Találatok a következő kifejezésre: Mire gyűjt a (17 db)

Felicia 1.9d nem gyújt mi lehet a baja?

-11 fokban még begyújtott nagyon nehezen -15 fokban pedig már nem most plusz van és még mindíg nem gyújt. Nagyon nehezen tekerte a motort az önindító ezért gondoltam,biztos rossz az aksi,nem tudom mennyi idős lehetett de nem mai darab volt. Vettem bele egy újat,azzal sem bírta sokkal jobban megtekerni a motort. Kicseréltem a szénkeféket az önindítőban,most teker mint az állat,mióta megvan még soha nem forgatta az önindító ilyen gyorsan a motrot. A füst dől a kipufogóból,de nem gyújt be gázadásra sem. Elég sokat próbálgattuk az öreg aksival és a rossz önindítóval amiben csak két szénkefe működött,lehetséges,hogy úgy jártam mint egy fűnyíróval vagy egy láncfűréssszel,mikor nehezen gyújt aztán bezabál a benzínből,dízelnél lehetségeshasonló?

Legjobb válasz: Motor kompresszió jó ? Porlasztó csúcsok rendben? Tiszta Gázolajat kapott biztosan?

Motor kompresszió jó ? Porlasztó csúcsok rendben? Tiszta Gázolajat kapott biztosan?
Izzítás van? jók az izzítógyertyák?
Dõl belõle a füst? És milyen szinû? Ha tömény fehér, akkor a dugattyúk csak a vizet próbálják sûrítgetni, annak a gõzét látod. Ekkor mondjuk, hogy hengerfejes a motor. De nem gondolnék rögtön ilyen komoly bajra. Én ellenõrizném, hogy mennyi üzemanyagom van elõször.
A kérdező hozzászólása: Ja és a füstje olyan fehéres szürkés amit most áraszt de a víztartályból, nem hiányzik víz, úgyhogy a hengerfejtõmítés rendben van szerintem.
Kormold ki rendesen!
a szûrõn légtelenítettél? a porlasztónál a magas nyomású kör van! az izzító gyertyákat nézd át mind a 4 et!
A kérdező hozzászólása: Megvan a hiba oka megnéztem én is az adagolót és nem adagol, jobb mindent saját szemmel is megnézni, nem pedig a faterra bízni. Teljesen levettem a csöveket a porlasztókrõl és padlógázt nyomva is éppen, hogy csak szivárogtat, tehát hiba felderítve. A gyújtást ráadva kattanik a szelep az adagolón amibe a kábel fut, innentõl ez már egy szerelõ dolga. Remélem nem kell másik adagolót venni az egy vagyon, a használt meg kitudja milyen. De hiába szerzek rá egy használt gyárit az is vacak lucas adagoló lesz az pedig az összes AEF motron selejt gyárilag sajna.
A kérdező hozzászólása: Azóta megoldottuk, nemes egyszerûséggel, üzemanyag szûrõ csere után, betoltuk :) Az alapgáz nagyon ingadozott, gyakran fent akadt 1500-on , vettem dízelbe való adalék anyagot, ami tisztítja az adagolót, kihajtottam belelõle fél tank adalékkal kevert üzemanyagot és láss csodát a hiba megszûnt.

Mit jelképez, ha valaki katolikus templomban mécses (eke) t gyújt a mécsestartónál?

Van valamilyen konkrét szimbolikus jelentése? (Egy ismer?söm többször is elmondta, miután betértünk egy templomba, hogy kett?t is gyújtott. Van ennek, a mécsesek számának jelent?sége? Mit jelképeznek? - Református vagyok, ezért fogalmam sincs - kíváncsi vagyok.)

Legjobb válasz: Szeretteinkért szoktuk gyújtani.

Szeretteinkért szoktuk gyújtani.
Sosem hallottam róla, hogy jelentene valamit, de ezért én is kíváncsi vagyok a válaszra! Azért írtam, hogy a kérdés megjelenjen a listámon...

Ki mit gyűjt? Mióta és mekkora már a gyűjtemény?

Legjobb válasz: Képeslapot gyûjtök kb. 5-6 éve. Külön számolom azokat, amik meg vannak írva, és külön azokat, amik nincsenek. Jelenleg 486 darabnál tartok. 20/L

Képeslapot gyûjtök kb. 5-6 éve. Külön számolom azokat, amik meg vannak írva, és külön azokat, amik nincsenek. Jelenleg 486 darabnál tartok. 20/L
kiskoromban mindig elkértem anyukámtól a huszast a bevásárlókocsiból, meg a visszajáró aprót, és van kb 10 kilónyi apróm 10ezer forint értékben :D
Kb 2 hónapja elkezdtem gyûjteni az új ruhákról a címkéket. :) Most van 18 db. Hm, hát remélem ennek többszöröse lesz. :D (15L)
5-6éve gyüjtök táskákat, cipõket. Táska:41db., cipõ:54db. 10ezreseket is gyüjtök-de a pontos darabszám nem publikus
a telefonfülkés telefonkártyákat gyûjtöm már kiskorom óta.... olt egy idõszak, amikor nem tudtam újakat beszerezni, de kábé 150-nél járok :) Régen még a 2 forintosokat gyûjtöttem... Összejött 3-4 ezer forint xD
Én a belépõjegyeket gyûjtöm. Nagyon sok országból van már , több nevezetes helyrõl. (Például: Colosseum , Eiffel-torony, autókiállítás Genf-ben, Louvre, Vatikáni múzeum, Videoton focimeccsek :D, Europa-park, mozijegyek stb. )
Szalvéta: kb 500 db Cigisdoboz: 70 db Régi és külföldi pénzérmék: 120 db
Focimeccs belépõket, amin kint voltam. Kb '98-óta. 100 biztos hogy van.
ötvenforintos...56 500 forint gyûlt így össze :) régebben szalvéták, plusz különbözõ hátoldalú euro centesek...


Miért kér mostanában pénzt a wikipédia? Mire gyűjt 7és fél millió dollárt?

Azt láttam hogy lehet adakozni és érdekelne minek kell a Wikipédiának annyi pénz :) Remélem nincs semmi gond :/

Legjobb válasz: Egy ilyen méretû oldalt nem kevés pénzbe kerül fenntartani. Más bevételi forrásuk nincs, mert nincsenek reklámok az oldalon. Egy évben egyszer kérnek, ez az összeg fedezi az éves fenntartási költséget. Figyelembe véve, hogy a Wikipédia a világ egyik leglátogatottabb oldala, ez nem is olyan sok pénz.

Egy ilyen méretû oldalt nem kevés pénzbe kerül fenntartani. Más bevételi forrásuk nincs, mert nincsenek reklámok az oldalon. Egy évben egyszer kérnek, ez az összeg fedezi az éves fenntartási költséget. Figyelembe véve, hogy a Wikipédia a világ egyik leglátogatottabb oldala, ez nem is olyan sok pénz.
Én a szivatóra tippelnék
karbiba lehet dzsuva kerölt vagy tul sok anyagot kap egyszere!nekem ez a tipem de sok más lehetöség is van

Mit tennél, a ha a párotok tiltaná neked a cigizést miközben ő sorra gyújt rá társaságban?

22/F vagyok.

Legjobb válasz: Lelkiismeret furdalása van, amiért (majdnem) rászoktatott. Abba viszont nem gondol bele, hogy ez nem korrekt, pláne szakítással fenyegetõzni. Ezt így meg lehet neki mondani, mármint hogy nem korrekt fenyegetõzni. Meg esetleg azt, hogy neked is úgy lenne könnyebb megállni a dohányzást társaságban, ha nem látod õt sem cigarettázni.

Lelkiismeret furdalása van, amiért (majdnem) rászoktatott. Abba viszont nem gondol bele, hogy ez nem korrekt, pláne szakítással fenyegetõzni. Ezt így meg lehet neki mondani, mármint hogy nem korrekt fenyegetõzni. Meg esetleg azt, hogy neked is úgy lenne könnyebb megállni a dohányzást társaságban, ha nem látod õt sem cigarettázni.
Ez a kettõs értékrend tipikus esete, és marha nagy igazságtalanság. A magam részérõl én mérhetetlenül kiakadnék, mert a tanácsot elfogadom, a javaslatokat meghallgatom, de egyrészt visszautasítom a tiltást is, másrészt ha valaki elvár tõlem valamit, amit õ maga nem tesz meg, az éktelen haragra gerjeszt. Egyetlen lehetõséged van, hogy férfiasságodat megmentve legyõzd ezt a problémát: velõtrázó ordítás kíséretében teljes erõbõl szájon kell vágnod a barátnõdet egy nagy mélyhûtött hallal. Ebbõl azonnal tudni fogja, hogy nem értesz egyet vele.
Micsoda? Pont, hogy az a szánalmas már, ha valaki dohányzik. Rossz szokás, káros és kellemetlen. Én tudom, mert dohányoztam, de megutáltam. Mindig rágóztam, mert büdösnek éreztem a leheletem a cigitõl, keserûnek a nyelvem. Frusztrált megcsókolni egy nem dohányzó lányt. Most, hogy leszoktam, jobban érzem magam. Ettõl függetlenül a társaságomban többen dohányoznak. Attól még nem "ciki" ha te nem dohányzol. Ez mindenkinek a maga döntése. A dohányzás függõséget okoz és az elején még úgy is érzed, hogy ez neked jó és kell. Késõbb már csak megszokásból és muszájból fogod szívni, ha így fojtatod. A leírtak alapján még nem szoktál rá, csak "társasági dohányos" vagy. Jobb a helyzet. A te döntésed, de ha leteszed a cigit a kapcsolatod is rendbe fog jönni és ugyanúgy járhatsz a régi társaságba, csak legyen tököd visszautasítani, ha megkínálnak. Ez a legnehezebb. 28F
Amennyiben nem dohányzol, ne is próbáld! Nem hiszem, hogy ma Magyarországon megalázottnak és kitaszítottnak kellene érezned magad azért, mert nem dohányzol. Én speciel, nem dohányzok. Nem is tudnám magam elképzelni, hogy csókolózok egy dohányzó emberrel. Tehát már olyan állandó társam sem lenne, aki dohányzik. A másik, hogy azt sem tûrném el, hogy valamit is megtiltson nekem, amit egyébként Õ is csinál. Megkérhet rá, de Én döntöm el, hogy mit teszek. Ha emiatt szakítani akarna velem, akkor az a kapcsolat nem is kapcsolat. szerintem a párod és közötted rendkívül labilis lehet a kapcsolat. még akkor is, ha ezt Te esetleg nem veszed észre. Mi az, hogy egy kapcsolatban valaki tilt a másiknak valamit? Ezt csak a szülõ és gyermek kapcsolatában lehetséges, az is egy bizonyos korig.
1. eleve nem kellett volna rászoknod a cigire egy nõ miatt; 2. ha már rászoktatott, akkor ne dumáljon, vagy járjon elõl jó példával, és tegye le azt a szart; 3. csere, de minél hamarabb, elvégre csak zsarol, hogy legyen indoka lelépni! 4. szokjál le a cigirõl, míg könnyebben megy!
Tudod ám mikor... Ne legyél papucs! Ne hagyd magad, mi az h neki lehet neked nem, azért álljon már meg a menet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, és ha valaki hozzátenne valamit, tegye! Egyébként tényleg papucs vagyok, de ez eddig jól jött ki. Ha nem tekint egyenjogúnak, azt viszont nem tudom elfogadni.. Én is legszívesebben szakítanék, de még nincs erõm hozzá. Mindent el tudnék vele képzelni a jövõben... De még nem sikerül belátnom hogy õ "már csak ilyen" és hamis illúzióba vagyok szerelmes.. Azért igyekszek férfiasabbá válni, ironikus hogy õ is sokszor panaszkodik hogy nem vagyok elég férfias :D #8: Érdekes amit írsz, pl én sem tudtam korábban elképzelni hogy egy dohányzó lánnyal jövök össze... Sajnáltam õket hogy nem tudják megállni.. Egyébként lehet orvoshoz/pszichológushoz kéne mennem, mert tényleg feszengek társaságban és a cigi ezen sokat segített (az alkohol nem). Sok más természetes/vényköteles dolgot kipróbáltam már, de azok nem hatottak így... Fontos hogy semmi bajom nem lenne ha megtiltja nekem a dohányzást, mert szeretem az egészséges életmódot... De akkor lássam hogy õ is teljes erõbõl le akar szokni és dolgozik ezen...
A kérdező hozzászólása: És egyébként az utóbbi 3 hónapban 3 szálat szívtam el, szóval még csak társasági dohányos sem vagyok már jó ideje..
Mi a fene volt olyan haszontalan a válaszomban? Igenis állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy nem korrekt a hozzáállása. Ha ezért lepontoztál, tényleg papucs vagy.
Szerintem ezt meg tudjátok beszélni. Valószínûleg csak lelkiismeret furdalása van, hogy esetleg miatta szoksz rá, ettõl akar megvédeni téged. Egyébként meg a rászokásról annyit, hogy bárki abba tudja hagyni a cigizést, aki akarja, az nem a heroin azért. Nagyapám 80 évesen hagyta abba, 14 éves kora óta dohányzott, legalább napi 1 dobozzal szívott el, volt, hogy többet is. Nikotintapaszt, tabletta és egyéb leszokást könnyítõ dolgok nélkül hagyta abba, orvosi felügyelettel, vitaminokkal, tisztítókúrával. Ezek után szerintem bárki abba tudja hagyni... Apám ugyanígy egyik napról a másikra hagyta abba, igaz, hogy õ "csak" 20 éven keresztül dohányzott...
egy az, hogy jót akar neked kettõ meg az, hogy wtf :D akartam írni, hogy majd ha gyûrût látsz az ujjadon, akkor szabjon meg neked dolgokat, aztán látom, hogy 22F. hol hordod a tökeid?
Ha tényleg valos a kérdésed: Hol gyüjti a tampont és betétet? (Tied, vagy idegen?) (Priviben is válaszolhatsz4) A tanga viselés független dolog is lehet, nem sulyos eset. Tagad, hárit mindent, az alapeset. Hány évesek vagytok, mennyi ideje tart és milyen szintü a kapcsolatotok?
Még most hagyd ott, amíg nem késõ... Ez nagyon nem normális...
tök jó, legalább akkor nem neked kell beszerezni :) Hogy tudja letagadni, ha szembesíted a tényekkel? Kinyitod a szekrényt, hogy ez meg mi???
Hát nem akartam elhinni. Még most sem nagyon hiszem el. Hagyd ott a pitsába, teljesen szelepes a csávó!
Nem meri magának se bevallani ezek szerint, amit csinál. Ha jót akarsz magadnak, szerintem hagyd ott...
Szerintem menekülj, amíg lehet. Amúgy tényleg, mióta vagytok együtt, honnan tudod ezeket, hány évesek vagytok?
Sok filmet nézel. Ezt nem hiszem el.
A kérdező hozzászólása: elsõ hozzá szólónak.köszönöm a fantasztikus válaszod, de nem poénból írtam le mi a problémám.ha nem hiszed el, akkor inkább ne kommenteld.köszönöm.a problémám valós!!:(
te meg hord a gatyáit
Egy férfi nem tud titokban tangát viselni. :-) Most komolyan. Nem kamu a kérdés...Nem igaz, hogy nem hallottál még ilyenrõl, nézd meg a Bárányok hallgatnak-ot. A pasid egy cross-dresser. http://hu.wikipedia.org/wiki/Transzvesztitizmus Isten hozott a való világban!
Ha ez igaz, akkor elég durván beteg dolog, szerintem hagyd ott, vagy mond neki hogy otthogyod ha nem beszél veled errõl, mert ez nem normális. F
hagyd ott jobb még most megszabadulni egy ilyen embertõl.
BETEG. Hagyd ott, de én még tel. számot is változtatnék, sõt lehet, hogy zárat is cseréltetnék. Van egy nagyon szomorú és rossz tapasztalatom, ami hasonlóképpen kezdõdött.

Mire gyűjt most a Fidesz aláírásokat? Hol lehet aláírni?

Legjobb válasz: Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?

Remélem elolvassa ezt egy reklám tervezõ is a Fidesz volt a szivem csücske...De az utolsó szavazás egy genny volt. Ha a következõ szavazáson is azt fogom mindenfelé látni , "mennyivel szarabb a másik" ahelyett "milyen jók vagyunk mi" akkoe senkire nem fogok szavazni. Öregem ha bemégy a boltba vásárlási szándékkal. Melyik terméket veszed meg? Amire azt irják "jó termék vagyok" ? vagy amire azt hogy "a mellettem lévõ polcon szar termék van" szerintetek nem uncsi, hogy a saját terveik és törtetésük helyett a másik mocskolására folyik el az adóinkból begyüjtött öszeg? A mi pénzünkbõl ócsárolják egymást mint az ovisok?
Visszatérve a kérdéshez, a FIDESZ most valóban nem bírja ki, hogy nem õ uralkodhat, ezért mindent megtesz, hogy ez másképp legyen. De amit nem értek akérdésedben: Megkérdezet mire gyüjtenek aláírást (tehát még azt se tudod mire) a következõ kérdésed, meg az, hogy "hol lehet aláírni?" Nem kell ilyen elvakultnak lenni.
Jelenleg a MIÉP gyûjt aláírásokat elõre hozott választásokért.
Tandíjra, vizitdíjra, kórházi napidíjra vonatkozó népszavazás kiírására gyûjt aláírásokat. A kérdések: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsõfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük? Egyetért-e Ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl ne kelljen vizitdíjat fizetni? Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvõbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követõ év január 1-jétõl nekelljen kórházi napidíjat fizetni?" A Fidesz aktivistái a helyi pártirodákban, köztéri aláírásgyûjtõ-standokon és házról házra járva gyûjtik az aláírásokat.
Hülyeségekre!!! Azt a pénz, amit belefeccölnek (több milliárd) a szavazólapokba STB... Másra is el lehetne költeni!!!
"az elõttem szólóhoz!!" ha el is tudnák költeni nem fogják, mert nem õk vannak kormányon..
Nincs mire költeni. Az óóóócsóóóó állami gazdaságok elfolytak! Bocs, elfogytak. Így most népes szavazósdira kõõõõtenek!
jelenleg semmire..
A fidesz jelen pillanatban is a hatalomra jutási lehetõség minden formáját megragadja. Ki az az egyszerû bérbõl vagy fizetésbõl élõ ember aki örömmel fizet bármiért. Az aláirás gyûjtõknek javaslom a következõ témákat. Ne fizessünk: a gázért, villanyért, élelemért, közlekedésért, vizért, ruházatért, mûszaki cikkekért, kábel-tv, internet- szolgáltatásért stb. Ha ezeket sikerülne megvalósitani, akkor nem csak a politikusainkra, hanem végre az egész országra illene a meghatározás: INGYENÉLÕK!!!!!

A starter ugyan olyan sebességgel forog, a motor mégis egyre lassabban gyújt. Mi lehet a hiba?

Merül? aksinál az egyik jel, hogy a starter lassabban forog. A hangja alapján ugyan olyan, mint eddig, de a motor mégis egyre lassabban gyújt. Mivel én használom az autót, naponta többször is, ezért ugye azt a pár tized másodpercnyi gyújtás késést is észreveszem, amit más nem. Ma, ahogy gyújtottam be, majdnem két másodperces késés volt, ami már az egyik utastársam is érzékelt. Ez mire utalhat?

Legjobb válasz: A kályhát szokták begyújtani. Ahogy próbálom értelmezni a kérdésed vagy nincs elég levegõje, vagy nincs elég üzemanyaga, vagy nem eléggé nagy a gyújtószikra. 12 millió a lehetséges variációk száma. Plusz nem írtad le, hogy milyen autó, CAN-es vagy sem, injektoros vagy karburátoros, elosztós vagy korszerû gyújtás? Te erre a kérdésre komolyan választ vársz?

A kályhát szokták begyújtani. Ahogy próbálom értelmezni a kérdésed vagy nincs elég levegõje, vagy nincs elég üzemanyaga, vagy nem eléggé nagy a gyújtószikra. 12 millió a lehetséges variációk száma. Plusz nem írtad le, hogy milyen autó, CAN-es vagy sem, injektoros vagy karburátoros, elosztós vagy korszerû gyújtás? Te erre a kérdésre komolyan választ vársz?
A kérdező hozzászólása: Nem volna rossz egy értelmes válasz sem! :P
Akkor kezdésnek írd le azokat az adatokat amiket írtam, hogy a 12 millió lehetséges variációt jóval kisebbre próbáljam csökkenteni...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom sajnos, de valószínû nem nagy hiba, mert hol rendesen gyújt, hol lassabban.

Csajok! Mi a véleményetek az olyan pasikról aki trófeákat gyűjt? (Ez is meg volt, ez is megvolt. )

Legjobb válasz: az, hogy gáz, és hogy örülök, h nem én fogok magyarázkodni az anyukájának, amikor az egyik kiscsajt teherbe ejti

az, hogy gáz, és hogy örülök, h nem én fogok magyarázkodni az anyukájának, amikor az egyik kiscsajt teherbe ejti
Dexter is trófeákat gyûjt. Mégis a legtöbb nõ odáig van érte. :D
Az ilyeneket csak don kihotének hívom , játsszák a kis don huant de persze semmi gond nincs velük , ha tudod õket kezelni bár elég nehéz általában mindig ilyen pasikat fogok ki ... de hangsúlyozom lehet õket kezelni és irányítani nagyon jól ( persze akkor ha tudja az ember kontrollálni magát -hevességre értem h milyen gyorsan kapja fel a vizet az ember ) sokat kell tûrni nekik de ez fordítva is igaz
aki korán kel aranyat lel!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!