Találatok a következő kifejezésre: Mint baleset átkerültem M2 (1 db)

Mint baleset okozója átkerültem M2 fokozatba, és megemelték a negyedéves dijjam. Meddig leszek M2-ben, és meddig lesz emelt a biztosításom? Eddig B0-ban voltam. Ha később el szeretném adni a kocsit ettől még lehetséges?

Legjobb válasz: Amennyiben téríted a biztosító teljes kárát, akkor a fokozatcsökkentés sem szükségszerû. Ha nem téríted, akkor három-öt évig (az összegtõl függõen) fogsz ebbe a kategóriába lenni. A gépjármû értékesítését a te bónusz-málusz szinted nem befolyásolja.

Amennyiben téríted a biztosító teljes kárát, akkor a fokozatcsökkentés sem szükségszerû. Ha nem téríted, akkor három-öt évig (az összegtõl függõen) fogsz ebbe a kategóriába lenni. A gépjármû értékesítését a te bónusz-málusz szinted nem befolyásolja.
A kárösszeg nagyságának semmi köze hozzá hogy mikor lesz újra a régi a bónusza. Az a lényeg, ha a júniustól-júniusig tartó idõszakban balesetmentes lesz a vezetõ, akkor két ilyen idõszak után visszaáll.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Autó átírás okmányiroda?

Az autót csak a lakcímem szerintei illetékes okmányirodában írathatom át, vagy bemehetek az ország bármely okmányirodájába és átírathatom?

3

Hogy érné meg? Hogy tudnám rendőri kötözködés nélkül normálisan használni?

Nos, végre eljutottam oda, h veszek egy autót. 25 éves kis zsenge lányka vagyok, ebben a korban, a kis friss jogsimmal szerintem az "új" autóm árát rákölthetném a biztosításra, adókra, stb.

12

Tartózkodási helyre is be lehet jegyeztetni a kocsit vagy muszáj az állandó lakcímre? (jogszabályszámot is adjatok, ha lehet)

0

150 cm3-at lehet 125-nek papírozni?

Az érdekelne engem, hogy ha vennék egy 150 cm3-s motort, akkor azt le tudnám-e papírozni úgy mint 125-ös. Erre azért lenne szükség, hogy az A1-es jogsival tudjam használni.

3

üdv. Le foglalóztam egy autót kereskedőnél. Nem akarnám névre írattatni ott . Viszont ideiglenesen kivan vonva a forgalomból.70km-re lakom onnan nem hemzsegnek a rendőrök, de mit vonna maga után?

ha elhozom igy az autót hazáig adásvételivel és megállítanak. A rendszám rajta van. A törzskönyv leadva. Mit tegyek?

5

Műszaki vizsga, vissza mennyek?

A m?szaki vizsga papiron elirták a feljegyzett km óra állást, 175000 km-t irtak 320000 km helyett. A kérdés hogy vissza mennyek-e újrairatni, vagy pedig nyugodtan vissza tekerhetem oda a km órát? :)

4

A kipostázott jogosítványomat a postástól személyesen kell átvennem hogy aláírjak valamit vagy csak bedobja a postafiókba?

Kilencedikén voltam az okmányirodában, lassan aktuális lesz hogy kiküldjék. Els? jogsiról van szó.

6

125-ös motor a nevemre írás esetén mindenképpen kell adás-vételit írnom az LEGELSÕ tulajdonossal?

ha vásárlásnál csak egy adás-vételi van, Pl a 3. tulajtól, akit?l meg veszem, és a motornak nincsenek meg a papírjai... Rendszámoztatás miatt érdekelne.

5

Júl 1. -én lett volna esedékes a kötelező biztosításom, de sajnos nem tudtam befizetni. Az van az igazolópapíron, hogy 60napig áll fenn a kockázatviselés. Augusztus elején ki is fizetem, de addig járhatok az autóval nem büntet meg a rendőr?

2

Évfordulós kötelező váltás és a 30 napos felmondási idő?

Szeretnék biztosítót váltani mert jöv? hónapban lejár a kötelez? biztosításom. Viszont elnéztem a dátumot és kicsúsztam a 30 napos felmondási id?b?l (kb egy héttel). Ebben az esetben maradok a régi biztosítómnál? Valahogy nem tudom felbontani a szerz?dést?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!