Találatok a következő kifejezésre: Miről szól Garwood Fehér (1 db)

Miről szól Julie Garwood Fehér rózsa cimű könyve?

Legjobb válasz: Fehér rózsa (One white rose) A Clayborne fivérek három egykori utcagyerek, közülük Douglas az, aki soha nem tagadja meg a rászorulóktól a segítséget. Sok kalandban bizonyította már hõsies helytállását, de a legnehezebb mind közül a Fehér rózsa lapjain elevenedik meg. Apró üzleti ügy, egy ló megvásárlása viszi Isabel Grant farmjára, de mikor rájön, hogy a szülés elõtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. A keményfejû szépséget persze nem könnyû meggyõznie arról, hogy szüksége van segítségre. Douglas le tudja vezetni a szülést, meg tudja akadályozni, hogy a környéket rettegésben tartó banditk elorozzák Isabel farmját és lovait, de azt nem, hogy Isabel elorozza az õ szívét...

Fehér rózsa (One white rose) A Clayborne fivérek három egykori utcagyerek, közülük Douglas az, aki soha nem tagadja meg a rászorulóktól a segítséget. Sok kalandban bizonyította már hõsies helytállását, de a legnehezebb mind közül a Fehér rózsa lapjain elevenedik meg. Apró üzleti ügy, egy ló megvásárlása viszi Isabel Grant farmjára, de mikor rájön, hogy a szülés elõtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. A keményfejû szépséget persze nem könnyû meggyõznie arról, hogy szüksége van segítségre. Douglas le tudja vezetni a szülést, meg tudja akadályozni, hogy a környéket rettegésben tartó banditk elorozzák Isabel farmját és lovait, de azt nem, hogy Isabel elorozza az õ szívét...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Idõközben meg tudtam venni a könyvet. Igen elég borsos áron, de hát ilyen az aukció!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Összefoglalást adni a jelenlegi dieselpunk irodalomról, vagy ebben az alzsánerben megjelent minőségibb darabokról?

Érdekesnek tartom ezt a stílust, de szubjektív véleményem szerint azért nem tudott eddig komolyabb sikereket elkönyvelni, (az összes ilyen-olyan punkkal) mert nem egy író alkotta meg őket, úgy értem nem tudok fölmutatni egy alapművet, mint a cyberpunknak volt a Neuromancer, vagy a steampunknak Anubisz kapui, vagy a A gépezet. Inkább olyan hasraütésszerűen születnek, és régebbi művekre mutogatnak, amik akkor készültek, amikor még meg sem született ez a stílus, épp ezért ezek inkább csak ihletőek hatnak, de nem tartoznak bele a dieselpunkba. Egész egyszerűen érdekel, hogy milyen hajtásokat hozott eddig az irodalomba. Kérlek ne linkeljetek goodreedset, vagy az angol wikit, se a sfmag cikkjét, mert ezekből a kérdésemre nem kaptam választ, csak megismertem, hogy mi a dieselpunk. Az a legnagyobb bajom, hogy az a kevés könyv amit láttam butáskának tűnt. (Nem az a bajom vele, hogy nagyon elvont vagy valószínűtlen a világa. Sosem érdekelt hogy matematikai egyenletekkel magyarázzák meg hogy egy kitalált világ miért olyan, amilyen, hanem tényleg a történetük sántított.) Szóval megköszönném mindenkinek, aki végigolvasta ezt a ostoba kis irodalmi fejtegetést, és valamilyen választ adni. Előre is köszönöm a legszebben.

2

Leiner Laura Bábel, Kolos exbarátnője mit csinált, ami miatt Kolos szakított vele?

215.old

4

Vannak olyan könyvek amik kifejezetten szadistáknak valók?

Vagy ha másképpen fogalmaznék, ha egy szadista olvasná azt a könyvet, örömét lelné benne.

6

Valaki segitene jellemezni A Szent Péter esernyőjének fontosabb szereplőit?

A legfontosabb szereplőkről.

0

Milyen könyvek vannak, amik modern meseként is felfoghatóak, de világiasak is egyben? Egyfajta "felnőtt mese"?

4

Folytassam, vagy hagyjam abba? Érdemes tovább írnom?

Gramon
Egy világ, ahol a gonosz az úr. Egy nemzedék, ami megmentheti közép földét. Évezredek óta, egyetlen egy ,,faj" képes megmenteni a világot. Egy különleges nemzedék, melynek minden tagja férfi. Ezer és Ezer év óta férfiak mentették meg a gonosztól ezt a hatalmas birodalmat, és most egy új ember vállát terheli ez a feladat. De mi van, ha ez az ember lány? Ha az előző hősnek lánya születik? Sikerül megmenteni-e a világot, vagy tán ö hozza a legnagyobb veszélyt mindannyiunk számára, ahogy ez a jóslatban meg van írva?

Daren úgy éli az életét, hogy az emberek félnek tőle. Hogy ha csak a nevét hallják, mindenkit ki ráz a hideg. S egyre csak azt gondolja, bár csak fiúnak született
volna, ahogyan az ősei is. Ennek ellenére ugyan úgy próbálja megszerezni az ,,Isten könnyét", azaz egy medált. Mellette lesz az ö hűséges segítője, egy Lamion.
Rengeteg csatán, akadályon mennek keresztül, de mindent megtesznek, hogy a gonosz ne győzzön. Így indulnak útnak, reményekkel, ami hamarosan szerte foszlik…

Ennyi lenne az előszó... A Gramon és a Lamion kitalált lény, tehát az én fantáziám szüleménye a Lamion, a Gramon, az Isten könnye és minden egyéb! :) Negatív kommentek is jöhetnek! Várom a véleményeket!! ;)

10

Szerintetek melyek azok a könyvek amikre el lehet mondani, hogy szívbemarkoló?

2

Milyen könyvek vannak, ahol (inkább) a főszereplő nagy meghurcoltatásokon, visszaéléseken esik át és (lehetőleg) az ő szemszögéből mutatja be a történteket?

4

Milyen könyveket tudtok, amiben testközelből ábrázolja az író vagy szerző a nyomort, mélyszegénységet?

3

Tudnátok könyvkritikákat tartalmazó oldalakat? pl. : Kötve-fűzve

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!