Találatok a következő kifejezésre: Minimum hány élnek (16 db)

Házasság elõtt nincs szex, 23 éves kor elõtt nincs házasság!
17-18 évesen már nem korai.Am 23 voltam.
17 éves kortól, párkapcsolatban, szerelemben, én 19 évesen veszítettem el, életem legjobb döntése volt, nem fájt és csodálatos volt, a korai szexuális élet tönkre vághatja egy életre a szexuális életet, megzavarhatja a fejlõdõ személyiséget, éretlenül gyerekként szexelni, felelõtlenség, és vannak veszélyei
Szerintem olyan 16-17-tõl átlagosnak normálisnak tekinthetõ ha valakinek van hosszabb párkapcsolata. Alatta szerintem felesleges és felelõtlen.
25 évesen még az vagyok. Szerinted mikor érdemes?
amikor már valaki érett arra hogy rendesen védekezzen és ha mégse sikerül, vállalja a következményeket olyan 17-18 de szerintem van, aki még ennél is késõbb érik meg erre én 18 voltam mikor elvesztettem
Nincs idõhöz kötve. Mindenkinek más. Késõn érõknél olyan 20-24 évet mondanám. Valaki még ennyi idõsen is olyan, mint egy nagy gyerek. Jól mondja az egyik elõttem szóló, erre meg kell érni.
én 16 évesen vesztettem el... most 20 vagyok. felelõsségteljes voltam mindig, egyszer sem csináltam védekezés nélkül, és egyszer kiszakadt az óvszer, akkor is rohantam esemény utániért. szóval nem aggódtam soha fölöslegesen. persze ehhez kell a megfelelõ partner. az akkori barátommal 4 évet voltunk együtt majdnem. bizalom, szeretet, érettség kell ehhez... szerintem legalábbis.
én 24 :-)
17-tõl normális. Én speciel 20 voltam. A szexre meg kell érni. Lélekben. És kell hogy az emberben legyen felelõsség vállalás. Mert amit pornóban egyik suhancnak sem mondanak el, az, az, hogy az ember bizony terhesl lehet. Nincs 100%-os fogamzás gátlás. Így én azt mondom csak az szexeljen aki bevállalja, hogy ennek következményei lehetnek. Mert a fiatalok többsége csak odáig jut el , hogy szelelni kell, mert az milyen jó. És ha meg terhes lesz (pedig õ védekezett), akkor õ érzi magát átverve. Szóval korán is lehet szexelni. De nem biztos, hogy ehhez felnõtt már, és valljuk be, aki gyerekként gyereket csinál az nem túl sikeres kezdet az életben. Szóval aki szexel: AZ VÁLLALJA A KÖVETKEZMÉNYEIT!
a kérdés elsõ fele hibás, értelmetlen.
8, hogy pukkasszuk a polgárt :)
19 voltam. Elõtte viszont 16 évesen is majdnem. Akkor is szerelmes voltam nagyon, de utólag visszanézve, közöm nem volt a szexualitáshoz. Örülök, hogy eddig vártam. Most meg már a házasságig is várunk. Rájöttem, hogy nagyon megéri. A võlegényem még szûz, de már nem sokáig ;-)

KRESZ vizsgán, "C" kategóriából hány darab kérdés van, és hány pont a minimum amit el kell érni, hogy megfelelő legyen?

azt tudom h 3 különböz? csoport van Cb?l kreszen belül (közlekedési alapismeretek, munkavédelem-t?zvédelem-szállítás,szerkezeti üzemeltetési ismeretek)

Legjobb válasz: Nálam még 3x25 kérdés volt, igaz 12 éve. Most nem nézem meg, de szerintem nem változott - kevesebbre biztos nem.

Nálam még 3x25 kérdés volt, igaz 12 éve. Most nem nézem meg, de szerintem nem változott - kevesebbre biztos nem.
1 vok. Kedves második, mint irtad az 12 éve volt és hát valjuk be azota rengeteget változott, de mint a kérdezõ is irta "(közlekedési alapismeretek, munkavédelem-tûzvédelem-szállítás, szerkezeti üzemeltetési ismeretek)" <-- ez mind benne van a 25 kérdésbe! és 100% h ennyi kérdés van jelenleg!
A kérdező hozzászólása: csak 25 kérdés van? és ez kb úgy elosztva, hogy 15 kérdés a közlekedési alapismeretek, és 5-5 kérdés a másik két kategóriából? köszi a válaszokat
35pont a maximum és 25pont a minimum amit el kell érni h sikeres vizsgád legyen!
Dehogy csak 25 kérdés van! Ezt honnan vetted?
A kérdező hozzászólása: elõzõ válaszadó írta.
Jaj, nem neked akartam írni, hanem fentebb valaki jött ezzel az össz. 25 kérdéssel. Én nemrég csináltam, és 3-szor 25 van, ha írsz privit, akkor részletesebben leírom.

Hány pont a minimum, amit el kell érni angol emelt szintű szóbeli érettségin ahhoz, hogy középfokú nyelvvizsgát kapjak?

Összesen 60%-ot kell elérni, ez már akkor is megvan, ha szóbelin 0 pontot szerzek, de gondolom azzal megbuknék.:) Ett?l függetlenül szóbelin is el kell érni 60%-ot, vagy elég a 2-es szintet, vagy valami mást?

Legjobb válasz: Összesen, mindennel együtt kell 60%.

Összesen, mindennel együtt kell 60%.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ennek örülök. :)
Ez most komoly? Én most tervezgetem, hogy javítani szeretnék a pontjaimon és idén újra felvételizem...és az emelt angol érettségire gondoltam és így lehet, hogy 1 kalap alatt NYELVVIZSGÁT is szerzek!!?:O Ez az a nyelvvizsga ami kell ahhoz, hogy valaki a kezébe kapja majd a diplomát? Köszi!
Egy nyelvvizsga mindenképp kell
A kettes szint nem elég (De a hármas sem)

Egy jatek minimum hany fps-el kell menjen ahhoz, hogy ne szaggasson?

Ugy hallottam hogy minimum 30-al. Nekem van amelyik 22-vel megy es szerintem nem szaggat abszolut.Koszonom elore is.(elnezest a helyesirasert!)

Legjobb válasz: 30

30
hát attólfügg milyen felbontáson játszol , azért 1920*1080 as felbontásan már a 30 és a 60 között is van 1 apró kölümbség . Egyébként van haverom aki minimumon 600*400ba játszik 8fpsel és azt mondja nem laggol
A kérdező hozzászólása: 1366x768 as felbontason jatszom. 22 fps-el megy, de velemenyem szerint nem szaggat.:-??
24fps felett érzékeli a szem mozgóképnek a dolgokat (folyamatosnak). Itt még az is bejön a képbe, hogy hány Hzes a monitor/tv, nyilván 60Hz-es TV-n nem lesz 90fpsed mert max 60at jelenít meg másodpercenként, ergo 25fps is szaggathat ha nincs összehangolódva a TV képfrissítésével.

Lányok Hány centis a minimum amivel el tudtok élvezni? Komoj válaszokat kérnék.

Legjobb válasz: 8 általános meg volt? Hejesírás fajil.

8 általános meg volt? Hejesírás fajil.
Ne várj értelmes válaszokat, amíg a komolyt j-vel írod... de amúgy nem mértem...
komojan mondom 18 centi alatt nem szexelek senkivel mert nekem a méret a lényeg imádom a nagy bránert megy a mélytorok is :) )) 18L
Aha...
A kérdező hozzászólása: Amugy nem azért kérdeztem, mert nekem kicsi van, hanem mert kiváncsi vagyok.
Akkor neked biztos kicsi van. Fel a fejjel, ha jó nyelved.
Javaslom inkább a google-t használd, ha meg akarsz tudni valamit.Az ide járó "emberek" nagy része csak képernyõn keresztül látott pinát, ezért sok értelmes válaszra ne nagyon számíts.
Mindegy hogy mekkora, csak kicsi ne legyen :D
A kérdező hozzászólása: Tévedni emberi dolog.te sosem irsz semmit se rosszul?
Ez nagyon nem méret-függõ! Elég gyerekes a kérdés...:S

Minimum hany cm-tol elveznek el a csajok?

Legjobb válasz: 126 cm-s lcd a Porsche ülésén,na attól tutira!

(Jöjjön egy nõ válasza :-)) Nem csak a mérettõl függ. Pl. nem minden nõ tud mindig hüvelyi orgazmust átélni. Kell hozzá sokszor a csikló izgatása is. Ha ehhez pl. párosul a G-pont/ G-folt ingerlése, akkor igazán jó dolgok következhetnek. Ez a pont a hasfal felõli részen van, úgy 5-8cm-re a hüvelyben. Ezt azért jó elérni a pénisszel, de sok pózban viszonylag kis méterrel is lehet ingerelni. Nem csak a hossz lényeges, hanem a vastagság is. Nekem igazán a nagyobb mérettel megáldott párom tudott örömet szerezni, de szerintem ez csak azért lehetett, mert szerelmesek vagyunk, ami lássuk be, egy nõnél fontos kelléke az orgazmusnak...:)
126 cm-s lcd a Porsche ülésén, na attól tutira!
Szerintem nyomd még egy kicsit azt az iskolapadot és ne ezen járjon az eszed, mert a kérdésedbõl ítélve nem vagy ötös tanuló bioszból.... ajánlom olvasgass a nõi lélekrõl, és ne csak a testrõl, mert a testet hiába birizgálod, ha a lelkére nem tudsz hatni. Csöszömötölhetsz rajta órákig, ha nem bírsz hozzá kedves lenni és nem tudod ellazítani, akkor nem lesz semmi eredménye, akárhány centis vagy!
Nem attól függ.
Hány cm mitõl? elég a keze, ujja, az olyan 5-6 cm:D ezek szerint tényleg nem a méret a lényeg. Egy nagyobb pénisz nem élvezetet, hanem fájdalmat, vagy nagy odafigyelést igényel.... Amúgy a vagina hossza 7-10 cm, alkalmazkodni ha úgy van nagyobbhoz tud, de alapvetõen ennél hosszabb nem kell...
25-töl ott állva már a látványtól.
nem cm, hanem forint kérdése
Egy visa kártya hossza kb 9 cm.. sok esetben elég lehet..
Minden hozzászólást elolvastam, és sokuknak igaza van. Nem a méret a lényeg. Az elõjáték hatékonysága és a lelki érettség épp úgy fontos, mint a kényeztetés vagyis a partnerre való odafigyelés. Légy gyengéd, figyelmes, és közben minden kialakul :D
Majd amikor rájössz, hogy a nõ nem egy lyukból áll, rá fogsz jönni arra is, hogy a szerszámod ki-be rángatásától egy sánta ló sem fog elélvezni... ^^
A nyelve mindenkinek csak pár centis - és az egyik legjobb :) Fontos a méret, de sokkal fontosabb, hogyan tudod használni azt, amid van.
Szerintem egyik irányból kb. 20 cm, másik irányból meg eléggé lapos, téglalap alakú legyen. És elég sok. Akkor olyankor is bérelhet megfelelõ szerszámmal ellátottat, ha neked egyáltalán semekkora sincs.
A sok jó és rossz válasz mellé, csak annyit. Felismered a nõt??? Láttál már anatómiai dolgot élõben??? A " G " pont, meg marhaság. Igaz van a hüvelyben egy két milliméteres szövet anyag, amely meg nyúlás után / már mint a hüvely megnyúlása / esetén hatékonyabban kelt izgalmi állapotot. Tanulni soha sem késõ, nem csak biológiát, kémiát, fizikát, mert tanulás nélkül az egész csak egy gyors faj fent tartási ösztön lesz!!! A centiméter az átlagos méret, bármelyik csajnak megfelel. Viszont azt is tudni kell, hogy a magasság a súly és az érzelmi kinyílás feltétlen szükséges, ahhoz, hogy el lehessen jutni a beteljesedésig. A vágy tengeréig, ott van az igazi lubickolás. Ajánlom olvasd el az írásom: / velemenyekallsoszinten.blog.hu/ az anyaság címû fejezetben megtalálod. -ha van még kérdésed írj bátran [email protected] címre. TENGERPICI
15 centi az alap. Alatta csak tolerancia kérdése. De nem ez a lényeg. A csajok nem a centitõl élveznek el! :-)
Minimum 10 centi. Az sem jó ám ha egy kisebb lószerszámmal vagy megáldva, azt nemigen tolerálják a csajok, ugyanis ha beteszed, eléggé kellemetlen érzés nekik. De ha ilyen kiélt kis [email protected] kavarsz, az örülne neki.
10 centitõl is ellehet, ha jól tudod használni.
20, 3452 cm
5
játékosság és nem méretfüggõ
...hogy te mennyire ostoba vagy!
3
7 komolyan.
nem a méret a lényeg hanem a technika ;) de nem nagyon hiszem h kb 10 cm es péniszed lenn áló felizgult állatpotban :S
Szórakoztok itt különbözõ méretekkel... TÍZ cm a minimum, amit már élvezni is fog. Kisebbel is összejöhet a gyerek, de abból már nem érez semmit.
hát a gpont orgazmus annyira nem gyakori.
egy 10 azért nem árt szerintem, de 14 az már tuti elég.
az ujjad is elég. mekkora ujjad van? na ha az elég, akkora akkora pénisz is elég.
hülyeség, nem kell 14 cm. a g-pont a hüvely bejáratától kb. 5 cm-re van. tehát elég akár 8 cm is
97 -.-
kit érdekel?
Ez hülyeség hogy 10 alatt nem lehet érezni semmit!!! Van egy ismerõsöm neki 7 cm-es a f*rka és a barátnõje akit szintén ismerek simán el tud menni tõle!!!
Azt el is hiszem, hogy a hutohoz el tud menni egy sorert :D
15-20
Nézzük meg a punci felépitését a G pont van legtávolabb a "bejárattól" kb 5cm a többi szerv ami az elélvezéshez kell elöttevan kivéve a hüvelyt de "abban" van G pont, úgyhogy Azt már alapbol eléred ha bedugod.Ebböl következik, hogy a bármekkora jó ami nagyobb 5 centinél.

Minimum hány napig élnek a spermiumok?

Most akkor hány naponta érdemes szeretkezni? az baj ha mindennap?

Legjobb válasz: Nem teljesen világos a kérdés... :S Egy egészséges férfiben mindig van a megtermékenyítéshez elegendõ életképes spermium. Tehát függetlenül attól, hogy te naponta vagy évente szeretkezel. A spermium a szabadban perceket sem bír ki. A férfi nemi szervben pedig párnaponta cserélõdnek a spermák. Abszolút nem baj, ha naponta élsz nemi életet.

Nem teljesen világos a kérdés... :S Egy egészséges férfiben mindig van a megtermékenyítéshez elegendõ életképes spermium. Tehát függetlenül attól, hogy te naponta vagy évente szeretkezel. A spermium a szabadban perceket sem bír ki. A férfi nemi szervben pedig párnaponta cserélõdnek a spermák. Abszolút nem baj, ha naponta élsz nemi életet.
A kérdező hozzászólása: az erdekelne, hogy amikor belémélvez a férjem akkor hány napig élnek bennem a spermiumok.lehetek-e terhes ha peteérés elõtt 3 nappal voltunk eggyütt. szeretnénk már babát.
Szia! A spermiumok kb 48-72 óráig életképesek. Legjobb ha kétnaponta vagytok együtt. Persze ezt a szakkönyvek irják.

A kötelezõ elsõbbségadás táblát szabályozza- e valami szabvány, bármint hány méterre kell minimum, kihelyezni a keresztezödés elé?

Legjobb válasz: [link] Én nem találtam arra utalást hogy hány méterre kell a táblát kirakni a keresztezõdéstõl.

[link] Én nem találtam arra utalást hogy hány méterre kell a táblát kirakni a keresztezõdéstõl.
E link szerint az elsõbbségadás tábla érvényes a közvetlenül utána lévõ keresztezõdésre. [link]

A minecraft minimum gépigénnyel hány fps-el futna?

Legjobb válasz: Nekem egy Lenovo T500 gépem van nekem 35 fps-sel viszi.

Nekem egy Lenovo T500 gépem van nekem 35 fps-sel viszi.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ ! Ezen hány fps-el megy? Processor: Intel core dou Videókártya: Intel gma 950 op rendszer: win7 ultimate Memória: 2GB
ha csak játszani akarsz vele akkor lesz annyi fps én régen egy sokkal sz*rabb géppel játszottam vele 25-30 fps-sel, a tiéden simán elmegy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!