Találatok a következő kifejezésre: Mire gyűjt a Fidesz (1 db)

Mire gyűjt most a Fidesz aláírásokat? Hol lehet aláírni?

Legjobb válasz: Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?

Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?
Visszatérve a kérdéshez, a FIDESZ most valóban nem bírja ki, hogy nem õ uralkodhat, ezért mindent megtesz, hogy ez másképp legyen. De amit nem értek akérdésedben: Megkérdezet mire gyüjtenek aláírást (tehát még azt se tudod mire) a következõ kérdésed, meg az, hogy "hol lehet aláírni?" Nem kell ilyen elvakultnak lenni.
Jelenleg a MIÉP gyûjt aláírásokat elõre hozott választásokért.
Tandíjra, vizitdíjra, kórházi napidíjra vonatkozó népszavazás kiírására gyûjt aláírásokat. A kérdések: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsõfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük? Egyetért-e Ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl ne kelljen vizitdíjat fizetni? Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvõbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl nekelljen kórházi napidíjat fizetni?" A Fidesz aktivistái a helyi pártirodákban, köztéri aláírásgyûjtõ-standokon és házról házra járva gyûjtik az aláírásokat.
Hülyeségekre!!! Azt a pénz, amit belefeccölnek (több milliárd) a szavazólapokba STB... Másra is el lehetne költeni!!!
"az elõttem szólóhoz!!" ha el is tudnák költeni nem fogják, mert nem õk vannak kormányon..
Nincs mire költeni. Az óóóócsóóóó állami gazdaságok elfolytak! Bocs, elfogytak. Így most népes szavazósdira kõõõõtenek!
jelenleg semmire..
A fidesz jelen pillanatban is a hatalomra jutási lehetõség minden formáját megragadja. Ki az az egyszerû bérbõl vagy fizetésbõl élõ ember aki örömmel fizet bármiért. Az aláirás gyûjtõknek javaslom a következõ témákat. Ne fizessünk: a gázért, villanyért, élelemért, közlekedésért, vizért, ruházatért, mûszaki cikkekért, kábel-tv, internet- szolgáltatásért stb. Ha ezeket sikerülne megvalósitani, akkor nem csak a politikusainkra, hanem végre az egész országra illene a meghatározás: INGYENÉLÕK!!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Aki Magyar, és a Jobbik ellen van, az miért van ellene? Erre nem tudtam rájönni, pedig sokat gondolkodtam rajta.

Az ő törekvéseik csak a magyarok érdekeit képviselik, és ami a magyaroknak jó, azt a javaslatot ők is támogatják, attól függetlenül hogy más párt terjesztette elő. Ez fordítva szinte sosincs így. Attól még, hogy zsidó média egyfolytában azon van hogy befeketítse a nevét, meg nagy lejáratókampányokat indítson ellene, attól még ezen át lehet látni..

19

Melyik adórendszer igazságosabb a lineáris, vagy a progresszív?

16

Mi a véleményetek arról, hogy az idén már csak 95 ezren jelentkeztek a felsőoktatási intézményekbe hallgatónak?

Eszembe jutott egy 25 évvel ezelőtt látott riportfilm, amelyben egy finn hölgy angolul nyilatkozott, hogy akkor éppen miért dolgozik takarítónőként.Így nehéz lesz megvalósítanunk a tudás alapú társadalmat. Ti hogyan vélekedtek minderről?

8

Ez csak szerintem égő?

Http://www.youtube.com/watch? V=BtjQWYid65k

3

2014-ben melyik hónapban lesz a választás?

Nagyjából,melyik hónap hanyadik napján és egy vagy kétfordulós lesz e?

6

A Horthy-korszak jó volt? 'Tudományos' értelemben.

Azaz nem szülők/nagyszülők visszaemlékezése alapján és szimpatizálás alapján, hanem tényleg mi jót és mi rosszat tett az országnak?

12

Hogyan vélekedtek arról, hogy idén januárban 4, 1 %-kal csökkent a kiskereskedelmi forgalom?

Meddig tarthat ez a csökkentő trend?
Nem tudom, miért, nekem a Mercedes példája jutott eszembe. Mikor volument akart növelni, akkor "lefelé"nyitott, azaz megalkotta a 190-es osztályt, majd az A-osztályt, stb.
Visszatérve a kérdésemre: A fentiek alapján nem az lenne-e logikus, hogy az alacsonyabb jövedelmű tömegek fogyasztását kellene kis mértékben támogatni ahhoz,hogy a zuhanás megálljon? Ha a jelenlegi tendencia folytatódik, akkor mi lesz a sorsa számos kisvállalkozásnak, akik csak a belső piacra tudnának termelni?

5

Orbán miért egy ilyen debilis kinézetű embert tett fontos pozícióba, aki ráadásul nyakig kommunista felmenőkkel rendelkezik?

http://kuruc.info/r/2/108881/

29

Az új bankelnök Matolcsy a magyar átlagbér 10-szeresét fogja kapni. Szabad-e erkölcsileg ekkora jövedelmet odaadni valakinek egy gyakorlatilag "0" gazdasági növekedést mutató országban?

A nyugati országokban nincs ekkora különbség az
átlagbér és a bankelnöki fizetés között.

7

Miért ennyire végletesen erkölcsteln a Fidesz?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!