Találatok a következő kifejezésre: Mire gyűjt a Fidesz aláírásokat Hol (1 db)

Mire gyűjt most a Fidesz aláírásokat? Hol lehet aláírni?

Legjobb válasz: Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?

Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?
Visszatérve a kérdéshez, a FIDESZ most valóban nem bírja ki, hogy nem õ uralkodhat, ezért mindent megtesz, hogy ez másképp legyen. De amit nem értek akérdésedben: Megkérdezet mire gyüjtenek aláírást (tehát még azt se tudod mire) a következõ kérdésed, meg az, hogy "hol lehet aláírni?" Nem kell ilyen elvakultnak lenni.
Jelenleg a MIÉP gyûjt aláírásokat elõre hozott választásokért.
Tandíjra, vizitdíjra, kórházi napidíjra vonatkozó népszavazás kiírására gyûjt aláírásokat. A kérdések: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsõfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük? Egyetért-e Ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl ne kelljen vizitdíjat fizetni? Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvõbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl nekelljen kórházi napidíjat fizetni?" A Fidesz aktivistái a helyi pártirodákban, köztéri aláírásgyûjtõ-standokon és házról házra járva gyûjtik az aláírásokat.
Hülyeségekre!!! Azt a pénz, amit belefeccölnek (több milliárd) a szavazólapokba STB... Másra is el lehetne költeni!!!
"az elõttem szólóhoz!!" ha el is tudnák költeni nem fogják, mert nem õk vannak kormányon..
Nincs mire költeni. Az óóóócsóóóó állami gazdaságok elfolytak! Bocs, elfogytak. Így most népes szavazósdira kõõõõtenek!
jelenleg semmire..
A fidesz jelen pillanatban is a hatalomra jutási lehetõség minden formáját megragadja. Ki az az egyszerû bérbõl vagy fizetésbõl élõ ember aki örömmel fizet bármiért. Az aláirás gyûjtõknek javaslom a következõ témákat. Ne fizessünk: a gázért, villanyért, élelemért, közlekedésért, vizért, ruházatért, mûszaki cikkekért, kábel-tv, internet- szolgáltatásért stb. Ha ezeket sikerülne megvalósitani, akkor nem csak a politikusainkra, hanem végre az egész országra illene a meghatározás: INGYENÉLÕK!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tulajdonképpen mi az a 4K?

Mostanában egy csomószor hallom, hogy a 4k ezt akarja, ilyen alkotmány,részt vesznek az ellenzéki egyeztetéseken, blabla. De kik is ?k? Én még az életben nem hallottam róluk, van egyáltalán támogatottságuk vagy csak nincs jobb dolguk és azért szerepelnek?

15

A HIKSZOSZ az párt, vagy szövetség?

Tagja az Együtt 2014 Választói Mozgalomnak?

7

Mégis hogy gondolta a kormány, hogy a svájci bankok kiadják nekik az adatokat?

Ilyen nagy okosok, de nem hallottak még arról, hogy banktitok?

7

Mi az oka annak, hogy a legtöbb európai országban sokkal több ideig tartó jobboldali kormányok voltak, mint baloldaliak?

4

A következő forintgyengülésért ki, vagy mi lesz majd felelős?

- a januári hóesés
- a zemútnyócév
- a napfolttevékenységek
- a pirézek
- Chuck Norris
- Babi néni

...

Te kit/mit okolnál? Adjunk tippeket Matolcsynak és minisztériumának!

5

Hogyan lehet a hatalmat megszerezni?

13

Mi a véleményetek Gyurcsányék mai Lendvai utcai tüntetéséről?

Kicsit dühít ez a tüntetés, mert csak az "én is cigány vagyok" feliratokat láttam a táblákon. Egy olyan feliratot sem láttam, amelyben a sportolókat sajnálták volna a derékba tört sport karrierjük vagy életük miatt. Vajon normális értékrenddel bírnak ezek az emberek, akik gyakorlatilag az elkövet?i oldalt védik, és eszükbe sem jut a vétlen áldozatokra gondolni?

18

Kádár rendbe kapná az országot? Ha visszatérne.

Tudna valamit csinálni?

11

Magyarországon milyen kormányszervek vannak?

5

A Fidesz tényleg csak az előző kormány hibái miatt nem tud elérni átütő sikereket? A következő 4 évben már könnyű dolguk lesz?

Értelmes válaszokat kérnék.

34

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!