Találatok a következő kifejezésre: Mire figyeljünk vásárláskor (80 db)

Mi a különbség a gésagolyó és a kéjgolyó között? Mire figyeljek vásárlásakor?

Legjobb válasz: Hali!Látom senki nem mer állást foglalni,majd én kicsit tudatlanul elkezdem valahogy és remélem utánam néhány csaj kisegít.Szóval a gésagolyó a hüvelyizom edzésére,erõsítésére lenne persze az edzésben is lehet orgazmus.A kéjgolyó inkább az élvezeti részre készült,asszem rezgõ változata is van...Így talán eldöntheted mire is kell. És most áttadom a szót: :)

Hali!Látom senki nem mer állást foglalni, majd én kicsit tudatlanul elkezdem valahogy és remélem utánam néhány csaj kisegít.Szóval a gésagolyó a hüvelyizom edzésére, erõsítésére lenne persze az edzésben is lehet orgazmus.A kéjgolyó inkább az élvezeti részre készült, asszem rezgõ változata is van...Így talán eldöntheted mire is kell. És most áttadom a szót: :)
a kettõ ugyanaz.. vannak rezgõs példányok is igen ...ezt lhetne inkább kélygolyónak nevezni...a gésagolyó nem rezeg...izomerõsítésre való
A kérdező hozzászólása: Akkor olyan mint a tojásvibrátor? vagyis ugyanaz??
A gésagolyó egy tömör vagy üreges golyó/golyósor. A kéjgolyó egy üreges golyó/golyósor aminek a belsejében van egy vibromotor vagy kisebb méretû golyó ami tud mozogni a külsõ golyó belsejében így azt érzed, hogy rezeg. A tojásvibrátor egy "kindertojás mag" amiben egy vibromotor van és vezetékkel kapcsolódik a "táviránytóhoz".

Honda Civicnek (2000-2005) milyen típushibái vannak, illetve mire figyeljek vásárláskor?

Mik azok a típushibák amik ebben a szériában gyakoriak, illetve vásárláskor miket érdemes átnéznem rajta? A válaszokat előre is Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem itt olvasgasd hogy mit irnak azok, akiknek volt/van ilyen autojuk. Amit sokan irnak, az valoszinuleg ugy is van, vagy nagy esellyel megtortenik. Szerintem ezen az oldalon hitelesebb kepet is kaphatsz mint az itteni valaszokbol. http://nepitelet.hu/autok/honda/civic_2001/

Szia! Szerintem itt olvasgasd hogy mit irnak azok, akiknek volt/van ilyen autojuk. Amit sokan irnak, az valoszinuleg ugy is van, vagy nagy esellyel megtortenik. Szerintem ezen az oldalon hitelesebb kepet is kaphatsz mint az itteni valaszokbol. http://nepitelet.hu/autok/honda/civic_2001/

Most készülök először spárgát venni, mire figyeljek vásárláskor, és milyen ételt készítsek belőle?

-milyen színű a jó spárga? -kemény puha,mekkora? -melyik részét fogyasztjuk? Baconbe tekert spárgát szemeltem ki, hogy azt csinálnék. Ötletek?

Legjobb válasz: Jó a fehér és a zöld spárga is. Kb 20- 25 centisek a jók, és roppanósnak kell lenni a szárának. a fejét és a fej alatti szárrészt használjuk, ameddig még roppanós, de nem fás. a fás részt el kell távolítani. a szárrészt nagyon vékonyan meg kell hámozni. darabokra vágva általában kevés vajon pároljuk puhára, de nem szétmállósra. Az íze semmihez nem hasonlítható, elég semleges, de finom. fûszeres mártásokkal általában köretként fogyasztjuk, legalábbis mi. lehet kicsit erõsebben fûszerezni, de a bacontól egy igen kellemes ízt kap.

Jó a fehér és a zöld spárga is. Kb 20- 25 centisek a jók, és roppanósnak kell lenni a szárának. a fejét és a fej alatti szárrészt használjuk, ameddig még roppanós, de nem fás. a fás részt el kell távolítani. a szárrészt nagyon vékonyan meg kell hámozni. darabokra vágva általában kevés vajon pároljuk puhára, de nem szétmállósra. Az íze semmihez nem hasonlítható, elég semleges, de finom. fûszeres mártásokkal általában köretként fogyasztjuk, legalábbis mi. lehet kicsit erõsebben fûszerezni, de a bacontól egy igen kellemes ízt kap.
Még egy kérdés hozzáfûznék ha megengeded, mert én is meg szeretném kóstolni, de nem vagyok biztos magamban. Szóval milyen az íze?
A kérdező hozzászólása: Elkészítettem ezt a vacsit, hát nagyon mellé lõttem vele. A spárga megfõtt, kb az elsõ 2 cm ehetõ volt belõle, a többi meg olyan fás hogy ehetetlen volt. Pedig meghámoztam. És a boltban szépnek tûnt, a sparban vettem. Nem tudom mi lehetett a baj vele. Maga a kaja nem lett volna rossz az íze is bejött, de rettentõen fás volt az egész! :( De nem adom fel, még próbálkozok vele, legközelebb zöldet veszek, vagy üvegeset. :)

Alfa Romeo 156 benzines motorokról mi a véleményetek? Melyikel érdemes autót vásárolni? Mennyire szerviz igényesek, mire figyeljek vásárláskor?

Legjobb válasz: Nem vagyok Alfás ,de nem szidom... soha nem a technikával van a baj(szoktam mondani ) a trehány gazda és a kókler szerelõ a hibás ... Olyat nézz amelyikkel törõdtek !

Nem vagyok Alfás , de nem szidom... soha nem a technikával van a baj(szoktam mondani ) a trehány gazda és a kókler szerelõ a hibás ... Olyat nézz amelyikkel törõdtek !
Hát, Alfa az Alfa annak baja nincs ha oda figyeltek rá megkimélt álapotut kell nézni és nem cseszõtsz ki.
2000-utánniakat nézegess, 1, 8-2, 0l-esek nem rosszak.Legmegbizhatóbbak a v6-osok.Csak ott az átlagf. 11L körül van.A lengõkarok hamar kimennek, fõleg a fölsõk, a rossz utak miatt.Egy jó állapotút veszel nagyon fogod szeretni:nagyon jó a vezetési élménye, preciz kormányzása és futómûve van.

Apróhirdetésből vennék sim kártyát mobilba, aktivált vagy aktiválatlant vegyek? Mi a különbség? Mire figyeljek vásárláskor?

Legjobb válasz: Miért nem a szolgáltatótól veszel? Az aktivált már valaki nevén van. Ha valami gondod van a SIM-mel (elfelejtett PUK kód, megsérül, akármi) és nincs hiteles iratod róla, hogy az a tiéd (adásvételi - már ha elfogadják) akkor nem fognak neked segíteni a szolgáltatónál.

Miért nem a szolgáltatótól veszel? Az aktivált már valaki nevén van. Ha valami gondod van a SIM-mel (elfelejtett PUK kód, megsérül, akármi) és nincs hiteles iratod róla, hogy az a tiéd (adásvételi - már ha elfogadják) akkor nem fognak neked segíteni a szolgáltatónál.
Nálam van 1250ft/db Tmobileos. Telenoros 1000ft/db. Bontatlan, aktiválatlan. Aktiválatlant vegyél mindenféleképp. Telenornál ingyen net 3 hónapig.

Aprillia SR 50 factory-ból van 2 kiszemeltem, mire figyeljek vásárláskor?

Találtam 2 robogót ami tetszik, jövõhéten fogom személyesen megnézni õket, de mivel nemvagyok nagy motor zseni, ezért kérnék segítséget. Személyesen mit nézzek meg a motoron? (Pl. üzemi hiba, mi szokott lenni a gyakori hiba?) Válaszokat elõre is köszönöm.

Milyen fényképezőgépet érdemes venni? Mire figyeljek vásárláskor?

Mi a véleményetek a Samsung Galaxy Camera-ról?

Legjobb válasz: Nikon, canon vagy sony, samsungnak semmi tapasztalata nincs a fényképezõ gépekben.

Nikon, canon vagy sony, samsungnak semmi tapasztalata nincs a fényképezõ gépekben.
Mint fényképezõgép nem egy nagy eresztés. De attól még egy jó androidos...ööö...izé...
Úgy válassz testápolót ami a bõr igénye.ezek az összetevõk kellenek, hogy stabil maradjon a termék.
http://www.kremmania.hu-n rákeresel, és ott kiírja, hogy melyik összetevõk mik, milyen hatásuk van, veszélyesek-e.

Milyen utazóágyat vegyek, márka minőség, miket figyeljek vásárláskor (babám már 7 hónapos)?

Nagyon gyakran utazunk, sokat lesz használva...

Legjobb válasz: Nagyjából mindegy, csak stabil legyen (én az emelhetõ, pelenkázós és egyéb csodáknak nem láttam sok értelmét - nekünk egyszerû Tooragoo van), a lényeg: vegyél bele plusz matracot is. Az én kisfiam nagyon rosszul aludt benne, amíg egy plusz matracot nem kapott bele.

Nagyjából mindegy, csak stabil legyen (én az emelhetõ, pelenkázós és egyéb csodáknak nem láttam sok értelmét - nekünk egyszerû Tooragoo van), a lényeg: vegyél bele plusz matracot is. Az én kisfiam nagyon rosszul aludt benne, amíg egy plusz matracot nem kapott bele.
Utolsó vagyok, itt van pl. egy link: http://www.kika.com/hu/termekek/m/babak-gyerekek/babakocsik-..
Nekünk ilyen van, szerintem nagyon jó. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/39277?storetype=s..
mia hauck disneyt vettünk az teljesen jó. Arra figyelj, hogy az alja kemény legyen. Csomó van aminek ha megnyomod az alját lessüped a földig, mert nincs rendes merevítése.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted azt hogy plusz matracot vegyek? Nem az a lányeg hogy ebbena csomagban minden benne van, csak össze kell szerelni? Hogy utaztassak még egy plusz matracot is?
Szia! Nekünk ilyen van: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/27603?storetype=s.. Nagyon jó. A mi kislányunk is 8 hónapos volt mikor vettük, így az emelt részét ki sem bontottuk. Szerintem nem kell bele extra matrac, csak egy lepedõ, vagy valami ilyesmi. gurul, de fékezhetõ. Könnyû, nagyon stabil, van egy nagy zsebe és még szép is:-) Bár nem hiszem, hogy az ágy miatt, de mióta megszületett egyszer fordult elõ, hogy 7 óra után kelt és átaludta az éjszakát, amikor nyaralni voltunk és utazóágyban aludt:-)) Az elsõ pár hónapra kaptunk kölcsön egy nagyon egyszerût, az is jól szuperált, csak súlyra volt nehezebb, na meg nem gurult.
"Matracos" vagyok: a tartozék matracok túl kemények és érezhetõ a "törés" (ahol hajtva van), mivel merev - ez különösen egy nagyobb súlyú babánál jelent már gondot. Lehet külön kapni utazóágyba való szivacsmatracot, ami összehajtható. Azért tanácsoltam, mert kb. 9-10 hós koráig nem volt gond, de utána elkezdett "fészkelõdni" benne - nem aludt jól, kényelmetlen lehetett. Aztán kapott bele egy matracot és megoldódott ez a gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a sok hasznos választ! Sikerült beszerezni egyet elérhetõ áran, jó minõségben. A matracot pedig észben tartom késõbbre, ha már nagyobb lesz, bár szerencsére elég jól szivacsozott az ágy alja is, csak kicsit érezhetõ a hajtás rész.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!