Találatok a következő kifejezésre: Mire gyűjt a Fidesz (1 db)

Mire gyűjt most a Fidesz aláírásokat? Hol lehet aláírni?

Legjobb válasz: Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?

Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?
Visszatérve a kérdéshez, a FIDESZ most valóban nem bírja ki, hogy nem õ uralkodhat, ezért mindent megtesz, hogy ez másképp legyen. De amit nem értek akérdésedben: Megkérdezet mire gyüjtenek aláírást (tehát még azt se tudod mire) a következõ kérdésed, meg az, hogy "hol lehet aláírni?" Nem kell ilyen elvakultnak lenni.
Jelenleg a MIÉP gyûjt aláírásokat elõre hozott választásokért.
Tandíjra, vizitdíjra, kórházi napidíjra vonatkozó népszavazás kiírására gyûjt aláírásokat. A kérdések: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsõfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük? Egyetért-e Ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl ne kelljen vizitdíjat fizetni? Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvõbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl nekelljen kórházi napidíjat fizetni?" A Fidesz aktivistái a helyi pártirodákban, köztéri aláírásgyûjtõ-standokon és házról házra járva gyûjtik az aláírásokat.
Hülyeségekre!!! Azt a pénz, amit belefeccölnek (több milliárd) a szavazólapokba STB... Másra is el lehetne költeni!!!
"az elõttem szólóhoz!!" ha el is tudnák költeni nem fogják, mert nem õk vannak kormányon..
Nincs mire költeni. Az óóóócsóóóó állami gazdaságok elfolytak! Bocs, elfogytak. Így most népes szavazósdira kõõõõtenek!
jelenleg semmire..
A fidesz jelen pillanatban is a hatalomra jutási lehetõség minden formáját megragadja. Ki az az egyszerû bérbõl vagy fizetésbõl élõ ember aki örömmel fizet bármiért. Az aláirás gyûjtõknek javaslom a következõ témákat. Ne fizessünk: a gázért, villanyért, élelemért, közlekedésért, vizért, ruházatért, mûszaki cikkekért, kábel-tv, internet- szolgáltatásért stb. Ha ezeket sikerülne megvalósitani, akkor nem csak a politikusainkra, hanem végre az egész országra illene a meghatározás: INGYENÉLÕK!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha a DK és az E2014 koalícióra jut az MSZP-vel akkór végre leváltják ezt az Orbánt aki 22 éve a hatalomért remeg?

30

A jobbik miért ilyen rasszista párt?

a kádár rendszerbe a romák miért tuttak dolgozni?

24

Az MSZP vs a fidesz fogja nyerni a 2014-es választást?

A jobbikot ne írjátok mert úgyse nyernek. Szerintem az MSZP mert már mindenki megutálta ezt a hatalommániás orbánt és őt csak a hatalom érdekli

30

Vona Gábor komolyan gondolta azt, hogy Szaniszlót fogja kinevezni miniszternek, vagy ez vicc volt?

12

Kedves jobbikosok, nem gondoljátok, hogy egy volt párttag csak jobban tudja, mi folyik a jobbikon belül (esélyek, ideológiavesztés, stb. )? Ld. Elemzés.

http://jovonk.info/2013/02/07/elemzes-jobbik-strategiajarol

Véleményeket várok az írásról.
Aki írta, nagyon tanult pasi, de már kilépett a jobbikból...az írásban leírja, hogy miért.
Érdekel, hogy mit gondoltok az elemzésben foglaltakról?

9

Mit gondoltok Matolcsy új MNB hiteléről? Örülhetünk? Ez most segíteni fog a gazdaság beindításában?

Szerintetek milyen kisvállalkozásokra és középvállalkozásokra gondolt? Az egyéni vállalkozó kisvállalkozó? Vajon milyen feltételekkel vehetné fel ezt a szinte ingyen hitelt?

11

Mit jelent az exit poll?

Választáskor hallani róla. Kik készítik? Miért? Miért csak a választás lezárultával tehetik közzé?

1

Ezt már tudjuk ugye vagy három éve?

http://hvg.hu/itthon/20130404_Mi_mindenki_eletet_meg_akarjuk..

1

Mi jön a kapitalizmus után?

Ugye kezdetben vala az ősközösség. Aztán lett feudalizmus, kapitalizmus, kis kitérő a szocializmusra. Meg egy csomó más kisebb lépés.
Mi jön a kapitalizmus után?

10

Ki lehet a magyar baloldali politikai összefogás megfelelő miniszterelnök-jelöltje szerintetek jövőre?

Tudom, hogy még messze van, és még az azt alkotó pártok, sem "szövetkeztek, egyeztettek", de az már most biztos, hogy sem a Gyurcsány, sem a Bajnai nem akar már miniszterelnök, vagy akárcsak miniszter lenni, és ugyan nekem van egy-két tippem, de hát kíváncsi lennék a (főleg baloldali szimpatizánsok) véleményére...

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!