Találatok a következő kifejezésre: Mire figyeljek, terhesen költözködünk (1 db)

Mire figyeljek, ha terhesen költözködünk?

22. hétben vagyok, és férjem munkájából kifolyólag most Angliába kell költöznünk. Pakolok, de nem cipekedem. Próbálom magam feltölteni vitaminokkal és igyekszem sokat pihenni, bár a stressz miatt ez nem mindig sikerül. Ha van ilyen tapasztalatotok, szerintetek mire figyeljek még, hogy a babával ne legyen semmi baj?

Legjobb válasz: Leginkább arra, hogy ne emelj semmi nehezet és pihenj idõnként a pakolás közben!

Leginkább arra, hogy ne emelj semmi nehezet és pihenj idõnként a pakolás közben!
A tesszt lenne jó elkerülni, bár tudom ilyenkor nehéz.Ha azt érzed, hoyg fáradt vagy, akkor inkább pihizz néhány órát, amúgy még nem kell nagyon vigyázni, hiszen most vagy a kegenergikusabb idõszakban.Már vége az elõtrimezteri fáradtságnak, és még nem olyan nagy a poci, hogy az gátoljon.Én 21 heteen hegyetmásztam, és a férjemnek segítettem öszeépíteni egy komplett IKEÁs nagyszobaszekrényort:) Cak ha azt érzed, hogy fáradt vagy, akkor tényleg ülj meg nyugton a fenekeden egy kicsit, vagy heveredj el.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A páromamal menstruációm utólsó napján voltunk együtt nem védekeztünk. MostRÁ EGY HÓNAPRA meGjött de 5 napból 1 napig volt 5-dik nap pedig nagyon sötét barna egy kicsi. Görcsölök és fáradékony vagyok, tesztet csináltam negativ lett! LeheteK TERHES?

1

Leghamarabb mikor lehet intézni az apasági nyilatkozatot?

Van valami szabály, hogy pl.: 3 hónapnál nem lehet régibb vagy ilyesmi?

6

A haematóma kiürülése mennyi vérrel jár? És meddig tart?

7

170hetes kismamák mennyit híztatok?

10

Akinek van kedve tippelni! Hét? Nem? Hány kiló plusz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Más is van így?

36.hétben járó kismama vagyok,sajnos magas vérnyomással küzdök. Dopegytet szedek,mától 3*2t,eddig 3*1t.Sajnos nem nagyon akar hatni ez a vacak,még mindig 146/120 körül mozog.Szerintetek mi lesz így? Volt valaki hasonló helyzetben?

1

Ma voltam első ultrahangon, hallatszott a szívverése a meggymagomnak. A kérdésem a következő lenne? :

Mivel sztk,így nem sok idő jut a dolgokra, ezért itt kíváncsiskodok. Utolsó menstruáció 10.04-én volt, a leletre ez van írva:Élő iu. grav.CRL2,7mm. YS:4,5mmx3,8mm,szabályos. FHR:78/min. Az utolsó gondolom a szívverés, de hozzáfűzte a doki,hogy kicsi a 8héthez képest, vagy ezt csak arra érthette,hogy ugye később volt a peteérés?

8

Mi lehet ma velem?

Reggel amikor felkeltem majd szétszakadt a csípőm,de bejáródott. Most is azt érzem, hogy szétszakadok lenn plusz görcsöl a hasam és fáj a derekam. Sétálától van? Vagy jósló ami pár órája tart de folyamatosan? Holnap hagyom abba a magnézium szedését. Valaki valami ötlet, hogy mi lehet. Mivel enyhíthetem?

0

Ellenanyag van a véremben. Ez mit jelent?

16. heti vérvétel eredményei most jöttek meg, a háziorvos egyelőre csak üzent, hogy ellenanyag van a véremben, ezért két hét múlva meg kell ismételni a vérvételt.

14

Volt már akit befektetek terhesség alatti epepangással?

Hogy megy a kivizsgálási folyamat?És meddig tart? Be kell feküdni? És ha igen menyi időre? valóban meg indíthatják a szülést a 38 héten? Ilyen esetben hogy zajlik a szülés? Lehet természetesen? Arra a 2 hétre befektetnek? Mire számítsak??

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!