Találatok a következő kifejezésre: Minimális barna van (8 db)

5 hetes vagyok és barnázok, kaptam utrogestán kúpot attól elmúlt 2 napra most újra barnázok. Ugye nincs baj? Nem görcsölök csak van ez a minimális barna

Legjobb válasz: ha nincs sok és nem görcsölsz akkor nyugi sok kismama barnázik köztük én is igaz nekem már elmulat teljesen de már 11 hetesek vagyunk pihenj sokat olvass tv-éz stb. és feküdj ezt értem pihenés alatt ilyen korban mint tik vagytok lehet beágyazódási vérzés is ez a kis barna ha át menne pirosba tehát rendes vérzésbe akkor irány a doki de biztos nem lesz ilyen szép baba várást kívánok

ha nincs sok és nem görcsölsz akkor nyugi sok kismama barnázik köztük én is igaz nekem már elmulat teljesen de már 11 hetesek vagyunk pihenj sokat olvass tv-éz stb. és feküdj ezt értem pihenés alatt ilyen korban mint tik vagytok lehet beágyazódási vérzés is ez a kis barna ha át menne pirosba tehát rendes vérzésbe akkor irány a doki de biztos nem lesz ilyen szép baba várást kívánok
Szia! Én már ugyan 11 hónapja szültem, de Nekem is volt az elején barnázás. Én is megijedtem, de a dokim mondta, hogy egy picit be van gyulladva a méhszájam. Aggódásra semmi ok. De aztán jártam ultrahangra és minden rendbe volt már utána. Úgyhogy, nyugi.
Szia. Én is öt hetesen barnáztam és szintén Utrogestan-t kaptam, de nekem már másnapra megszüntette a barnázást és vissza sem jött többet. Nekem feküdnöm kellett vele. Lehet , hogy neked sem ártana egy ideig nagyon kímélni magad. Feküdj, ha teheted és ne kelj fel, csak enni -pisilni stb.... szerintem jobb lesz.
Én úgyanúgy voltam. Másnapra enyhült, de aztán napról napra erõsödött a barna. Majd megjelent egy kis vér is két napig. Egy hétig húztam, de a következõ Uh-n kiderült, hogy sajnos nem indult be a terhesség. Ezt a fokozatosan csökkenõ HCG is mutatta. Egy hét alatt 3szor vettek vért. Végül megjött irdatlan mennyiségben... Remélem, hogy te nem így jársz!!! Én szigorúan végigfeküdtem az egy hetet, mégsem lehetett rajtam segíteni...
Szia! Nekem is volt a 6 hét környékén barnázásom, és nem görcsöltem, én alapból használom az utrogestánt a lombik miatt. Nekem a doki akkor Rutascorbint javasolt szedni. Ez recept nélkül kapható, és ha jól emlékszem 1000 Ft körül van az ára. De szerintem érdemesebb lenne a dokiddal egyeztetni. Nekem ettõl elmúlt a barnázásom és már 14 hetesek vagyunk :) Kitartást neked.
Én is igy voltam és nekem Utrogestan gyogyszert irt fel és attól teljesen elmult.Azt nem értem neked miért kúpot irt fel??? 30 hkm

Minimális barna folyásom van már a 6-ik héttől. Most 10 hetes vagyok. A doki írt gyógyit, szedem is, de nem múlik. A doki azt mondta, nincs baj, hiszek neki, de normális ez?

Legjobb válasz: Nekem is volt barna pecsételésem a 6-dik héten, fenyegetõ vetélés jele a barnázás. Én 2x1 Duphastont, majd az orvos 4 nap múlva 3x1 Duphastont írt, azt úgy szedtem és 1 hét alatt meg is szûnt a barnázás. Most a 25-dik hétben vagyok.

Nekem is volt barna pecsételésem a 6-dik héten, fenyegetõ vetélés jele a barnázás. Én 2x1 Duphastont, majd az orvos 4 nap múlva 3x1 Duphastont írt, azt úgy szedtem és 1 hét alatt meg is szûnt a barnázás. Most a 25-dik hétben vagyok.
Szia. En is ezzel kuzdottem ket hetig , es most mult el, nekem nem irt fel semmit az orvos csak szigoru fekvesre parancsolt, de nem mult el , es reggel mindig egy kicsit erosebb es tobb volt. Aztan rajottem a nyitjara, a hugyhojagom nyomot valamit, 3 oranket ha kellet ha nem kimentem wcre es ha egy picit is de pisiltem , az ejszakakon meg a ferjem keltet fe hogy menjek ki pisilni egy ejszaka 3 szor kicsit faraszto de bevalt telejen elmult azota. probalt ki\ udv egy 8 hetes kismama

6hetes terhes vagyok, ma reggel minimális barna folyásom volt, mi történhetett? Valami baj van?

Legjobb válasz: Ha azóta nincs folyás,akkor nincs baj,de azért keress fel valamikor a közeli jövõben egy nõgyógyászt.Ha van még mindig,akkor menj be az ügyeletre.Elég nehéz így megmondani.

Ha azóta nincs folyás, akkor nincs baj, de azért keress fel valamikor a közeli jövõben egy nõgyógyászt.Ha van még mindig, akkor menj be az ügyeletre.Elég nehéz így megmondani.
Szerintem is menj dokihoz minden képpen. Ha még ma lesz barnás folyás akkor a legközelebbi ügyeletre ha nincs akkor holnap a dokidhoz. Majd ott meg mondják mitõl van! Vagy kapsz rá gyógyszert!
Kérdés Lehetséges az hogy a hasszurka közösülés után 5 nappal jelentkezik? A teszt már kimutatja terhes vagyok e?
Mindenképp doki, ne akarom a frászt hozni rád, de nekem így kezdõdött és vetélés lett belõle. Remélem nálad minden rendben van!
Utolsó válaszolo nekem nem tudnál a kérdésemre választ adni? Léccike
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, holnap délelõtt megyek dokihoz, és azóta még nem volt. A 4. válaszolótól az lenne a kérdésem, hogy neki mennyi idõ után lett vetélés?
Nekem volt ilyen. Nem lett belõle vetélés, nem feltétlenül jelenti azt. Magne B6-ot kaptam. Többször is szaladtam a dokihoz kétségbeesve, nem tudtuk meg az okát, de ne idegeskedj. Azért mindenképpen menj el dokihoz.
Szia! Nekem is volt hat hetesen és hosszas vizsgálatok után kiderült, hogy méhen kivüli terhes voltam, már túl vagyok a mûtéten.... nem akartalak ilyesztgetni, de ezzel nem szabad viccelni, azonnal menj orvoshoz, fõleg, ha már görcsid is vannak!

3 napja késik minimális barna masztolásom van de a teszt ma reggel negatív volt! De komolyan lehet még ebből baba vagy már kimutatta volna a teszt?

Volt akinek ilyen maszatolása volt és pozi lett a tesztje?

Legjobb válasz: Ha már késik akkor ki kellett volna mutatnia de hallottam már olyat is persze akinek még ilyenkor se mutatta ki szerintem ritka. + nekem is nagyon kevés szokott lenni a vérzésem mondhatni azt hogy szinte semmi orvosnál is voltam ilyen kevés vérzéssel de azt mondta nincs bajom. Most pedig már azt várom én is mikor nem fog megjönni Sok sikert neked!

Ha már késik akkor ki kellett volna mutatnia de hallottam már olyat is persze akinek még ilyenkor se mutatta ki szerintem ritka. + nekem is nagyon kevés szokott lenni a vérzésem mondhatni azt hogy szinte semmi orvosnál is voltam ilyen kevés vérzéssel de azt mondta nincs bajom. Most pedig már azt várom én is mikor nem fog megjönni Sok sikert neked!
TESZTELJ KÉSÕBB VAGY ÉRZÉKENYEBB TESZTEL AZ ELSÕ ÍRÓ. ÍRJ MAJD DRUKKOLOK
Igen, szerintem is még egy tesztet csinálj! Lehet, hogy késõbb volt ovud és még nem látszik:) Drukkolok mindenkinek!! DE ti is nekem!!!! 16-a a nagyon nem várt:)

Beágyazódás jele lehet a barna folyás, szédülés? Nem sok van csak minimális mennyiség.

Legjobb válasz: Nekem a 20-21. napon volt barna váladékom. 26 naposak általában a ciklusaim. Nálam a beágyazodást jelentette. A 28.napon pozitivat teszteltem.

Nekem a 20-21. napon volt barna váladékom. 26 naposak általában a ciklusaim. Nálam a beágyazodást jelentette. A 28.napon pozitivat teszteltem.
Lehet bizony! :) ) Így is kezdõdhet! Innentõl 10-12 nap és pozítiv lehet a teszt is! Küldök egy nagy drukkot neked!
Elõfordulhat de tegyük hozzá hogy NEM TÖRVÉNYSZERÛ mielõtt valaki félreértené. Nekem 1-2 csepp halvány rózsaszín valami volt a beágyazódáskor de csak a wc papíron. Tehát lehet attól is, de ne éld még bele magad. Bármi mástól is elõfordulhat sajnos, hormonproblémától babáig bármitõl... Drukkolok hogy Neked baba miatt legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, én is reménykedek. Nagyon jólenne már egy picike:) )
Nem írtad hogy a ciklus hányadik napja van ma.
Ez terhességi jelnek nagyon-nagyon-nagyon-nagyon korai! Inkább peteérés, vagy a szex során sérültél meg picikét, és azért barnázol.
A kérdező hozzászólása: Ma 14. nap
A kérdező hozzászólása: Én is peteérésre gondoltam egyébként.

Természetes, hogy a mensim előtt több, mint 1héttel már barna folyásom van? Nem sok, minimális, de nem akarom, hogy ez valami betegségre, vagy hasonlóra utaljon.

Legjobb válasz: Inkább arra utalhat, hogy kicsit alacsony a progeszteronszinted, aminek fenn kéne tartania a méhnyálkahártyát. Ha érdekel, akkor menj orvoshoz, aki tud kérni labort. Lehet más is az oka, de ez a legvalószínûbb. Megpróbálhatod, hogy szedsz Rutascorbint (vény nélkül kapható), az a kisereket erõsíti, lehet, hogy ez is elég lenne.

Inkább arra utalhat, hogy kicsit alacsony a progeszteronszinted, aminek fenn kéne tartania a méhnyálkahártyát. Ha érdekel, akkor menj orvoshoz, aki tud kérni labort. Lehet más is az oka, de ez a legvalószínûbb. Megpróbálhatod, hogy szedsz Rutascorbint (vény nélkül kapható), az a kisereket erõsíti, lehet, hogy ez is elég lenne.
Szia! Igen, lehetsz. De mihamarabb menj dokihoz. Valószínû felír Utrogestant vagy hasonlót.
Ja és nem is mondta h menj vissza két hét mulva vagy bármikor egy másik vizsgálatra, ill. laborba vagy vérvételre? Hol lax?
Nyugi nekem is azt mondta na mind1 sztem menj vissza hónap végén én is azt fogom tenni mert akk már talán kell látnia vmit! Sztem ne keseredj el. Csak tul korai még. Milyen tesztek voltak (neveit ird le).
A kérdező hozzászólása: Az enyém már egy kicsit tulzás volt de én hétfõn kettõt Kedden kettõt szerdán kettõt csütörtökön kettöt teszteltem mind pozitív volt.Igaz nagyon halvány.A csütörtöki egy kicsit erössebb.Mégis azt mondta, hogy nem vagyok terhes! ??????
Mikor volt meg utoljára és miota tesztelsz?
sZERINTEM még olyan korai lehet h még nem lehet látni:S Nem tudom milyen ez a doki foggalmam sincsen:S én majd holnap reggel is csinálok egy tesztet az lesz már a 4.!
A kérdező hozzászólása: Szia.Én nem ijjesztegetni akarlak, de nekem mindegyik tesztem pozitív volt.Remélem a doki téved és nem mi.De én már nem bízom bene hogy esetleg terhes vagyok.Mégis csak õ a szakember.Vagy mit gondolsz?Miaz, hogy 5 másodpercig tartott?Engem kb10-15 percig vizsgált utánna még ultrahangot is csinált és ráadásképp magyarázott kb20 percig!Milyen dokid van?
igen voltam de megsem vizsgált normálisan csak ki meg betette azt a kütyüt tartott 5 másodpercig! de olyan nincsen h 3 tesztem is pozítív és nem lehetek terhes csak akk pozítív egy teszt fõleg több is és erõsõdõ is ha termel a szervezet hcg hormont. sztem még naon korai ugyhogy várok még hónap végéig!
A kérdező hozzászólása: Szerintem te is minél hamarabb menj el dokihoz, nekem is ezt tanácsolták.A dokinak mutattam a tesztet õ is látta, hogy pozitív mindegyik.Megvizsgált mégis azt mondta, hogy nem vagyok terhes.A pozitív tesztek ellenére.Voltár már dokinál?
Szijja! KÉpzeld el h nekem is megjött de rengeteget barnáztam amire rám nem jellemzõ naon sok jött belõlem utána még 2 napig egy kicsit véreztem de nem annyit amennyi szokott lenni sokkal kevesebbet. És semmit nem görcsöltem, pedig nekem olyan görcseim szoktak lenni h fel sem tudok kelni, sõt nyûgös is szoktam naon lenni de most semmi bajom nem volt. Csináltam rá egy napra tesztet és halvány pozítív lett. Csináltam tegnap elõtt délután is egyet az is halvány pozítív lett, és tegnap reggel is csináltam ami már sokkal erõsebb volt! Akk most nem is vagyok terhes???? Segítsetek!!!!!!
Sajnálom! Ne is add fel. Elõbb- utóbb összejön Nektek is. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia!Reggel megjött a nemvárt.Csináltam mégegy tesztet.Halvány, de pozitív.Fél4kor voltam dokinál.Õ nem látott semmit.Szerinte nem tudott kilökõdni idõben.De próbálkozunk tovább, nem adjuk fel.
Szia! Mi van veled? Remélem minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Legkésõbb holnap irok.Még ma bemegyek.Nagyon szeretnénk babát!!
Szorítunk. Írj majd, hogy mit mondott a doki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Szoritsatok értünk!!Leendõ Anyuka!!!!!!
szerintem is minél hamarabb ambulancia vagy doki.
Igen lehetsz. A szervezeted emlékezhet arra, hogy itt a ciklus ideje, ezért a barna folyás. Viszont másra is utalhat a vérezgetés, szerintem nézesd meg magad dokival, bár biztosan nincsen semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Nem nemmondott semmi ilyesmit.Csak hogy nem vagyok terhes.Gabriel+medi-lab.Jövõhéten megyek ujra de csak azért mert most nem tudta megcsinálni a rákszürést.Gyõr-Moson-Sopron megyébõl irok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!