Találatok a következő kifejezésre: Miről lehet egy ismeretlen (4 db)

Egy teljesen ismeretlen pasival miről lehet beszélgetni?

Nem merek talizni egy interneten megismert pasival sem,mert félek t?le,hogy nem tudnánk mir?l beszélgetni! :( 29/N

Legjobb válasz: hát ezen ne aggódj mert ez hülyeség .. sztem egy ismeretlen emberrel éppen hogy sokat leeht beszélgetni mert ha nem tudsz róla semmit akkor meg kell ismerned és akkor kérdezgeted ugyis azzal kapcsolatban ami érdekel róla .. és majd õ is ugye visszakérdez és kialakul egy beszélgetés ..:)

hát ezen ne aggódj mert ez hülyeség .. sztem egy ismeretlen emberrel éppen hogy sokat leeht beszélgetni mert ha nem tudsz róla semmit akkor meg kell ismerned és akkor kérdezgeted ugyis azzal kapcsolatban ami érdekel róla .. és majd õ is ugye visszakérdez és kialakul egy beszélgetés ..:)
egy idegennel a legtutibb beszélni, bármit mondhtasz neki, még nem tud rólad semmit. ha sok idegennel szoktál beszélni, akkor kamu sztorikat is kitalálhaszt magadról, az tök érdekes. :D
"Mit szólsz Orbán 29 pontjához?" :D
Eddig, neten keresztül csak az ismerkedés volt a téma? - Ha nem, akkor azt a témát fel lehet hozni élõben is. - Ha meg igen, akkor lehet próbálkozni a továbbiakban is az ismerkedés témával, úgyis esélytelen, hogy sikerült teljesen megismernetek egymást. De ezek csak vészhelyzet esetére. Szerintem úgyis adni fogja magát a beszédtéma... Ha nem, akkor nagyon érdemes elgondolkodni azon, hogy van-e értelme így elkezdeni egy kapcsolatot. 20F
Ha már tényleg nem tudtok mirõl beszélgetni, akkor kérdezd meg, hogy látott e már hörcsögöt. Nekem mindig bejött. ;)
próbálgatni kell a témákat, amikhez te értesz amelyikhez õ is hozzá tud szólni, arról beszélgessetek randin is addig van hallgatás, amíg nincs téma
"Legjobban csakis egy vadidegennel beszélgethet az ember!" Egy mihaszna köcsög...
29 vesen még nem volt barátod?
feltételezem msneztél már! feltételezem egy emberrel is többször.1 emberrel olyan három napig hardcore szinten tud beszélni az ember. Kedvencek, állatok, autók, sörök, márkák, öltözködés, káros szenvedélyek, hozzáállás, vallás, ország, politika felejtõs...és még egy csomó minden ami még msn-en is eszedbe jutott...csak ügyesen;)

Ha egy új helyre mész (suli, buli. ), akkor hogy ismerkedsz? Arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan kezdesz el beszélgetni ismeretlen emberekkel? Miről lehet beszélgetni?

Legjobb válasz: Hát bizony ilyen szituban mindig meg kell mutatnod, hogy te vagy a tökös csávó, te vagy az alfahím. Nem ismerkedni kell, hanem rendet tenni köztük.

Hát bizony ilyen szituban mindig meg kell mutatnod, hogy te vagy a tökös csávó, te vagy az alfahím. Nem ismerkedni kell, hanem rendet tenni köztük.
A kérdező hozzászólása: aha, csak az a baj, hogy lány vagyok.

Lányok! Ha egy ismeretlen fiú odamegy hozzátok megszólít, mert szeretne megismerni Titeket, miről szeretnétek beszélgetni vele szívesen, milyen témákat lehet felhozni vagy mi az, amit szabad megkérdezni és ami után nem hajtotok el egyből a fenébe?

Köszi, kort is írjatok! 16/F

Legjobb válasz: Az egész attól függ, a csajnak bejössz-e. Ha nem, akkor úgy is le akar majd rázni, és akkor úgy se fogtok tudni beszélgetni, ha pedig bejössz neki, azt érezni fogod.

Az egész attól függ, a csajnak bejössz-e. Ha nem, akkor úgy is le akar majd rázni, és akkor úgy se fogtok tudni beszélgetni, ha pedig bejössz neki, azt érezni fogod.
Pffffff -.- Hajléktalan!
Az a jó téma, amit jóképû fiú hoz fel.
marimar, rosalinda, szerelmes álmodozók, hüvely gomba, pénisz méret.... 12/L
A kérdező hozzászólása: Voltam Fluor koncerten augusztusban. :D
SP, Fluor ezek a témák mindig nyerõk :) (16 éves kis éretlen ribiktõl mit vársz?!)
olyan témákat hozz fel ami nem unalmas pl.:zene, hobbi, utazás, éjszakai élet, filmek, mi a vélemény errõl, arról...légy kreatív; suli meg ilyesmi az unalmas, nem valami jó, azt hanyagold a beszélgetésben (legalábbis elsõ körben)
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 96%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:38 köszi!
azt, hogy bejössz-e neki majd látni fogod, lényeg, hogy vedd lazára a dolgot (mellesleg, ha neki épp nem jössz be akkor sincs semmi, mindenkinek nem jöhetsz be, lehet, hogy másik csaj meg odáig van érted)
A kérdező hozzászólása: Jól van, de ez viszonylagos, valakinek jóképû vagyok, valakinek meg nem. Honnan kéne tudnom, hogy bejövök-e egy ismeretlen csajnak?

Miről lehet beszélgetni egy ismeretlen lánnyal?

Ha úgy adódik a helyzet, hogy kettesben maradok egy lánnyal soha nem tudok neki mit mondani, és nem tudok vele mir?l beszélni. Soha nem jut smmi az eszembe. Mir?l tudnák ilyenkor beszélni?

Legjobb válasz: -hova jársz / dolgozol, hol laksz, ilyenek. akkor van gond mikor nem indul be a beszélgetés, nem kérdez vissza, csak válaszolgat meg bólogat...

-hova jársz / dolgozol, hol laksz, ilyenek. akkor van gond mikor nem indul be a beszélgetés, nem kérdez vissza, csak válaszolgat meg bólogat...
Arról, hogy miket szokott csinálni szabadidejében. Biztos kell lennie olyannak, amilyet mindketten csináltok. Ez egy jó kiindulópont.
A lányok 4 dologról szoktak beszélgetni: -menstruáció -pasik -ruhák -érzések Igazából bármirõl beszélgethetsz vele. De ha nagy csend van, az azt jelenti, hogy mindketten a szexre gondoltok.
az animalsexet nem ajánlom mint témát (rossz tapasztalat), viszont a differenciálegyenletek bejöhetnek. Rocky
hány éves vagy??
Lehet az adott helyszínen valamilyen dologra 'megjegyzést' tenni (de aranyos az a kutya/hú ez a plakát szerintem gáz), valamilyen közelmúltbeli eseményt fölvetni (tévémûsor, stb.), illetve kérdezgetheted hogy hova jár suliba/mit dolgozik, ilyesmi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!