Találatok a következő kifejezésre: Mintha megjönne bajom, ez (2 db)

21. hetes kismama vagyok, ráadásul ikreket várok. A hasam alja szokott fájni, mintha megjönne, de nem görcsösen. Mostanában reggelente. Ez baj?

Legjobb válasz: nem baj de ha aggaszt és idegeskedsz miatta menj orvoshoz és õ majd megnyugtat. nem szabad idegeskedni sem mert attól is fájhat

nem baj de ha aggaszt és idegeskedsz miatta menj orvoshoz és õ majd megnyugtat. nem szabad idegeskedni sem mert attól is fájhat
Nekem is hasonló panaszaim voltak és majdnem 1 hetet feküdtem kórházban, de már elõtte is volt és gyulladást mutatott ki a vizeletem. Most, hogy kórházban voltam megint kell rá szednem semicillint, de jövõ héten jön meg a vizelettenyésztés eredménye, hogy milyen baktérium okozza a gyulladást. Erre azért vettek mintát bent, mert ha nem érzékeny az a baktérium a penicillin származékra, akkor mást kell szednem semicillin helyett. Én csak javasolni tudom, hogy legalább a háziorvosdtól kérj 1 beutalót vizelet vizsgálatra.
Még annyit, hogy én is ikreket várok. 24 h
Szia!Én is voltam terhes ikrekkel és nekem is sokat görcsölt a hasam.Sok magnéziumot kell szedni.Te mennyit szedsz?Nekem 3x2 MagneB6-ot kellett szednem.Megkérdezhetem hogy milyen nemûek?Egy vagy kétpetéjûek?Hogy bírod?
A kérdező hozzászólása: Nekem a Magne B6-ból 3x1 kell szednem az orvos szerint. Azt nem tudták megmondani, hogy egypetéjûek, vagy kétpetéjûek. De azt megmondták, hogy kislányok lesznek.
A kérdező hozzászólása: Úgy ahogy bírom, valamikor rosszabbul, de ez ritkábban van. De ahhoz képest elsõ babákra jól bírom.
Én vagyok aki kérdezgetett.Ha majd legközelebb mész dokihoz mindenképpen mondd meg neki hogy görcsölget a hasad, én is elõször 3x1 MagneB6-ot szedtem, majd megmondja ha esetleg többet kell szedned.Nekem 24 hetesen kezdett keményedni a hasam biztos neked is nemsokára fog én akkor kezdtem el 3x2-õt szedni.Jó babavárást kívánok neked!

Mintha megjönne a bajom, ez normális a 33. héten?

úgy görcsölgetek és a derekamba is belenyílal.

Legjobb válasz: Normmális, a tested elkezd felkészülni a szülésre.

Normmális, a tested elkezd felkészülni a szülésre.
A kérdező hozzászólása: köszi, de azért még csak ne készülgessen! :D
Nekem is 33 hetesen kezdõdtek a hasonló panaszaim, sõt nem is 32 hetesen akkor mondták, hogy még korai és pihenjek, de sokaktól hallottam hasonlót így nem is paráztam. Jelenleg 38 hetes vagyok és még egyben vagyunk :) ) Bár már nem bánnám, ha elengednénk egymást, és másképp ragaszkodnánk egymáshoz :) Boldog heteket!
Nekem 34 hetesen voltak erõs jósló fájásaim.Majd 35 hetesen ismét.Azóta csak elvétve 1-1.Most 38 hetesen mi is egyben vagyunk.Azt mondta a doki anno, hogy normális, csak ne vérezzek.
Szia! Én is 33 hetes vagyok, és én is naponta többször görcsölök sõt néha olyan érzésem van, mintha egy kést vágnának bele a hasam aljába, annyira szúrkál. Nekem mondjuk azt mondta a dokim, hogy nagyon lent van a picikém és nem valószínû, hogy kihúzzuk a 40. hétig :-(, de pihenjek sokat, még legalább 4-5 hetet bírjunk ki :-( Én napi 3 Diaphyllint szedek és 3*2 MagneB6-ot mindezek miatt. Szerintem próbálj meg minél többet pihenni, attól Nekem jobb szokott lenni. Ha fájdogál akkor azonnal lefekszem (persze ha itthon vagyok). További szép babavárást
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek a válaszokat, viszont mindenkinek boldog babavárást. még most este is görcsölgetek, tényleg olyan, mint mikor megjött a bajom.néha jobban, néha kevésbé, de már egész nap tart.:S hát majd lesz valahogy, pihenek.
Szióka!Én most 36 hetes vagyok és 34 hetesen elkezdtem görcsölni felhívtam a dokimat õ azt mondta bekell feküdnöm a kórházba mert jóslófájások!9 napig voltam bent és 3 napig 8 óránként kaptam a combomba bõr alá szurit, majd 4 napig 12 óránként.(Mindent a babáért!!!)Visszatartották nehogy megszûljek.Minden nap CTG-n voltam és magnéziumot is szedtem.Most már jobban vagyok de kezdenek újból elõjönni a fájások, keményedések, derékfájások.De inkább 37-38 hétre jöjjön ki a picúr mint elõbb. Már nagyon várjuk a kiscsajszit!!!! Egészséges babavárást neked és a többi kismamának!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!