Találatok a következő kifejezésre: Miről lehet az (66 db)

Honan lehet tudni melyik a facantyuk es a kaka amikor meg kis csibek? Mirol lehet azt megtudni?

Legjobb válasz: Sztem ugyan úgy mint a házityúknál. Amikor a pehelytollai kezdenek erõsödni akkor a kakas taraja nagyobb lesz, vagy nem tudom... :D

Sztem ugyan úgy mint a házityúknál. Amikor a pehelytollai kezdenek erõsödni akkor a kakas taraja nagyobb lesz, vagy nem tudom... :D
Erre én is kíváncsi lennék! Nekem már majd' 10 éve vannak fácánjaim, de én még eddig nem csináltam ilyet! Ha megnõtt általában meglátszott, de úgy is jártam, hogy tyúknak nézett ki, nem tojt, levágtuk és heréje volt.De ugyan úgy nézett ki mint egy tyúk.
Elméletig a madár fajok nagy részénél, különbség van már napos korban a szárnytollak hosszúságai között, tehát a kakasnál pl a szárnytollak vége (naposkorban) nem egyforma hosszúak a tyúknál meg nyilván igen. De az ürülékükból is elméletileg meg lehet mondani, Aranyfácánnál nekem így sikerült behatárolni , meg fürjnél is, de rendes vad fácánnál nem tudom(már ha errõl van szó.
A kérdező hozzászólása: koszonom az informaciot mindenkinek

Miről lehet azt észre venni ha valaki, füvescigit sziv, mire kell oda figyelni?

Legjobb válasz: ha olyan körökben mozogsz ugyis tudod hogy néz ki, ha meg nem akkor fölösleges itt leírni mert azok a tünetek mint pl: vörös szem, még egy csomó mindenre igazak.

ha olyan körökben mozogsz ugyis tudod hogy néz ki, ha meg nem akkor fölösleges itt leírni mert azok a tünetek mint pl: vörös szem, még egy csomó mindenre igazak.
Az illetõ jellemével nem összeegyeztethetõ megmagyarázhatatlan viselkedés, hangulatváltozás, szorongás, kicsattanó jókedv, mindenen röhög.A pupillája tûhegy szerûen beszûkül. Szokatlan anyagok, vagy szagok a házban, házilag sodort cigaretták csikkjei. Az illetõ baráti társaságának, viselkedésmódjának, érdeklõdési körének a megváltozása.

Miről lehet felismerni a perverz csajokat? Miről szoktak az ilyen lányok fantáziálni?

Legjobb válasz: Hát nem tudom,de én full kislányosan nézek ki:Dszeretem a nagy masnikat,midnig cukin mosolygok,édi bédi a hangom a párom meg szanaszét dugja a szám,a puncim meg a fenekem+ fojtogat,elfenekel,kikötöz és egyéb finomságok:P 22/L

Hát nem tudom, de én full kislányosan nézek ki:Dszeretem a nagy masnikat, midnig cukin mosolygok, édi bédi a hangom a párom meg szanaszét dugja a szám, a puncim meg a fenekem+ fojtogat, elfenekel, kikötöz és egyéb finomságok:P 22/L
Szerintem semmirõl. Külsõre tök átlagos vagyok, de nekem is vannak perverz hajlamaim, gondolataim. Nem durvák, de azért egy-egy szerepjátékban benne lennék. És külsõleg nem hiszem, hogy meg lehetne ezt rólam mondani.
Én ha tükörbe nézek :D Csak én ismerem magam, tehát nem ér mert elõnyben vagyok a kérdezõhöz képest :D 27/N
Szerintem nem lehet megmondani ránézésre...pl én benne vagyok kicsit perverzebb dolgokban is! Mégis, ha rám néznél, még lehet azt sem néznéd ki belõlem, hogy megfogom egy pasinak, nem, hogy olyanokat, amiket néha mûvelek....na nem kell beteges perverzióra gondolni, csak szemléltetni akartam, hogy ezt ránézésre senkirõl nem fogod megmondani szerintem...
A kérdező hozzászólása: Jól hangzik :) Izgi lehet :)
4es vagyok az;)de a lényeg, hogy bárki lehet perverz, ismerekedni kell és majd te is összeakadsz egy ilyen csajszival:)
A kérdező hozzászólása: Bízom benne ;)
Nekem mondjuk domináns fellépésem van, nagy a szám is, sokat dumálok, meg kétértelmû dolgokat is. :D De nem vagyok kihívó, soha nincs rajtam dekoltált felsõ, vagy miniszoknya. Elég perverz vagyok. :D
foci, csajok, autók és peca
jön magától jobb ötletem nincs... én általában róla kérdezgetek és akkor õ is viszont rólam vagy sztorizgatunk ez csak így szimplán jön nem kell ilyen alaposan eltervezni ;)
Asztrofizika.
olyan dologról beszélj, amit nagyon szeretsz. értékeli majd, hogy tudsz mirõl lelkesen beszélni. :)
A hüvelygombáról.
attól függ, h a srácot mióta ismered.. vadidegen lesz v azért már tudsz róla dolgokat?
A kérdező hozzászólása: Tudok róla egy-két dolgot...myviprandiról ismerem.

Msn-en miről szeretnek, miről lehet a srácokkal beszélni? Mi az a téma ami érdekli őket, és mi az ami nem.

Amit?l a falra tudnak mászni?

Legjobb válasz: Szexrõl beszélhetsz velük azt szeretik,ami meg nem, az a volt pasijaid meg ilyenek.

Szexrõl beszélhetsz velük azt szeretik, ami meg nem, az a volt pasijaid meg ilyenek.
hááát ez elég sok mindentõl függ...személyiség, életkor...stb. tudod. szóval nem nagyon lehet általánosítani. de szerintem ne azon filózz, hogy mit mondj, haneminkább azon, hogy hogyan mond! egy érdektelen sztorit is el lehet mesélni érdekesen...fiúnak-lánynak egyaránt. szóval ha normális a fiú, akkor bármirõl beszélthetsz vele, de talán az elején kerüld a "lányos témákat" (menstruáció, milyen új rucit vettél, nyafogós lelkizés...)
szex, autók, motrok.

Lányok, milyen az, ha vkinek méhen kívüli terhessége van? Hogy lehet észre venni? Azt tudom, hogy orvos, de miről lehet gyanítani?

Legjobb válasz: Hirtelen szúrás, görcsölés, éles fájdalom, elsõsorban az alhas egyik oldalán, vérzés, derákfájás, lehet ájulás is.

Hirtelen szúrás, görcsölés, éles fájdalom, elsõsorban az alhas egyik oldalán, vérzés, derákfájás, lehet ájulás is.
Olyan rossz érzés, hogy ilyen "sokan" vagyunk ebben a helyzetben:-( Biztosan minden rendben lesz, ne aggódj! Kívánom, hogy amint lehet nektek is összejöjjön a babátok!
Méhenkívüli terhesség fejlõdhet akár a 12. hétig is, de csak akkor fordulhat elõ, ha nem volt az illetõ UH-on. Ha észreveszik, nincs baj.
Azt csak az UH-on látni, hova ágyazódott be. Amiket írtál, sima vetélés is lehet. Gyanítani lehet abból, amit leírt az elsõ válaszoló.
Igen, de a méhenkívüli terhesség is elég sokáig fejlõdhet, igaziból a vetélésnek vannak tünetei. Szerencsés esetben ez az elsõ hetekben történik, de olyan is van, hogy késõbb. Ennek a mûtéti kezelése már rizikósabb a késõbbi terhességek szempontjából.
A kérdező hozzászólása: ok, de mennyivel késõbb?Ha volt olyan tünet, mintha vetélés lett volna, pl:nagy mennyiségü vérzés, derék fájdalom, de pár nap után megszünt, akkor mi történik?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, nálam ugyanez a helyzet, fiatal terhes voltam és beindult sajnos a vetélés.A vérzés megállt 3 nap után, de rengeteg jött, nagyon fájt a derekam, de nem volt olyan erõs alhasi görcsöm, stb., de még széldülgetek, holnap kell mennem a dokimhoz, uh-ra, remélem minden rendben lesz!!!!Csak azért kérdeztem ezt a méhen kívüli dolgot, mert tudni akartam, hogy észre veszik e mindenképp!!!!!!Köszönöm a válaszokat!!!!!
A kérdező hozzászólása: Ezek a tünetek megszünnek egy idõre, vagy állandósulnak és annyira erõs, hogy orvoshoz megy az illetõ azonnal?Bocs, a hülye kérdésekért, de éerdekel!!!!
Én is pont igy voltam mint ti, ma a 3. napja, hogy vérzek de már csökkent a mennyisége, remélem ennyi elég volt ahhoz, hogy kitisztuljak. :-(
Nekem semmi jele nem volt, csak beágyazódás környékén nagyon szúrkált a petefészkemnél.:(
Szia! Voltál dokinál, mi van veled?

Azt miről lehet észre venni ha a nő csak hülyíti a férfit?

Legjobb válasz: Sokszor észre lehet venni, ha valaki nem úgy áll a dologhoz mint mi, csak legtöbb esetben az ember ilyenkor "vak" és nem látja (nem akarja látni) az erre utaló a jeleket. A jelek figyelmen kívül hagyása viszont nem mentesít a következmény alól, és bizony fájdalom lesz a vége. Azt várom amit adok, pl. ha én keresem akkor elvárom, hogy õ is keressen, érdeklõdjön irántam. Ha találkozni akarunk, akkor idõt szakítok rá, szakítson rá õ is, és ne mondja le mindenféle hülye indokokkal.

Sokszor észre lehet venni, ha valaki nem úgy áll a dologhoz mint mi, csak legtöbb esetben az ember ilyenkor "vak" és nem látja (nem akarja látni) az erre utaló a jeleket. A jelek figyelmen kívül hagyása viszont nem mentesít a következmény alól, és bizony fájdalom lesz a vége. Azt várom amit adok, pl. ha én keresem akkor elvárom, hogy õ is keressen, érdeklõdjön irántam. Ha találkozni akarunk, akkor idõt szakítok rá, szakítson rá õ is, és ne mondja le mindenféle hülye indokokkal.
Semmirõl, és azt is csak késõn!
naja sajnos :S

Be lehet folyásolni azt, hogy miről álmodjon az ember éjszaka?

Legjobb válasz: Lehet befolyásolni azt,hogy...? A be itt nem igekötõ,ezért nem is válik el az igétõl. Hihetetlen,hogy nincs ennyi nyelvérzéked magyar ember létedre!

Lehet befolyásolni azt, hogy...? A be itt nem igekötõ, ezért nem is válik el az igétõl. Hihetetlen, hogy nincs ennyi nyelvérzéked magyar ember létedre!
Van egy biztos tuti módszer: Miközben alszol, egy elözöleg rögzített hangfelvételt játszol le végtelenítve halkan, amin az hangzik el amit álmodni szeretnél.
be lehet folyásolni háháháhá!... :D amúgy velem sokszor megtörtént már hogy azzal az emberrel álmodtam akirõl lefekvés elõtt agyaltam.
igen, ettõl pl rémálmaid lesznek: http://www.youtube.com/watch?v=HYTCufYfg2I
Igen, Lucid dreaming vagy tudatos álmodásnak hívják ezt, sok cikk van errõl a neten. Sok gyakorlás kérdése, személyes tapasztalatom nincs.
Alvás elõtt gondolj végig 1 valakire vagy valamire BIZTOS HOGY RÓLA FOGSZ ÁLMODNI. Én mindíg így vagyok :D ha nem akarok rosszat álmodni akkor mindig valami jóra gondolok és sikerül. :)
több módszer is létezik. az egyik az éberálom, amit ha meggoglizol, kidob egy jópár oldalt a másik hogy mielõtt elalszol, tudatosítod magadban, hogy mirõl akarsz álmodni, és hogy arról is fogsz álmodni. egy harmadik miszerint amit nem tudsz feldolgozni napközben, azzal álmodsz, tehát nézegess olyan filmeket, amiben az van, de csak azon a dolgon ne gondolkozz el. (bõvebb magyarázat: ha pl egész nap a sexrõl fantáziálsz, nem valószínû hogy erotikus álmod lesz, de ha bármilyen oknál fogva, elfolytod magadban a sexualitást, elõbb utóbb elõjönnek az efajta álmok)

Miről szól az Arvisura, és a netről hol lehet letölteni?

Vagy esetleg megvenni?

Legjobb válasz: Az Arvisúra Igaz szólást jelent. Paál Zoltán írta le könyv formában. Tulajdon képen a magyarság õs történetérõl szól. Nagyon érdekes kis könyv, csak nehéz olvasni, mert rengeteg adatot tartalmaz. Ha olvasod felfoghatod mesének, vagy igaz történetnek is, de minden esetre az olvasás után még hetekig fogsz rajta rágódni. A könyvet én a Fehérló fia könyvesboltban vettem meg. Biztos van több üzletük is, de én a Budapest VIII. ker. József utcában lévõben vettem. Akkor 7000Ft. volt. Lehet, hogy azóta drágult, bár nem hiszem.

Az Arvisúra Igaz szólást jelent. Paál Zoltán írta le könyv formában. Tulajdon képen a magyarság õs történetérõl szól. Nagyon érdekes kis könyv, csak nehéz olvasni, mert rengeteg adatot tartalmaz. Ha olvasod felfoghatod mesének, vagy igaz történetnek is, de minden esetre az olvasás után még hetekig fogsz rajta rágódni. A könyvet én a Fehérló fia könyvesboltban vettem meg. Biztos van több üzletük is, de én a Budapest VIII. ker. József utcában lévõben vettem. Akkor 7000Ft. volt. Lehet, hogy azóta drágult, bár nem hiszem.
Amire elfelejtettem válaszolni! Letölteni nekem a DC++ oldalról sikerült még régebben.
Ha komolyan gondolod a letöltést, keress meg privátban és megbeszéljük.
Én olvasom az Arvisurát és el hiszem. Vannak sokan, akik most a legdurvább jelzõkkel illetnek. Semmi rosszra nem tanít, az Arvisura. Nem a Magyarok az elsõk, de ott voltunk mi is. Arra tanít szeressük egymást és a világot. Mi ebben a rossz? Egy ember sem ér többet, vagy kevesebbet, mivel csak tanulni vagyunk itt a földön, a lelkünk tanul, de csak testtel képes tapasztalatot gyûjteni. 2 év és minden kiderül.

Miről lehet megtudni, hogy egy parfüm eredeti-e? Az eredeti parfüm kódszáma ami az üvegen és dobozon van csakis 4 számjegyű lehet?

Legjobb válasz: A kódszám nem mond semmit. Ha a parfümöt hamisítják, akkor már a kódot is simán átmásolhatják. Ha túl olcsón adják, akkor tuti hamis. Ha már megvetted, és nem olyan az illata, mint amit mondjuk a Douglasban szagoltál, vagy 5 perc után elmegy az illata, akkor tuti hamis. Én direkt olyant vettem, ami eredetiben is megvan, így elsõre láttam a különbséget. A doboznak is más színárnyalata volt, a kupak is más színû volt. Az alján a matrica minden nehézség nélkül lejött. 2000 ft-ért vettem 1 ft-os árverésen, eredetiben 20000 ft lett volna. De nem érte meg, inkább gyûjtök az eredetire.

A kódszám nem mond semmit. Ha a parfümöt hamisítják, akkor már a kódot is simán átmásolhatják. Ha túl olcsón adják, akkor tuti hamis. Ha már megvetted, és nem olyan az illata, mint amit mondjuk a Douglasban szagoltál, vagy 5 perc után elmegy az illata, akkor tuti hamis. Én direkt olyant vettem, ami eredetiben is megvan, így elsõre láttam a különbséget. A doboznak is más színárnyalata volt, a kupak is más színû volt. Az alján a matrica minden nehézség nélkül lejött. 2000 ft-ért vettem 1 ft-os árverésen, eredetiben 20000 ft lett volna. De nem érte meg, inkább gyûjtök az eredetire.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!