Találatok a következő kifejezésre: Mintha megjönne bajom, (8 db)

21. hetes kismama vagyok, ráadásul ikreket várok. A hasam alja szokott fájni, mintha megjönne, de nem görcsösen. Mostanában reggelente. Ez baj?

Legjobb válasz: nem baj de ha aggaszt és idegeskedsz miatta menj orvoshoz és õ majd megnyugtat. nem szabad idegeskedni sem mert attól is fájhat

nem baj de ha aggaszt és idegeskedsz miatta menj orvoshoz és õ majd megnyugtat. nem szabad idegeskedni sem mert attól is fájhat
Nekem is hasonló panaszaim voltak és majdnem 1 hetet feküdtem kórházban, de már elõtte is volt és gyulladást mutatott ki a vizeletem. Most, hogy kórházban voltam megint kell rá szednem semicillint, de jövõ héten jön meg a vizelettenyésztés eredménye, hogy milyen baktérium okozza a gyulladást. Erre azért vettek mintát bent, mert ha nem érzékeny az a baktérium a penicillin származékra, akkor mást kell szednem semicillin helyett. Én csak javasolni tudom, hogy legalább a háziorvosdtól kérj 1 beutalót vizelet vizsgálatra.
Még annyit, hogy én is ikreket várok. 24 h
Szia!Én is voltam terhes ikrekkel és nekem is sokat görcsölt a hasam.Sok magnéziumot kell szedni.Te mennyit szedsz?Nekem 3x2 MagneB6-ot kellett szednem.Megkérdezhetem hogy milyen nemûek?Egy vagy kétpetéjûek?Hogy bírod?
A kérdező hozzászólása: Nekem a Magne B6-ból 3x1 kell szednem az orvos szerint. Azt nem tudták megmondani, hogy egypetéjûek, vagy kétpetéjûek. De azt megmondták, hogy kislányok lesznek.
A kérdező hozzászólása: Úgy ahogy bírom, valamikor rosszabbul, de ez ritkábban van. De ahhoz képest elsõ babákra jól bírom.
Én vagyok aki kérdezgetett.Ha majd legközelebb mész dokihoz mindenképpen mondd meg neki hogy görcsölget a hasad, én is elõször 3x1 MagneB6-ot szedtem, majd megmondja ha esetleg többet kell szedned.Nekem 24 hetesen kezdett keményedni a hasam biztos neked is nemsokára fog én akkor kezdtem el 3x2-õt szedni.Jó babavárást kívánok neked!

19 hetesen is normális még a hasi szurkálás meg mintha megjönne a bajom, a derekamat is úgy érzem mint akkor szoktam?

félek, hogy baj van.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, ha nincs vérzés és görcs, akkor biztos nincs baj! Nekem is gyakran fáj a derekam és a hasam mensi elõttihez hasonló érzés. Pihenj minél többet, a sok ülés is okozhatja a fájdalmat (illetve persze fõként a méh növekedése). 22 hetes kismami

Szia! Ne aggódj, ha nincs vérzés és görcs, akkor biztos nincs baj! Nekem is gyakran fáj a derekam és a hasam mensi elõttihez hasonló érzés. Pihenj minél többet, a sok ülés is okozhatja a fájdalmat (illetve persze fõként a méh növekedése). 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi, tudom az elején is volt ilyen, de már régóta nem, és most megint, ezért ilyedtem meg :(
Szia! Nekem a pezefészkem szokott mensi szerûen görcsölni, engem is itt nyugtattak meg a kismamák, hogy termászetes, hisz így tágul a méh, nyomódnak szét a csontok.Ha nem tudsz megnyugodni, hívd fel a dokidat, meglátod nincs baj.Pihengess amikor csak tudsz.Boldog babavárást! 21 hetes kismama
Látom ez nem csak az én problémám. Én is sokat kérdezgettem e felõl ismerõsöket és mindenki azt mondta ez normális, tágul a méh. Édesanyám pl azt mondta nekem, hogy õ mind a 9 hónap alatt érezte, hogy mikor kellene neki megjönnie. Szerintem míg nincs vérzés és erõs görcs és a mészáj is zárva van, addig nincs gond. Üdv: 19 hetes kismama

Pozitiv teszt, de neha ugy gorcsol a hasam, mintha megjonne a mensim. Mas is volt igy es nem lett baj? Aggodom.

Legjobb válasz: az elmult pát napban kb az 5. ugyanolyan kérdés ez. mielött elküldöd ezt a kérdést ki ad több iylet miért nem olvasod el? Miért nem használjátok a keresõt???? De millió babás oldalon le van irva hogy a korai terhesség tünetei megegyeznek a pre mens tünetekkel.

az elmult pát napban kb az 5. ugyanolyan kérdés ez. mielött elküldöd ezt a kérdést ki ad több iylet miért nem olvasod el? Miért nem használjátok a keresõt???? De millió babás oldalon le van irva hogy a korai terhesség tünetei megegyeznek a pre mens tünetekkel.
Én 3 nap múlva nem várom. Este nagyon görcsölt a hasam/derekam. Ilyenkor legkésõbb reggelre midig megjön, de végül mégse jött meg. Akkor ez a görcs utalhat babára is ??
Én PCOS vagyok!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a megnyugtatast. Szedem a magne b6-ot, pihenek.
Én még a 3. terhességnél is éreztem úgy, hogy bár nagyon bizti voltam a babában a többi tünetbõl, de olyan veszettül görcsölt a hasam, hogy azért idõnként azt mondtam magamnak, hogy jaj, mégiscsak meg fog jönni. Az elsõnél tuti biztos voltam benne, folyton wc-re rohangásztam betétekkel. A másodiknál meg - pedig akkor ugye már tudtam, hogy nálam az erõs mensis görcs a babát mutatja - elmentem Balcsin tamponért :) Tudom, milyen ijesztõ, de az nem a mensi, csak a baba. Nõ a méhed, el fog tartani egy darabig :)
A kérdező hozzászólása: Elso. Koszonom. Remelem, minden rendben marad.
hányadik lombikod volt most? Gratulálok hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Megkerdezhetem, nalatok mi a gond?
A kérdező hozzászólása: Es koszi, de meg halvanyan merek csak orulni.
A kérdező hozzászólása: Szia, hat, en is olvastam sok mindent, van egy csomo konyvem, de amikor az ember sajat magan erzi, teljesen mas. El vannak zarodva a petevezetekeim, vagyis a bal zart, a jobb nyitott, de nagyon kanyargos. Lombik, ET+10 napon vagyok ma, , tegnap teszteltem.
épp az hogy ennyi idõ után a több év alatt az ember annyi mindent megtud a terhességról, teherbeesésérõl hogy kéne tudnia egy ilyet. Mi 4 éve várjuk a csodát és többet tudok a lehetséges problémákról a tünetektõl, csecsemõ gondozásról mint egy friss kismama vagy anyuka. Egyik hogy mindig is érdekelt és valamilyen szinten tanultam is mivel eü szakközépe jártam, de leginkább a renegteg forúmból, blogból és persze az ismeretségi körömben lévõ tapasztalatokból vannak az ismereteim. különbözõ blogokon több száz terhességet és a késöbbi idõkröl irt naplót olvasok, olvastam stb.... Egyébként garatulálok a babához. Spontán sikerült? Lehet tudni mi volt a gond ami miatt 2 év kellett? (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: Tudom, el is olvastam mindent, elhihetitek, de amikor több mint 2 éve próbálkozunk, és a rengeteg negatív teszt után van egy pozitívod, közben meg elkezd görcsölgetni a hasad..... akkor azért megijedsz. Köszi a válaszokat.
nekem 2x is így volt az elején. az egyik 22 hós nagylány, a másik 20 hetes a pociban
Nekem menszesz szerü görcseim voltak meg lenne is ha nem szedném a magne B6-ot. Ne agodj ezen kedves kis mama :)
Igaza van aznelsõnek!:)
Szerintem nem kell aggódni, nekem mindkétz tehességem így kezdõdött!Erõsen fájt a derekam, hátam, oly annyira görcsöltem, h szinte biztos voltam benne, h megjönn, de semmi! Szinte minden tünetem megvolt, mint mielõtt meg szokott jönni! 17 hkm

6 hetes terhes vagyok hétfőn szerettem volna dokihoz menni, az éjszaka erős görcseim voltak, mintha megjönne.. Most voltam wc-n és sötétsárga a folyásom! Baj van? ? Mit csináljak? Nagyon megijedtem!

Legjobb válasz: MOST menj dokihoz, fertõzés,és ha sötétsárga,akkor a méhnyak környékérõl jön a folyás, ha fentebb megy, burokrepedés lehet.

MOST menj dokihoz, fertõzés, és ha sötétsárga, akkor a méhnyak környékérõl jön a folyás, ha fentebb megy, burokrepedés lehet.
Szia. Sötétsárga vagy barnás?Még mindig görcsölsz?? Nem tudsz most dokihoz menni? De nyigodj meg valami kálciumot juttass a szervezetetbe jó lenne magnézium és c vitamin is de a legjobb lenne a doki!!
Ügyelet! Most!
Nem akarlak megijeszteni de görcsölés + barna sztem nem jó jel.hagyd a francba a netet taxi vagy valami és rohanás az ügyeletre drukkolok hogy ne legyen baj!!!
Én is barnáztam 9 hetesen + véreztem jól vagyunk 19 hétben vagyok.hematomám volt. Ügyelet most rögtön ne irogass itt lécci majd irj mi volt szoritok.Ln sem itt irogattam hanem rongyoltunk 1000 rel a dokihoz!!!Ruhanj te is!!!
Remélem már lassan a dokinál vagy! Drukkolok majd irj mi volt!
A kérdező hozzászólása: Elfog menni a baba??
A kérdező hozzászólása: Világos barna, nem sötétbarna.. Ma nem görcsöltem egyeltalán az éjszakát kivéve... Milyen egy vetélés? Ez lehet hogy az lesz?
A kérdező hozzászólása: Ha most bemegyek, tudnak még segíteni, vagy biztos hogy elmegy a baba?

Mintha megjönne a bajom, ez normális a 33. héten?

úgy görcsölgetek és a derekamba is belenyílal.

Legjobb válasz: Normmális, a tested elkezd felkészülni a szülésre.

Normmális, a tested elkezd felkészülni a szülésre.
A kérdező hozzászólása: köszi, de azért még csak ne készülgessen! :D
Nekem is 33 hetesen kezdõdtek a hasonló panaszaim, sõt nem is 32 hetesen akkor mondták, hogy még korai és pihenjek, de sokaktól hallottam hasonlót így nem is paráztam. Jelenleg 38 hetes vagyok és még egyben vagyunk :) ) Bár már nem bánnám, ha elengednénk egymást, és másképp ragaszkodnánk egymáshoz :) Boldog heteket!
Nekem 34 hetesen voltak erõs jósló fájásaim.Majd 35 hetesen ismét.Azóta csak elvétve 1-1.Most 38 hetesen mi is egyben vagyunk.Azt mondta a doki anno, hogy normális, csak ne vérezzek.
Szia! Én is 33 hetes vagyok, és én is naponta többször görcsölök sõt néha olyan érzésem van, mintha egy kést vágnának bele a hasam aljába, annyira szúrkál. Nekem mondjuk azt mondta a dokim, hogy nagyon lent van a picikém és nem valószínû, hogy kihúzzuk a 40. hétig :-(, de pihenjek sokat, még legalább 4-5 hetet bírjunk ki :-( Én napi 3 Diaphyllint szedek és 3*2 MagneB6-ot mindezek miatt. Szerintem próbálj meg minél többet pihenni, attól Nekem jobb szokott lenni. Ha fájdogál akkor azonnal lefekszem (persze ha itthon vagyok). További szép babavárást
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek a válaszokat, viszont mindenkinek boldog babavárást. még most este is görcsölgetek, tényleg olyan, mint mikor megjött a bajom.néha jobban, néha kevésbé, de már egész nap tart.:S hát majd lesz valahogy, pihenek.
Szióka!Én most 36 hetes vagyok és 34 hetesen elkezdtem görcsölni felhívtam a dokimat õ azt mondta bekell feküdnöm a kórházba mert jóslófájások!9 napig voltam bent és 3 napig 8 óránként kaptam a combomba bõr alá szurit, majd 4 napig 12 óránként.(Mindent a babáért!!!)Visszatartották nehogy megszûljek.Minden nap CTG-n voltam és magnéziumot is szedtem.Most már jobban vagyok de kezdenek újból elõjönni a fájások, keményedések, derékfájások.De inkább 37-38 hétre jöjjön ki a picúr mint elõbb. Már nagyon várjuk a kiscsajszit!!!! Egészséges babavárást neked és a többi kismamának!!!

Eddig nem volt hőemelkedésem, de ma du 36, 8 lett. Amellett petefészkeim fájnak, napközben többször rám tör a fáradtság, olyan mintha megjönne, de nem jön. Kettő teszt negatív. Vajon mi lehet a baj? Lehet, hogy baba?

2 hete késik,január 11-én volt meg utoljára.Február 13-án kellett volna megjönnie.Kb 2 hete volt,hogy 2 napig eszeveszetten viszketett a mellem,de azóta semmi tünet.Eddig nem volt h?emelkedésem,de ma du 36,8 lett.Amellett petefészkeim fájnak,napközben többször rám tör a fáradtság,olyan mintha megjönne,de nem jön.Kett? teszt negatív.Viszont több helyen olvastam,hogy nem mindig mutatja ki a teszt.

Legjobb válasz: Lehet hogy babás vagy.Bár azt azért már ki kellett volna mutatnia a tesztnek.Menj el egy nõgyógyászhoz.Sok sikert.

Lehet hogy babás vagy.Bár azt azért már ki kellett volna mutatnia a tesztnek.Menj el egy nõgyógyászhoz.Sok sikert.

Ma kelett volna megjönni-e de még eddig semmi. Csak annyi bajom van hogy hányingerem van nem esik jol a kaja csak iszom állandoan meg olyan mintha meg akarna jönni de semmi. Mi bajom lehet? Baba vagy valami baci?

Most mire gondoljak? Ja és tabit szedek tri-regolt már 4 honapja. Várom válaszaitokat. El?re is köszi

Legjobb válasz: Tri-regol már sok gondot okozott! Tesztel , akkor kiderül..a tri -regol 21. tabi után 4 nappalkellene megjönni pont 28 naponként. Ha nem terhesség, akor irány a doki!, meg akkor is ha terhesség! Mi alapján írták fel?-bementél, hogy kell és ezt adta, mert abból lehet gond, ha nem állapítják meg , hogy melyik fajta alkalmas neked, n is így jártam..a tri-regol nem volt jó.

Tri-regol már sok gondot okozott! Tesztel , akkor kiderül..a tri -regol 21. tabi után 4 nappalkellene megjönni pont 28 naponként. Ha nem terhesség, akor irány a doki!, meg akkor is ha terhesség! Mi alapján írták fel?-bementél, hogy kell és ezt adta, mert abból lehet gond, ha nem állapítják meg , hogy melyik fajta alkalmas neked, n is így jártam..a tri-regol nem volt jó.
A kérdező hozzászólása: igen be mentem és ezt irta ki a doki semmi vizsgálat nem volt elõtte
A kérdező hozzászólása: és neked miért nem volt jo? babás lettél tõle vagy más probléma volt?
az a tabi egy hormonbomba...

Félidő (öszebújtunk) óta szinte minden nap érzem, hogy enyhén görcsöl az alhasam, és mintha keményebb lenne. 4 nap múlva kellene megjönnie, de negatív lett. Terhes lehetek, vagy mi bajom?

csináltam egy tesztet Clearblue-val.Azt írta h 4 nappal a várt mens el?tt 53% pontosságú.Megcsináltam,de negatív:(

Legjobb válasz: szia. erre csak azt tudom mondani hogy bár csak az én hasam görcsölgetene mint a tied mert szerintem tuti babás vagy!!!a tesztekrõl meg csak annyit hogy van olyan ismerõsöm akinek 7 hetesen se mutatta ki hogy babát vár!!!szerintem ha gondolod egy hét mulva ismételd meg a tesztet vagy irány a doki!szoritok neked üdv!

szia. erre csak azt tudom mondani hogy bár csak az én hasam görcsölgetene mint a tied mert szerintem tuti babás vagy!!!a tesztekrõl meg csak annyit hogy van olyan ismerõsöm akinek 7 hetesen se mutatta ki hogy babát vár!!!szerintem ha gondolod egy hét mulva ismételd meg a tesztet vagy irány a doki!szoritok neked üdv!
A teszt még korai volt, és elég gyenge érzékenységû, emiatt ne keseredj el. A 13 napja tartó fájdalmat kicsit soknak találom, mert amíg a petesejt vándorol a petevezetékbõl a hasi ûrbe, azt egyáltalán nem lehet érezni, max. utána a beágyazódást kísérheti enyhe fájdalom. Remélem nincs semmi bajod, de ha nem jön meg idõre, és a teszt továbbra is negatív, plusz még a fájdalom is megvan, mindenképp orvoshoz, de gyorsan!
Szerintem se csüggedj, valószínû, túl korán teszteltél. Várd meg, amíg pár napot késik a menzesz és tesztelj újra. Ha negatív, akkor is menj orvoshoz, az ultrahang biztosabb! Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!