Találatok a következő kifejezésre: Miről szól Garwood Fehér rózsa cimű (1 db)

Miről szól Julie Garwood Fehér rózsa cimű könyve?

Legjobb válasz: Fehér rózsa (One white rose) A Clayborne fivérek három egykori utcagyerek, közülük Douglas az, aki soha nem tagadja meg a rászorulóktól a segítséget. Sok kalandban bizonyította már hõsies helytállását, de a legnehezebb mind közül a Fehér rózsa lapjain elevenedik meg. Apró üzleti ügy, egy ló megvásárlása viszi Isabel Grant farmjára, de mikor rájön, hogy a szülés elõtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. A keményfejû szépséget persze nem könnyû meggyõznie arról, hogy szüksége van segítségre. Douglas le tudja vezetni a szülést, meg tudja akadályozni, hogy a környéket rettegésben tartó banditk elorozzák Isabel farmját és lovait, de azt nem, hogy Isabel elorozza az õ szívét...

Fehér rózsa (One white rose) A Clayborne fivérek három egykori utcagyerek, közülük Douglas az, aki soha nem tagadja meg a rászorulóktól a segítséget. Sok kalandban bizonyította már hõsies helytállását, de a legnehezebb mind közül a Fehér rózsa lapjain elevenedik meg. Apró üzleti ügy, egy ló megvásárlása viszi Isabel Grant farmjára, de mikor rájön, hogy a szülés elõtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. A keményfejû szépséget persze nem könnyû meggyõznie arról, hogy szüksége van segítségre. Douglas le tudja vezetni a szülést, meg tudja akadályozni, hogy a környéket rettegésben tartó banditk elorozzák Isabel farmját és lovait, de azt nem, hogy Isabel elorozza az õ szívét...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Idõközben meg tudtam venni a könyvet. Igen elég borsos áron, de hát ilyen az aukció!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyenek a jó karakterek a könyvekben? Kinek milyen jellemű a kedvence? Akiről szívesen olvas

E/3-ba vagy E/1-be olvastok inkább? Fantasy könyvek vagy nem? Érdekel hogy kinek mi tetszik köszi a válaszokat

5

Egri Csillagok kérdések (? ) (több lent)

Nem sokára le kell adni az olvasónaplót, de nem tudom pár kérdésre a választ... kérlek, segítsetek!

Kérdések:
Mi jellemezte hazánkat a Mohácsi csata után?

Hol húzódott a végvári vonal?

A vár alaprajzának a története

Gyűjts példákat arra, hogy főleg Gergely leleményessége, ötletei ellensúlyozzák az ostromlók számbeli fölényét!

Van még valami, ami erkölcsi fölényt jelent a magyaroknak: a szeretet. Keress példákat arra, amikor a szeretet ad újabb erőt a nehézségek leküzdésére.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2

Kérlek valaki megmondja a lenti kép melyik könyvből származik? FONTOS.

http://31.media.tumblr.com/79610bfa1dc255e899079e81a8bcb90a/..

2

Éhezők Viadala Ranjongók figyeljetek! Ti megnézitek a premiert? Egyéb lent!

Ti ismeritek a könyvet? Én igen és a 2. részének majd megyek a premierjére :) ti is jöttök? És szeretném Tudni hogy a premier hol lesz és hogy nov. 21-én vagy 22-én?

5

A magyar állam miért nem kötelezi az önálló önkormányzattal rendelkező településeket arra, hogy írassanak a településükről egy könyvet?

Hasznos lenne a gazdaságra nézve. Én például kapásból 5-6 ilyen könyvet megvennék 1-1 környező településről. Nem beszélve még arról is, hogy az a sok történész, régész és bölcsész végzettségű diplomás kapna a saját szakmáján belül valamennyi munkát (legalább egy időre nem a McDonald's-ban kötnek ki az adófizetők pénzén megszerzett diplomájukkal).
A magyar állam miért nem kötelezi az önálló önkormányzattal rendelkező településeket arra, hogy írassanak a településükről egy-egy könyvet? Adhatnának hozzá pénzbeli támogatást is az önkormányzatnak, ha hátrányos helyzetű a település (abból a sok ajánlott levélből, amit folyton küldözgetnek biztos lenne elegendő pénz rá).

5

Torrente del bosque kínzások és kivégzések története. -hez hasonló könyveket tudnátok mondani?

1

Aki szokott sztorikat írni honnan vesz ihletet ha kimerült és nincs több ötlete?

Elég sokszor van ilyen problémám, és hiába mondják, hogy majd a természet megihlet, próbáltam, nekem nem jött tőle meg semmilyen ötletem. Valami tipp? Amúgy egész jókat írok ha belejövök, de eddig egyetlen történetem sem fejeztem be normálisan mert kevés volt benne a történés.

3

A fösvény hány oldalas?

4

Legolas szerepel még más Tolkien könyvben A gyűrűk urán kívül?

Én is próbáltam utánanézni, és találtam is valami olyasmit, hogy Az elveszett mesék könyvében szerepel, de nem az a Legolas, akit a gyűrűk urában megismerhettünk, hanem valami elődje (???) szóval segítsetek, mert elvesztem :P

5

Hogy tetszenek a Szürke ötven árnyalatára kiválasztott szereplők?

http://www.mtv.co.hu/news/megvannak-a-szurke-otven-arnyalata..

Charlie Hunnam és Dakota Johnson

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!