Találatok a következő kifejezésre: Miről szól Garwood Fehér rózsa (1 db)

Miről szól Julie Garwood Fehér rózsa cimű könyve?

Legjobb válasz: Fehér rózsa (One white rose) A Clayborne fivérek három egykori utcagyerek, közülük Douglas az, aki soha nem tagadja meg a rászorulóktól a segítséget. Sok kalandban bizonyította már hõsies helytállását, de a legnehezebb mind közül a Fehér rózsa lapjain elevenedik meg. Apró üzleti ügy, egy ló megvásárlása viszi Isabel Grant farmjára, de mikor rájön, hogy a szülés elõtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. A keményfejû szépséget persze nem könnyû meggyõznie arról, hogy szüksége van segítségre. Douglas le tudja vezetni a szülést, meg tudja akadályozni, hogy a környéket rettegésben tartó banditk elorozzák Isabel farmját és lovait, de azt nem, hogy Isabel elorozza az õ szívét...

Fehér rózsa (One white rose) A Clayborne fivérek három egykori utcagyerek, közülük Douglas az, aki soha nem tagadja meg a rászorulóktól a segítséget. Sok kalandban bizonyította már hõsies helytállását, de a legnehezebb mind közül a Fehér rózsa lapjain elevenedik meg. Apró üzleti ügy, egy ló megvásárlása viszi Isabel Grant farmjára, de mikor rájön, hogy a szülés elõtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. A keményfejû szépséget persze nem könnyû meggyõznie arról, hogy szüksége van segítségre. Douglas le tudja vezetni a szülést, meg tudja akadályozni, hogy a környéket rettegésben tartó banditk elorozzák Isabel farmját és lovait, de azt nem, hogy Isabel elorozza az õ szívét...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Idõközben meg tudtam venni a könyvet. Igen elég borsos áron, de hát ilyen az aukció!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Perszeusz címűmonda?

2

Harry Potterben hogy van a házak asztalainak elrendezése a nagyterembe?

A könyv szerint nem tudom eldönteni hogy hogy van? Vagy minden évben máshol ülnek?
A filmben feltűnt hogy nem úgy van mint a könyvben.

6

Szerintetek csak a sztorit elfogadja egy kiadó?

Mangáról van szó!A történet már megvan,(az összes ismerősöm szerint nagyon jó)de a megrajzolásával akadnak probémák.Szerintetek csak a sztori is érdekelné őket?Mármint kiadnák úgy ,hogy mondjuk én írtam és valaki más rajzolta?

4

Milyen könyvet ajánlanátok 13 éves lánynak?

Sok fajta könyv fajtát kedvelek, csak a lényeg hogy ne legyen semmitmondó. Nálam két fajta könyvcsoport létezik, az egyik, hogy 1 nap alatt kiolvasom az adott könyvet, a másik, hogy napi 10 oldalt is egy óra alatt szenvedek össze. Szerintem sok mindenki van így az olvasással.
Nekem az a fontos egy irományban hogy legyen benne sok párbeszéd, ne legyen tele túlfűtött romantikus szálakkal, legyen az írónak jó leírása pl. a szereplőkről, tájakról stb., legyen benne humor, lehet fantasy a vámpír,farkas könyvekért rajongok, ebből eredően lehet kissé horrorisztikus is persze nem az elcsépelt 'mindenki meghal kb. csak a főszereplő nem'nvérengzős, a történelmi könyvek nem az eseteim, de például egy-egy régebben íródott pöttöys könyvet vagy az Abigélt szívesen olvasgatom, csak a 19. századi "szoknyás" könyveket nem szeretem annyira, a detektíves könyveket is szeretem, Philip Pullman könyvei lenyűgöztek,a filozofálós könyvek se rosszak, az életfelfogása másnak kíváncsiságot kelt bennem, de a korombeliek és +- pár évvel idősebbek/fitalabbak által kedvelt tiniknek szóló könyveket is szívesen olvasom. Körülbelül ilyen az ízlésem.:) Előre is köszi a segítséget, ha segítetek

4

Ti melyik Jodi Picoult konyvet vennetek meg?

Joy napokon ezzel ajandekozom meg magam, de nem tudok donteni.
Amit mar olvastam: Szivtol szivig, Noverem huga, Torekeny, Egyszeru igazsag. (utobbi tetszett a legjobban)

Amiken vacilalok: Hazirend, Gyere haza, Tizenkilenc perc

Ti melyiket valasztanatok?

2

Szerintetek a Hüvösvölgyi suli vagy a SZJG a jobb? És miért?

6

Szjg! Zsolti hamyadik részben és oldalon van amikor azt mondja "Pammpammpam! I'm lovin it! "?

8

Miről szól és mikor lesz magyarul a Julie Kagawa: Iron’s Prophecy?

2

Mit olvassak? Ötleteket!

Eddig fantasy,romantikus könyveket olvastam.(pl.Margaret Mahy - Átváltozás,Alexandra Adornetto - Lázadó)Szjg-t ne ajánljatok,mert márki olvastam :)

12

Eddig milyen? (Kérdésem túl rövid blablabla. )

Tudom van benne helyeírás probléma.Még az is lehet hogy a nevek változni fognak.11/F

Egyszer, mikor az yaarik támadást indítottak Tsunama népe ellen több százezren meghaltak.A tsunamaiak bírták a csatát.Elfek és törpék hada mely végig söpörne a világon,de nem,nyugodtan békésen éltek.Katonáik is inkább vadászok.Az íjászok kiváló felderítők így míg a legkiláthatatlanabb helyzetben is megtalálták a zsákmányt.És ott volt köztük Swet.Õ csak egy elf volt a sok közül.Szemét vágás szegte.Még akkoriban szerezte amikor Gnark várának az erdejében vadászott.Elkapták az őrök és megkínozták.Ennek már 60 éve.Most 154 éves.A legkiválóbb felderítő.Barátja Nart egy törpe.Hatalmas bárdja van ami legalább 30kg nyom mégis úgy hadonászik vele mint egy kis mogyoró favesszővel.Õk ketten az Alfa osztagért voltak felelősek.Yaarik ezrét ölték meg együtt.A nittinek és orkok mind féltek tőlük.Még a Yaari fővárosba is betörtek, Bords Evébe.Bár nem jutottak tovább az első háztömbön de hazájukban mély tisztelet övezi őket.Majd mikor lement a háború és béke lett bronz szobrot álítottak tisztelükre.78 év múlva Nart meghalt tüőrákban.Swet szomorúan bolyongott éjszaka a hideg utcákon.Nem érdekelte semmi.Csak Nart.Emiatt elvesztette a családját,a tiszteletét és minden földi javát.Csak az maradt meg benne amit senki nem vehetett el.A dicsőség hogy egyszer nagy volt.Felment a Skjet-hegyre s térdre borulva könyörgött az istenek felé, hogy segítség meg.Hirtelen nagy vihar kerekedett és az eget villámcsapások ritkították.Ekkor megjelent a fény.Swet csodálkozva nézett miként Nart levágtat paripáján és amuletett tesz a nyakába majd visszamegy.A fény eltünt.Az eső még mindig esett de Swet meglátta azt amit kell.Felállt és elindult.Elindult oda ahol még tsunamai nem járt.Elhatározzta, hogy felfedezi a világot és új barátokra lel.Élete végéig csak vándorolt.947 éves volt amikor Wellmodsz földjén lehunyta a szemét és örök nyugalomra tért.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!