokat. Jó szórakozást hozzá.
13.48 teljesen egyet értek veled, és örülök, hgoy vannak még értelmes emberek is ezen a fórumon, ahol elméletileg a segítségnyújtás lenne a cél.... valószínûleg azért támadják sokan a suttogót, mert nem biztosak magukban és a könyv megkérdõjelezi a nevelési elvüket. Én pl amivel nem értek egyet, simán félreteszem és nem foglalkozom vele. Ilyen a Sears módszer. nem jött be, és nem is szimpi. kész. de nem kezdem el baszogatni azokat akik e szerint nevelik a gyereküket. ki tudja, lehet én tévedek és õk csinálják jól... de alapvetõen elégedett vagyok a nevelésemmel és nekem ennyi elég..
Én nem mondok el minden percben mindent a gyerekemnek és jó a babám és igen 1 hónapos korától átalussza az éjszakát, DE 1 SZÓVAL SEM MONDTAM, HOGY JOBB ANYA VAGYOK MINT BÁRKI! , Miért kell azokat az embereket letámadni akiknek nyugodt a babája, az talán a mi hibánk, ha a gyerek jó , vagy akkor mi rossz anyák vagyunk mert van akink egész nap sír a gyereke és elhagyja a haját? Ezt sose értettem, hogy miért olyan nagy bûn , mint egy skarlát betû ami ránk van varrva!, pedig errõl nem tehetünk, én legalábbis nem, egyszerûen így alakult, hogy ilyen nyugodt babám lett, bocsássatok meg érte Ti mind akiknek ez nem adatott meg! Nem használom a suttogó módszerét és aki akarja használja!
kedves utolsó, senki sem támadott téged, a hozzászólások a kérdezõnek szóltak, aki a következõt mondta: "senki sem születik hisztisnek, a szülõkön múlik, hogy mennyire elégítik ki a gyerek igényeit" meg hogy õ "nem lusta a gyerekkel fogalkozni". Mintha az aki a suttogóból merít ötleteket, mert az alaptermészete nehezebb a babájának, eleve nem is törõdne a gyerekkel és az csak azért sírna sokat, mert az anyja lusta és le se tojja. szóval épphogy mindig azok az anyukák vannak letámadva akiknek hisztis a gyerekük és igen néha kénytelenek egy kis szigort és rendszert bevetni. Azzal semmi baj nincs ha egy babánál erre nincs szükség, és alszik és játszik egész nap. Ez szuper és én irigylem is az ilyen anyukákat. Csak az esik rosszul, ha õk szólnak le engem.
16.45 egyetértek. én abban sem vagyok biztos, hogy igaz amit leírt, hogy gyógypedagógus... vagy ha igen, akkor elég nagy bajban vannak a rá bízott gyerekek..
Hááát, ha már -nem olvasunk könyveket, mert úgyis mindent tudunk a témáról- akkor ott tényleg gond van. Ha tényleg gyógypedagógus vagy akkor elég sokat kellett tanulnod, és biztos észrevetted, hogy nem egyszer olyan volt a tananyag, amit az ember józan paraszti ésszel tud, de mégis jó egyben látni, felfrissíteni, az összefüggéseket megvilágítva látni a témát. Ilyen ez a könyv is sokmindenkinek, nem kell lenézni valakit azért mert utána olvas a témának, ami érdekli. Azt végképp nem értem, miért sértegeted az anyukákat.
A kérdező hozzászólása: Az, hogy utána olvas valaki az egy dolog, de hogy egy könyv szentírás legyen, azt nem tudom elképzelni... Marhaság. 25 éve gyerekekkel foglalkozott, ezért olyan okos az illetõ? Dehogy, volt egy kiadó ismerõse szerintem... Egyébként nem nézek le senkit, fõleg nem azt, aki utánaolvas dolgoknak, de könyvbõl gyereket nevelni nem ajánlatos, egyáltalán nem. Mi lesz a gyerekeikkel azoknak, mint pl. súgornõmnek aki abból nevelt? Jött a kislányánál a konkrét félelmek idõszaka, (merthogy a szeparációs el is maradt a remek anya-gyerek kapcsolat miatt) és hogy ne legyen "zsarnok" gyerek a kislánya ha éjjel fel mert kelni az ágyából, mert megijedt valamitõl, akkor másnap büntetéssel kezdte a napot. Ehhez és az ezekhez hasonlókhoz csak gratulálni tudok.
Huszadrangú senkik?
Hogyan idomítsam a gyermekemet..?? Errõl szól! Köszi nem. Én szeretettel és a szívemmel nevelek.
Utolso vagyok:) Most látom a kommenteket, akkor gondolom te is tudod, hogy mire valók az ilyen könyvek;) Másik kedvenc:Büki andre, Ölelj át!Liedloff, az elveszett boldogság nyomában, a koontinum elv.(bár ebben vannak fura dolgok, a lényege megfogott)
A kérdező hozzászólása: Én kb. 30 oldal után letettem. Kisfiam nyugodt, kiegyensúlyozott, egész nap mosolyog, és 1 hetes korától végigalussza az éjszakát. Nem szeretném én eldönteni helyette, hogy mikor álmos, mikor éhes, mikor kell játszani, ahogyan én is hülyét kapnék, ha nem lenne szabadságom. Lehet félreértelmezem... nekem a sógornõm neveli aszerint a gyerekeit, azok a lányok egész nap alszanak, csak enni kelnek fel, összedõl a világ ha nem pont idõben történik valami. Majdnem 4éves az egyik, a külvilág fele abszolút nem nyitott, nem látja az összefüggéseket és egy csepp önállósága sincsen. Ha rosszul látom... mi amúgy a lényege a módszernek? Amit sógornõm csinál vagy azért nem olyan vészes
A kérdező hozzászólása: Nem olvasom, 30 oldalig jutottam. A titka a gyereknevelésnek nem egy könyvben van, hanem sok szeretet, törõdés, odafigyelés, és nem fog üvölteni a gyerek. Amióta hazajött a kórházból, ill jöttünk nem vagyok lusta mondókázni vele, tornázunk, mesélek neki, ésigen, nem hagytam sírni egy percet sem. Más kétségbeesik ha nem alszik a gyerek kaja után. Miért??? Annál több idõ marad a klettesben eltöltött idõre. Nem könyvbõl kell nevelni egy gyereket, hanem tudatosan. Ennyi. Nem születik senki hisztisnek vagy jó babának, a szülõktõl függ mennyire van kielégítve a baba igénye. Hozzá alkalmazkodunk, nem õ hozzánk.
A kérdező hozzászólása: 19.28-as... ezt ki írta? Nagyon is igaza van. Ha sír a gyerek, az anyukája kell neki... a testközelség. És igenis, ha nyugtalan a babám, cicire teszem, hiszen így érzi igazán a közelségemet. 5 év múlva már úgyse tehetem cicire. :)
Én elolvastam belõle 30 oldalt, annyi doszt elég volt belõle. Csak annyit tartottam érdemesnek megfogadni belõle, hogy figyeljünk a gyerekre és ismerjük meg õt. Onnantól kezdve azonban, hogy nem szabad felvenni, ha sír, meg nem szabad igény szerint szoptatni, helyette adjak teát, én lecsaptam a könyvet, és féláron eladtam a Vaterán. Bánom, hogy megvettem, jobb helyre is tudtam volna tenni azt a 2600 Ft-ot.
Kedves kérdezõ. Nem kommentálom a kommentjeidet. Hány gyereket neveltél fel eddig, és mennyi idõsek a gyermekeid? Fiúk vagy lányok? Egyelõre csak ennyit kérdezek.Ja, és hány éves vagy?
NYugi, én is hülyét kapok, amikor meglátok egy-egy olyan kérdést, amiben a NAPIREND szó szerepel, de leginkább akkor, amikor valaki egy 5-6 hónapos (valóban folyton változó alvás/evés/játékidõ igényû) babával sóhajtozik, hogy jaj, a jól kialakított napirendünk borul, mert a baba xyz-t tovább/rövidebb ideig csinál, mint eddig, és most mi lesz, hogy térjünk vissza a napirendhez. Sokan nem értik meg, hogy mit is jelent a napirend. Emellett találtam egy-két hasznos dolgot is benne, pl. a baba jelzéseit, sírásait. De emellett tényleg én is azt érzem, hogy ez a könyv olyan amerikai anyukáknak íródott, akik minél elõbb szeretnék a gyerekükkel megtanítani, hogy boldoguljanak egyedül. Egy baba nem ilyen még, neki az anyukájára van szüksége.
A kérdező hozzászólása: Gyógypedagógus vagyok, közvetve tucatszám nevelek gyereket, mûködik a módszer. Anyukám ugyan azzal az elvvel nevelt, amivel én a fiamat, és tökéletesen mûködik a dolog, mind a 3 gyerekével... Ne kommenteld, valószínû nem tudsz mit mondani, én se tudnék, ha molyként bújnám az irodalmat, hogy mit kezdjünk egy gyerekkel. Ösztön. Ez benned is, bennem is bennünk van, nem kell ledegradálni saját magunkat, egy idióta nõ okoskodása nélkül is fel lehet nevelni egy gyereket, sõt! százszor jobban mint aszerint.
A kérdező hozzászólása: A gyerek jelzéseit könyv nélkül is meg lehet tanulni, ahogyan mindenki megtanulja elõbb utóbb. Erre van az elsõ 6 hét, azaz az újszülött kor. A gyerek folyamatosan változik, fejlõdik így kizárt, hogy a gyermek személyiségét figyelembe véve tudnánk a suttogó által kibontakoztatni. Igazatok van, nyomjuk csak el a gyerekt hogy nekünk könnyebb legyen...
A kérdező hozzászólása: Ja, és van napirendünk, amit a fiammal közösen alakítottunk ki. Közösen.Nem én mondtam meg mikor legyen éhes, mikor legyen fáradt, ahogyan nekem se mondhatja meg ezt senki. És képzeljétek, tud bárhol aludni, alkalmazkodik az újhoz, nem éri traumaként ha kizökken a napirendjébõl, hanem mosolyogva keresi az újdonságokat.
Egy babát nem idomitani kell.Te sem akkor eszel, iszol wczel, amikor egy "szakember" szerint szukséged van rá. Olvasd el William Sears:Éjszakai gondoskodás c. konyvét, aztán dönts melyik utat választod.Ez nem idomitási "sikerkonyv", de olv ashato, használhato és emberi!Ird meg ha olvastad.
A kérdező hozzászólása: Senkit nem akartam megbántani. Kevés rossz anyát ismerek, Ti nem vagytok azok ahogy olvasom... Tényleg nem ez volt a célom.

MIért cigiztek mi jó van benne?

szerintem büdös az összes cigis, nem veszitek észre hogy BÜDÖS és utálom mikor megyek az utcán és el?ttem cigiznek és a füst rám megy.

Legjobb válasz: nem tudom mi a jó benne...én is dohányzom,de már nem annyit mint régen mert leszokóban vagyok:)Azért kezdtem el leszokni,mert nõ létemre gusztustalan cigi szagu az összes ruhám:S

nem tudom mi a jó benne...én is dohányzom, de már nem annyit mint régen mert leszokóban vagyok:) Azért kezdtem el leszokni, mert nõ létemre gusztustalan cigi szagu az összes ruhám:S
Ajajj, hány nem hajléktalannal találkoztam már, aki büdös mint a dög..pff Miért szoktam rá? Mert mikor kis 15 éves takony voltam, a haverok szívták, és nehogy már én legyek a sz*r, én is szívtam. Aztán szép lassan rászoktam. Ok, hülye vagyok, beismerem. De letenni nem akarom, majd egyszer..ha meg nem, akkor szívom amíg élek. Ez az én dolgom. És nem minden bagós bunkó, mert én pl. nem gyújtok rá ott, ahol senki nem cigizik, nem gyújtok rá zsúfolt buszmegállóban, (vagy ha mégis, arrébb megyek), kismama/kisgyerek mellett sem..stb..
egyszerûen azért mert nikotinista drogosok vagyunk. nem mindig van a dolgoknak miértje.
Naffiúnak akarnak látszani a szánalmas kis majmok. Meg Nallánnak.
hanyadjára fogjátok még feltenni ezt a kérdést???? -.-
Ne szagold. Amúgy nincs benne semmi jó, de ha egyszer a hülye ember rászokik, akkor nincs megállás. Szerintem is büdös, és káros, mellesleg drága is. De rohadt erõs függõséget csinál, és nem olyan könnyû letenni, mint ahogy gondoljátok. (kivéve aki erõs). Sok ember cigi nélkül is büdös, mert nem fürdik, erõset izzad, és nem tesz ellene semmit. Õket is fikázzátok egy kicsit, ne csak a bagósokat.
Inkább szívom ezt, mint ti, kis 15 évesek a f*szt szívjátok. Csak rá ne szokj, könnyebb, mint gondolnád.
Utolsónak. Jó akkor én meg majd mindig az orrod alá sz.arok egyet. Ha nem tetszik alkalmazd magadra az általad javasoltakat.
Ez a kettõ össze sem hasonlítható te gy*kér. Szarjál magadra. ^^
Ha mások cigiznek ahhoz neked semmi közöd. Mért, az autó kipuffogója nem büdös? Haggyuk már ezt a nyavalygást... Fogadd el ba*dmeg hogy van aki cigizik! Ne menj ki az utcára, húzz zacskót a fejedre, ásd el magad, stb...
A múltkor egy autóban utaztam egy ismerõssel, aki mielõtt beült, dohányzott. Az autóban beszélt, és olyan iszonyatos cigibûzös lehelete volt. Úgyhogy a cigi arra jó, hogy legyen melletted szabad ülõhely. (Bár a vonatok többsége már nemdohányzó, vendéglátóhelyen meg ismerõsökkel ül le az ember, ezért ez a módszer kevés helyen használható.)
A cigi nem ó, de mégis sokan csinálják... én is pedig utálomxD... na de a lényeg, h ilyen hülye kérdésekkel áll elõ minden kezdõ a "szakmában" úgyh ha tényleg azt akarod h elhiggyük h nem próbáltad akk hagyd ezeket a hülye kérdéseket, mert már tudod rá a választ!!
ezt a hüyle kérdést. untakoztál gondolom xD próbáld ki és megtod. enyih
Igazad van, tényleg büdös, és pénzért veszem a betegséget, de leszokóban vagyok már, engem megnyugtatott. Egyébként kicsit unalmas, hogy mindig a dohányosokkal van elfoglalva mindenki, megfizetjük az árát a cigarettának, szinte sehol sem gyújthatunk rá.Amúgy a sok tág pupillájú tizenéves senkit sem zavar, vagy az alkoholisták akik maguk alá piszkítanak az utcán? Még ingyen elvonó is jár nekik és sajnálni kell õket, mert szerencsétlenek. Mindenki maga dönti el mivel rongálja magát, cigi, drog, pia izomnövelõ szteroidok, nyugtatók alkohollal, stb. Engem is zavar mások gusztustalan szokása, de nekem is van, nem az én dolgom egy felnõtt embernek megmondani mi a helyes.Neked semmi olyan dolgod nincs, ami másokban ellenérzést vált ki?
10 évig dohányoztam, de imádom a szagát még mindig pedig már leszoktam. Amúgy semmire nem jó.
ne általánosíts.... nagyapám nagyon erõs dohányos, már 89 éves, de még él. és dohányzik. nagyanyám sosem dohányzott, de már halott.
A kérdező hozzászólása: a dohányosok korán halnak meg
Elsõ sorban a függõség, ha hosszú ideig nem gyújtok rá(pl.: reggel gyújtottam rá, aztán legközelebb csak dél után) szóval ha sokáig nem cigizek, belülrõl iszonyatos érzés kínoz, amit csak a cigi tud enyhíteni. Egyébként meg felemelõ érzés, egyszerûen nem tudom leírni, de csodálatos érzés, imádok dohányozni. Lassan 40éve, hogy cigizek. Még anno 20évesen kezdtem, most meg már a 60felé haladok, és semmi bajom nincs tõle.
A kérdező hozzászólása: nem akartam megbántani senkit sem én még sosem próbáltam ki ! csak kérdezem hogy miért ...szokatatok rá tényleg büdös és az másokat zavarhat és több van ebbõl mint aki nem fürdik stb..pff azok hajléktalanok
A kérdező hozzászólása: szíííívjátok csak xD
A kérdező hozzászólása: hát én nem szívom egyiket sem még 20/L
"és a füst rám megy." Szépre száll a füst..!;)
A kérdező hozzászólása: utolsó köszi:D
Csúnyára meg fújják...:) Bocsi. Te rád biztos száll.
hát te utálod, ezvan. és kit érdekel?:D de most õszintén....azért írtálki kérdést h ez elmond? és kinem szarja le?
anyádér meg két kiló banánér
Mind ahogy a cigifüst sem a friss levegõvel. Úgyhogy mégis inkább neked illatoztatom.

Mit jelent a numerikus billentyűzet a laptopoknál? Mire tudom használni? Mire jó? Van valami előnye?

Legjobb válasz: Nekem több laptopom is volt már ,soha egyiken sem volt numerikus billentyûzet,de megmondom õszintén ,hogy nem is hiányzott. Az asztali gépünkön van de ott is fölösleges. Persze ez csak az én véleményem.

Nekem több laptopom is volt már , soha egyiken sem volt numerikus billentyûzet, de megmondom õszintén , hogy nem is hiányzott. Az asztali gépünkön van de ott is fölösleges. Persze ez csak az én véleményem.
Mivel nekem 17"-os a laptopom, a billentyûzeten a fennmaradó helyet kitöltötték a numerikus billentyûzettel. Viszont mivel külön billentyûzetet használok a géphez, így tökéletesen mindegy, van-e :) Amúgy meg semmivel sem tér el a hagyományos billentyûzetek numerikus részétõl.

Ez mi mire jó van értelme használni?

amikor vettem a monitorom kaptam hozzá egy audió kábelt zöld szinü és az mire jó ha bedugomjavul a kép minösége? vagy valami változik?

Legjobb válasz: Monitorban van kis hangszóró, hangkimenetbe csatlakoztathatod ha nincs asztali hangfalaid.

Monitorban van kis hangszóró, hangkimenetbe csatlakoztathatod ha nincs asztali hangfalaid.
ha ezt a képminõségjavulási feltételezésedet nem írtad volna le... mert fájt... amúgy a monitorodban van beépített hangszóró, arra jó, hogy bedugod 1ik felét a gép audio kimenetébe másikat monitorba és voila! van hang fejhallgató és külsõ hangszóró nélkül. ENNYI AGGYÁ ZÕDET ME RÁSZOLGÁLTAM A VÁLASZOMMAL (lécci)
A kérdező hozzászólása: adtam

Mi jó van benne egy lánynak ha a vastagbeléből ki-be járkál egy pénisz?

Gondolok itt az análra. mit élvezhetnek benne annyira a lányok, mikor az a széklet távozásának a helye és semmi erogén zónát nem tartalmaz. na jó lehet tartalmaz valamit, de orgazmus nem lehet. vagy igen?

Legjobb válasz: Újabb ékes bizonyítéka, hogy a biológia oktatásunk egy csõd. És ráadásul még nagypofájúsággal is társul, így külön impozáns az eredmény. BTW hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem semmi jó nincs benne, engem senki nem tudna rávenni. 24/N

Újabb ékes bizonyítéka, hogy a biológia oktatásunk egy csõd. És ráadásul még nagypofájúsággal is társul, így külön impozáns az eredmény. BTW hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem semmi jó nincs benne, engem senki nem tudna rávenni. 24/N
Neked ugye fogalmad sincs, hogy hol van a vastagbeled?
hát én beszélgettem egyszer errõl egy tapasztalt nõvel és azt mondta h jó érzés mert úgy "megrengeti" belül és felpörög
A seggbekuki? Semmit nem élveznek benne. Sõt, egyes tapasztalt nõk szerint fáj is. A seggbekukit csak a homoszexuális férfiak élvezik.
"Kedves 4. neked (nem bántásból) semmi fogalmad nincs az anális szexrõl, ez jól látszik. Nem fogok hosszabb leírást eszközölni, de ha nem lenne jó, akkor nem csinálnák az emberek (beleértve a NÕKET is!), plusz keress rá az itteni kérdések között, elég sokszor sok nõ kifejtette errõl a pozitív vagy negatív véleményét." Aham.... akkor hazamegyek és a barátomat kielégítem egy vibrátorral...
Kedves 4. neked (nem bántásból) semmi fogalmad nincs az anális szexrõl, ez jól látszik. Nem fogok hosszabb leírást eszközölni, de ha nem lenne jó, akkor nem csinálnák az emberek (beleértve a NÕKET is!), plusz keress rá az itteni kérdések között, elég sokszor sok nõ kifejtette errõl a pozitív vagy negatív véleményét.
Tapasztalt férfival ugyanolyan jó lehet, mint a hagyományos pózok. Nõ vagyok, szoktam csinálni, és szeretem. Bizony ez is egy erogén zóna, és változatosabbá teszi a szexet. Mi ezzel a baj??
kérdezõ te cigány vagy.
az a végbeled. amúgy meg igen, élvezetes. és orgazmus is lehet. széklet pedig nincs a végbélben.
Kérdezõ: fogj egy kis tût és bökd meg vele a záróizmodat. Amiért nagyon nem lesz kellemes az pont ugyanaz, amiért nem kellemes a nyelvedet vagy a makkodat/csiklódat böködni: az a rész is tele van idegvégzõdéssel. Márpedig ami tele van idegvégzõdéssel az érzékeny, ami pedig érzékeny az a legtöbb embernél erogén zóna.
A kérdező hozzászólása: a vastagbél a segged lyuka mér ne tudnám ... végbél is a vastagbél része nem?
és igen am az nem vastagbél xD
A végbél nem a vastagbél része, a kettõ külön fogalom. De ha már az emésztõcsatornát firtatjuk, akkor nézzünk már rá a másik végére is (ti. szájüreg, garat), ahol szintén nincs semmi keresnivalója a pénisznek, mégis gyakran elõfordul, azt nem furcsállod?

Szerintetek Rihanna miért olyan hülye hogy drogozik? Neki mi jó van ebben?

Én nagyon szeretem RiRi-t de ez kicsit eltaszít hogy már titkolni se titkolja hogy drogot szív és ez elszomorít :(

Legjobb válasz: És ezen mi olyan meglepõ? Mindenki nyom valamit. Még anyukád is ! (kávé,cigi,alkohol) Aki pedig a showbizniszbe van azok meg is engedhetik maguknak hogy nyomják a koxot.

És ezen mi olyan meglepõ? Mindenki nyom valamit. Még anyukád is ! (kávé, cigi, alkohol) Aki pedig a showbizniszbe van azok meg is engedhetik maguknak hogy nyomják a koxot.

Szerintetek mi jó van abban, ha a 16 év körüli fiúkon, a fenekük partján lóg a gatya? Ez milyen divat? Nektek bejön?

Legjobb válasz: Nem, egyáltalán nem jön be. Múltkor barátnõmmel különös felfedezést tettünk.. a városban voltunk, péntek este, sétálóutcán, nem messze pár szórakozóhelytõl. Éjszaka volt, és már szállingóztak a fiúk a discoból, a legtöbb pasin ilyen "lógós" gatya volt, és a legtöbb részeg volt..mikor elmentek elõttünk, csak néztük õket, hogy jesszusom de készen vannak, aztán amikor már a feneküket láttuk csak, megfigyeltük, hogy részegen abba a gatyába úgy néznek ki, mint a B-zik.. nagyon durva volt, de az összes így nézett ki. Igaz, nekünk nagyon-nagyon szórakoztató volt, de nekik elég ciki. Ha lehetne ilyen felvételeket készíteni, amit másnap megmutatunk nekik, tuti felgyújtanák az összes ilyen gatyájukat:D:D:D

Nem, egyáltalán nem jön be. Múltkor barátnõmmel különös felfedezést tettünk.. a városban voltunk, péntek este, sétálóutcán, nem messze pár szórakozóhelytõl. Éjszaka volt, és már szállingóztak a fiúk a discoból, a legtöbb pasin ilyen "lógós" gatya volt, és a legtöbb részeg volt..mikor elmentek elõttünk, csak néztük õket, hogy jesszusom de készen vannak, aztán amikor már a feneküket láttuk csak, megfigyeltük, hogy részegen abba a gatyába úgy néznek ki, mint a B-zik.. nagyon durva volt, de az összes így nézett ki. Igaz, nekünk nagyon-nagyon szórakoztató volt, de nekik elég ciki. Ha lehetne ilyen felvételeket készíteni, amit másnap megmutatunk nekik, tuti felgyújtanák az összes ilyen gatyájukat:D:D:D
Szerintem rettenet. Mint a csajokon a lógós fenekû nadrág. Mármint ami direkt így van szabva. Szörnyû.
na az még hagyján, én a múltkor olyat láttam... igazi gettós volt a gyerek szerintem, nemtom honnan szalajtották, de a gatya korca a feneke alatt volt, övvel, és olyan furán ment széttett lábakkal, nehogy leessen. :D Hát azért ebben már sok praktikum nincs... xD
A kérdező hozzászólása: Meg nyugodtam nem vagyok egyedül a nagy világban! szerintem ezeknek a fiataloknak nem a gatyának kéne takarósnak lenni , hanem a sapkának, de még a fejük sem rendes, ez a szerkó tehénre lehet , hogy illene , de ezekre a gebékre?!
Nekem is van lógós fenekû térdnadrágom és nagyon szeretem, mert kényelmes és jól áll. :) Pedig nem vagyok se tini se divatõrült. 25N
Nagyon nem jön be és nevetséges. Nap mint nap látok ilyet, és jókat röhögök magamban ezeken. :) Ha nincs formás feneke valakinek, attól még felvehet egy normális nadrágot!

Mi az a fültágító? Mire használják? Mi jó van benne? Hogy néz ki?

Legjobb válasz: http://forum.sanomabp.hu/forumkep/18/177329/413/12380056/2.jpg így néz ki. a fülcimpát alul tágítsák.de NAGYON LASSAN kell,mert irtó csúnya lehet :S pár milliméteren belül még összeforr,viszont ha túlságosan kitágítod,akkor már nem nõ vissza és lezs ott egy lyuk.Persze jól néz ki,de öregkorban hogynézne ki? :D keress rá myvipen klubboknál,h. fültágító.vagy neten :] amúgy jólnézki.Sokaknak tetszik

http://forum.sanomabp.hu/forumkep/18/177329/413/12380056/2.jpg így néz ki. a fülcimpát alul tágítsák.de NAGYON LASSAN kell, mert irtó csúnya lehet :S pár milliméteren belül még összeforr, viszont ha túlságosan kitágítod, akkor már nem nõ vissza és lezs ott egy lyuk.Persze jól néz ki, de öregkorban hogynézne ki? :D keress rá myvipen klubboknál, h. fültágító.vagy neten :] amúgy jólnézki.Sokaknak tetszik
Szerintem semmi értelme az egésznek, divathullám az egész, ráadásul elég undorítóan is néz ki, amikor valaki túlzásokba esik és hatalmasra tágítja...gusztustalan:S
szerintem meg háynás módon néz ki, pedig 19 vagyok, nem begyöpösödött vénasszony. az elsõ undorhullám után mindig vágyat érzek rá, hogy az ilyet a fülénél fogva föllógassam. bocsi, ez van.
Szerintem jól néz ki, fõleg ha ilyen neonzöld szinû *_* Öregkorban sztem megmár tökre leszarod, hogy ki mit mond...:D
http://img20.myimg.de/120663914457d2a13.jpg Nekem tetszik a tágesz. De ez a kép mondjuk már durva :D De ez a pasi alapból nem normális. Szóval mindegy :D A jó benne, hogy divat. Mire használják? Ööö a fül tágítására xD Csak simán trendi, ennyi az egész.
Én úgy vagyok vele:kinek tetszik kinek nem.. nekem spec tetszik de csak a max 8mm-es az is vagy neonzöld vagy rózsaszín (de inkább zöld:D)ami ilyen orbitális nagy szerintem is undorító..
hát szerintem az rég rossz, ha valaki azért tágítja ki a fülét, mert divat. aztán ha nem lesz, akkor mi van? :D kiveszed és hagyod az üres lyukat a helyén, ami lehet, hogy be sem forr? aztán mehetsz sebészhez. -.- nekem van, 12 mili, de azért mert nekem ez tetszik, és nem azért, mert most trendi. basszus :/ a jó benne csak annyi, hogy tetszik... ugyanolyan ez a téma is, mint a póthaj, a piercing vagy a tetoválás, szolárium, mûköröm, stb.
A kérdező hozzászólása: valakinek tetszik valakinek meg nem
nekem is van és IMÁDOM:D valakinek tetszik valakinek nem:Dezvan... én nekem például egy pasin nagyonn bejön.*-*xD
A kérdező hozzászólása: Jaja. :D
A kérdező hozzászólása: Nekem nem tetszik. De, azért köszi a véleményedet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Nekem sem tetszik nagyon.
Meg amúgy is már meglehet csinálni hogy ne lássák..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!