Találatok a következő kifejezésre: Mire figyeljek hogy (288 db)

A páromal holnap akarunk lefeküdni egymással. Én még tapasztalatlan vagyok. Mire figyeljek, hogy ne égjek le elötte?

Legjobb válasz: Legyél tiszta és legyen jó illatod, a többi nem számít. Majd õ mondja mit csinálj vagy mire figyelj. Szexben nem ciki a beszéd vagy irányítás pedig sok ember azt hiszi mindenki "latin lover"-ként születik

Legyél tiszta és legyen jó illatod, a többi nem számít. Majd õ mondja mit csinálj vagy mire figyelj. Szexben nem ciki a beszéd vagy irányítás pedig sok ember azt hiszi mindenki "latin lover"-ként születik
ha õ tapasztalt, akkor hagyd, hogy irányítson. nem hinném, hogy ki fog nevetni vagy cikizni
Igen, talán tényleg az a legjobb, ha hagyod, hogy nála legyen a gyeplõ. Ne kezd el pl. magadtól vetkõzni, az sokkal izgatóbb, ha õ kezdi el lefejteni rólad a ruhát - persze azért utána besegíthetsz neki. Inkább ha már nagyon beindultál, add úgy a tudtára, hogy elkezded felülrõl vetkõztetni. Meg hát sok érzékiség a titka az egésznek, csókolózás, simogatás.. Aztán - ha a srác érti a dolgát - már minden menni fog magától. :) Egyébként ha elõször csinálod, úgy sokkal kellemesebb érzés a behatolás, ha elõbb ujjal csinálja, szóval ha úgy van, nyugodtan vezesd oda a kezét, ne hagyd, hogy egybõl a farkát dugja beléd. De ez csak egy jótanács. 18/L
ne fingj be

Most fogok először rendelni Ebayről Amerikából. Mire figyeljek? Hogy néz ki a vásárlás menete? 20e Ft feletti termék

Legjobb válasz: figyelj arra, hogy ne 10 lebonyolított biznisze legyen az embernek... nézd meg az értékeléseit! bár ha most rendelsz elöször, elég bátor vagy a 20 ezres tételhez szerintem :-)

figyelj arra, hogy ne 10 lebonyolított biznisze legyen az embernek... nézd meg az értékeléseit! bár ha most rendelsz elöször, elég bátor vagy a 20 ezres tételhez szerintem :-)
Mire figyelj? Hogy ha megakad a vámon, számolj plusz költségekkel. Ne az eladót hibáztasd, ha nem érkezik meg idõben.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat

Hogyan tudnám elérni azt hogy ne izguljak forgalmi vizsgán? Mire figyeljek? Hogyan viselkedjek a vizsgabiztossal?

Sajnos nagyon izgulós vagyok.Úgy érzem elég jól megy, csak sajnos néha még figyelmetlen vagyok.

Legjobb válasz: Mondogasd magadban hogy:a vizsgabiztos egy pöc. és én jobban vezetek mint õ!Sza.ok rá hogy mi lessz,nem vagyok már pancser.Ja és koncentrálj a feladatra és ne arra hogy mit gondolnak Rólad!!

Mondogasd magadban hogy:a vizsgabiztos egy pöc. és én jobban vezetek mint õ!Sza.ok rá hogy mi lessz, nem vagyok már pancser.Ja és koncentrálj a feladatra és ne arra hogy mit gondolnak Rólad!!
- a vizsga napjára ne tegyél más programot, de dolgozz, te tanulj = NE dolgozz, NE tanulj! elirtam bocs :)
forgalmi vizsga elõtt nem ajánlom a sört... ekkora felelõtlenséget XD
én is azt hittem hogy izgulni fogok, aztán annyira lekötött a vezetés, hogy elfelejtettem izgulni, aztán jött egy helyzet ahol megbuktam, majd másodszorra se tudtam izgulni sikerült átmennem néhány hibavonallal, amugy gyakorlás közbe nekem se volt olyan órám amin nem buktam volna:D (komolyan) de vizsgán nem tudom miért de jól teljesítettem viszonylag:D


Kismamaként ki volt nyaralni? Idén Görögország-Sarti lenne az uticél, de időközben terhes lettem. Ki van fizetve minden ráadsáként nem egyedül mennénk. Mire figyeljek, hogy ne legyen semmi baj? A doki egyenlőre elengedett.

Legjobb válasz: Szia! Ez a kérdés nekem is eszembe jutott már, hiszem mi meg Egyiptomba megyünk nászútra, és lehet, hogy terhes vagyok... Még nem tudok tesztelni, mert nem biztos, hogy kimutatná, és hát ott azért sokkal veszélyesebb dolgok vannak ami fertõzést jelenti. Én voltam Görögországban, és tengerben kaptam el valami gombás fertõzést még két éve, ami lehet hogy azért volt, mert sokan fürödtek körülöttem, és öbölszerû part volt. Tehát ettõl a fürdõzéstõl én is félnék, még nem tudom, hogy Egyiptomban is hogy lesz, ha beigazolódik,hogy terhes vagyok,amit egyébként meg nagyon szeretnék :) Szerintem kérdezd meg a dokidat is, hogy mi a véleménye.

Szia! Ez a kérdés nekem is eszembe jutott már, hiszem mi meg Egyiptomba megyünk nászútra, és lehet, hogy terhes vagyok... Még nem tudok tesztelni, mert nem biztos, hogy kimutatná, és hát ott azért sokkal veszélyesebb dolgok vannak ami fertõzést jelenti. Én voltam Görögországban, és tengerben kaptam el valami gombás fertõzést még két éve, ami lehet hogy azért volt, mert sokan fürödtek körülöttem, és öbölszerû part volt. Tehát ettõl a fürdõzéstõl én is félnék, még nem tudom, hogy Egyiptomban is hogy lesz, ha beigazolódik, hogy terhes vagyok, amit egyébként meg nagyon szeretnék :) Szerintem kérdezd meg a dokidat is, hogy mi a véleménye.
A repülés önmagában nem veszélyes, de a legtöbb légitársaság a terhesség utolsó másfél-két hónapjában nem szállít kismamákat. Attól félnek ugyanis, hogy a szülés beindul a levegöben, és akkor azonnal a legközelebbi repülöteret kell megcélozniuk egy kényszerleszállás keretében. De a terhesség elején nincs semmi veszélye a repülözésnek. Igazából a végén se veszélyes rád vagy a babára, de tényleg nem szerencsés, ha a szülés egy 5 órás repülöút közepén indul be...
A tampon nem ér semmit!!! Azt hülyeség használni!Egyébként fertõzést tényleg el lehet kapni a vízben, nem egyszer láttam én is uszkáló ürüléket a tengervízben, ahol nem nagy a hullámzás... :S
Tampont TILOS felhelyezni terhesen fürdéshez!! Ez egy népi hiedelem, sajnos még ma is gyakori, ott pláne megtapadhatnak a kórokozók benne!! Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, már nem izgulok annyira. Próbálok mindent megtenni. Köszönöm mégegyszer.
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek, túl vagyok már egy vetélésen, nem akarom, hogy a babának baja legyen. Arra gondoltam, hogy viszek magammal enni és innivalót. Bár ekkora étvágy mellett nem tudok minden elvinni, de étterembe nem megyek be, és próbálok inkább boltból vásárolni. Remélem így nem lesz baj.Köszönöm a választ.
Szia!Gorogorsagban akkor kell figyelni az ivovizre ha szigetre mesz, aki gombas fertozest kapott az 100%hogy nem a tengervizbol, ez nevetseges, tengeri herkentyuket pedig altalaban keruld el, ha furodni akarsz akkor inkabb helyezz fel egy OB-t a biztonsag kedveert es ugyelj a tisztalkodasra, hasznalj intim mosakodot.
Repulovel mentek?Mivel nekem is volt mar vetelesem, es nem otton elek ezert nem engedelyezett a repules a 12 hetig mig be nem toltom, ezert tudok csak 2 het mulva hazamenni!Biztos kaptal gyogyszert az elozo vetelesed miatt?Kerd ki valaki mas tanacsat is a repulessel kapcsolatban.
Mi autóval megyünk Olaszországba 6 hét múlva, s ha a Jóisten is úgy akarja, épp mostanában esem teherbe.... :-) Én is nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.
Altalaban a veszelyeztetett kismamaknak nem szabad, nekem 2 veteles volt es csak pihenes van!ezert nem szabad repulnom, de ezt embere valogatja!A dokit kell megkerdezni!
Nyugodtan menj!! én 2szer voltam Sartin, gyönyörû, tiszta vize van, a part is tiszta. a tengerben semmit sem kapsz el, ez tényleg hülyeség. az útra vigyél kaját, innivalót. ott tudsz nagyon olcsón venni ásványvizet, palackozottat, boltok is jók. van supermarket is, olcsón kaja!!!! biztosításod legyen, feltétlen, ha bármi van, az orvos ellát!! medúza sincs, pici halak a tengerben, kisujjnyi:) irigyellek!! 36hetes
Engem érdekelne, hogy a terhesség mely szakaszában nem lehet repülni, mert mi Egyiptomba repülõvel megyünk augusztusban. És most nem tudom még hogy terhes vagyok-e?
A kérdező hozzászólása: Autóval megyünk nem repülõvel, ez azért kicsit jobb nekem, mert így legalább bármikor meg tudunk állni, na meg félek a repüléstõl. Janát, vitamint viszek, az éttermeket meg próbálom kerülni, halat semmiképp, tengeri herkenytyût meg pláne, remélhetõleg nem lesz baj. Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: A dokim egyenlõre azt mondta elmehetek. Görögország végülis európai ország, jövõ héten megyek UH-ra akkor mond biztosat.Olyan rossz, mert barátokkkal megyünk és nem akarom elrontani az õ nyaralásukat. Tavaly voltunk nászúton, mi Tunéziába voltunk és terhesen mentem el, ami ott derült ki.Nem ijesztegetésbõl, de nekem a napokban azt mondta az orvosom, hogy az ottani higiénia miatt mehetett el a babám.Nagyon vigyázz magadra!!!Vitamint meg szedjél!!
mosolyogj sokat, az mindig bejön :)
Itt van egy jó oktatóvideó arról, hogy viselkedj majd elsõ napon az osztályba! :D http://www.youtube.com/watch?v=VPUrT351MYE
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) 2.: Õõõ, nem hinném, hogy ez bejönne. xd :D
Csak viselkedj normálisan, ahogy általában szoktál.Nem te leszel az egyetlen új diák, próbálj meg barátkozni, beszélgetni az osztálytársaiddal.Az elsõ nap csendes, mert senki sem tudja, hogy mire számítson, ilyenkor mindenki félénk szerintem.Csak add önmagad és találd meg azt a társaságot, amely a legmegfelelõbb számodra.

Kedves Kismamik! Babaszoba elrendezés? Mire figyeljünk? Hogy praktikus? Mire van mindenképp szükség? Mi legyen közel mihez?

Kicsi a szoba, és van benne: kiságy, egyszemélyes ágy, 1db kétajtós és 2 db egyajtós gyerekszekrény, 1 komód, kiságyra tehet? pelenkázó lap. Egész nap próbálom elrendezni. Vannak fontos szempontok? Pl kiságy ne legyen ablak alatt.. Tárolás? Zárt vagy nyitott szekrények?

Legjobb válasz: Szerintem elég a kiságy (sz egyszemélyes ágyat úgysem használja még évekig), egy szekrény bövel elég (egyajtós), de feltétlen zárt legyen. Az ágyat ne az ablak alá tedd és ne az ajtó-ablak vonalba, mert szellöztetéskor ott van huzat. A kiságyhoz legyen közel a pelenkázó, mert akkor könnyebb a dolgod, kvesebbet kell a picit cipelni. A komód alatt nem tudom mit értesz, de csak akkor van értelme, ha a pelenkázót rá tudod tenni. Az ágyon pelenkázni elég fárasztó, mert közben lehajolva kell lenned, és különösen ha netán császáros leszel, akkor igen kellemetlen, meg késöbb, ha nö a baba, sokkal nehezebb megtartani.

Szerintem elég a kiságy (sz egyszemélyes ágyat úgysem használja még évekig), egy szekrény bövel elég (egyajtós), de feltétlen zárt legyen. Az ágyat ne az ablak alá tedd és ne az ajtó-ablak vonalba, mert szellöztetéskor ott van huzat. A kiságyhoz legyen közel a pelenkázó, mert akkor könnyebb a dolgod, kvesebbet kell a picit cipelni. A komód alatt nem tudom mit értesz, de csak akkor van értelme, ha a pelenkázót rá tudod tenni. Az ágyon pelenkázni elég fárasztó, mert közben lehajolva kell lenned, és különösen ha netán császáros leszel, akkor igen kellemetlen, meg késöbb, ha nö a baba, sokkal nehezebb megtartani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Szerintem szekrények fognak kikerülni, mert az ágyat magamnak tettem be az éjszakázásokhoz (messze van a hálószoba). Inkább én alszom ott, mint a baba velünk, a férjem sokat dolgozik, hagy aludjon. Hát a komódon nem lehet pelenkázni, keskeny. Csak van sok fiókja, gondoltam lehet bele szórni ezt-azt.
szia. én nagyon szeretem a komodot, tényleg sok mindent bele lehet pkolni. vegyél lapot a komodra, amivel meg lehet hosszabitani és akkor tudod azt hassnálni pelenkázonak, azt a kiságyra tehetõ pelenkázónak szerintem nem sok értelme van. mert amikor nagyobbacska a gyerek fel le kell venni a kiságyrol.
Ami szerintem jó egy gyerekszobában: - kiságy - komód (nekünk is lett rá vágatva egy falap, amire kétoldalas ragasztóval ráragasztottuk a kiságyra tehetõ merev pelenkázólapot, a falapot késõbb levehetjük, így marad fiókos szekrénynek) - gyerekenként egy egyajtós szekrény - egy polcos nyitott szekrény a játékoknak/könyveknek
Szerintem: Komód maradjon, mi lapszabászatban szabattunk rá pelenkázó feltétet, fillérekbõl kijön, késõbb marad sima komódnak. Ágyra szerelhetõ tényleg nem sokat ér. Egy szekrény maradjon, ha kicsi a szoba elég a kisebbik is hisz míg kicsi a baba nem lesz annyi dolga mint gyereknek, késõbb átszervezheted a szobát Ágy maradjon, pl az éjszakázásokhoz is, de akár azért is, hogy ha napközben bent vagy nála, legyen mire leülni, vagy szoptatni stb Más nem kell, esetleg polcos szekrény majd a játékoknak. Kiságy ne legyen külsõ falon, hideg, huzatos. Pelenkázó (komód) közvetlen mellette praktikus, az ágyat mindezzel szemben tudom elképzelni, hogy ráláss a babára ha ott ülsz, fekszel. Legyen kislámpa is, fõleg ha te is ott alszol. Még mire vagy kíváncsi?
A kérdező hozzászólása: Szuper válaszokat adtok! Már alakul! Tényleg a komódra szerelt pelenkázót kell még kitalálnom, ami nem egyszerû, mert nem túl mély a komód, és máshogy kell fordítanom, hogy hosszában is hozzáférjek. :-) Nagyon izgi.
Nem kell oldalra fordulnod a pelenkázáshoz, nagyobb lapot is elbír a komód, és nem fog felborulni. Ha mégis ettõl félsz, hátulra lehet tenni alátámasztást. Szerintem menj be egy nagyobb bababoltba és nézz szét, hogy készülnek azok a pelenkázók amik szintén komódra vannak szerelve.

Segís El döntöttük párommal, hogy babát szeretnénk. Milyen lépéseket kel tennem? El menjek nőgyogyászhoz? Mire figyeljek, hogy hamamrabb összejöjjön? Hogy tudom kiszámolni mikor érdemes "rástartolni a babára? Milyen sűrűn érdemes szexelni?

Legjobb válasz: Hagyjátok abba a védekezést és szerelmeskedjetek sokat(2 naponta elég). Közbe keres fel nõgyógyt, hogy megnézze minden rendben van-e. És persze ne dohányozz, ne igyál alkoholt, ne drogozz , egyél kiegyensúlyozottan, egészségesen, elkezdhetsz vitamint szedni. Ha vezetsz hõmérsékleti görbét akkor fogod tudni mikor van a peteérésed. Sok sikert!:)

Hagyjátok abba a védekezést és szerelmeskedjetek sokat(2 naponta elég). Közbe keres fel nõgyógyt, hogy megnézze minden rendben van-e. És persze ne dohányozz, ne igyál alkoholt, ne drogozz , egyél kiegyensúlyozottan, egészségesen, elkezdhetsz vitamint szedni. Ha vezetsz hõmérsékleti görbét akkor fogod tudni mikor van a peteérésed. Sok sikert!:)
A nõgyógyásztól akarsz teherbe esni?:)

Van egy barátnőm és holnap talizok vele mit tegyek szájra puszit már adtam neki. mit figyeljek hogy észrevegyem hogy csókolózni akar velem?

sétálni megyünk és ha esik az es? beülünk hambizni mit tegyek?

Legjobb válasz: Mikor közel vagytok egymáshoz probálkozz be a nyelvessel,de azért kérdezd meg hogy akarja e.HÁny évesek vagytok?

Mikor közel vagytok egymáshoz probálkozz be a nyelvessel, de azért kérdezd meg hogy akarja e.HÁny évesek vagytok?
szerintem mikor közel vagytok egymáshoz finoman nyumj egy puszit a szájára maajd ha viszonoza akor csokold meg:)
Ezt nem igazán értem. Szerintem a csók jõn magától, nem kell elõre tervezni, gondolkodni rajta. egyszerre csak mind a ketten akarjátok, észre sem veszitek, és megtörtént, kész, ennyi
Dehogynem meg kell azt beszélni. Aztán meg várakozni. Hiszen fel kell rá készülni... Jaj... Szájrapuszit adsz neki, ha van esze megcsókol, ha nem hát nem...
A kérdező hozzászólása: 14 évesek vagyunk mind a ketten.
A kérdező hozzászólása: õ csókolózott már én meg még nem

Azoktól szeretnek tanácsot kérni akik mar voltak lombikon. A debreceni KAáli intézetbe járunk, mire figyeljünk? Hogyan zajlik le egy ilyen beavatkozás? Minden érdekel. Köszönöm.

Legjobb válasz: Mi is oda járunk,de még csak az elsõ beültetésem lesz holnap. Segítek ha tudok,csak írj konkrétan mi érdekel. Hol tartasz most?

Mi is oda járunk, de még csak az elsõ beültetésem lesz holnap. Segítek ha tudok, csak írj konkrétan mi érdekel. Hol tartasz most?
Van egy fórum a ciklus.hu-n ahova én is írogatok ott vannak akik KAáli-ba járnak , jártak.
Szia, én is debreceni kaáliba járok, és már túl vagyok az elsõ lombikon, ami sajnos nem sikerült.Most készülök 2 hét múlva a másodikra.Ha szeretnél nyugodtan kérdezz tõlem is. Te melyik orvoshoz jársz? J.N.M
Sziasztok! Mi már több mint egy éve Járunk a debreceni Kaáli Intézetbe Leskó Róbert doktor úrhoz. Immunológiai összeférhetetlenség miatt januárban kezdjük a második lombikot hosszú protokollal. Holnap este kell beadnom magamnak az elsõ gonapeptyl injekciót. Kicsit tartok is tõle, de a cél érdekében mindent megteszek. Egyébként nagyon meg vagyunk elégedve a doktor úrral és a személyzettel is. Semmi negatív tapasztalatunk nem volt, kivéve, hogy az elsõ lombik nem sikerült, de errõl senki sem tehet.
A kérdező hozzászólása: Mi is Leskó dokihoz járunk, eddig nekünk is jó a véleményünk.Én már egy hete adom a gonapeptylt, remélem minden rendben lesz.Mi mindent megpróbálunk a cél érdekében. Mikor kell menjél? Nekem is hosszú protokoll. Irj!

Ha DVD-t írok ki mire figyeljek, hogy jobb legyen a film minősége?

Ne lépjem túl a 120 percet ? Vagy ha túl lépem ezt az id?t a min?sége attól még nem változik a filmnek és ugyan olyan mintha csak 2 órát írtam volna ki a DVD-re ?? Vagy az id? hossza az nem befolyásolja.... akkor miért van az rá íva a DVD-kre , hogy 120 min ? Mit kell betartanom , hogy jó legyen a min?sége ? Köszönöm a válaszokat !!! :)

Legjobb válasz: Ha dvd videot írsz, mindegy hány percet írsz rá, mert audio és video ts mappában vannak a cuccok. Ha csak videokat válogatsz egy dvd-re, annál többet lehet minél gyengébb a minõsége a videonak. Én pl írtam már 4órányi felvételt is rá és sokkal gyengébb minõség lett a konvertálás miatt.

Ha dvd videot írsz, mindegy hány percet írsz rá, mert audio és video ts mappában vannak a cuccok. Ha csak videokat válogatsz egy dvd-re, annál többet lehet minél gyengébb a minõsége a videonak. Én pl írtam már 4órányi felvételt is rá és sokkal gyengébb minõség lett a konvertálás miatt.
A DVD nem VHS kazetta. Pont olyan lesz a minõsége, mint amilyen a gépeden, írás elõtt volt. Persze ha túl hosszú a videó, akkor tömöríteni kell, tehát romlik a minõség, de ez teljesen független az írástól.
Túl lépni nem tudod a max méretet, mert akkor nem enged írni. Arra figyelj, hogy ne írd túl gyorsan 4vagy8 szorosan írd ezzel biztosítod a minõséget és hogy az asztali dvd lejátszó is le tudja játszani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat !!! De ha mondjuk egy 1200-as méretû videót 720-ra kicsinyítek és ebbõl van 6 darab ami 24 perces akkor mindegy , hogy mennyit írok rá ugyan olyan lesz a minõsége ha mondjuk 12 -t írok ki mintha csak 6 darabot írnék ki ? ?
Ha tömöríted, akkor veszít a minõségébõl, fõleg ha nem professzionális programot használsz. A külömbözõ konvertálók, fõleg az ingyenesek nem a legjobbak Pl: Format Factory stb... Bár én ismerek egy ingyenest, ami szerintem jó ez az:http://www.erightsoft.org/GetFile2.php?SUPERsetup.exe Leírása itt van: http://www.erightsoft.com/dsd.html De ha nem ingyenes kell, akkor pl a DVDFab tökéletes az ilyesmire. ***** De a DVD-nek mindegy, hogy 1-et, vagy 6-ot írsz-e rá.* Automatikusan eltávolított tartalom.
Rosszul linkeltem az ingyenest :) Ez az: http://download.chip.eu/hu/SUPER_139207.html
A kérdező hozzászólása: Szóval .. ha mondjuk egy 12 részes sorozatot akarok rá írni egy DVD-re akkor mindegy , hogy 6. részt vagy 12. részt írok ki mert mindegyik résznek ugyan olyan lesz a minõsége ? ha túl lépem a 2 órát akkor sem változik a minõsége ?
Úgy ahogy mondod. Ha egy pendrive-ra több zenét raksz, akkor romlik a minõsége? Naugye...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!