Találatok a következő kifejezésre: Miről szól Garwood (1 db)

Miről szól Julie Garwood Fehér rózsa cimű könyve?

Legjobb válasz: Fehér rózsa (One white rose) A Clayborne fivérek három egykori utcagyerek, közülük Douglas az, aki soha nem tagadja meg a rászorulóktól a segítséget. Sok kalandban bizonyította már hõsies helytállását, de a legnehezebb mind közül a Fehér rózsa lapjain elevenedik meg. Apró üzleti ügy, egy ló megvásárlása viszi Isabel Grant farmjára, de mikor rájön, hogy a szülés elõtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. A keményfejû szépséget persze nem könnyû meggyõznie arról, hogy szüksége van segítségre. Douglas le tudja vezetni a szülést, meg tudja akadályozni, hogy a környéket rettegésben tartó banditk elorozzák Isabel farmját és lovait, de azt nem, hogy Isabel elorozza az õ szívét...

Fehér rózsa (One white rose) A Clayborne fivérek három egykori utcagyerek, közülük Douglas az, aki soha nem tagadja meg a rászorulóktól a segítséget. Sok kalandban bizonyította már hõsies helytállását, de a legnehezebb mind közül a Fehér rózsa lapjain elevenedik meg. Apró üzleti ügy, egy ló megvásárlása viszi Isabel Grant farmjára, de mikor rájön, hogy a szülés elõtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. A keményfejû szépséget persze nem könnyû meggyõznie arról, hogy szüksége van segítségre. Douglas le tudja vezetni a szülést, meg tudja akadályozni, hogy a környéket rettegésben tartó banditk elorozzák Isabel farmját és lovait, de azt nem, hogy Isabel elorozza az õ szívét...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Idõközben meg tudtam venni a könyvet. Igen elég borsos áron, de hát ilyen az aukció!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hány részből áll a szent johanna gimi sorozat?

köszönöm a válaszokat! :)

3

Kiera Cass Párválasztó 2. része mikor jelenik meg magyarul?

3

(: Mit olvassak? 13/L

Most olvasom:
Max Brooks: World Z War

Olvasni fogom:
Timur Vermes: Nézd ki van itt
Robert Merle: Mesterségem a halál

Ezek után majd szerintetek mit olvassak?

4

Való nekem a Malazai bukottak regéjének könyve? 13/L (bővebben lent)

Nos,14 éves leszek januárban,nyolcadikos vagyok,és msot ismerkedem a fantasy műfajjal.Eddig,ebbe a műfajba sorolt könyvek közül csak A Gyűrűk Urát,és A tűz és jég dalát olvastam,mindkettő nagyon tetszik.Következő "áldozatnak" az Erikson féle könyvsorozatot szemeltem ki,aminek sajnos nem lehet kapni a részeit.Tudom,hogy miről szól,hogy a világnak milyena felépítése,hogy a szerző új fajokat talált ki,vannak Tiste Andiik,meg T'lan Imassok,Jaghuták...stb.Arra lennék kiváncsi,hogy való-e nekem,vagy még várjak vele.

5

Valami könyvet tudnátok ajánlani? (: 16/L

Valami elég lányosat keresek. Szerelmes vagy valami hasonló. Szeretem a nagyon modern könyveket is (: Csak ilyen vámpíros ne legyen..

3

Hogy vannak sorba Jeaniene Frost, Cat és Bones könyvei?

1

Milyen könyveket ajánlotok egy 12 éves lánynak?

Szent Johanna gimit,Bábelt már olvastam.Előre is köszönöm a válaszokat:))

15

Olyan könyv érdekelne mint az Enigma?

1

Milyen könyvet olvassak el ezek után?

Sziasztok! 14 éves lány vagyok, disztópikus könyvek a kedvenceim. Ezeket olvastam eddig a teljesség igénye nélkül (azokat írom, amik tetszettek vagy megfogtak stb...)
S. Collins: Az éhezők viadala
C. Clare: Végzet ereklyéi, Pokoli szerkezetek
J. Green: Csillagainkban a hiba (kedvencem!)
L. Kate: Fallen
B. Fitzpatrick: Csitt, csitt
K. Gier: Rubinvörös
M. Cabot: Elhagyatva
L. Price: Testbérlők
K. Armstrong: A szellemidéző
C. Clarke: Összekuszálva
S. Meyer: A burok
V. Roth: A beavatott
S. Chobsky: Egy különc srác feljegyzései
H. Silence: Enigma
J. Asher: 13 okom volt...

Most rendeltem meg:
S. Westerfeld: Csúfok
C. Patrick: Úgyis elfelejtem

Tervben van:
J. Green: Alaska nyomában
D. de Vigan: No és én

Inkább valami olyasmit olvasnék mit a Különc srác feljegyzései. Romantikusabb vörös pöttyösektől kíméljetek. Előre is köszönöm :)

6

An Vampire Knight manga magyarul?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!