Találatok a következő kifejezésre: Mire gyűjt a Fidesz aláírásokat (1 db)

Mire gyűjt most a Fidesz aláírásokat? Hol lehet aláírni?

Legjobb válasz: Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?

Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?
Visszatérve a kérdéshez, a FIDESZ most valóban nem bírja ki, hogy nem õ uralkodhat, ezért mindent megtesz, hogy ez másképp legyen. De amit nem értek akérdésedben: Megkérdezet mire gyüjtenek aláírást (tehát még azt se tudod mire) a következõ kérdésed, meg az, hogy "hol lehet aláírni?" Nem kell ilyen elvakultnak lenni.
Jelenleg a MIÉP gyûjt aláírásokat elõre hozott választásokért.
Tandíjra, vizitdíjra, kórházi napidíjra vonatkozó népszavazás kiírására gyûjt aláírásokat. A kérdések: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsõfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük? Egyetért-e Ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl ne kelljen vizitdíjat fizetni? Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvõbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl nekelljen kórházi napidíjat fizetni?" A Fidesz aktivistái a helyi pártirodákban, köztéri aláírásgyûjtõ-standokon és házról házra járva gyûjtik az aláírásokat.
Hülyeségekre!!! Azt a pénz, amit belefeccölnek (több milliárd) a szavazólapokba STB... Másra is el lehetne költeni!!!
"az elõttem szólóhoz!!" ha el is tudnák költeni nem fogják, mert nem õk vannak kormányon..
Nincs mire költeni. Az óóóócsóóóó állami gazdaságok elfolytak! Bocs, elfogytak. Így most népes szavazósdira kõõõõtenek!
jelenleg semmire..
A fidesz jelen pillanatban is a hatalomra jutási lehetõség minden formáját megragadja. Ki az az egyszerû bérbõl vagy fizetésbõl élõ ember aki örömmel fizet bármiért. Az aláirás gyûjtõknek javaslom a következõ témákat. Ne fizessünk: a gázért, villanyért, élelemért, közlekedésért, vizért, ruházatért, mûszaki cikkekért, kábel-tv, internet- szolgáltatásért stb. Ha ezeket sikerülne megvalósitani, akkor nem csak a politikusainkra, hanem végre az egész országra illene a meghatározás: INGYENÉLÕK!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnátok olyan magyar jobboldali konzervatív pártot mondani, ami nem a Fidesz és nem is a Jobbik?

8

Kinek kell szólni ha egy polgármester állandó jelleggel ittas vagy bevan rúgva a munkaidejében is?

Bármilyen gondja baja van az embernek nem lehet normálisan elintézni megbeszélni semmit mivel mindig ittas. Nem tudom hogy más emberek csõrét nem zavarja e de nekem nagyon. Ez ügyben hol lehet jelentést tenni? Értelmes válaszokat lehetõleg! Köszi!

3

Kik szavaznak az E2014-re?

32

Szerinted van esélye Vityának jövőre a választásokkor?

megnyerheti?

15

Mennyi esély van rá, hogy a Jobbik nyer 2014?

Mert remélem minél több :DD

55

Nem működne-e jobban a politika pártok nélkül?

Hogy mi a párt funkciója, azt természetesen értem, de a létezésüket is inkább károsnak tartom. A népképviselet klasszikus formájában úgy valósulna meg, ha az országgyűlési képviselők ténylegesen választókerületüket képviselnék, azt a (mondjuk) 50-60 ezer embert, aki őket megválasztotta. Ez azonban nem így van, gyakorlatilag csak a pártjukat szolgálják. Ezzel több egyértelmű probléma is van. Egyrészt az mélyíti legjobban az árkokat egy társadalmon belül, ha tagjai mégcsak nem is ideológia, hanem pártállás szerint különböztetik meg egymást. Másrészt, aki valamelyik vesztes pártra szavaz, azt támogatja, akárhogy nézzük, nem jut ugyanakkora képviselethez, mint aki a győztes pártot. Ez már önmagában ellentétes a demokrácia alapelveivel. Harmadrészt - és ez a legfontosabb - a pártpolitika az elidegenedés melegágya. A polgárok nem emberekre, hanem pártokra szavaznak, még olyan rendszerekben is , ahol csak egyéni mandátumok vannak (pl. Nagy-Britannia). Így a választópolgároknak nincs valódi lehetőségük ellenőrzést gyakorolni a képviselőkön, ami hamar egy elit kialakulásához vezet. Ebből következik, hogy a pártpolitika a korrupciót is nagymértékben segíti elő (ez különösen igaz a rengeteg demokráciában uralkodó kétpárti váltógazdálkodásra).
Mindez nyilván hipotézis, mivel megvalósítani valójában egy államnak sem sikerült, legfeljebb abszolút monarchiáknak, ahol, ha egyáltalán összehívják a parlamentet, a képviselőknek semmi hatalma. De ha eljátszunk legalább a gondolattal: biztosan nem lenne igazságosabb és működőképesebb egy pártok nélküli, valamennyire közvetlen politikai rendszer?

5

Hogyan lehet pártot alapítani Magyarországon?

A kérdésre konkrét és valós válaszokat szeretnék! Nem vagyok kíváncsi semmi másra! Köszönöm!

6

Hol érhető el az interneten élő parlamenti közvetítés?

1

Gyes gyed rendszeret hogyan valtoztattta meg a fidesz?

0

Orbán valóban gallyra fogja verni Magyarországot?

Sokat hallani a fiatalok kimeneküléséről, trafik botrány, OTP hisztériáról (Csányi Sándor).
Mi lesz itt?
Valóban csőd közeli helyzetbe sodorja az országot?
Mit gondoltok a mostani Orbán-kormányról?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!