Találatok a következő kifejezésre: Mire gyűjt a Fidesz aláírásokat Hol (1 db)

Mire gyűjt most a Fidesz aláírásokat? Hol lehet aláírni?

Legjobb válasz: Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?

Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?
Visszatérve a kérdéshez, a FIDESZ most valóban nem bírja ki, hogy nem õ uralkodhat, ezért mindent megtesz, hogy ez másképp legyen. De amit nem értek akérdésedben: Megkérdezet mire gyüjtenek aláírást (tehát még azt se tudod mire) a következõ kérdésed, meg az, hogy "hol lehet aláírni?" Nem kell ilyen elvakultnak lenni.
Jelenleg a MIÉP gyûjt aláírásokat elõre hozott választásokért.
Tandíjra, vizitdíjra, kórházi napidíjra vonatkozó népszavazás kiírására gyûjt aláírásokat. A kérdések: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsõfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük? Egyetért-e Ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl ne kelljen vizitdíjat fizetni? Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvõbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl nekelljen kórházi napidíjat fizetni?" A Fidesz aktivistái a helyi pártirodákban, köztéri aláírásgyûjtõ-standokon és házról házra járva gyûjtik az aláírásokat.
Hülyeségekre!!! Azt a pénz, amit belefeccölnek (több milliárd) a szavazólapokba STB... Másra is el lehetne költeni!!!
"az elõttem szólóhoz!!" ha el is tudnák költeni nem fogják, mert nem õk vannak kormányon..
Nincs mire költeni. Az óóóócsóóóó állami gazdaságok elfolytak! Bocs, elfogytak. Így most népes szavazósdira kõõõõtenek!
jelenleg semmire..
A fidesz jelen pillanatban is a hatalomra jutási lehetõség minden formáját megragadja. Ki az az egyszerû bérbõl vagy fizetésbõl élõ ember aki örömmel fizet bármiért. Az aláirás gyûjtõknek javaslom a következõ témákat. Ne fizessünk: a gázért, villanyért, élelemért, közlekedésért, vizért, ruházatért, mûszaki cikkekért, kábel-tv, internet- szolgáltatásért stb. Ha ezeket sikerülne megvalósitani, akkor nem csak a politikusainkra, hanem végre az egész országra illene a meghatározás: INGYENÉLÕK!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kire szavaztok 2014-ben?

Ti kire szavaztok jövőre???

40

Mért van az hogy az Index meg az ATV hazudodzik a Jobbikról?

Ott vannak minden hol a gárdisták és a Jobbik a gátakon erre az ATV hogy a jobbikosok nincsenek ott folyton hazudoznak..Rengetegen vannak csak persze azokat soha nem látom a Tvben és idegesit a média hazudozása ..ott van pl a HvG is ami folyton hazudozik , kezd elegem lenni az ilyen semmirevaló emberekből, a Jobbik segitene a legtöbbet Magyarországnak ezzel szemben csak a sok semmirekellő ember hazudozással járatja le, szinte majdnem minden napra jut egy hazugság ! Ha nem lenne ez a hazudozás és beszámolnának rendesen a Jobbikról megnyernék a választásokat de ameddig a napi agymosás megy nincs miről beszélni...

23

Ti eltudnátok képzelni Botka Lászlót a baloldal közös jelöltjének?

Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ha Bajnai és Mesterházy nem tud kiegyezni a jelöltségen, akkor egy "harmadik személy" lesz a jelölt (aki természetesen nem Gyurcsány, mert az öngyilkosság lenne a baloldalon). Az ismerősöm azt is mondta, hogy szerinte ez a harmadik személy Botka lesz. Ti mit mondtok erre?

6

A mostani megszorításokkal remélem nem zsebre dolgoznak. Ha %-ben kellene kifejezni, most hol tartunk az adósság kifizetéséből? Jól állunk?

Rendben vannak a magas adók, magas árak, de akkor kerüljenek azok jó helyre is. Ha minden le lesz tudva, csökkenteni fogják az adót?

7

Mit szólsz hozzá, hogy Orbán Viktor tesz valamit, kimegy a néphez és segíti őket a gáton?

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151627964139836

17

Valóban kormányváltó hangulat van az országban?

A Medián legújabb felmérése szerint a megkérdezettek 56%-a kormányváltást szeretne 2014-ben.Én ezt túlzásnak érzem,környezetemben baráti körömben egyáltalán nem ezt tapasztalom,én inkább biztos Fidesz győzelemre tippelnék.
Ti hogyan vélekedtek erről?

33

Miért nincs ilyen Hogyan lehetne alakítani szakszrevezetet? Ti csatlakoznátok?

Jó lenne ha lenne szakmunkások érdekvédelmi szakszervezete
jó lenne ha lenne egy nemzeti összefogás melyben a szakszervezetek egymást támogatnák!

4

Kire szavaznátok? -Fidesz-KDNP -Együtt 2014 -MSZP

12

Hogyan es mikell ahhoz hogy valaki kepviselo vagy polgarmester legyen kell ehhez valami vegzedseg is?

33

Nektek mi a véleményetek a kisajátításokról szóló törvény új módosításáról?

Általában próbálom nem visszhangozni a sok kurucinfós jani ajvékolását, de a kormány húzásairól szóló cikkeket olvasva egyre gyakrabban csak a "vérlázító pofátlanság" kifejezés jut eszembe. Az biztos hogy ezzel nem vagyok egyedül, de valaki tudna nekem egy objektív, értelmes magyarázatot adni ERRE?!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!