Találatok a következő kifejezésre: Miről lehet az első (7 db)

foci, csajok, autók és peca
jön magától jobb ötletem nincs... én általában róla kérdezgetek és akkor õ is viszont rólam vagy sztorizgatunk ez csak így szimplán jön nem kell ilyen alaposan eltervezni ;)
Asztrofizika.
olyan dologról beszélj, amit nagyon szeretsz. értékeli majd, hogy tudsz mirõl lelkesen beszélni. :)
A hüvelygombáról.
attól függ, h a srácot mióta ismered.. vadidegen lesz v azért már tudsz róla dolgokat?
A kérdező hozzászólása: Tudok róla egy-két dolgot...myviprandiról ismerem.

Mirol lehet beszelgetni az elso randin?

Legjobb válasz: Ott még pont h bármirõl. :-D

Ott még pont h bármirõl. :-D
valami kozos tematok csak akad... zene, sport, csalad, hobbik, suli, aktualis gazdasagi helyzet, assassins creed 3 kuldetesei...akarmi :D
nemrelativisztikus kvantummechanikáról
assassin creed 3 küldetései :DD óriási
Bemelegítésnek politika, aztán egy kis közgazdaságtan. Utána ha nem fáradtatok el, mehet a szex!
Ha szimpatikus vagy a lánynak akkor teljesen mindegy mit is mondasz.Arra kell törekedni már az elsõ randin hogy óvatosan becserkészni hogy legalább egy csók legyen vagy valami.Ez azért kell mert egy nõ is kívánja az erotikát és így jelét adod neki hogy kívánatosnak tartod.Alibi duma kell hozzá de magától fog jó esetben kapcsolni.Legegyszerûbb ha mondod neki hogy egyem azt a szép szádat adhatok rá egy puszit és tudni fogja mit is akarsz.Ha szimpi vagy akkor benne lesz.Ezt a randi vége felé csináld.Ügyes legyél, jó randit:)
Csak és kizárólag a lányról - közbespékelve esetleg egy-egy "jé én is!"-t :)
Hogy randi után nála vagy nálam.
Szerintem az jön magától...:) Amilyen külsõ ingerek érnek (pl beültök egy kv-zóba) úgyis elindul valamilyen téma.Ha csak ültök szótlanul az elég gáz...Tapasztalataim szerint ha nem tudtok beszélgetni semmirõl, annak a kapcsolatnak nem igazán lesz értelme....
Semmirõl.Az elsõ randi tök kínos.Majd a másodikon.
Már történjen akármi, kérdezz rá az assassins creed 3-ra és írd meg nekünk mit válaszolt rá!! :DD
ugyvan! es baromi jo, csaj letemre keptelen vagyok lekattanni rola. igazan lehet rola beszelni, en ajanlom randis temanak siman. :D
Abszolút nem értem az ilyen jellegû kérdéseket. Beszélgessetek és kérdezgessetek egymásról.

Miről lehet beszélgetni az első randin?

fiatal pasi, harmincas n? páros

Legjobb válasz: mindenrõl szinte. :)

mindenrõl szinte. :)
az a legjobb, zene, filmek, jó sztorik akkor még akármilyen poént elmesélsz az új neki :D
Inkább azt kérdezd mirõl nem lehet. :) Bármirõl szinte csak elõzõ kapcsolatról ne .
ajánlom figyelmedbe a "Hotel végtelen" címû rádiós mûsort, ott millió szempontból körüljárják az elsõ randi témát, és még viccesek is :) bár már megszûnt a mûsor, de youtube-n illetve a honlapjukon fent van sok rész http://hotelvegtelen.hu
hobby, barátok, kedvenc-filmek, ételek-italok, sorozatok család, munkahely, nyaralás, mit csináltatok nyáron, közös érdeklõdési kör, ás még sorolhatnám ;) a lényeg hogy bármirõl ! ;)
Politikáról, háborúról, hisz -e a szellemekben, mi a kedvenc szine, ciános-e még a Tisza!?
Elhiszed, ha azt mondom, hogy majdnem mindenrõl? Bár van néhány tabu téma... Elsõ randin nem szokás elmesélni az egész éledet a méhtõl kezdve... Meg az elsõ kapcsolatokat sem szokás kiteríteni...


A vegso vegrehajtas elott, hany figyelmeztetot kuldenek? Ma atvettem az elsot, de nem nyitottam ki, ugyanis 15 vagyok, de tudom mirol lehet szo. Talan a lakast is elveszithetjuk. Aki tudja legyen szives valaszoljon.

Legjobb válasz: Nem tudom, de az, hogy nem nyitod ki, az semmit nem befolyásol. Még az se, hogy ha nem vetted volna át. Õk szabályszerûen kiküldték, ott van a papíron, hogy te átvetted, a többi õket nem érdekli, nem hivatkozhatsz arra, hogy nem értesítettek. Talán célszerû lenne elolvasni, hogy mit írnak.

Nem tudom, de az, hogy nem nyitod ki, az semmit nem befolyásol. Még az se, hogy ha nem vetted volna át. Õk szabályszerûen kiküldték, ott van a papíron, hogy te átvetted, a többi õket nem érdekli, nem hivatkozhatsz arra, hogy nem értesítettek. Talán célszerû lenne elolvasni, hogy mit írnak.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt, de felreerted, azert nem nyitom ki, mert 15 eves vagyok, anyukamnak kuldtek. O elolvasta, de en azert kivancsi lennek mennyi idonk van.:(
Nem tudni, hogy ki küldte, nem tudni, hogy mit írtak a levélben. A cég küldte, akinek tartoztok, vagy követeléskezelõ, vagy végrehajtó? Nagyon nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: vegrehajto...
Ne rémüldözzél ennek semmi értelme.Elõször is olvasd el azt a kikurt levelet vagy kérdezd meg anyádat hogy mi van a levélbe mert baromira idegesít hisz te is családtag vagy. A végrehajtás menete 1pro primo: édesanyád jövedelmének 30%át levehetik 2pro secundo: az adós tulajdonában lévõ értéktárgyakat elvihetik árverezni ha van ilyen 3pro tercio: ha már nincs semmi ami fedezhetné az adóságot mert több millió ft akkor kizárólag bíróság dönthet úgy hogy elárverezik a házat, ilyenkor jönnek a végrehajtó maffia kutyái a bírósági végzést lobogtatva és ha kell rendõr hadsereggel ha ellenállás van és behatolnak majd átveszik a házat és lezárják de közben a tulaj élhet alkotmányos jogával ami a lakhatáshoz való jog és erre hivatkozva megvédheti magát ill visszafoglalhatja a házat ha nincs sehova mennie . Amúgy kiskorúval hatványozottan törvénysértõ a kilakoltatás még ha jogos is , ez benne van az alkotmányban csak az emberek nem ismerik a jogukat.

Egy 17 éves lánnyal miről lehet beszélgetni az első randin?

Legjobb válasz: Az aminosavak izoelektromos pontjának meghatározásáról.

Az aminosavak izoelektromos pontjának meghatározásáról.
a kvantummechanikáról, termodinamikáról és elektromágnességrõl
Zene+könyvek
általános dolgokról: család, barátok, hobbi, szórakozás, szenvedélyek, ételek, suli, aztán ccsak találtok vmi közös témát, de ha nem az se gond, ismerd meg.
Ha nem azt érzed, hogy rengeteg mondanivalod van a számára, akkor vagy veled, vagy a kapcsolatotokkal valami baj van.Te döntsd el, hogy mi a teendö!!!!
Szerintem ez attól is függ, hogy mennyire komoly egy lány. Velem pl. bármirõl lehet beszélgetni, de van olyan barátnõm aki "hisztirohamot" kap, ha nem a mûkörmérõl beszélünk. Remélem érted mire gondolok.
A hüvelygombáról, és a prosztata megnagyobbodásról!
dugásról tuti!!

Miről lehet beszélgetni az első randin?

Legjobb válasz: Legfõképp magadról, hiszen még nem ismeritek egymást, ha meg igen , árulj el neki olyan dolgokat , amiket még biztos nem tudott rólad , és aranyosnak,kedvesnek találhat.Persze mindenképp vedd elõ a humorosabb éned , és próbáldd minnél többször megnevettetni a partnert,de módjával.Ne tûnj túl komolytalannak.Egyébként hiába készülsz fel , Murphy-törvénye , hogy olyan téma kerül szóba , amiben nem vagy otthon:D

Legfõképp magadról, hiszen még nem ismeritek egymást, ha meg igen , árulj el neki olyan dolgokat , amiket még biztos nem tudott rólad , és aranyosnak, kedvesnek találhat.Persze mindenképp vedd elõ a humorosabb éned , és próbáldd minnél többször megnevettetni a partnert, de módjával.Ne tûnj túl komolytalannak.Egyébként hiába készülsz fel , Murphy-törvénye , hogy olyan téma kerül szóba , amiben nem vagy otthon:D
Mindenrõl, hiszen az egymásra hangolódott emberek bármirõl képesek beszélgetni, de ha javasolhatom, akkor a túlságosan intim témákat kerüljétek, és tartogassátok egy sokadik randevúra! Sok sikert! :)
Szerintem biztosabb, ha magáról beszélteted a partnered, hiszen az lehet unalmas, ha rólad van szó, az viszont nem lehet unalmas, ha magáról kell beszélnie. Csak jól kell kérdezni, úgy, hogy az fenntartsa az érdeklõdés látszatát, ugyanakkor folyamatosan szóval tartsa az illetõt. Bár az emberek többségénél ez beválhat, vannak azonban olyanok, akik nem szeretnek magukról beszélni, ez pár perc alatt kiderül, csak észre kell venni. Ez esetben folyamodhatsz a magadról beszélés taktikájához (lásd elsõ hozzászólás).
Ó, nagyon sokmindenrõl. Keress pár témát, amirõl valószínûleg mindkettõtöknek van véleménye. Lehet beszélgetni zenérõl, filmekrõl, kérdezd a partnert a hobbijairól. Kérdezd meg pl. mik a kedvenc ételei, ezeket esetleg meg is tudja fõzni? Vagy szeret-e olvasni, mik a kedvenc könyvei? Mik az álmai? Hová szeretne eljutni, milyen helyeken járt már? Hol volt legutóbb nyaralni? Szeret-e valamilyen sportot? Ezekrõl mind mind lehet beszélgetni. A nagyon személyes témákat viszont az elején inkább kerülni kell, pl. hogy miért szakítottatok az elõzõvel, vagy hogy milyen egészségügyi problémáid vannak (sokan örömmel teregetik ki magukról ezeket a dolgokat, pedig ezek állati kiábrándítóak lehetnek). Beszélj hétköznapi, vidám dolgokról.
Szerintem csak add onmagadat, mosolyogj, ne parazz, minden jonni fog magatol.
hasznos válaszok voltak, én is köszönöm!
Nekem is!!!!

Hogy szerezzek magamnak párt, vagy társat? Mit kell csinálnom? Ha találkozok egy lánnyal elsőnek, akkor miről beszéljek? Nem tudok semmit. Az idegeim sem valami jók és úgy lehet-e szerezni valakit magamnak? Ötleteket várok sziasztok

Legjobb válasz: Gyengébb ideggel is lehet, persze :) Erre nincsenek törvények, de itt van egy-két jó tanács: - Ha találkozol egy lánnyal, lehetõleg ne látszódjon, hogy ideges vagy. Próbálj meg minél hétköznapibb dolgokat felhozni pl. ma a buszon annyi ember volt, hogy alig fértél el, örülsz, hogy idejutottál stb. - Érdemes megdicsérni a lányon valamit, akár a táskáját, cipõjét pólóját, még ha nem is tetszik annyira neked, neki nagyon jól esik majd, hidd el! - Fontos, hogy kérdezgesd, de magadról is árulj el dolgokat! - Lehetõleg ne nagyon hozz fel az elején szomorú, negatív témákat! :) - Mondd el neki, hogy örülsz, hogy találkoztatok, ha van kedve, majd megismételhetnétek:) Hidd el, nem olyan bonyolult:))

Gyengébb ideggel is lehet, persze :) Erre nincsenek törvények, de itt van egy-két jó tanács: - Ha találkozol egy lánnyal, lehetõleg ne látszódjon, hogy ideges vagy. Próbálj meg minél hétköznapibb dolgokat felhozni pl. ma a buszon annyi ember volt, hogy alig fértél el, örülsz, hogy idejutottál stb. - Érdemes megdicsérni a lányon valamit, akár a táskáját, cipõjét pólóját, még ha nem is tetszik annyira neked, neki nagyon jól esik majd, hidd el! - Fontos, hogy kérdezgesd, de magadról is árulj el dolgokat! - Lehetõleg ne nagyon hozz fel az elején szomorú, negatív témákat! :) - Mondd el neki, hogy örülsz, hogy találkoztatok, ha van kedve, majd megismételhetnétek:) Hidd el, nem olyan bonyolult:) )
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a tanácsot , de még az a baj nem találtam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!