Találatok a következő kifejezésre: Mire indulnak a (519 db)

Hogyan kell kitalálni, hogy mikor indulnak a jártak Balatonboglárró, vagy Balatonlelléről Badacsonyba, ez alapján?

http://www.balatonihajozas.hu/nw/main.php?id=16&lang=hu

Legjobb válasz: Nem sok találgatni való van, a 10:00-kor és 13:25-kor induló hajó megy Badacsonyba! Ugyanezek 10:35 és 13:50-kor indulnak Boglárról.

Nem sok találgatni való van, a 10:00-kor és 13:25-kor induló hajó megy Badacsonyba! Ugyanezek 10:35 és 13:50-kor indulnak Boglárról.
Ez egy egyszerû táblázatos menetrend. Függõlegesen vannak a járatok, ahol idõadatot látsz az oszlopban, ott köt ki a hajó. Ahol függõleges vonal van, ott nem köt ki (hasonló vasúti- vagy buszmenetrendben a függõleges vonal áthaladást jelöl, hullámvonal pedig azt, hogy nem is arra megy az adott járat). Ahol vastag vízszintes vonalat látsz, ott végállomása van az adott járatnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Elég rossz érzés volt, hogy nem sikerült megfejteni, de még soha nem volt szükségem arra, hogy ilyen táblázatot használjak.

Hol tudom megnézni, hogy mik indulnak a windowssal együtt? És hol kapcsolhatom le ezeket?

Legjobb válasz: start menü/futtatásba írd be hogy msconfig

start menü/futtatásba írd be hogy msconfig

Mikor indulnak a váci (Vác) tesco-s buszok?

Legjobb válasz: minden óra tízkor én úgy tudom de 11 után csak 13:10 körül van délben nincsen

minden óra tízkor én úgy tudom de 11 után csak 13:10 körül van délben nincsen
a pontos menetrendet itt találod: http://tesco.hu/aruhazak/aruhaz/186/tesco_ingyenes (linkelem, hátha útközben változik)
Ma találtam, nem rég tehették fel: http://tesco.hu/aruhazak/aruhaz/186/tesco_ingyenes


Meg tudja nekem valaki mondani hol lehet megnézni h mik induljanak a Windowsal együtt?

pl. amikor bekapcsolom a gépet akkor mik fussanak

Legjobb válasz: Az MSConfig-ban "Automatikus indítás" fül -> Ami nem kell, az elõl vedd ki a pipát (óvatosan! csak olyat kapcsolj ki, amirõl tudod hogy mi az, és tudod, hogy nem kell) -> OK. Az MSConfig elérése XP alatt: Start Menü -> Futtatás -> "msconfig" -> OK. Win7-en pedig egyszerûen csak írd be a Start Menü keresõmezõjébe.

Az MSConfig-ban "Automatikus indítás" fül -> Ami nem kell, az elõl vedd ki a pipát (óvatosan! csak olyat kapcsolj ki, amirõl tudod hogy mi az, és tudod, hogy nem kell) -> OK. Az MSConfig elérése XP alatt: Start Menü -> Futtatás -> "msconfig" -> OK. Win7-en pedig egyszerûen csak írd be a Start Menü keresõmezõjébe.
Egyrészt, amit ugye a Start Menü Indítópult nevû mappájába beleteszel, azok nagy valószínûséggel a rendszerrel együtt fognak indulni (a rendszer felállása után). Ezután, ami egy nagyobb csoport, az, aminek a listája a Regisztrációs Adatbázisban (v. Rendszerleíró Adatbázis, angolul Registry) található meg. Tudtommal két helyen - az egyik ahhoz tartozik, hogy >éppen abban a fiókban< amiben vagy, mik tartoznak ehhez a listához, illetve hogy mik azok, amik >minden fiókba< belépve automatikusan indulnak. Hogy ezt elérd - mármint elõször is hogy a Regisztrációs Adatbázist meg tudd nyitni olvasásra/módosításra, a Start Menübõl, vagy a Windows mappából futtasd a regedit.exe alkalmazást. A leírtakhoz még megadom az útvonalat a registry-hez: Jelenlegi fiók : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Minden fiók : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Ezenfelül a szintén a Start Menübõl futtatod az "msconfig" parancsot, ott szintén megnézhetet/állíthatod az ehhez tartozó listát. Bõvebben angolul: http://en.wikipedia.org/wiki/MSConfig http://www.netsquirrel.com/msconfig/msconfig_win7.html
google > autorun.exe letöltöd elindítod és MINDENT látsz, még a dll-eket is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:)

Mikor indulnak a tanfolyamok?

Munkanélkülin mikor indulnak a tanfolyamok,illetve valahol meglehet nézni hogy mik fognak indulni?

Legjobb válasz: Ez minden körzetben másképp van, nem itt kell érdeklõdnöd, hanem annál a hivatalnál ahová tartozol!

Ez minden körzetben másképp van, nem itt kell érdeklõdnöd, hanem annál a hivatalnál ahová tartozol!
Az adott munkanélküli központban érdeklõdj személyesen vagy telefonon. Mert nagyon sokszor nincs meghirdetve, és 1-2 nap alatt felszedik a szükséges létszámot azt csõ. Gyakran kell érdeklõdni.

Mikor indult a gyakorikerdesek.hu? Es mi volt a legelső kérdés?

Legjobb válasz: http://web.archive.org itt kikeresheted

http://web.archive.org itt kikeresheted
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Mikor indult a Jóban rosszban?

Legjobb válasz: 2005, 2006 vagy 2007?

A kérdező hozzászólása: 2005, 2006 vagy 2007?
Túl régen...
2005

Amszterdamba utazok július 6. án és még sosem voltam. Budapestről csak Eindhovenig megy repülő onnan vonattal tudok tovább menni nem tudom hol tudod megnézni h mikor indulnak a vonatok, hogyan tudom ezt megnézni?

6:05 kor indulok Pestr?l 8:05 re érek Eindhoven-be.

Legjobb válasz: A Nederlandse Spoorwegen honlapján minden infót megtalálsz hollandul és angolul is: www.ns.nl De van egy jolly joker oldal, ahol szinte bármilyen európai vonatos utazást meg tudsz tervezni, érdemes megjegyezni: www.bahn.de (illetve vannak további URL-ek is, amik ugyanide mutatnak).

A Nederlandse Spoorwegen honlapján minden infót megtalálsz hollandul és angolul is: http://www.ns.nl De van egy jolly joker oldal, ahol szinte bármilyen európai vonatos utazást meg tudsz tervezni, érdemes megjegyezni: http://www.bahn.de (illetve vannak további URL-ek is, amik ugyanide mutatnak).
Miért nem mentél közvetlen repülõvel Amszterdamba a KLM-mel vagy a Transavia.com-mal? Akkor nem kellene vonatoznod.

Mikor indult a Hálózat TV?

Legjobb válasz: http://www.halozattv.hu/page/cikk/g/4/2098/1 2002-ben.

Gödöllői Tescoba mikor indulnak a vasútállomásról az ingyenes/szerződéses buszok?

Legjobb válasz: Tessék a menetrend: http://tesco.hu/aruhazak/aruhaz/52/tesco_ingyenes

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Én hiába kerestem nem találtam!!! Még egyszer köszi!! :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!