Találatok a következő kifejezésre: Miről lehet egy ismeretlen lánnyal (2 db)

Miről lehet beszélgetni egy ismeretlen lánnyal?

Ha úgy adódik a helyzet, hogy kettesben maradok egy lánnyal soha nem tudok neki mit mondani, és nem tudok vele mir?l beszélni. Soha nem jut smmi az eszembe. Mir?l tudnák ilyenkor beszélni?

Legjobb válasz: -hova jársz / dolgozol, hol laksz, ilyenek. akkor van gond mikor nem indul be a beszélgetés, nem kérdez vissza, csak válaszolgat meg bólogat...

-hova jársz / dolgozol, hol laksz, ilyenek. akkor van gond mikor nem indul be a beszélgetés, nem kérdez vissza, csak válaszolgat meg bólogat...
Arról, hogy miket szokott csinálni szabadidejében. Biztos kell lennie olyannak, amilyet mindketten csináltok. Ez egy jó kiindulópont.
A lányok 4 dologról szoktak beszélgetni: -menstruáció -pasik -ruhák -érzések Igazából bármirõl beszélgethetsz vele. De ha nagy csend van, az azt jelenti, hogy mindketten a szexre gondoltok.
az animalsexet nem ajánlom mint témát (rossz tapasztalat), viszont a differenciálegyenletek bejöhetnek. Rocky
hány éves vagy??
Lehet az adott helyszínen valamilyen dologra 'megjegyzést' tenni (de aranyos az a kutya/hú ez a plakát szerintem gáz), valamilyen közelmúltbeli eseményt fölvetni (tévémûsor, stb.), illetve kérdezgetheted hogy hova jár suliba/mit dolgozik, ilyesmi :)

Lányok! Ha egy ismeretlen fiú odamegy hozzátok megszólít, mert szeretne megismerni Titeket, miről szeretnétek beszélgetni vele szívesen, milyen témákat lehet felhozni vagy mi az, amit szabad megkérdezni és ami után nem hajtotok el egyből a fenébe?

Köszi, kort is írjatok! 16/F

Legjobb válasz: Az egész attól függ, a csajnak bejössz-e. Ha nem, akkor úgy is le akar majd rázni, és akkor úgy se fogtok tudni beszélgetni, ha pedig bejössz neki, azt érezni fogod.

Az egész attól függ, a csajnak bejössz-e. Ha nem, akkor úgy is le akar majd rázni, és akkor úgy se fogtok tudni beszélgetni, ha pedig bejössz neki, azt érezni fogod.
Pffffff -.- Hajléktalan!
Az a jó téma, amit jóképû fiú hoz fel.
marimar, rosalinda, szerelmes álmodozók, hüvely gomba, pénisz méret.... 12/L
A kérdező hozzászólása: Voltam Fluor koncerten augusztusban. :D
SP, Fluor ezek a témák mindig nyerõk :) (16 éves kis éretlen ribiktõl mit vársz?!)
olyan témákat hozz fel ami nem unalmas pl.:zene, hobbi, utazás, éjszakai élet, filmek, mi a vélemény errõl, arról...légy kreatív; suli meg ilyesmi az unalmas, nem valami jó, azt hanyagold a beszélgetésben (legalábbis elsõ körben)
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 96%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:38 köszi!
azt, hogy bejössz-e neki majd látni fogod, lényeg, hogy vedd lazára a dolgot (mellesleg, ha neki épp nem jössz be akkor sincs semmi, mindenkinek nem jöhetsz be, lehet, hogy másik csaj meg odáig van érted)
A kérdező hozzászólása: Jól van, de ez viszonylagos, valakinek jóképû vagyok, valakinek meg nem. Honnan kéne tudnom, hogy bejövök-e egy ismeretlen csajnak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!