Találatok a következő kifejezésre: Minek van zenei fájl tipus (2 db)

Minek van ennyi zenei fájl tipus?

Van mp3, mp4, wmp...

Legjobb válasz: ezek közül az mp3 ami egyértelmûen zenei, a többi audió és/vagy videó is. Különbözõ elvárások különbözõ kódolási módokat eredményeznek. pl. az mp3 a minél kisebb méret elvárására született meg (eredetileg csak beszédhangra). A wmp (igazából inkább wma vagy wmv) a PicipuhaAblakokTM magánakciója abból iz idõbõl amikor még azt hitték mindenben egyeduralkodóak lehetnek. Emellet képes kezelni mindenféle jogosultségokat és fel van készítve stream-ként való átvitelre is. Az mp4 az mpeg4 videótömörítést jelöli.

ezek közül az mp3 ami egyértelmûen zenei, a többi audió és/vagy videó is. Különbözõ elvárások különbözõ kódolási módokat eredményeznek. pl. az mp3 a minél kisebb méret elvárására született meg (eredetileg csak beszédhangra). A wmp (igazából inkább wma vagy wmv) a PicipuhaAblakokTM magánakciója abból iz idõbõl amikor még azt hitték mindenben egyeduralkodóak lehetnek. Emellet képes kezelni mindenféle jogosultségokat és fel van készítve stream-ként való átvitelre is. Az mp4 az mpeg4 videótömörítést jelöli.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!