Találatok a következő kifejezésre: Miről is pontosan a (5 db)

A füst lerakódhat az elektronikus cuccokban? Pontos le van írva lent hogy miről is van szó!

A füst lerakódhat az xbox ban? Füst volt a házban elég nagy az xbox a füstben volt egy 10 percig ment az xbox aztán bementem kikapcsolni mert gondoltam ha megy akkor átjáratja magán a füstöt a ventillátor. Az olaj égett a gázon (ezt azért írtam ide hogy hátha fontos minek a füstje volt. ). Bármi lerakódhatott? Lehet-e bármi baja az xbox nak? A cd olvasónak bárminek a boxban? 360slim.

Legjobb válasz: Ha mûködik rendesen, akkor nincs baja és már nem is lesz, max ha rendszeresen lenne füstben.

Ha mûködik rendesen, akkor nincs baja és már nem is lesz, max ha rendszeresen lenne füstben.
minden müszaki kütyü füsttel müködik...mikor kijön a füst már nem müködik... :)
A kérdező hozzászólása: Okés és köszi amúgy dtamas88 úgy érted hogy ha már maga a gép füstölög?:D
igen... :)

A ClickAndBuy megbízható? Miről is van szó pontosan?

Steamen szeretnék venni játékot a Budapest Bankos Cirrus Maestro kártyámmal és úgy látom, van ez a clickandbuy.com ami elfogadja és elvileg valahogy lehet rajta fizetni.

Valaki le tudná nekem irni vagy linket ajánlani ahol pontosan le van irva mi is az a Clean Eating? Olvastam már róla nagy volnalakban tudom miről van szó. Csak kellene még infó

Legjobb válasz: Google segít. Megnéztem és nem egy nagy durranás. Ahogy nézem 5 kis étkezést javasol naponta, hogy az emésztésed mindig gõzerõvel menjen. Tartalmaz gabonaféléket, tejet, viszont kevés benne a zsír, de legalább fehérjét tartalmaz. Én nem követném a helyedben, ez is csak a nyugati étrendet toldozgatja, de nem jelent áttörést.

Google segít. Megnéztem és nem egy nagy durranás. Ahogy nézem 5 kis étkezést javasol naponta, hogy az emésztésed mindig gõzerõvel menjen. Tartalmaz gabonaféléket, tejet, viszont kevés benne a zsír, de legalább fehérjét tartalmaz. Én nem követném a helyedben, ez is csak a nyugati étrendet toldozgatja, de nem jelent áttörést.


Miről is szól pontosan a T-Mobile DominoFriends új promóciója? (a balaton soundos)

mit kell csinálni, hogy nyerhess? miért kellenek a csapatok?

Ez a Pöttyös Gurus reklám amiben ezek a 'kutyák' vannak pontosan miről is szól?

Legjobb válasz: egyszerûen a kutyák az éhség. nem tudom, hogy honnan jött nekik, de ez a lényeg.

egyszerûen a kutyák az éhség. nem tudom, hogy honnan jött nekik, de ez a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Valaki azt is mondta nekem hogy mert "üldöznek az ""édességek"" és ezt a guruval megszûntetheted"
Mert a kutyák cukik, édesek, a lány meg a srác pedig édességre vágyik. Szóval az egyik édességgel szimbolizálják a másikat.
A kérdező hozzászólása: Szerintem azok a patkányok egyáltalán nem cukik..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!