Találatok a következő kifejezésre: Miről beszélgessünk randin, (24 db)

Miről beszélgessünk az első randin egy fiúval?

Legjobb válasz: ha már van annyi eszed, és tartod magad elég idõsnek ahhoz, hogy randizz, akkor nem gondolod, hogy illene tudnod a kérdésedre a választ? egyébként meg nehogymár mi mondjuk meg, hogy a TE elsõ randidon mirõl beszélgess...engedd el magad, érezd jól magad, aztán az jön magától...

ha már van annyi eszed, és tartod magad elég idõsnek ahhoz, hogy randizz, akkor nem gondolod, hogy illene tudnod a kérdésedre a választ? egyébként meg nehogymár mi mondjuk meg, hogy a TE elsõ randidon mirõl beszélgess...engedd el magad, érezd jól magad, aztán az jön magától...
A kérdező hozzászólása: Ja, ne haragudj hogy megmertem kérdezni! Amúgy meg nincs jobb dolgod mint másokat szekállni? annyira gáz-.-""
Basszus elsõ válaszoló, de bunkó vagy -.-''

Első randim lesz a neten ismerkedtünk meg . Hogy kell egy lánynak viselkedni az első randin egy fiúval? Mit csináljak, és mit ne? Esetleg miről kérdezem miről beszélgessek vele? 18/L

Legjobb válasz: Ne aggódj sokat a dolgon, próbálj felszabadultan viselkedni, kérdezz tõle dolgokat érezze hogy érdekel téged, a témák majd jönnek maguktól, és legyél közvetlen.

Ne aggódj sokat a dolgon, próbálj felszabadultan viselkedni, kérdezz tõle dolgokat érezze hogy érdekel téged, a témák majd jönnek maguktól, és legyél közvetlen.
Csak légy önmagad. Ha nem tetszik neki, jobb is, ha nem lesz második randi. Légy kedves, nyitott, nevess a viccein. 24/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves válaszokat . De azért egy kis segítséget elfogadnék . Ti mirõl beszélgetetek az elsõ randitokon ? Hol voltatok stb ? ;)
Ezt nem tudod úgyse elõre megtervezni. Ami témát szerintem kerülj el, az az "exek", elõzõ tapasztalatok stb. Szerintem már tudsz annyit róla, hogy olyasmirõl bezséljetek, ami õt is érdekli. Egy valamit kerülj el: az eldöntendõ kérdéseket. Arra gyors a válasz, aztán kínos utánna a csend. Beszélj bõvített mondatokban.
A kérdező hozzászólása: Utolsó nagyon köszönöm ! :) )) ment a zöld kezecske !
ÉS nekem is! Köszi :) )
Csini ruhát vegyél, de azért nem kell túlzásba vinni. Egy pörgõs szoknya vagy rövidgatya valami jó pólóval (vagy blúzzal, ha olyan a stílusod) pont megfelelõ. Ha sétálni mentek, kényelmes szandit vegyél, mert tönkreteszi a randit, ha negyedóra után már csak a feltört sarkad jár az eszedben. Annyit engedj a srácnak, amennyit te szeretnél. Lehet, hogy õ többet is szeretne, de nem baj, ha idejekorán megtanulja, hogy téged bizony nem lehet ráerõszakolni semmire. Szerintem egyébként az elsõ randin lehet kézfogás, esetleg átkarolhatja a derekam, és ha nagyon jó volt a randi, esetleg búcsúcsók. De mondjuk én 10 évvel öregebb vagyok nálad (huhh, ezt leírni is rémes :D ). Mindenesetre ennél több semmiképp. Volt már olyan randim, ahol engedtem a srácnak, elõbb csók, elõbb minden, na nem is lett folytatása. Mirõl beszélgessetek: nyilván oka van annak, hogy elhívott. Van valamilyen közös pont, közös téma. Na azzal indíthattok. Aztán jó esetben adja magát. Ha mégsem: örök és mindenkinél beváló trükk a beszéltetés. Ha kínos csend lenne, akkor kérdezz rá valamire, amit elõtte mondott és látod, hogy érdekli. Pl. azt mondta, gitározik. Ez minden gitározó srácnál fontos téma :) Akkor ha elakadnátok, utalj vissza erre, kb így, "És egyébként.. mondtad h gitározol is. Mióta csinálod?/Bandában is játszol?/Szereted?". Akkor õ errõl fog beszélni, és ti újra felvehetitek a beszélgetés fonalát. Ügyelj viszont arra, hogy ha túl sok ilyen van, az nem jó jel. Ha egy-két alkalommal elakadtok, az oké, de ha kétpercenként így kell mentened a helyzetet, akkor valószínûleg nem hozzád való a srác (függetlenül attól, hogy a kérdéseid miatt õ meg lesz arról gyõzõdve, hogy te vagy a tökéletes lány számára :) ). Sok sikert a randihoz! :)
Akkora lúzerek vagytok komolyan mondom xD Ilyen dolgokat megkérdeztek tiszta szégyen xD
Édes az aggodalmad. Készülj úgy, mintha egy baráttal találkoznál. Nincsenek manapság szabályok. Szóval. Rajtad áll.
A kérdező hozzászólása: jah boccs h segítséget kértem nah.. xdd
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez sokat segített. :)


Mit csináljak? Van egy lány akit fel vettem msn-re most ismerkedek vele. Miről beszélgessek vele? Vmi jó ötlet? Mikor hívjam el randizni? És hova vigyem vagyis mi ilyenkor egy ideális hely? 1. randin csak puszi? Vagy csók is belefér?

Válaszokat el?re is kössz!

Legjobb válasz: Mirõl beszélgess: ami jól esik Mikor hívd el: amikor úgy érzed. Hova vigyed: ahol jól éreznétek magatokat Utolsóra meg helyzetfüggõ. Most egyikõtöket sem ismerünk, nem tudjuk ki mit szeret, ezt tudom írni.

Mirõl beszélgess: ami jól esik Mikor hívd el: amikor úgy érzed. Hova vigyed: ahol jól éreznétek magatokat Utolsóra meg helyzetfüggõ. Most egyikõtöket sem ismerünk, nem tudjuk ki mit szeret, ezt tudom írni.
Általános témákról mint pl hobbi, suli, szórakozás. Ha úgy látod h érdekled bármikor elhívhatod, és sztem egyszerûen sétálgassatok vagy üljetek be forró csokizni. És ne támad le egybõl csókkal, de szájra puszi belefér.

Első randin miről beszélgessünk?

Legjobb válasz: A második világháborúról.

A második világháborúról.
Ami jön... Nem kell megtervezni.
Október 23-ról.

Randi ügyben kérdeznék. Miről beszélgessünk?

Már többször találkoztam a fiúval, de ez az első hivatalos randi!Élőben is már minden féléről beszélgettünk, és fb-n is! (Család, barátok, suli, vicces sztorikat egymásnak) Biztosan tudunk majd beszélgetni, de ha esetleg kifogynánk a témából, mit ajánlatok?

Legjobb válasz: Kvantumfizika...

Kvantumfizika...
Mesélj a mély depresszióban átélt álmokról. Nem lesz többet gondod, hogy témát keress, mivel világgá szalad:D
ha kifogynátok, azt ajánlom fuss
Ú, ez izgi! Emlékszem, mikor anno nekem volt az elsõ randim egy sráccal! :) Én dadogtam jobbra-balra de a végén felfogtam, hogy kötetlenül kell megoldani a dolgokat. Nem hiszem, hogy vannak tabutémák, mert még nem ismered annyira, szóval nyomassátok, ami csak jön!Ha partnered lesz ebben, akkor inkább annak a veszélye áll fent, hogy átbeszélgetitek az éjszakát mert nem tudtok leállni! :) Sok sikert és jó szórakozást kívánok!
Bár ez nem teljesen elsõ randi, mivel már ismered, de azért szerintem vannak hasznos ötletek itt: http://fvtr.blog.hu/2007/11/16/mirol_beszelgessunk_az_elso_r..
Fogalmam nincs mirõl, de én alapjáraton csendes gyerek vagyok nem sokat bestélek. Én is féltem mit fogok majd beszélni a csajjal. Kb 3 óra beszélgetés után már "veszekedtünk" mert egymás szavába vágtunk :D

1. randin miről beszélgessünk? 13/L

Legjobb válasz: Mondjuk Scooby Doo-ról

Mondjuk Scooby Doo-ról
Hogy kinek hány tejfoga van még.
A 13 éves kis taknyok mióta randiznak? Írd meg inkább a leckéd.
Arról, hogy miért gyik.hu-n kérsz tanácsot
6. A 13 éves kis taknyok már nagyban játsszák a felnõttek "Játékaikat"
Jönni fog magától
Rólam.
Tanulj ne légy hülye pi..csa!Vagy esetleg pedomacival randizol ??
Beszéljetek arról, hogy ki mit szeret csinálni, keressetek olyan dolgokat amiket mind a ketten szerettek és beszéljetek arról vagy kérdezgessetek egymásról és tudjatok meg minél többet a másikról.

Első randin miről beszélgessünk?

Legjobb válasz: Gömbös Gyuláról

Gömbös Gyuláról
Kérdezd a kagylók szaporodásáról.
Tehát: a kínos csend elkerülése végett dobd be a Gömbös Gyula-témát.
Mit történik akkor, ha Nagy-Britannia kilép az EU-ból?
attól függ, h mennyire ismeritek egymást, a téma majd alakul, a lényeg, h ne legyen csend, hanem gyorsan dobj be valami kérdést
ROLAM
A 300 forintos euró elég beszédes téma.

Milyen témát, miről beszélgessek ha el megyek egy lánnyal randira?

Legjobb válasz: Amirõl szeret beszélni, és amirõl tud beszélni.

Amirõl szeret beszélni, és amirõl tud beszélni.
A Railjet biztosítóberendezéseinek gyakori meghibásodásairól!

Az első randin miről beszélgessek 1 lánnyal?

Szerintem moziba vagy a Mc Donald's-ba mennénk.A facebookon már mindent megtudtunk egymásról stb... (Normális válaszokat kérek ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!)

Legjobb válasz: "facebookon már mindent megtudtunk egymásról" taníts mester! Nekem 2élet is kevés lenne hogy megismerjem a másikat. Mindig tud valami újat mutatni.

"facebookon már mindent megtudtunk egymásról" taníts mester! Nekem 2élet is kevés lenne hogy megismerjem a másikat. Mindig tud valami újat mutatni.
Hát próbáljatok ki valamit amit még egyikõtök sem és biztos új élmény lesz. Hallgasd meg egy napját vagy valami, mindent úgyse tudhatsz róla.
ha moziba mentek utána a filmrõl nyugodtan beszélgethettek..mondjuk en imádom ha egy pasi beszédes úgy hogy mndig legyen témátok 19/L
1 randin ne vidd moziba szerintem! Menjetek inkább valami nyíltabb zajosabb helyre, én egy pizzériát ajánlanék pl. Amúgy akkor beszéljetek egymásról, a városról, a madarakról, valami semleges témáról:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!