Találatok a következő kifejezésre: Minimális barna van már a (3 db)

Minimális barna folyásom van már a 6-ik héttől. Most 10 hetes vagyok. A doki írt gyógyit, szedem is, de nem múlik. A doki azt mondta, nincs baj, hiszek neki, de normális ez?

Legjobb válasz: Nekem is volt barna pecsételésem a 6-dik héten, fenyegetõ vetélés jele a barnázás. Én 2x1 Duphastont, majd az orvos 4 nap múlva 3x1 Duphastont írt, azt úgy szedtem és 1 hét alatt meg is szûnt a barnázás. Most a 25-dik hétben vagyok.

Nekem is volt barna pecsételésem a 6-dik héten, fenyegetõ vetélés jele a barnázás. Én 2x1 Duphastont, majd az orvos 4 nap múlva 3x1 Duphastont írt, azt úgy szedtem és 1 hét alatt meg is szûnt a barnázás. Most a 25-dik hétben vagyok.
Szia. En is ezzel kuzdottem ket hetig , es most mult el, nekem nem irt fel semmit az orvos csak szigoru fekvesre parancsolt, de nem mult el , es reggel mindig egy kicsit erosebb es tobb volt. Aztan rajottem a nyitjara, a hugyhojagom nyomot valamit, 3 oranket ha kellet ha nem kimentem wcre es ha egy picit is de pisiltem , az ejszakakon meg a ferjem keltet fe hogy menjek ki pisilni egy ejszaka 3 szor kicsit faraszto de bevalt telejen elmult azota. probalt ki\ udv egy 8 hetes kismama

3 napja késik minimális barna masztolásom van de a teszt ma reggel negatív volt! De komolyan lehet még ebből baba vagy már kimutatta volna a teszt?

Volt akinek ilyen maszatolása volt és pozi lett a tesztje?

Legjobb válasz: Ha már késik akkor ki kellett volna mutatnia de hallottam már olyat is persze akinek még ilyenkor se mutatta ki szerintem ritka. + nekem is nagyon kevés szokott lenni a vérzésem mondhatni azt hogy szinte semmi orvosnál is voltam ilyen kevés vérzéssel de azt mondta nincs bajom. Most pedig már azt várom én is mikor nem fog megjönni Sok sikert neked!

Ha már késik akkor ki kellett volna mutatnia de hallottam már olyat is persze akinek még ilyenkor se mutatta ki szerintem ritka. + nekem is nagyon kevés szokott lenni a vérzésem mondhatni azt hogy szinte semmi orvosnál is voltam ilyen kevés vérzéssel de azt mondta nincs bajom. Most pedig már azt várom én is mikor nem fog megjönni Sok sikert neked!
TESZTELJ KÉSÕBB VAGY ÉRZÉKENYEBB TESZTEL AZ ELSÕ ÍRÓ. ÍRJ MAJD DRUKKOLOK
Igen, szerintem is még egy tesztet csinálj! Lehet, hogy késõbb volt ovud és még nem látszik:) Drukkolok mindenkinek!! DE ti is nekem!!!! 16-a a nagyon nem várt:)

Természetes, hogy a mensim előtt több, mint 1héttel már barna folyásom van? Nem sok, minimális, de nem akarom, hogy ez valami betegségre, vagy hasonlóra utaljon.

Legjobb válasz: Inkább arra utalhat, hogy kicsit alacsony a progeszteronszinted, aminek fenn kéne tartania a méhnyálkahártyát. Ha érdekel, akkor menj orvoshoz, aki tud kérni labort. Lehet más is az oka, de ez a legvalószínûbb. Megpróbálhatod, hogy szedsz Rutascorbint (vény nélkül kapható), az a kisereket erõsíti, lehet, hogy ez is elég lenne.

Inkább arra utalhat, hogy kicsit alacsony a progeszteronszinted, aminek fenn kéne tartania a méhnyálkahártyát. Ha érdekel, akkor menj orvoshoz, aki tud kérni labort. Lehet más is az oka, de ez a legvalószínûbb. Megpróbálhatod, hogy szedsz Rutascorbint (vény nélkül kapható), az a kisereket erõsíti, lehet, hogy ez is elég lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!