Találatok a következő kifejezésre: Minnél nagyobb baba annál (4 db)

Miért nem esek teherbe? Akinek "nagyobb" baja volt, átjárhatóságira kellett mennire vagy valamilyen gondja volt, annak megjött rendesen, volt alamilyen tünete? Ha nincs tünetem és rendesen megjön, mi lehet a baj?

Október óta nem szedem a gyógyszert, azóta minden hónapban szinte napra pontosan megjön. 28 naposak a ciklusaim, egyszer-egyszer 29. Májusban voltam dokinál, azt mondta minden rendben.

Legjobb válasz: Ha október óta nem sikerült még nem feltétlen jelenti azt, hogy bármi gond van. Nekünk is pár hét híján egy év kellett, pedig mind kettõnknek volt már korábban gyereke. A petevezeték elzáródása mellett lehetnek teljesen szabályos ciklusaid.

Ha október óta nem sikerült még nem feltétlen jelenti azt, hogy bármi gond van. Nekünk is pár hét híján egy év kellett, pedig mind kettõnknek volt már korábban gyereke. A petevezeték elzáródása mellett lehetnek teljesen szabályos ciklusaid.
Nézte a doki, hogy van-e peteérésed? Attól még menstruálhatsz rendesen, peteérés meg nincs.
Lehet, hogy az idõzítés volt rossz. Csinálj ovutesztet.
A helyedben én megcsináltatnám az átjárhatóságit! Meg a férjednek sem ártana egy ondóvizsgálat! Csak azért mert nekünk igy 4 évünk ment el...jobb tudni, hogy minden oké! Sok síkert nektek!

Minnél nagyobb a baba annál kevesebb ideig szopizik?

5 hósak vagyunk és 5 perc alatt végez és csak 1 cicib?l eszik. Elég ez neki? pár hónaposan fél órát is eltöltött és mind a 2 cicin.

Legjobb válasz: 1 etetés 1 cici, de már 1 étkezés helyett de gyümi van, du pedig fele-fele.

A kérdező hozzászólása: 1 etetés 1 cici, de már 1 étkezés helyett de gyümi van, du pedig fele-fele.
szia, A babák nem egyforma ideig szopiznak. Az én drágám amikor született 2 órát is cicilt, most 10 hónapos és még mindig van, hogy csak 20 perc után engedi el, persze ebbõl max. 5-10 perc kajálás, a többi csak cumizás. Lehet a te babád nem "használja" a cicit cumizásra, csak kajcsizásra, és az bõven elég neki. 1 etetés 1 cici, vagy állandóan csak ugyanabból a cicibõl eszik? Adsz más kajcsit a cicin kívül?
Biztos, hogy elég, mert ha nem, akkor "szólna". A gyümölcs is tartalmaz kalóriát, és mivel már profi a szopiban, ezért végez hamar.

Tegnap vettem egy Samsung Galaxy Mini 2-őt. Azt mondta az eladó hogy töltsem 10-12 óráig. De ha leveszen a töltőröl akkor nem lesz semmi baja? Mert 100%-ig tölt minden telefon, annál nagyobb úgysem lesz. Akkor minek ez?

Legjobb válasz: 10 évvel ezelõtt azt mondták a boltosnak, hogy ezt mondja. Aztán senki sem szólt neki, hogy már ne mondja. Így aztán mondja.....

10 évvel ezelõtt azt mondták a boltosnak, hogy ezt mondja. Aztán senki sem szólt neki, hogy már ne mondja. Így aztán mondja.....
A korábbi nikkel-alapú alapú akkumulátoroknál a memóriaeffektus miatt volt szükség az ún. "formázásra", amikor is 12 órán át tölteni kellett az akkumulátort. A mai lítium-ion technológiás akkumulátoroknál erre már nincs szükség, rögtön használható, és csak addíg kell tölteni, amíg el nem éri a 100%-ot. Egy eladónak ezt illene tudnia.
azért hadj töltödjön 12 óráig hogy ki süssed az aksit azaz ha le veszed utána nem fog 1-2 óra alatt le merülni de ezt csak egyszer kell meg csinálni amikor meg veszed a telót elõször teljesen le kell meríteni ki kapcsolásig utána meg fél napot a töltõn kell hagyni hogy ki süljön az aksi de ha csak 100%-ig töltöd fel semmi baj 1 óra max és le merül a teló.

Mit tennétek? - ha a párotok ( nem férj, de közös gyerek van), a volt feleségének nagyobb összegeket ( százezrek) adna, miközben a mostani építkezés még nincs kész, de annak a másiknak kell, mert öngyilkos lesz, baja lesz, bajba került stb.

mindig tudtam, hoyg az a n? szinte beteg, párom sem tagadta, de hogy ennyire fajul, azt egyikünk sem gondolta. Elmodta mi van, és én meg felhoztam, hoyg nekünk is kell a pénz, mire megkaptam, hoyg akkor ? majd még többet keres. Én most nem tudok keresni, 11 hós a kicsi. jobb ha hallgatok igaz?

Legjobb válasz: Azért kérdeztem, hogy van-e közös gyerek a volt feleséggel, mert ha nincs, akkor hagyni kell és nem adni, de ha van, akkor a gyerek ha ott él, elég xar lehet neki így, és valahogy õt ettõl meg kéne kímélni, vagy akár magatokhoz venni.

Azért kérdeztem, hogy van-e közös gyerek a volt feleséggel, mert ha nincs, akkor hagyni kell és nem adni, de ha van, akkor a gyerek ha ott él, elég xar lehet neki így, és valahogy õt ettõl meg kéne kímélni, vagy akár magatokhoz venni.
Jól értem, hogy a volt feleség azzal fenyegetõzik, hogy öngyilkos lesz, ha nem kap pénzt? A párod nem köteles neki vagy bárki másnak adni fõleg, ha ti is eléggé szorult helyzetben vagytok az építkezés miatt. Ha van közös gyerek a volt feleséggel is és rendesen fizeti a párod utána a gyerektartást, semmivel sem tartozik a volt feleségnek. Engem is zavarna a helyedben és nem állnám meg szó nélkül. Ha most zsarol titeket, késõbb is jöhet azzal, hogy pénz kell neki, mert bajban van.
Ne aggódj nem lesz öngyilkos az ex. És nyelned sem kell. Jogilag semmi közük egymáshoz, nem kell tûrnõd ezt a helyzetet, vess véget neki. A párod adhat százezreket az exének, de akkor a te asztalodra tegyen milliókat. Így korrekt. Egyéb esetekben alkosson életközösséget az exével.
a volt nõ csak ne fenyegetõzzön és ne sajnáltassa magát, ha nekik nincsen közös gyerekük és a férjednek nem kell a gyerektartást fizetni, akkor semmi nem köti ahoz a nõhöz. Fõleg hogy neki veletek kell törõdnie, a saját gyereke legyen az elsõ, és am ostani kedvese, pont msot mikor építkeztek, nehogymár azt a nõt tartsa el, ha meg látja rajta h beteg, akkor vigyétek dokihoz, psychiátriára, vagy keressétek fel a hozzátartozóit aztûn pátyolgassák azok. Pasizzon be, és az tartsa el ne ti. Csináld azt, hogy te fogsz megõrülni ha tovább folytatja ezt a nõ, meg a férjed.
Szerintem nem kell hallgatnod. Ahhoz a nõhöz már semmi köze, ha lelkiismereti kérdést csinál belõle a párod, azt ne a közös kassza terhére tegye.
Köszi a lepontozást a mértéktartó véleményemért.Éljenek a véresszájú hárpiák!
Elküldeném melegebb éghajlatra! Ha annak a nõnek akar pénzt adni, akkor menjen vissza hozzá, de komolyan! gyerek ide-vagy oda. A gyereknek normális család kell. És jelen esetben tök mindegy, hogy a férjed e vagy sem, elvileg ti vagytok a családja. Tudod mit? küldjön nekem is, jól jönne nagyon! És ha a kedves volt nejnek baja lesz? na akkor mi van? Gondolom neki is van családja (szülõk, testvér stb), oldják meg õk!!! Ne hagyd magad!
Én is a véresszájú hárpiák közé tartozom, mégis lepontoztak. Akkor hogy is van ez? Amúgy az elsó vok.
A volt feleséggel van közös gyerek? Mert ha igen, az nem lehet, hogy a gyerek miatt próbálja enyhíteni a helyzetet?
Nálunk is van hasonló szitu.Azzal a különbséggel, hogy anyu a közös lányukat küldi hozzánk pénzért.Nagyon szeretem a leányzót és a zuramat is.Úgyhogy nyelek egy nagyot és odaadom az utolsót.Most született nálunk pici, úgyhogy nem könnyû.De a párom azt látja, hogy nem örömmel, de odaadom és behúzzuk a szíjjat.Õ is érzi, hogy ez nem helyénvaló dolog és egyszer betelik a pohár.Érdekes módon õt jobban zavarja a dolog, mint engem.Szóval kivárom, míg nemet mond õ maga.
Mondd meg neki, hogy ne akarjon többet keresni amiatt a nõ miatt, mert neked egy 11 hónapos gyerek és az építkezés mellett nem egy fáradt, nyûgös pénzgyártóra, hanem egy életerõs férfire, a gyereknek meg vidám, nyugodt apára van szüksége.
LÁnyok , asszonyok , akkor most nézzük máshonnan a kérdést . Ti mit tennétek , ha a pasi helyében lennétek ? Nálunk is volt hasonló szitu , de én akkor még annyira szerelmes voltam az uramba , hogy meg se fordult a fejemben hogy nem jól cselekszik . Különben a fiaival a mai napig ez van , ha nekünk van pénzünk ( ami igen ritka ) akkor jönnek "kölcsön"kérni , most mondjam azt az apjuknak , hogy ne adj nekik mert nálunk is itt vannak a pici gyerekek? Ha abba a helyzetben lennénk mi is adnánk !
A kérdező hozzászólása: most jutottasm géphez köszönöm mindegyik választ senkit nem pontoztam le, azt valaki unalomból teszi, hogy lepontozza a normáûlisakat is, így õ biztosan elõrébb jut. és a kérdésem kapcsán:: van nekik is közös gyerekük egy lány, aki azonban velünk él nem az anyjával, mert az tényleg beteg, de 400 000 ft nem kis pénz. én sem tûrtem szó nélkül, tettem egy megjegyzést, kb 5 mondat erejéigf és azt volt a válasz, hogy látom neked nem leeht seemit mondani. ezért keseredtem neki és írtam ide. , de eleht kellett volna innom egy liter pálinkát. .... ma épp hozott egy finom fehér bort és felvágta a pörköltenek való húst. amúgy normális, de pénz az pénz, nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!