Találatok a következő kifejezésre: Mire gyűjt a Fidesz (1 db)

Mire gyűjt most a Fidesz aláírásokat? Hol lehet aláírni?

Legjobb válasz: Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?

Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?
Visszatérve a kérdéshez, a FIDESZ most valóban nem bírja ki, hogy nem õ uralkodhat, ezért mindent megtesz, hogy ez másképp legyen. De amit nem értek akérdésedben: Megkérdezet mire gyüjtenek aláírást (tehát még azt se tudod mire) a következõ kérdésed, meg az, hogy "hol lehet aláírni?" Nem kell ilyen elvakultnak lenni.
Jelenleg a MIÉP gyûjt aláírásokat elõre hozott választásokért.
Tandíjra, vizitdíjra, kórházi napidíjra vonatkozó népszavazás kiírására gyûjt aláírásokat. A kérdések: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsõfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük? Egyetért-e Ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl ne kelljen vizitdíjat fizetni? Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvõbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl nekelljen kórházi napidíjat fizetni?" A Fidesz aktivistái a helyi pártirodákban, köztéri aláírásgyûjtõ-standokon és házról házra járva gyûjtik az aláírásokat.
Hülyeségekre!!! Azt a pénz, amit belefeccölnek (több milliárd) a szavazólapokba STB... Másra is el lehetne költeni!!!
"az elõttem szólóhoz!!" ha el is tudnák költeni nem fogják, mert nem õk vannak kormányon..
Nincs mire költeni. Az óóóócsóóóó állami gazdaságok elfolytak! Bocs, elfogytak. Így most népes szavazósdira kõõõõtenek!
jelenleg semmire..
A fidesz jelen pillanatban is a hatalomra jutási lehetõség minden formáját megragadja. Ki az az egyszerû bérbõl vagy fizetésbõl élõ ember aki örömmel fizet bármiért. Az aláirás gyûjtõknek javaslom a következõ témákat. Ne fizessünk: a gázért, villanyért, élelemért, közlekedésért, vizért, ruházatért, mûszaki cikkekért, kábel-tv, internet- szolgáltatásért stb. Ha ezeket sikerülne megvalósitani, akkor nem csak a politikusainkra, hanem végre az egész országra illene a meghatározás: INGYENÉLÕK!!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért szavaznak olyan kevesen a Jobbikra?

Miért van az hogy olyan kevesen szavaznak a Jobbikra??
Sokkal jobb lenne az országnak ha ők lennének vezetésen..
Miért nem rá szavaznak?

86

Jobboldali anarchista? Ez valami vicc?

a href="http://www.tradicio.org/kvintesszencia/trad98jobbanarchista.htm" target="_blank">http://www.tradicio.org/kvintesszencia/trad98jobbanarchista...

8

Az elnyomó hatalmaknak, kommunistáknak miért piros a színűk?

pl. Kínai Kommunizmus, Nácizmus, MSZMP.
Mind pirosat használ, használt.
Miért?

4

Be szeretnék lépni a Jobbik IT-be, de többektől is hallottam, hogy emiatt hátrányos helyzetbe kerülök, pl: nem kapok munkát meg hasonlók. Mit lehet, érdemes tudni az IT-ről?

*Első éves egyetemista vagyok,ráadásul kettős állampolgár.Azért választanám a Jobbikot,mert az általuk hirdetett nemzeti alapelvek állnak hozzám a legközelebb.De a fidesszel is szimpatizálok bizonyos ügyekben.

6

Ha a Jobbik hatalomra kerül, akkor diktatúra lesz?

10

Érdemes-e a Jobbikra szavazni?

Eddig Fideszes voltam , de a parlamenti közvetítéseket nézve egyre inkább a Jobbikkal szimpatizálok. Viszont nem biztos , hogy rájuk merek-e szavazni mert a média antiszemitának bélyegezte őket és ezért kormányra kerülésük esetén félek , hogy az Eu nem is lesz hajlandó szóba állni velük és ürügyből mindenféle eljárásokat indítanának , hogy megnehezítsék a dolgunkat , a ránk nehezedő zsidó nyomásról nem is beszélve.

14

Kevesebbet dohányoztok a trafik mutyi óta?

13

Top 5 kedvenc politikus?

13

Hogyan fogod tölteni augusztus huszadikát?

16

A rendszerváltás óta mikor/melyik kormány alatt éltünk a legjobban?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!