Találatok a következő kifejezésre: Miről szól Garwood Fehér rózsa cimű (1 db)

Miről szól Julie Garwood Fehér rózsa cimű könyve?

Legjobb válasz: Fehér rózsa (One white rose) A Clayborne fivérek három egykori utcagyerek, közülük Douglas az, aki soha nem tagadja meg a rászorulóktól a segítséget. Sok kalandban bizonyította már hõsies helytállását, de a legnehezebb mind közül a Fehér rózsa lapjain elevenedik meg. Apró üzleti ügy, egy ló megvásárlása viszi Isabel Grant farmjára, de mikor rájön, hogy a szülés elõtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. A keményfejû szépséget persze nem könnyû meggyõznie arról, hogy szüksége van segítségre. Douglas le tudja vezetni a szülést, meg tudja akadályozni, hogy a környéket rettegésben tartó banditk elorozzák Isabel farmját és lovait, de azt nem, hogy Isabel elorozza az õ szívét...

Fehér rózsa (One white rose) A Clayborne fivérek három egykori utcagyerek, közülük Douglas az, aki soha nem tagadja meg a rászorulóktól a segítséget. Sok kalandban bizonyította már hõsies helytállását, de a legnehezebb mind közül a Fehér rózsa lapjain elevenedik meg. Apró üzleti ügy, egy ló megvásárlása viszi Isabel Grant farmjára, de mikor rájön, hogy a szülés elõtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. A keményfejû szépséget persze nem könnyû meggyõznie arról, hogy szüksége van segítségre. Douglas le tudja vezetni a szülést, meg tudja akadályozni, hogy a környéket rettegésben tartó banditk elorozzák Isabel farmját és lovait, de azt nem, hogy Isabel elorozza az õ szívét...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Idõközben meg tudtam venni a könyvet. Igen elég borsos áron, de hát ilyen az aukció!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnátok mondani egy, az elmúlt öt évben kiadott magyar regényt vagy lírát?

1

Stephen King-től a mobil milyen könyv?

Nem a tartalomra vagyok kíváncsi, hanem véleményekre. Azt hallottam, hogy elég gagyi.

5

A green day amerikai idiotak es az uj punkrobbanas c. konyvet nagyvaradon hol vehetem meg?

Nem szeretnem megrendelni,inkabb elmennek egy konyvesboltba es megvennem.Nagyvarad nem tudom mashol is van-e:)De en a romaniai,biharmegyei nagyvaradra gondolok.Elore is koszi.

0

Tudtok mondani mostani jó sci-fi könyveket?

6

Hogy sikerült a történetem?

Egy rendőrautó fordult be az utcasarkon, hangos szirénázásával felverve a városka békés csöndjét. A benne ülő fiatal férfi arca halálsápadt volt, szemében aggodalom ült. Eszeveszett tempóban száguldott el a főtér előtt álló templom mellett, majd gyorsan lefékezett, s kiugrott a járműből. Fegyverét szorongatva rohant be a tőle nem messze lévő erdőbe, és elveszett a sötétben. Mivel nem fordult hátra, nem láthatta, ahogy egy árny, gúnyos mosollyal az arcán utána vetődik. A hajsza még sokáig tartott, mígnem a járőr halálfáradtan rogyott le a földre. Idegesen pásztázta végig a környéket, levegőt is alig mert venni. Tudta, hogy most ő következik. Rájött, végzetes hibát követett el azzal, hogy beleavatkozott a dolgok menetébe.

***

Halvány gyertyafény világította be a kis termet, ahol két nő adott találkozót egymásnak. A helyiségben csak egy egyszerű, régi fényképezőgép foglalt helyet. Kopogás hallatszott, kinyílt az ajtó, s egy furcsa alak tűnt fel a küszöbön. Mogyoróbarna szeme hidegen csillogott, levetette fekete bőrkabátját, miközben a gép elé állt.
- Csak egyet- utasította a hölgyeket, akik buzgón teljesítették kérését. Vaku villant, és máris készen volt a kép. A vendég biccentett köszönésképpen, és amilyen csendben jött úgy is távozott.

***

Az egész ház aludt, mikor megtörtént a legrosszabb. Halk, keserű kacaj hasított az éjszakába, miközben a képmás életre kelt. De azt senki sem sejtette, hogy a fényképező az emberek legszörnyűbb, legsötétebb vágyait hívja elő a mélyből. Az elfojtott érzéseket, amikről jobb, ha senki sem tud. A szörny szájából vér csöpögött a padlóra, keze helyén hatalmas pengék álltak ki a testéből. Nesztelenül lopakodott el az alvók ágyáig, és lecsapott. Hangtalanul, akár egy kísértet. Eszelős tekintettel kaszabolt le mindenkit, akit az épületben talált. Mikor az utolsó ajtóhoz ért, megtorpant, ugyanis a szobából l fény szűrődött ki. De hamar összeszedte magát, és berúgta a bejáratot. A teremben tartózkodó fiatal megrettenve pattant fel az íróasztaltól, és mikor a szörny közeledett, hogy bevégezze küldetését, felkapta és hozzávágta a széket. Ám ettől a gyilkos csak még dühösebb lett. Szétvagdalt mindent, haragja nem ismert határokat. A fiú minden bátorságát összeszedve kiugrott az ablakon, fájdalmas sebeket szerezve ezzel. Futott, ahogy csak bírt, mígnem észrevett egy járőröző rendőrautót.
- Segítsen, kérem, segítsen!- ordította torkaszakadtából. Látta, amint egy fekete hajú férfi kiszáll a kocsiból, és felé veszi az irányt. Megkönnyebbülten sóhajtott fel, ám a következő pillanatban égető kínt érzett a mellkasában, ahogy a penge átszakította a testét. Megtántorodott majd összeesett. Levegőért kapkodva próbált magánál maradni, de lassacskán elvesztette az eszméletét. Utolsó emléke a járőr volt, ahogy fegyverrel a kezében közeledik, s rálő a támadójára.

***

- Itt Brian a központnak, segíteniük kell. Ismétlem, életveszélyben vagyok, segítsenek! Valaki!- zokogta a járőr nekitámaszkodva egy fának. Sebeit, amiket menekülése során szerzett, csípték a sós könnyek.
- Előlem nem futhatsz el- suttogta egy vészjósló, hideg hang a fülébe.
A napsugarak lágyan emelkedtek a horizont fölé, és tanúi lehettek a férfi első, fájdalmas üvöltésének. S mikor a nap újra lenyugodott, az élet utolsó morzsája is elpárolgott a szerencsétlenül járt áldozat testéből. Egyedül, szenvedve jutott át a másvilágra, de nem tudta megmenteni a város lakóit a rájuk váró veszélyektől. A képmás még ma is a környéket járja, őrült nevetése beleivódott az emberek emlékeibe. Õ a kétpengés gyilkos, az éjszaka démona, a legsötétebb éned. Vigyázz, hogy soha ne kerülj vele szembe. Ha kiszabadul, többé nincs esélyed. Elvesztél.

9

Tűz és jég dala SPOILER! Hogy is van Vörös Nász után? Jeyne Westerling témában.

Néztem a sorozatot, majd az öt könyvet kiolvastam egymás után. A sorozatban a Robb feleségét megölték, kivágták belőle a gyereket. A könyvben viszont túlélte a vörösnászt, mert ott se volt. Ha jól emlékszem a 4. könyvben van róla szó, hogy össze akarják érdekből házasítani. De lehet, hogy terhes Robbtól,és itt meg akad a szál. Szóval én olvastam felületesen vagy meghalt később a könyvben? Mert azon kattogok, hogy mivan ha születik egy ifjú ifjú farkas? :D

11

Mi a különbség a moly.hu-n a kívánságlista és a várólista között?

Csak most regisztráltam és nem igazán értem

2

Hogyan lehet publikálni könyvet?

Mivel hamarosan kész vagyok a regénnyel, amit szabadidőmben írogatok, felmerült bennem, hogy valamilyen weboldalon közzé kellene tenni. Ezt miképp csináljam, hogy közben ne lopja el senki?
15/f

0

Sylvia Plath Az uvegbura-hoz hasonlo konyvet ajanlanatok?

3

Linkeltek nekem férfi vámpírszereplőket egy regényemhez?

A "férfi" szócskán azt értem, hogy 18-30 év közötti legyen a vámpír. Előre is nagyon köszönöm, aki segít!:3 Egy pici elvárásom azért még lenne: 21. századi ruhában legyen.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!