Találatok a következő kifejezésre: Miről szól Garwood Fehér rózsa (1 db)

Miről szól Julie Garwood Fehér rózsa cimű könyve?

Legjobb válasz: Fehér rózsa (One white rose) A Clayborne fivérek három egykori utcagyerek, közülük Douglas az, aki soha nem tagadja meg a rászorulóktól a segítséget. Sok kalandban bizonyította már hõsies helytállását, de a legnehezebb mind közül a Fehér rózsa lapjain elevenedik meg. Apró üzleti ügy, egy ló megvásárlása viszi Isabel Grant farmjára, de mikor rájön, hogy a szülés elõtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. A keményfejû szépséget persze nem könnyû meggyõznie arról, hogy szüksége van segítségre. Douglas le tudja vezetni a szülést, meg tudja akadályozni, hogy a környéket rettegésben tartó banditk elorozzák Isabel farmját és lovait, de azt nem, hogy Isabel elorozza az õ szívét...

Fehér rózsa (One white rose) A Clayborne fivérek három egykori utcagyerek, közülük Douglas az, aki soha nem tagadja meg a rászorulóktól a segítséget. Sok kalandban bizonyította már hõsies helytállását, de a legnehezebb mind közül a Fehér rózsa lapjain elevenedik meg. Apró üzleti ügy, egy ló megvásárlása viszi Isabel Grant farmjára, de mikor rájön, hogy a szülés elõtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. A keményfejû szépséget persze nem könnyû meggyõznie arról, hogy szüksége van segítségre. Douglas le tudja vezetni a szülést, meg tudja akadályozni, hogy a környéket rettegésben tartó banditk elorozzák Isabel farmját és lovait, de azt nem, hogy Isabel elorozza az õ szívét...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Idõközben meg tudtam venni a könyvet. Igen elég borsos áron, de hát ilyen az aukció!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A graceling című könyvből lesz film? És a fallane kitaszítvából?

Ha valaki tudjamikor lesz azt is írja meg lácciiii :)

3

Az éhezők viadala utolsó részének mi a vége?

Most kezdtem a el az első részét de elég lehangoló véleményeket olvastam róla. Légyszi mondjátok meg mi lesz a a t!rilógia legeslegvége!!! Előre is köszönöm!

1

Hogyan "ellenőrizhetném le" a saját könyvem?

Sziasztok!

Elkészültem az első könyvemmel és egy ismerősöm elvállalta, hogy véleményt mond róla, rá is görcsöltem rendesen... :)

Tudnátok tippeket adni, milyen szempontok alapján és miket "ellenőrizhetnék le" egy kész kéziraton így utoljára (a helyesírást leszámítva)?

Van-e egyébként annak bármilyen módja, hogy a cselekmény gördülékenységét, a cselekményszál ívének megfelelőségét a saját elfogódott "szememmel" is lecsekkoljam vagy az teljesen reménytelen és végképp bízzam az ismerősömre?

Köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot és válaszol :)

8

Nemrég kezdtem el olvasni az Obiszidiánt. Aki elolvasta már, annak hogy tetszett? (:

3

Mostanában mely könyvek elterjedtek a fiatalok (12-18) körében?

Nálam még a Gyűrűk Ura, Harry Potter volt a "divat".

5

Tudtok bármit arról, hogy a kiadó miért vonta vissza a "Lovecraft összes művei 1-2-3. " könyveket az Alexandrából?

5

Megéri meg venni a Leiner Laura:Bábel című könyvet? Tényleg oylan jó mint mondják?

8

Ez a könyv nincs fent neten sehol? Fiáth Titanilla: Börtönkönyv

3

Miről szól a Cthulhu hívása című könyv?

2

Ismeritek ezt a könyvsorozatot? Don huan tanításai? Többi lent!

Carlos Castaneda a szerző. Aki ismeri a sorozatot, meg tudná mondani, hogy a könyvek milyen sorrendben jönnek egymás után? Úgy értem, melyik az első rész, melyik a második, stb... Azt hiszem összesen kb 14 db van, nekem ebből csak az első 7-nek a nevére és pontos sorrendjére lenne szükségem.

Köszönöm!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!