Találatok a következő kifejezésre: Miről beszélgessünk randin, illetve (2 db)

Miről beszélgessünk a randin, illetve mit csináljunk?

van egy lány akivel neten jottunk ossze kb 1 hete még nemtalálkoztunk de már nagyon sok mindet tudunk egymásrol msnen soka beszélgetunk

Legjobb válasz: Mit szeretnétek csinálni? Csakis olyanba gondolkozz amit mind a ketten szívesen csináltok. Mozi, bowling, biliárd, kávézó, cukrászda...Beszélgetni mindíg lehet valamirõl, a téma a földön hever, szokták mondani. Sok sikert.

Mit szeretnétek csinálni? Csakis olyanba gondolkozz amit mind a ketten szívesen csináltok. Mozi, bowling, biliárd, kávézó, cukrászda...Beszélgetni mindíg lehet valamirõl, a téma a földön hever, szokták mondani. Sok sikert.
Szerintem ha eddig is sokat beszélgettetek, akkor élõben sem lehet gond. A program mindenképp oylan legyen, ami mindkettõtökneke kellemes. Étterem, cukrászda, palacsintázó, biliárd bármi , csak érezzétek jól magatokat.
Elsõ randin menjetek sétáljatok és közben beszélgessetek, meséljetek sztorikat magatokról, a közös ismerõsökrõl, zenérõl, és a másikról...! :) Második randin szintúgy és akkor kicsit kerüljetek közelebb egymáshoz aztán ha úgyhozza, csók. :)
hányós sztorik, mikor hogyan ittátok le magatokat, vagy egyik közeli csajról, hogy milyen jó segge van, a gumióvszer undorról, a korai magömlésrõl.. határ a csillagos ég :)

Első randin miről illetve hogyan beszélgessek egy lánnyal? F/16

Legjobb válasz: Beszélgess az öltözködésrõl, és olyan dolgokról amik jelen vannak ott ahol ti is vagytok. öltözködés, vásárlás, barátok, szabadidõ (mikor hol) stb. százmillió téma van, és kérdezz, meg õt is hagyd kérdezni. Ha nem akar kérdezni, akkor lehet, hogy nem érdekled annyira.

Beszélgess az öltözködésrõl, és olyan dolgokról amik jelen vannak ott ahol ti is vagytok. öltözködés, vásárlás, barátok, szabadidõ (mikor hol) stb. százmillió téma van, és kérdezz, meg õt is hagyd kérdezni. Ha nem akar kérdezni, akkor lehet, hogy nem érdekled annyira.
Ne készülj. Megy az magától. Mindenrõl lehet. Érdekeljen minden, amit el akar, vagy tud mondani magáról.
Ha te sem vagy túl szószátyár, akkor nem baj, ha elõtte a fejedben összeszedsz pár témát. Ha ismered, akkor beszélgethettek a közös dolgokról is, ha nem, akkor meg általánossabbak jöhetnek szóba. Az idõjárás azért nem menõ. :)
Légy spontán! Nem baj, ha nem locsogsz fölösleges dolgokról, kár a felszínes témákra terelni a szót, mert nem leszel okosabb tõle. Add magad, de légy õszinte ... ha hosszú kapcsolatot remélsz, akkor nem kell sminkelni a valódi énedet, mert abból nagyobb kopp lesz :( ha már az elején gáz van akkor vagy megbeszélitek vagy ennyi volt. Ha tetszik neked a lány és szeretnél tõle valamit, akkor hajrá, de ne stresszelj, mert vagy összejön :) vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Hát öhöm igen...nagyon is szeretném ha összejönne...köszi az eddigi válaszokat!:)
1. válaszoló, egyetértek veed!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!