Találatok a következő kifejezésre: Mire gyűjt a Fidesz (1 db)

Mire gyűjt most a Fidesz aláírásokat? Hol lehet aláírni?

Legjobb válasz: Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?

Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?
Visszatérve a kérdéshez, a FIDESZ most valóban nem bírja ki, hogy nem õ uralkodhat, ezért mindent megtesz, hogy ez másképp legyen. De amit nem értek akérdésedben: Megkérdezet mire gyüjtenek aláírást (tehát még azt se tudod mire) a következõ kérdésed, meg az, hogy "hol lehet aláírni?" Nem kell ilyen elvakultnak lenni.
Jelenleg a MIÉP gyûjt aláírásokat elõre hozott választásokért.
Tandíjra, vizitdíjra, kórházi napidíjra vonatkozó népszavazás kiírására gyûjt aláírásokat. A kérdések: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsõfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük? Egyetért-e Ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl ne kelljen vizitdíjat fizetni? Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvõbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl nekelljen kórházi napidíjat fizetni?" A Fidesz aktivistái a helyi pártirodákban, köztéri aláírásgyûjtõ-standokon és házról házra járva gyûjtik az aláírásokat.
Hülyeségekre!!! Azt a pénz, amit belefeccölnek (több milliárd) a szavazólapokba STB... Másra is el lehetne költeni!!!
"az elõttem szólóhoz!!" ha el is tudnák költeni nem fogják, mert nem õk vannak kormányon..
Nincs mire költeni. Az óóóócsóóóó állami gazdaságok elfolytak! Bocs, elfogytak. Így most népes szavazósdira kõõõõtenek!
jelenleg semmire..
A fidesz jelen pillanatban is a hatalomra jutási lehetõség minden formáját megragadja. Ki az az egyszerû bérbõl vagy fizetésbõl élõ ember aki örömmel fizet bármiért. Az aláirás gyûjtõknek javaslom a következõ témákat. Ne fizessünk: a gázért, villanyért, élelemért, közlekedésért, vizért, ruházatért, mûszaki cikkekért, kábel-tv, internet- szolgáltatásért stb. Ha ezeket sikerülne megvalósitani, akkor nem csak a politikusainkra, hanem végre az egész országra illene a meghatározás: INGYENÉLÕK!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor értik meg az emberek az "Oszd meg és uralkodj" elvét?

Értem ez alatt azt, hogy ez valójában mit szolgál? A mély értelmezését? Hogy ez senkinek nem jó, kivéve a megosztóknak? Ismert fogalom az összefogás, mint olyan?

5

Mi a véleményetek a Fidesz szinte századik, Varga-csomagról?

http://www.youtube.com/watch?v=ToWb6LEoadk&feature=endscreen..

25

Mi vár még ránk?

Én soha nem voltam, nem vagyok párttag, de ez tragédia ami itt folyik!
Mi az a nyomorult kis "NOKIA"-s dobozos korrupció, a folyamatos sok száz milliós, milliárdos szélhámosságokhoz képest? Pénznyerő automata betiltás, trafik ügy, 46 új adó, mintgazdaságok, stb! Most már ez így lesz?

6

Miért erőltetik a baloldalon Bajnai Gordon miniszterelnökségét?

Én balos szavazó lennék, és elsősorban a balos médiumokat követem (ATV, Klubrádió, nol). Ehhez képest is meglep, ahogy Bajnait sztárolják, komoly miniszterelnök-jelöltként kezelik a baloldalon. Holott a pártjának most már stabilan 5-6 % a támogatottsága a közvélemény-kutatásokban, és egy szűk értelmiségi rétegen kívül nincs társadalmi beágyazottsága. Ez olyan mintha 5-10 éve az SZDSZ jelentkezett volna be a miniszterelnökségre a maga 5 %-ával.

8

Bajnai: Magyarország fél és dühös! Tényleg vagy csak nem szoktak még hozzá a 15%os népszerűségükhöz?

15

Szerintetek, ha Bajnai Gordon lenne a miniszterelnök, akkor ugyan olyan engedelmes lenne minden téren az EU-nak mint a Ferkó volt, vagy egy kicsit keményebben bánna vele legalább, mint most Orbán?

19

Létezik olyan független tanulmány, ami azt részletezi, hogy a mai kormányzás, törvényalkotás milyen hatással van a magyar gazdaságra, magyar társadalom helyzetére, milyen következményeket vont maga után Orbán Viktor politikája?

5

Szerintetek a Jobbik mikor lesz kormánypárt?

Sziasztok! Szerintetek a Jobbik Magyarországért Mozgalom lehet váltópárt? El tudnák kormányozni az országot? Ahogy olvastam, a jobbikos polgármesterek igen jól vezetik a településeket, szóval, ha ezt nagyban is megvalósítanák, lehet, hogy jobb irányba fordulna az ország sorsa? Nos, szerintetek?

23

Ha 2014-ben a Jobbik nyer, tényleg jobb lesz a diákok helyzete?

A minap láttam egy videót, amiben Vona Gábor a diákság mai helyzetét taglalja, mennyire rossz, magas a tandíj, magasak az elvárások stb. De tegyük fel, tényleg ők nyernének a választáson: tényleg képesek lennének rendet rakni az oktatási rendszerben, vagy ez egy olyan fogás, mint amivel anno a Fidesz is szavazatokat nyert magának?

34

Hogyan alakul 2014? Ki nyer? Kb milyen arányban? Mivel kell szembenéznie az új vagy régi kormányzó erőnek?

Kockázati tényezők a kövi kormánypárt vonatkozásában stb. Reális esélyeket szem előtt tartók és nem elfogult fantaszták válaszaira vagyok kíváncsi :D Az sem foglalkoztat, hogy ki-kire szavaz.. Nem ez a kérdés. Csak a komplex vélemény és reális végkimenetel érdekel. Köszönöm megtisztelő válaszaitokat.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!