Találatok a következő kifejezésre: Mintha sok tű (8 db)

Ma kifeküdtem a hintaágyra és becsuktam a szemem, hogy kicsit pihenjek. Aztán kb. 10 percig mozdulatlanul hevertem és érdekes dologra figyeltem fel, mintha a lelkem (ha van olyan) elhagyta volna a testem vagy valami hasonló. Sokan tudnak ilyet?

Az agyammal el tudtam hitetni, hogy a kezem az nem az enyém és a végén már azt hittem, hogy nem fogom tudni megmozdítani. Persze utána megmozdítottam de abban a fél percben teljesen ilyen érzés volt végig.

Legjobb válasz: Igen, az agy tud ilyen érzést is kelteni. Mesterségesen is elõ lehet már idézni. Kapcsolatban van az alváshoz való bénítással.

Igen, az agy tud ilyen érzést is kelteni. Mesterségesen is elõ lehet már idézni. Kapcsolatban van az alváshoz való bénítással.
Van ilyen. Nekem meg alvásbénulásom szokott lenni. Na, az elég szörnyû, de már kezdem megtanulni, hogyan kell nem félni alatta.
Szerintem te olyan jól relaxáltál, hogy valahogyan meditatív állapotba kerültél! A jógások tudnak ilyesmiket csinálni, amikor meditálnak. Az agy nagyon különös dolgokra képes, amiket még a tudósok is néha csak kapisgálnak. (Az ember alig 5-10%-át használja ki az agyának)
Az 5-10% nem igaz! Voltak ilyen vizsgálatok - az agyban NINCSEN olyan terület amit nem használnak! Persze nem egyszerre... de az agy 100%-át használja mindenki.
Az elõttem szóló jól írta, kifelejtettem a lényeget: Egy idõben hassználunk átlagban 5-10%-ot!!!
Mindenki itt irogatja az oldalon hogy nem csak az 5-10% ot használjuk ki, vagy nem egyszerre, meg minden variáció olvasható, de ha kicsit felnõnnénk, rájönnénk, hogy ez olyan állítás, mintha azt mondanánk: A nap mindig süt. Persze mindig süt, csak néha a föld másik oldalát. De minket nem süt mindig.. hát akkor nem süt mindig... Szóval tejjesen relatív.... Amit mondani akarok, az az, hogy állítólag az embernek az agya a képességeinek csupán 6-7%-át használja(használhatja, pl. Isten lekorlátozta , miután Ádámék bûnbeestek) EZ nem azt jelenti hogy amikor egyszerre rajzolgatsz a padra, gondolkozol a töridogán és hallgatod a tanár elõadását és még beszélgetsz is a padtársaddal az agyadnak csupán 6-7%-át használod, hisz a vizuális, a nyelvi, a kreatív, és a testmozgási területeidet is használod egyidõben. A 6-7% amirõl annyit beszélnek, azt jelenti, hogy tudsz mozogni, gondolkodni táplálkozni beszélgetni, kreatív vagy meg vannak érzelmeid, de nem tudsz repülni, átmenni a falon, hirtelen átteleportálni magad Kanadába vagy az ûrállomásra, nem vagy felruhézva telepatikus képességekkel, nem látod a természetfeletti világot(démonok, angyalok, stb.) Állítólag ha az ember agya a képességeinek 100%-t nyújtaná, a test is hibátlanná lenne, pl megállna az öregedés, vagy ha már öreg, visszafiatalodna, immunis lenne minden betegséggel szemben, megsebesülés után rendkívül gyorsan gyógyul, stb... Szreintem már az is nagyon király lenne, ha a 6-7% helyett mondjuk 15%-os agyi képességeink lennének.. :D
Utolsónak: ez nem igaz, Einstein viccét csavarták így ki. A teljes agyad használod, vizsgálatok erõsítették meg. de az agy rendkívül rugalmas, így fejleszthetõ.
Hintaágyunk van, pihiztem, és ettem is ott. Érdekes " lebegést " szoktam érezni. Kár hogy a lakásba nem tudok hova felfüggeszteni valami hasonlót.
"Egy idõben hassználunk átlagban 5-10%-ot!!!" Ez sem igaz!!! Egyszerre kb. 50%-ot használunk. Persze ez attól is függ, hogy éppen mit csinálunk. Egy hasonlat: a legrégebbi versenyautók kb. 30 km/ó sebességre voltak képesek, míg a mostaniak kb. 300 km/ó-val mennek. De ugye nem mondhatod, hogy a régiek csak az autó tizedét használták? Ott is használták az egészet - de csak erre volt képes.

MI lehet ez? Nektek is van ilyen? Mintha sok nagy tűvel bökdösnének ott.

szóval az ott, az a hüvely, és a végbél... Nem tudnám eldönteni melyik, úgy egybe fájt... Most épp nem. Vagy csak nagy wc? 39. hétben vagyok már.

Legjobb válasz: Én is 39 hetes vagyok és az elmúlt pár napban ha sokat mászkáltam akkor nekem is szúrt ott lent.Miután megálltam pihenni nekem elmúlt.Szerintem azt jelenheti,hogy közeledünk a terhességünk vége felé!:)

Én is 39 hetes vagyok és az elmúlt pár napban ha sokat mászkáltam akkor nekem is szúrt ott lent.Miután megálltam pihenni nekem elmúlt.Szerintem azt jelenheti, hogy közeledünk a terhességünk vége felé!:)
A kérdező hozzászólása: Elmúlt nekem is... :) Már tényleg nem bírok magammal!!!!!!
Szia! Nekem is szúrkál odalenn, de én érzem a hüvelyemben kb. egy hete. Eléggé fájdalmas, fõleg ha sokat ülök vagy mászkálok. Nyílik, puhul a méhszáj, nekem már 1 ujjnyira nyitva van. Azt mondta a dokim, hogy 3-4nap múlva már babázok :-) Keddre lennék kiírva, de addig már nem húzzuk ki. Mondjuk nekem sokat keményedik a hasam.
Még annyit, hogy én egy nagy tût érzek...
A kérdező hozzászólása: Elmúlt, azóta semmi. nem baj, holnap hidegfront :) Na meg ugye bent nem maradnak! :)

Mintha sok ezer tű szúrkálna a hasamban. Ez többnyire a babó mozgásakor van. ő csinálja? Csipked talán? 38hetes vagyok

Legjobb válasz: Nem csipked, viszont idegeket nyomhat bõven, hiszen már nagy gyerek. :)

Nem csipked, viszont idegeket nyomhat bõven, hiszen már nagy gyerek. :)

Szerintetek miért van az, hogy nagyon sok lánynál kell kezdeményezni, hogy egyáltalán belefussak olyanba, aki tisztelettudó, tud köszönni és nem rögtön támad, mintha valami rossz ellensége lennék?

Itt most a 13-16 éves lányokra gondolok fõleg. Elég szar érzés, hogy még nem is ismernek és máris elítélnek meg úgy bánnak velem, mintha valami gonosz sátáni ellenségük lennék. Sokszor pedig képet sem láttak rólam fb-n, szóval nem értem én. Én nálam, ha bepróbálkozott egy lány mindig kedves voltam és tisztelettudó. Én hiányolom a mai lányokból ezt. ÉN ilyen lányoktól nem is akarok õszintén szólva semmit, szóval ha ez a céljuk szépen csinálják. A baj, hogy sajnos én már a sok szex után szerelemre is vágyom meg rendes kapcsolatra, sokszor egy ölelés, csók többet jelent, mint egy baszás. Amúgy meg rájöttem, hogy a szex is csak azzal jó igazán, akivel szeretjük egymsát. Csak hát ilyen lány sincs semerre, aki nekem bejön személyiségre is ameg mind foglalt itt a környéken már.

Legjobb válasz: Ahaaaaa... éééértem. Szóval te normális lányt keresel.. Valamelyik mesekönyvben mintha lett volna.

Ahaaaaa... éééértem. Szóval te normális lányt keresel.. Valamelyik mesekönyvben mintha lett volna.
Értem én, hogy ez szar meg minden, én sem szeretem ha elítélnek úgy hogy közben meg nem is ismernek és ezért én sem szoktam ezt tenni illetve szeretek elõbb valakit megismerni és utána véleményt mondani róla. Úgyhogy ezt a nagy általánosítást nem kéne!:) 16L
Azért drágám, mert tudják, hogy minden lánynál próbálkozol, és nem akarnak szamarak lenni, a nagy õre vàgynak!
háhá:) mintha már hallottam volna ilyen gondolatokat:) ha nem fake: ne fb-n zaklasd az embereket. Míg fenn voltam, én sem szerettem ha csak úgy bejelölt vki. Élõben ismerkedj és majd meglátod, mennyivel másabb.
nem tinilányoknál kellene próbálkozni.
hallod szerinted honnan tudjuk hogy miért????
Kíváncsi vagyok hányan lesznek elég naivak, hogy írjanak neked :)
Talán nem szeretik ha idegenek zaklatják õket faszbukon :D
Ismerõs, és igaz:/
A kérdező hozzászólása: 8-as, én meg egyetlen egy lányt keresek a sok defektes között. Gondolkozz már, nekem fiúnak kell kezdeményeznek, nem jön egy lány sem a számba, drágám!-.-
Szoptatás elõtt fejj le egy kicsit belõle, mert valszeg tényleg túl sok a tej. (Szerencsére :) )
Ja, igen, fog változni! A babád ügyesebb lesz. Azt nem mondom, hogy sitty-sutty beáll a kereslet-kínálat, mert nálunk még 6 hósan sem állt be, de hátha Nálatok úgy lesz. (elsõ voltam)
Az orrán kap rendesen levegõt?

A kis mellû lányok miért nem tudnak nekünk, férfiaknak hinni, hogy sokkal esztétikusabban, bájosabban, elbûvölõbben néznek ki így, mintha hatalmas tõgyeik lennének?

(A kérdés mögött semmi hátsó szándék nem lapul a nagy mellû lányok ellen, ez csupán a kis mellû lányok bizalmatlanságára vonatkozik.)

Legjobb válasz: Média, pornóipar. Nekem sem tetszik, hogy kicsi a mellem, de már nem érdekel :D

Média, pornóipar. Nekem sem tetszik, hogy kicsi a mellem, de már nem érdekel :D
11-es: Semmi alapod nincs, hogy beleszólj ebbe. Ha nem a nõkhöz vonzódsz, akkor fogalmad nincs róla, hogy mi a jó és mi nem.
Kérdezõ te meg láthatóan azt sem tudod mi az a kicsi. A képen amit linkeltél az nem a kicsi kategória.
200 órányi fotoshop után talán.
Azért nem hisznek nekünk, mert ezt szajkózzák és ezt nevelik beléjük, hogy a nagy mell a jó így-úgy-amúgy...ami szerintem tök hülyeség, én például nem a melléért szeretnék egy csajt. És elõször nem is az fog meg egy lányban hanem az arca (meg a testalkata). Engem mondjuk majdhogynem taszítanak a nagy mellek, a szilikonról nem is beszélve...meg amúgy is, idõvel olyan lógós mellük lesz a nagycickójú csajoknak, hogy az nem semmi, és ez szerintem eléggé taszító. 17/Srác
A kérdező hozzászólása: Ez is kis mell és mégis tetszik: [link]
11: Pedig a férfiak ízlése is nagy szórást mutat.
A kérdező hozzászólása: Itt van még néhány kép, ezek is kicsi mellecskék, mégis letapizni valóak. :) [link] [link] [link]
Alapíts pártot aztán irány a választások.
Figyelj, mindenkinek más tetszik. Nekem semmi bajom a kis mellû hölgyekkel, illetve a nagy mellûekkel sem. Viszont ha a kettõ közül kellene választanom, a dúskeblûre szavaznék, meg is mondom miért. Pont ma utaztam hazafelé egyetemrõl és a vonaton leült mellém egy 30-35 körüli hölgy. Sima póló volt rajta, de olyan szép, nagy mellei voltak, és hozzá karcsú derék, jó alak, pedig nem volt cicababásan felöltözve, valami bársonynadrág és túrabakancs volt rajta, de én ma jöttem rá, hogy belõlem a dúskeblû hölgyek olyan vonzalmat váltanak ki, hogy csuda. Míg a kismellûek nem. Hazaértem egybõl ki kellett vernem. Szóval most csak magamról beszéltem, én így vagyok bekötve, nekem a dúskebel jön be jobban. 24/F
Elõzõ vagyok, nálam én ilyenekrõl beszélek: [link] [link] De mondom, mindenkinek más az ízlése. 24/F
25: Milyen szõrös Szalma kisasszony karja.
A kérdező hozzászólása: Lányok, akkor ezt nézzétek meg: [link] [link] [link] Ezek kis cicik és imádni valóak.
11! Nõi szemmel ezt látom pont rondának.
#11: engem ez például taszít...
Mert mindenhol a nagy melleket istenítik.
Mert a média éppen az ellenkezõjét sugallja. Állandóan mellnagyobbbításról lehet hallani.
Mert pl.: sokszor tapasztalták, hogy mást jelent a kicsi mell egy férfi szótárában, mint egy nõében. A B-t már lekicsizik, így akinek A/AA az még kellemetlenebbül érzi magát.
A kérdező hozzászólása: Kit érdekel a pornóipar. Amikor úgy adódik, kis mellû pornószínésznõvel készült jelenetet (Alexis Brill, Cayenne Klein, Sadie West, Dani Daniels...) nézek meg, a nagy szilikon dudások nem is szoktak érdekelni.
Amiért sok a péniszkomplexuos is. Mert a média ezt zúdítja. Szilikonos pázaribik meg nagyfarkú "dzsonibravó" gyurmák...
A kérdező hozzászólása: Nem kell foglalkoznotok a médiával, hiszen tisztában vagytok vele, hogy hatalmas ferdítésekkel tálalnak mindent. A tenyérbe illõ kis cickók a legjobbak, ennyi. Ha nektek lányoknak ez sem elég, akkor nem tudunk mit csinálni. (Amúgy délután a haverokkal ültünk össze kávézni és ott tárgyaltunk ki benneteket, lányokat és a melleiteket, a mellméreteiteket. Mindannyian ugyanazt vallottuk.)
#7 Drágá jápán bárátáim, nálátok pont ez leni cép! Hadzsime kujoto, hadzsime dragonból.
A kérdező hozzászólása: De csak hogy szigorúan a pornónál maradjunk, régebben szívesen néztem meg Erica Fontes jeleneteit. Nagyon csini kis cicijei voltak. Aztán amióta szilikonos lett, azóta már nem is tud érdekelni.
Az én baráti köröm elég megosztott. Vannak, akiket a hatalmas dudák vonzanak, míg én például a B-s méretet szeretem, és mellé egy gyönyörû, formás popsit. Ez így is fog maradni, ameddig létezik a világ :)
Én nõ vagyok, és még nõi szemmel is sokkal szebbnek tartok egy nagy mellet mint egy kicsit, a deszka csajokat meg egyeneseb sajnálom amikor meglátom õket pl. utcán Persze ne legyenek görögdinnyék, de ne magyarázza már be nekem hogy két mogyoró méretû vagy egy citrom méretû mell jobb és szebb mint egy kicsit nagyobb, mondjuk egy ilyen mell [link]
Rákerestem. Na az a Sadie meg a Dani... csak a pornóiparban kismellû, egyébként teljesen átlagos. Na például ezért.
jól esett ez a kérdés:)
Dirty Dancing amire gondolsz szerintem
basszus, most egész nap ezen fogok gondolkodni...:D ismerem, a klipje is megvan, csak az elõadó meg a cím nincs.... de ilyen eric prydz, régi guetta, régi feddelegrand, benny benassi korszak, nem?
Eric Prydz lesz az, ahogy írta az egyik válaszoló.
A kérdező hozzászólása: nem..teljesen más..egy szobában vannak s ott szól a zene meg minden s arra táncolnak..ez maga a klip
http://www.youtube.com/watch?v=L_fCqg92qks Eric Prydz - Call on me?:D Elõzõ voltam
A zumbától azért az messze van. Aerobikoztak. Nem véletlen a régies öltözék sem. A Jane Fonda-s aerobik korszakot akarta felidézni.
Boney M - Daddy cool Ádok Zoli - Dance With Me Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancin' Ez a 3 jutott eszembe:DD
*Ja de tudom, hogy a Scissor Sisters-es számban nem sok nõ van:$
A kérdező hozzászólása: Igaz Eric Prydz - Call on me :D köszönöm a válaszokat :D

32hetes leszek szerdán. Sokan mondják, hogy lejjebb ment a hasam, és mintha tűt szúrnának alulra a hasamba. Aggódnom kellene?

Normális ez ilyenkor?Félek,hogy korábban lesz meg a baba.

Legjobb válasz: Normális ilyenkor,de arra ne is gondolj hogy hamarabb jön mert bevonzod,beszugerálod magadnak.Csak pozitiv gondolkodás,pihenés és nyugalom!A tested készül,tágulnak a csontok,nyúlnak a szalagok,mostmár jelentõs "súlyt" kell tartania,gyakorol a méh stb.Magnéziumot 36hétig még szedheted,csak nyugi 34h.kismama

Normális ilyenkor, de arra ne is gondolj hogy hamarabb jön mert bevonzod, beszugerálod magadnak.Csak pozitiv gondolkodás, pihenés és nyugalom!A tested készül, tágulnak a csontok, nyúlnak a szalagok, mostmár jelentõs "súlyt" kell tartania, gyakorol a méh stb.Magnéziumot 36hétig még szedheted, csak nyugi 34h.kismama
Már befordult a babád fejfekvésbe? mert nekem akkor ment lejjebb egy kicsit a pocakom, amikor úgy döntött, hogy befordul, és akkor én is éreztem szurkálást. Ja és még mindig egyben vagyok, így 40 hetesen és 1 naposan... Szerintem ne aggódj, az is lehet, hogy csak a babusod fészkelõdik, nyom valami ideget, és ilyenkor lehet érezni szurkálásokat, vagy egyéb kellemetlenségeket.
Teljesen normális, hogy szúrkál a pocakod alul, nekem is szúrkált, én is megijedtem, de a doki megnyugtatott, hogy semmi gond, csak a méhem készülõdik...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!