Találatok a következő kifejezésre: Miota fogamzásgátlo szedek azota nem (3 db)

Mióta fogamzásgátlót szedek és nem védekezünk máshogy, szóval hogy bennem megy el a párom, azóta szeretkezés után viszonylag erős fájdalmat érzek. Mitől lehet? Mit jelenthet?

Legjobb válasz: Sokszor én is így vagyok ezzel. Sztem próbáljátok meg néha gumival,mert úgy csökken a fájdalom.(legalábbis nálam)

Sokszor én is így vagyok ezzel. Sztem próbáljátok meg néha gumival, mert úgy csökken a fájdalom.(legalábbis nálam)

Miota fogamzásgátlo tablettát szedek azota nem kivánom annyira a szexet. Elmenjek vele orvoshoz?

Legjobb válasz: Állítólag a fogamzásgátló tabletták okozhatnak libidó csökkenést, elõfordul,hogy magától helyreáll, ha a szervezt megszokja a tablettát.Ha nem, érdemes orvossal konzultálni,vagy alacsonyabb hormontartalmu gyógyszert iratni.

Állítólag a fogamzásgátló tabletták okozhatnak libidó csökkenést, elõfordul, hogy magától helyreáll, ha a szervezt megszokja a tablettát.Ha nem, érdemes orvossal konzultálni, vagy alacsonyabb hormontartalmu gyógyszert iratni.
Én is így voltan vele, de irattam másikat a dokival, és azóta semmi gondom!!
Húgomnak ugyanez volt, amikor elkezdte szedni, és elment a nõgyógyihoz és kért egy másik fajta tablettát, de neveket nem tudok sajnos. Talán várj még egy picit vele, hátha megszokja a szervezeted, de ha egy-két héten belül sem változik, talán neked is érdemes lenne felíratni egy másikat.
Némely gyógyszer némely szervezetre van ilyen hatással. Várj 3 hónapot, annyi idõ kell, mire a szervezeted megszokja a gyógyszert. És ha nem változik és zavart téged és / vagy párod, irass másik gyógyszert.
Az elsõ háron négy hónap nekem is borzalmas lett.Aztán elkezdtem kívánni a szexet.Idõközben lett új párom, és vele le sem lehetett lõni minket.Helyre áll!

6. -án jött meg a mensim 1 napig tartott csak! És miota elmult azota barnázok! Mitöl van ez? 2 honapja nem szedek fogamzásgátlót! Babyt szeretnénk:DD!

Legjobb válasz: Lehet, hogy a baba miatt. Elõfordulhat kisebb vérzés a terhesség elején, és a barnázás is normális. Tesztet csináltál már? Ha nem, akkor bizony kéne.

Lehet, hogy a baba miatt. Elõfordulhat kisebb vérzés a terhesség elején, és a barnázás is normális. Tesztet csináltál már? Ha nem, akkor bizony kéne.
Szorítok, hogy baba legyen, de én is abbahagytam nemrég a gyógyszert és eléggé bekever. Most 2-szer jött meg 2 hétre rá egymás után meg "ömlött" szinte belõlem a barna cucc :D Utána meg jött 7 napig meg is volt :( Én is babót szretnék de majd most lehet próbálkozni emsokára :)
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam tesztet mert semmi terhessségre utalo jel nincs! Ma már elmult a barnázás és fehér sürü folyásom van!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!