Találatok a következő kifejezésre: Miről ismerni az (6 db)

A SGH SIII - SIV klón telefonok ismertetői? Tudja vki, miről ismerni fel azokat pontosan? Vásárloni szeretnék, de NEM KLÓNT!

S3-at vagy SIV - et szeretnék vásárloni, - használtat- , viszont annyira sok klón van ma már a piacon, hogy nem merek kéz alól, nem boltból vásárloni. Tudja vki mikre érdemes odafigyelni vásárláskor? Mik alapján lehet kiszűrni, ha épp egy klón telefont tartunk a kezünkben? ( Sajnos iPhonnal már átvertek, 3 éve... :( )

Legjobb válasz: szerintem a legbiztosabb az, ha egy szintetikus tesztet lefuttatsz úgy, hogy elõtte utánnanézel hogy körülbelül mekkora pontszámot kéne kiadnia. mert bár a legtöbb klónt úgy szoftverezik(fõleg mivel android, nem is bonyolult), hogy még a modell is az eredeti legyen(ez például play áruházba elõny, mert ugye akkor több letölthetõ cucc van rá), viszont a hardvere az közel sem olyan erõs, így ha a tesztprogram s3-nak vagy s4-nek is ismeri fel a telefont, elég könnyen észrevehetõ, ha mondjuk csak feleannyi pontszámot kap, mint az eredeti. ez meg általában csak a tökéletes külsejû klónoknál van így, ebbõl kevés van, a legtöbb klónnál meg általában a hátlapon samsung helyett android felírat van, szóval azt már nehéz összetéveszteni.

szerintem a legbiztosabb az, ha egy szintetikus tesztet lefuttatsz úgy, hogy elõtte utánnanézel hogy körülbelül mekkora pontszámot kéne kiadnia. mert bár a legtöbb klónt úgy szoftverezik(fõleg mivel android, nem is bonyolult), hogy még a modell is az eredeti legyen(ez például play áruházba elõny, mert ugye akkor több letölthetõ cucc van rá), viszont a hardvere az közel sem olyan erõs, így ha a tesztprogram s3-nak vagy s4-nek is ismeri fel a telefont, elég könnyen észrevehetõ, ha mondjuk csak feleannyi pontszámot kap, mint az eredeti. ez meg általában csak a tökéletes külsejû klónoknál van így, ebbõl kevés van, a legtöbb klónnál meg általában a hátlapon samsung helyett android felírat van, szóval azt már nehéz összetéveszteni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Miről ismerni meg, hogy az ínye fáj-e a babámnak?

2 napja hirtelen minden el?zmény nélkül iszonyatosan elkezd sírni és alig lehet lenyugtatni. Úgy gondolom biztosan fájhat valamije, mert akkor sír ennyire. A hasa már nem hinném, ezt kin?ttük, a lábacskáit nem is huzkodja. Arra gondolok, lehet, hogy az ínye, mert valami elindult benn. Jöv? héten lesz 4 hós.

Legjobb válasz: Igen, lehet, hogy az ínye. Ilyenkor én bekentem Dentinox N géllel. Ha arra abbamarad a sírás, akkor biztosan az volt. De lehet masszírozni is egy kicsit az ínyét.

Igen, lehet, hogy az ínye. Ilyenkor én bekentem Dentinox N géllel. Ha arra abbamarad a sírás, akkor biztosan az volt. De lehet masszírozni is egy kicsit az ínyét.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! És ezt lehet kapni recept nélkül is? Vagy írassam fel a doktornõvel?
Szia! Lehet kapni vény nélkül. A másik ilyen segítség fogzásnál a DOLOGÉL, kamilla-valeriana-propolis összetételû, állítólag jobb is mint a dentinox, mert természetes anyagok vannak benne. A dentinoxban van lidokain, ami segít gyorsan csillapítani a fájdalmat, csak rövid ideig hat. Nekem van mindkettõ, csak az a baj, hogy a fiam már nem engedi, hogy a szájában kotorásszak:) Kitartást és jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Remélem használni fog!

A Vesta bolygót merre láthatom az égen? Tehát melyik égtájban és mennyire magasan? Hány óra körül? És miről ismerni fel?

Legjobb válasz: Nem túl szerencsés most a megfigyelhetõsége. Amúgy is halvány(5,7 M körüli, és ez a szabad szemes láthatóság körülbelüli határértéke). A Capricornus csillagképben van: http://www.nakedeyeplanets.com/vesta-2011.htm Ez Dél-Dél-Kelet irányban, kb 15° horizont feletti magasság, este 22 óra körül.

Nem túl szerencsés most a megfigyelhetõsége. Amúgy is halvány(5, 7 M körüli, és ez a szabad szemes láthatóság körülbelüli határértéke). A Capricornus csillagképben van: http://www.nakedeyeplanets.com/vesta-2011.htm Ez Dél-Dél-Kelet irányban, kb 15° horizont feletti magasság, este 22 óra körül.
Nem. Csal a szemed ;)
Így van, az a Jupiter. A stellarium progit pedig innen tudod leszedni: http://www.stellarium.org/hu/ maci
Szerintem a Jupiter. Nagy és fényes, keleten jön fel. Bár nem biztos, mert mostanában már 9-10 körül is elég jól látni. Töltsd le a stellarium nevû programot (ha megérkezik delfill, õ tud linket adni, én sajnos nem).
Nem a Te hibád, csak elkeserítõ, hogy a publikálóknak teljesen természetes dolog és nem gondol arra, hogy egy hozzá nem értõ a megfogalmazását hogyan is fogja értelmezi. Sok lelkes ember aztán hiába keresi az elmozduló Vestát, pedig ténylegesen ott van az orruk elõtt.
"az elmozdulás csak napok alatt vehetõ észre" Így igaz, odaírhattam volna, mert tényleg félrevezetõ. :)
Azért azt hamar tegyük hozzá, hogy ez az elmozdulás csak napok alatt vehetõ észre, és nem arról van szó, hogy látható volna a mozgása...
"Észlelõ amatõrcsillagászok figyelmébe ajánljuk, hogy a Vesta kisbolygó ezen a nyáron és kora õsszel a Bak (Capricornus) csillagképben kereshetõ fel és kisebb távcsõvel, sõt binokulárral könnyen azonosítható fényes, sárgás-vöröses égitest, amely elmozdul a csillagok között." http://hirek.csillagaszat.hu/kisbolygok/20110717-vesta-kepek..
Ahogy korábban is volt szó róla, a bolygók nagyon lassan látszanak mozogni a csillagok háttere elõtt, több nap vagy hét, sõt hónap alatt feltûnõ a mozgás. Az hogy keleten felkel és vonul, a Föld forgása miatt van, mint a Nap vagy a Hold látszó napi mozgása. Jupi?! Szegény Jupitert lejupiztad? :DDDD Na ezt még így nem hallottam! :)
A kérdező hozzászólása: Ez tényleg a Jupiter, odáig vagyok a boldogságtól! :-) Ja és nagyon köszi, hogy felvilágosítottatok, magamtól nem ment volna. Most már csak valaki szemorvos kéne, hogy elmagyarázza, miért káprázik a szemem. Éjjel hemzsegtek a csillagok az égen, csak túl párás volt a levegõ és hideg is volt, csak épp kinéztem. De majd valamelyik nap megpróbálom úgy nézni a kis Jupit, hogy ne ugráljon... :-). Elnéztem délre is, hogy a Vesta merre, de felhõs volt arra. Gondolom õ azért szabad szemmel ilyen hozzá nem értõnek, mint én, csak egy csillagnak tûnne, és nem tudnám melyik az, ugye?
A Vesta szabad szemmel macerás lesz, túl halvány. Ha van egy egyszerû távcsöved, akkor is azonosítani kell a környezõ csillagok között, de nem lehetetlen.


Miröl ismerni fel az igaz barátot?

Legjobb válasz: Ha baj van, melletted áll. Ha hülyeséget csináltál, nem csak leordítja a fejed, hanem segít megoldást találni. Mindig megmondja az õszintét. Nem haragszik meg rád, ha bunkó megbántottad. Hirtelen ennyi jut eszembe.

Ha baj van, melletted áll. Ha hülyeséget csináltál, nem csak leordítja a fejed, hanem segít megoldást találni. Mindig megmondja az õszintét. Nem haragszik meg rád, ha bunkó megbántottad. Hirtelen ennyi jut eszembe.
Csukját hord, és kereszt lóg a nyakában :D :D Komolyra fordítva.. csak a bajban tudod meg hogy ki az igazi barát.
Az eddigi tapasztalataim alapján igaz barát nem létezik. :-( 23/l
A kérdező hozzászólása: yay naon köcce :)
A kérdező hozzászólása: ahogy ezt a jó öreg sub bus is mondja..:)
és még mindig nem tudják egyesek leírni a nevét, pedig még külön számot is írt róla... "S-U-B B-A-S-S Amitõl a szíved a gyomrodban verdes M-O-N-S-T-E-R Aki a szürke hétköznapokból ragad el (S-U-B B-A-S-S) Na errõl van szó, gyerünk látom megy ez (M-O-N-S-T-E-R) Ja a lábakat lefele a kezeket fel" az igaz bár mindit fogalom szerintem csaknem kihalt..vedd észre, nem tartanak össze az emberek. de jókat írtak az elõttem szólók. ha találsz még ilyet, az lesz a barátod.
A kérdező hozzászólása: irok egy pár sort magamról: Én nagyon szeretek másoknak öromet okozni, ahol tudok segitek, nekem ez jó érzés, és boldoggá tessz..Én nem kérek, csak adni szeretnék tiszta szivböl mindent, ami csak töllem telik.Tudom, h manapság az emberek zömét az érdekek vezerlik, és kegyetlenul átgázolnak másokon, de én mindig szeretettel válaszolok.Mert szerintem harag nem old fel haragot, viszont a szeretet mindent felold.A rosszat is jóval viszonzom.Aki igazán tudd szeretni az nem ússza meg sebek nélkül, és akit már megsebeztek az óvatos...Az ember mindig tanul a hibáiból, és csiszolódik, ez mind része a szemelyiségfejlödésnek.Át kell jutnunk bizonyos helyzeteken, meg kell tapasztalnunk dolgokat ahhoz, h olyanok legyünk, amilyenek most vagyunk.Az tény, hogy manapság iszonyatosan nagy nyomás nehezedik az emberekre:teljesitménykényszer, megfelelni akarás, konvenciók, ami (amennyiben az ember enged ezen nyomásnak)zavart szül az emberek fejében, és szivében.Kérdes az, h az ember harcol, vagy menekül.? Már nagyon régen fogadtam meg, hogy mindig mindenben és mindenkiben csak a jót fogom keresni, igy kialakitottam egy "kis világot" magamban - ezt most úgy képzeld el mint valamiféle saját utópiát, ahol nem létezik rosszindulat, ezt a "kivülállók" azt hiszem naivságnak nevezik, pedig ezcsak természetes védekezés - imunnitás a rossz ellen.Nem értem, miért van ennyi árny a világban???Erõszak, és gyilkosság, terrorizmus a világban??? Mire jó mindez???
én is így vélekedem és te egy jószívû ember vagy!
elõzõ vagyok most a kommentedre válaszolnék Nem a cél a fontos hanem az út! ezen gondolkozz el! énis nagyon sokáig egy saját kis világba éltem ahonnan kizártam a rosszat de rájöttem hogy ezzel semmire se megyek! gondolj bele változtatni akarsz de mégis csak menekülsz! ahelyett h szenbenéznénk azzal hogy mivé lettünk csak menekülünk a saját békés kis világunkba! ez nem a leghelyesebb!! félünk szenbenézni azzal hogy a saját kis világunk nem a valóság és ez a legnagyobb hiba! én rájöttem hogy ebbe a világba kell élnem tehát ha megváltoztatni nem is tudom de megpróbálom és semmiképp se menekülök!! mivel próbálok harcolni? azzal hogy a barátaimon segítek!! mi köze van a 2 dolognak egymáshoz? csak annyi hogy a gyilkosokkal nem tudok beszélni ez tény és õket nem tudom megváltoztatni de megteszem azt amit meg tudok tenni segítek a barátaimnak abba hogy boldogak legyenek! és a világ nem 1 emberbõl áll de minden ember része a világnak ! ha azt el tudom érni hogy azt a pár embert boldoggá teszem pusztán azzal hogy a barátjuk vagyok és segítek nekik akkor már jobbá tettem a világot!! remélem értitek mire célzok! a világot nem tudom se én se te megváltani ehez egy ember kevés de a környezetembe meg tudom teremteni a boldogságot és ezért megteszek mindent!! bármilyen furcsa: 15 /L ilyen a világ sajnos hamar fel kell nõni!!

Miről ismerni fel az ellenőröket a BKV járművökön?

Legjobb válasz: Csoportokban járnak, és titkon lehet látni amikor összenéznek. uttalanul cirkáznak hol le hol felszállnak. kis noteszükvan.

suttyó igénytelen állatok. én már kilométerekrõl felismerem õket. kis szar oldaltáska(abban vannak a csekkek:) kínai olcsó szar cuccok(ahhoz képest, h mennyit bírságolnak...) és amint felszállnak, már tenyerelnek a lyukasztóra... amúgy ha sokat járkálsz pesten, akkor ösztönösen megérzed. eccer felszállt két szakadt nõ a 6osra, elõ se vette a karszalagot, már mutattam a bérletet. kérdezi: honnan tudta? mondom rezignált hangon: ééreztem... :D na ennyit ezekrõl a kis hulladékokról.
Csoportokban járnak, és titkon lehet látni amikor összenéznek. uttalanul cirkáznak hol le hol felszállnak. kis noteszükvan.
Általában az oldal táskájuk is "jellegzetes". Na meg a mondat "jegyeket bérleteket"- ha értelmes feje van szoktam is mondani, hogy kössz nem kérek, van:) . A buszmegállóban várva egy kupacban vannak, de mégis külön ajtókon szállnak fel. Mondjuk a mi vonalunkon álltalában ugyan azok a csoportok vannak, egy két alkalom alatt megjegyzi az ember a fejüket:) A legtöbbjük ha hiszitek ha nem, normális, pl amikor 3 gyerekkel vagyok, és épp tenném gyorsan a jegyet a jukasztóba, int, hogy hagyjam csak... Vagy mikor mondom, hogy upsz elfelejtettem lyukasztani, csak mosolyog és tovább megy. Na jó nem mindegyik ilyen, van kifejezetten bunkó is.
ja mindig hárman vannak vagy ketten, és 30éves retro cuccokba szállnak fel oldaltáskával, és semmi értelem a tekíntetükbe szédelegnek elõre mint a zombik
vannak olyan BKV ellenõrök is akik egyedül mászkálnak példa: 2 es villamos.. A kitûzõjére az van rá írva hogy "fõellenõr" A sima jegyellenõr egyedül nem ellenõrízhet az õ kitûzõjükön az van írva hogy "jegyellenõr" Ha ilyan van láttok egyedül ellenõrizni fel lehet jelenteni és lehet rendõrt is hívni mert a gyanú alapos hogy áll ellenõr!!! Csekket köteles adni! Van náluk ellenõrzési jegyzék rovancsolólap és stb.. az az jegyszerelés! :)
Igénytelenek és vacak cucokban járnak, és alkoholisták. Amennyit bírságolnak nem otthonra költik hanem elisszák, innen ismerhetõ meg. Amúgy ha megbüntet már megismered :)
Van oldaltáskájuk, és köszönnek a sofõrnek(villamoson intenek) falkában vannak. Összenéznek felszállás elõtt. Egyszerûen megérzed. Am jó módszer, ha veszel egy havi bérletet, és sokat utazol. Bpnél kisebb városban (pl.:megyeszékhelyek) nem lehetetlen, én már a megállóban felmutatom nekik. Amúgy minek akarod felismerni???
Karszalagot csak akkor húznak mikor már felszálltak a jármûre, egyenruhát nem igazán hordanak.Viszont csoportosan járnak és három ajtón szállnak fel, nehogy lelépjenek a bliccelõk.Nagyon kell figyelni hogy ki tudd õket szúrni.
Miért kell Õket felismerni?
Köszönnek a soförnek!
Nem BKV s formaruhába vannak hanem civilként a fõ ellenõrök is! A fõellenõrnek nincs külön táskája vagy ha igen õv táska de csekket add az is! Senki ne fizessen nekik egy fillért se.. A birságokat ugysem tudják be hajtani amugy van egy jó modszer erre, legyen két szemilyi igazolványod. A körözött igazolványt adjátok neki oda lakcím kártya nélkül! A sorszám alapján majd küldi lakcím lekérdezésre, de mivel hogy körözik az igazolványod.. Nem fog le jönni a lakcím az fog csak le jönni hogy "Körözés alatt áll az igazolvány" innentõl kezdve meg [email protected] az egészet! :)

Azt mondta egy lány, hogy meg akar ismerni. Beszélgettünk, de nem sokat tudtunk. Mit mondjak ilyenkor? Miről beszéljünk?

Nem csajozós dumát akarok, és most hiába írjátok hogy adjam magamat, azzal nem segítetek.

Legjobb válasz: Hello. Helyzettöl adodoan vannak a témák kiosztva.Hidd el,.

Hello. Helyzettöl adodoan vannak a témák kiosztva.Hidd el, .
23/L vok. Tapasztalatom szerint ha egy lánynak tetszik egy pasi, akkor normális stílusba szinte mindegy mit mondasz, mert tetszel neki. Ha nem, akkor beszélhetsz akármirõl, nem jössz be. Ennyi. Az a lényeg, h normálisan, udvariasan viselkedj.
Hát például kérdezd emg hogy milyen volt a napja, vagy hogy mit fog csinálni késõbb, vagy hogy mi a hobbija, milyen zenéket hallgat, kedvenc filmek stb... L18
Hogyha azt mondta, hogy megakar ismerni akkor pl. hívd el valahova, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni. Bármilyen általános témáról kezdj el vele beszélgetni (mit szeret csinálni szabadidejében, kedvenc film, könyv, zene, bármi ilyesmi. :) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!