Találatok a következő kifejezésre: Mire gyűjt a Fidesz aláírásokat Hol (1 db)

Mire gyűjt most a Fidesz aláírásokat? Hol lehet aláírni?

Legjobb válasz: Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?

Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?
Visszatérve a kérdéshez, a FIDESZ most valóban nem bírja ki, hogy nem õ uralkodhat, ezért mindent megtesz, hogy ez másképp legyen. De amit nem értek akérdésedben: Megkérdezet mire gyüjtenek aláírást (tehát még azt se tudod mire) a következõ kérdésed, meg az, hogy "hol lehet aláírni?" Nem kell ilyen elvakultnak lenni.
Jelenleg a MIÉP gyûjt aláírásokat elõre hozott választásokért.
Tandíjra, vizitdíjra, kórházi napidíjra vonatkozó népszavazás kiírására gyûjt aláírásokat. A kérdések: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsõfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük? Egyetért-e Ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl ne kelljen vizitdíjat fizetni? Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvõbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl nekelljen kórházi napidíjat fizetni?" A Fidesz aktivistái a helyi pártirodákban, köztéri aláírásgyûjtõ-standokon és házról házra járva gyûjtik az aláírásokat.
Hülyeségekre!!! Azt a pénz, amit belefeccölnek (több milliárd) a szavazólapokba STB... Másra is el lehetne költeni!!!
"az elõttem szólóhoz!!" ha el is tudnák költeni nem fogják, mert nem õk vannak kormányon..
Nincs mire költeni. Az óóóócsóóóó állami gazdaságok elfolytak! Bocs, elfogytak. Így most népes szavazósdira kõõõõtenek!
jelenleg semmire..
A fidesz jelen pillanatban is a hatalomra jutási lehetõség minden formáját megragadja. Ki az az egyszerû bérbõl vagy fizetésbõl élõ ember aki örömmel fizet bármiért. Az aláirás gyûjtõknek javaslom a következõ témákat. Ne fizessünk: a gázért, villanyért, élelemért, közlekedésért, vizért, ruházatért, mûszaki cikkekért, kábel-tv, internet- szolgáltatásért stb. Ha ezeket sikerülne megvalósitani, akkor nem csak a politikusainkra, hanem végre az egész országra illene a meghatározás: INGYENÉLÕK!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi az a zöld liberalizmus?

Mert számomra nagyon oximoron . Előbb lehet egy fasiszta (gazdaságilag liberális) mint egy zöld.

3

Mik azok az alapvető értékek, amik nem változtak a FIDESZ-ben az elmúlt 24 évben?

Kósa Lajos mondta a 24. FIDESZ-születésnapon, hogy nem változtak az alapítás óta az alapvető értékek.

Akkor lehet, hogy én nem figyeltem jól, de kezdetben ateisták voltak, ma bigott katolikusok, liberálisok voltak, ma konzervatívok, kozmopoliták voltak, ma nacionalisták, EU-pártiak voltak, ma EU-ellenesek stb. Kósa szerint a szabadság és a demokrácia ezek az alapvető értékek, de ez meg azért nem stimmel, mert pont ők számolják fel a szabadságot és a demokráciát, ezt mindenki látja.


5

A jelenlegi magyar kormányra lehet-e azt mondani, hogy egyértelműen szegény-ellenes?

Ha lehet mondani, akkor azt milyen érvekkel lehet azt alátámasztani?
Csak semmi "komcsizás" - tessék a tényekre szorítkozni!

7

Ki mit tud a Független Kisgazda Földmunkás és polgári pártról?

Működik egyáltalán ? Mi van a Belgrád rakparti székház ügyében? Ki az elnöke és kik az elnökség tagjai ?
Sajnos semmi hír nem olvasható róluk, pedig érdemes lenne ha a választásokon indulnának, mert esélye lenne a Fideszhez közeli szavazatokra.Kérem ha valaki tud érdemben nyilatkozni a fentiekre kérem legyen szíves tegye meg. Köszönöm.

2

Schmitt plagizálását az erre kijelölt Bizottság megerősítette, de doktori címét nem merte visszavonni. A politikai felelőssége és erkölcsi vétsége, ennek ellenére, ugye azért megmaradt?

Vagyis sáros maradt, tehát nem tudták teljesen tisztára mosni.

6

A FIDESZ-ből miért nem lépnek ki az öregek és alapítják meg az ÖDESZ-t?

Jelenlegi állapotában még a nevük is hazugság.

11

Tudnátok olyan angol nyelvű könyvet ajánlani amely a jobb és bal oldalról szól és fent van PDF-ben?

1

A németországi Frankfurter Allgemeine Zeitung, milyen beállítottságú?

7

Szabad e vallásos embereket engedni baloldali pártba hogy politizáljon?

Szabad e vallásos embereket engedni baloldali pártba hogy politizáljon?

17

Petőfi a jobboldali? Ez valami vicc? Vagy csak a műveletlen szélsőjobbosok képzelgése?

Petőfi magyar nacionalista volt és radikális, de nem volt jobboldali forradalmár. A hozzá közel álló szerveződések, mint például az Egyenlőségi Klub, az Egyenlőségi Társaság és Demokrata Klub, jobboldalinak igazán nem nevezhetők. És mit kezdjünk március 15. legendájával, Stancsics (Táncsics) Mihállyal?

20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!