Találatok a következő kifejezésre: Mire gyűjt a Fidesz aláírásokat Hol (1 db)

Mire gyűjt most a Fidesz aláírásokat? Hol lehet aláírni?

Legjobb válasz: Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?

Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?
Visszatérve a kérdéshez, a FIDESZ most valóban nem bírja ki, hogy nem õ uralkodhat, ezért mindent megtesz, hogy ez másképp legyen. De amit nem értek akérdésedben: Megkérdezet mire gyüjtenek aláírást (tehát még azt se tudod mire) a következõ kérdésed, meg az, hogy "hol lehet aláírni?" Nem kell ilyen elvakultnak lenni.
Jelenleg a MIÉP gyûjt aláírásokat elõre hozott választásokért.
Tandíjra, vizitdíjra, kórházi napidíjra vonatkozó népszavazás kiírására gyûjt aláírásokat. A kérdések: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsõfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük? Egyetért-e Ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl ne kelljen vizitdíjat fizetni? Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvõbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl nekelljen kórházi napidíjat fizetni?" A Fidesz aktivistái a helyi pártirodákban, köztéri aláírásgyûjtõ-standokon és házról házra járva gyûjtik az aláírásokat.
Hülyeségekre!!! Azt a pénz, amit belefeccölnek (több milliárd) a szavazólapokba STB... Másra is el lehetne költeni!!!
"az elõttem szólóhoz!!" ha el is tudnák költeni nem fogják, mert nem õk vannak kormányon..
Nincs mire költeni. Az óóóócsóóóó állami gazdaságok elfolytak! Bocs, elfogytak. Így most népes szavazósdira kõõõõtenek!
jelenleg semmire..
A fidesz jelen pillanatban is a hatalomra jutási lehetõség minden formáját megragadja. Ki az az egyszerû bérbõl vagy fizetésbõl élõ ember aki örömmel fizet bármiért. Az aláirás gyûjtõknek javaslom a következõ témákat. Ne fizessünk: a gázért, villanyért, élelemért, közlekedésért, vizért, ruházatért, mûszaki cikkekért, kábel-tv, internet- szolgáltatásért stb. Ha ezeket sikerülne megvalósitani, akkor nem csak a politikusainkra, hanem végre az egész országra illene a meghatározás: INGYENÉLÕK!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen tetteivel, cselekedeteivel szolgálta mindeddig országa, hazája, népe, nemzete javát a most miniszterelnökségre pályázó Bajnai Gordon?

Kérdezem, mert ezt bizony nagyon jó lenne tudni! Éppen ezért örülnék, ha valaki csokorba szedve szépen felsorolná az ő eddigi nemes cselekedeteit!

12

Újabb videó Orbánról a német televízióban. Vélemények?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kv_..

Mikor indul a békemenet nyugatnak, hogy sósavval lemossa ezt a galádságot? :)))

9

Ti mit gondoltok erről a dokumentum filmről?

Www. Youtube.com/watch? V=K0cElTPsQx8

Nézzétek végig csak az irjon aki végig nézte és megértette.nektek mi a véleményetek az új világrendről?

6

Van aki észre vett bármit is a rezsicsökkentéssel kapcsolatban a saját pénztárcáján?

Kérek mindenkit hogy ne trágya Mszp- zen, ne cigány Fideszezzen mert negativot kap! A kérdésre várom a választ.

18

Mi lesz a különbség a MLP és az LMP között? Nem lesz zavaró a nagyon hasonló név a nép számára?

9

A Fidesz kormányzása alatt nőtt a munkanélküliség vagy kevesebb lett?

A közfoglalkoztatást nem számolom bele ,mivel ez csak átmeneti munkalehetőséget biztosít csekély összeggel.

9

Miért akarják megakadályozni a népességcsökkenést?

Így is rengetegen vagyunk, de foglalkoztatottság még sincs. Egy fellendülés időlegesen biztosítani tudna munkát, de csak egy darabig... a népességcsökkenés is ciklikus, nem fog ez lenullázódni, de akkor miért akarnak folyamatosan növekedést? Minek annyi ember? Szerintem a népességfogyás természetes folyamat, aminek helye és rendje van az emberiség jövőjét illetően. De akkor ezt miért akarják megakadályozni?

18

A Fidesz tényleg szabadságharcot vív, harcol az EU-val?

Szerintem valójában nem is harcol , ez csak látszat.Így beetet sok olyan embert akinek nem tetszik az EU.
Illetve , arra ken mindent.

Én személy szerint ellenzek minden nemzetállamok felett álló szervezetet.

Azt sem érzem hogy a Fidesz úgy kiállna az emberekért ahogy mondja.

Nem sok a különbséget érzek az MSZP-vel...

Fidesz-MSZP
Egyik kutya másik eb.

9

Mit gondoltok, FIDESz vagy MSzP tud nagyobbat hazudni?

10

Ha nem lett volna az elmúlt 8 év MSZP-s kormányzás akkor jobban állna Magyarország?

38

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!