Találatok a következő kifejezésre: Mintha lenne második csík (3 db)

2 tesztet csináltam 2 különbözőt és mindegyiken ott a második csík csak éppen nem rózsaszín egyiknek mintha egy nagyon halvány árnyalata lenne most ilyenkor mi van? Mind a kettő szellemcsíkos?

Legjobb válasz: Ha ott van,akkor ott van,valószínûleg gratulálok :D. A terhesség kezdeti szakaszában csak kevés a hcg hormon,amire a teszt reagál. Vagy csinálj másikat pár nap múlva vagy nézz be dokihoz,addig is vigyázz magadra.

Ha ott van, akkor ott van, valószínûleg gratulálok :D. A terhesség kezdeti szakaszában csak kevés a hcg hormon, amire a teszt reagál. Vagy csinálj másikat pár nap múlva vagy nézz be dokihoz, addig is vigyázz magadra.
Nekem az elsõ terhességnél alig látszott a csík. Igen, lehet hogy még kevés a hcg. Pár nap múlva ismételd meg, akkor már erõsebb lesz, de azt mondják pozitív irányba nem szokott tévedni a teszt.
nekem tavaly 8db terhesség teszt volt extra halvány.. rá 4napra korom sötét :) ) valószínû még korai babás vagy :) gratula
A kérdező hozzászólása: Hát remélem igazatok van de én félek hogy csak szellemcsík mind a kettõn! Majd ha teszteltem megírom!

Tegnap Gabriellel pozitívat teszteltem, de délutánra nagyon halvány lett (mintha ott sem lenne) a második csík. Pár nap múlva újra szeretnék tesztelni. Melyik az a teszt, ami emlékkönyve is elrakható?

Van olyan típus, amin évek múlva is látszik a pozitív eredmény? Kinek melyik típus vált be?

Legjobb válasz: Nekem a Medi-lab, Expect, Pregnasens.

Nekem a Medi-lab, Expect, Pregnasens.
Szia! Nekem 3 év után is ugyanolyan erõsségû a csík a Gabriell teszten, mint amikor csináltam.:) Én hétfõn tesztelek szintén Gabriellel.Nekem elsõre bevált, reméljük most is:)
Nekem a gabriel még évek után is ugyanolyan erõs pozitívat mutatott, de az x-epil is pozi maradt!Mostani terhességemnél is gabrielekkel teszteltem, de ezek is pozitívak még mindig!
A kérdező hozzászólása: 22-én nem vártam, és 24-én teszteltem. A teszt sikerült, rögtön pozitivat mutatott, de este újra meg akartam nézni, és akkor már nagyon halvány volt. Pár nap múlva próbálom. Köszönöm!
Mikor teszteltél pozit?nemvárt napján vagy esetleg utána?? Mert ha a nemvárt körül akkor lehet azért halvány a délutáni pisibõl.én is ugyanígy voltam! De pár nap múlva teszteltem Gabriellel és szép 2csík lett(d.utáni pisibõl)!Várj pár napot!vagy esetleg tesztelj reggel újra!sok sikert!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Pár nap múlva tesztelek újra.
az enyémnek a neve hcg teszt volt.már 2 éve múlt decemberben h teszteltem vele pozitívat.még most is látszik rajta gyönyörûen a 2 csík. gratulálok a babához.
Én anno Corax és Medilab tesztet csináltam és a mai napig ugyanolyan erõsen látszanak a csíkok. Ez pedig már 3, 5 éve volt.
Nekem a gabriel teszt is határozottan pozitív, fél év után még mindig.
Szia! 2 éves a kisfiam és még mindig erõs a csík a Gabriel teszten, és van Dm-es is One-Minut tesztem, azon is erõs a csík.
nemirtad le hogy mennyit késett. hány honapja probálkozol?
A halvány csík is csík!Szerintem várj még 1-2 napot és aztán csinálj tesztet.De mióta késik attol függ?
A kérdező hozzászólása: 23-29 napos rendszertelen ciklus.Ma volt a 34. nap, de délután néztem a tesztet.Már 5 hónapja próbálkozunk.
Nem káprázik a szemed! Nekem is igy volt, mikor még csak pár napot késett akkor még negativ volt a tesztem csak egy hétre rá volt második csikom az is halványan. Rá pár napra újabb tesztet vettem és akkor már erõsebb volt a csík. Szurkolok!!!!
Inkább reggeli vizeletbõl tesztelj és akkor nem halvány lesz a csikod hanem éles!!! Sok sikert!
Szia! Én is alig láttam a csíkot, de ott volt.Másnap reggel szintén alig észrevehetõ volt.Most 23 hetes vagyok.Gratula!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!