Találatok a következő kifejezésre: Minek van zenei fájl (10 db)

Van olyan program, amivel belehet digitalizálni a CD-ken, vagy DVD-ken lévő fájlok nevét? Van több DVD-m, ami tele van zenével, és idegesít, hogy nem tudom min mivan, így külön végig kell néznem őket.

Legjobb válasz: Ha megelégszel a CD/DVD gyökérkönyvtárának a tartalmának a szöveges fájllistájával, akkor parancssorból nagyon egyszerûen lehívhatsz egy szöveges listát róla. Nyiss egy parancssort és írd be az alábbi parancsokat: X: (X helyére a CD/DVD meghajtó betûjele kell) DIR /B >> C:\VALAMI.TXT Ez kilistázza az adott könyvtár tartalmát a C:\VALAMI.TXT fájlba. Próbáld ki, talán segít. Ha leveszed a /B kapcsolót, akkor picit több dolgot ír a fájlba, mint dátum.

Ha megelégszel a CD/DVD gyökérkönyvtárának a tartalmának a szöveges fájllistájával, akkor parancssorból nagyon egyszerûen lehívhatsz egy szöveges listát róla. Nyiss egy parancssort és írd be az alábbi parancsokat: X: (X helyére a CD/DVD meghajtó betûjele kell) DIR /B >> C:\VALAMI.TXT Ez kilistázza az adott könyvtár tartalmát a C:\VALAMI.TXT fájlba. Próbáld ki, talán segít. Ha leveszed a /B kapcsolót, akkor picit több dolgot ír a fájlba, mint dátum.
Én erre a TagScanner nevû program 4.9-es verzióját használom, tökéletes. Az újabb, 5.1.xxx verziók már ilyen célra számomra használhatatlanok. Egy próbát azonban megér, ingyenes és magyar nyelvû. Ha esetleg szükséged lenne a 4.9-es verzióra, keress meg PM-ben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó: sikerült letöltenem, de azért köszönöm. Elsõ tippjét is kipróbáltam, az is mûködik :P.

Minek van ennyi zenei fájl tipus?

Van mp3, mp4, wmp...

Legjobb válasz: ezek közül az mp3 ami egyértelmûen zenei, a többi audió és/vagy videó is. Különbözõ elvárások különbözõ kódolási módokat eredményeznek. pl. az mp3 a minél kisebb méret elvárására született meg (eredetileg csak beszédhangra). A wmp (igazából inkább wma vagy wmv) a PicipuhaAblakokTM magánakciója abból iz idõbõl amikor még azt hitték mindenben egyeduralkodóak lehetnek. Emellet képes kezelni mindenféle jogosultségokat és fel van készítve stream-ként való átvitelre is. Az mp4 az mpeg4 videótömörítést jelöli.

ezek közül az mp3 ami egyértelmûen zenei, a többi audió és/vagy videó is. Különbözõ elvárások különbözõ kódolási módokat eredményeznek. pl. az mp3 a minél kisebb méret elvárására született meg (eredetileg csak beszédhangra). A wmp (igazából inkább wma vagy wmv) a PicipuhaAblakokTM magánakciója abból iz idõbõl amikor még azt hitték mindenben egyeduralkodóak lehetnek. Emellet képes kezelni mindenféle jogosultségokat és fel van készítve stream-ként való átvitelre is. Az mp4 az mpeg4 videótömörítést jelöli.


Van egy 4GB Pendrive-om, ami szinte teli van rakva kepekel es zenevel, de nem mutassa az egyesz zenet es kepekett csak egy parat, korul a 200 fajl bol csak 173 at! Mi lehet a hiba?

Segitsetek mar hogyan tudom meg oldanni hogy mutasa mert elleg fontos lenne. kosz

Legjobb válasz: Bocsi vagyiss csak 73 at mutat

A kérdező hozzászólása: Bocsi vagyiss csak 73 at mutat
Valószínûleg haldoklik a meghajtó. Ügyes mûszerész talán meg tudja menteni az adatokat, ha nem a memória chipnek van baja.
A kérdező hozzászólása: igen? de ha teszek ra mas valamit aszt mutassa.csak epp aszt nem ami kene, de inen ithonrol nem lehet valamit csinalni nem lehet hogy valami a pendrive bealitasain van elalitva valami hogy egyes fajl okatt ne mutason?? vagy ezz nem lehet?

SOS. A számítógépemről véletlenűl letöröltem valamilyen mappát vagy fájlt, és most egy árva hangot sem ad ki, hiába be van dugva a hangfal. Eddig rendesen szólt, tudtam zenét hallgatni stb. Mit lehetne csinálni, hogy megint legyen a gépnek hangja?

Legjobb válasz: Nem némítottad le a gépet? Próbáld meg újraindítani a Windowst! ha nem, akkor újratelepíted a hangkártya meghajtóját, driverét (Eszközkezelõben mit mutat a "Hang, videó és játékvezérlõknél, nincs sárga kérdõjel, ha lenyitod?)

Nem némítottad le a gépet? Próbáld meg újraindítani a Windowst! ha nem, akkor újratelepíted a hangkártya meghajtóját, driverét (Eszközkezelõben mit mutat a "Hang, videó és játékvezérlõknél, nincs sárga kérdõjel, ha lenyitod?)
HDSentinel program mit ír ki a merevlemez állapotára?
Ha gép krónikus feledékenységben szenved, annak egyik oka az, hogy lemerülõben van az alaplapi (BIOS) elem, ki kell cserélni.
Nincs virusod?
A kérdező hozzászólása: Hát igazából annyira nem értek a gépekhez. Csak feltûnt hogy ami eddig megvolt már nincs meg.Nem tudom hol lehet megnézni hogy mit ír ki a merevlemez állapota.Elvileg talált már nálam vírusokat az avast de fura hogy nem feltûnöen sok mappám tûnik el csak 1-1 és ha nem böngészném mindig fel sem tünne.És nem találom meg már õket.
Futtasd le az ESET online scannerét, rejtõzködõ vírus lehet a tettes. http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
Ha akarod meg lehet jeleníteni az elveszett dolgokat, ha név szerint emlékszel arra a mappára ahol volt. Most is ott vannak, csak 'rejtettek', - feltételezem.
A kérdező hozzászólása: És hogy jelenítem meg ha rejtettek ?
Igen. Van egy parancssor, nem bonyolult, ami visszaállítja a rejtett, esetleg írásvédett beállítást. Amennyiben win 7-et használsz. Ablakban balfelsõ sarok 'rendezés' legördülõ menü. Ott 'mappa és keresés beállításai'. Klikk és 'nézet' fül. Speciális beállításoknál: 'Fájlok és mappák' 3.sor 'Az operációs rendszer védett fájljainak elrejtése > pipa ki! Így láthatod tényleg ott vannak-e a remélt helyen. Ha megvan és megakarod szüntetni a rejtettséget (mappa > jobb klikk > tulajdonságok /általános fül/ és ha nem tudod ki venni a pipát a 'rejtett' négyzetébõl és érdekel azt is leírhatom.

Sony Ericcson w995-s telefonom van. Pár napja vettem észre, hogy nem lehet zenét hallgatni vele, pontosabban azt írja ki, hogy "A fájlt használat előtt fel kell oldani". A 'feloldás' azonban mindig meghiúsul. Mit tegyek?

A baj akkor kezd?dött, amikor feltettem egy videot a telefonra, de véletlenül a képek mappába másoltam. Lehet, hogy semmi köze nincs a dologhoz, de ekkor kezd?dtek a problémák.

Letöltöttem egy karaokie packot. A fájlok kfn kiterjesztésben vannak. Mivel tudnád megnyitni úgy, hogy a szöveg is látszódjon ne csak a zene?

Legjobb válasz: Asszem ez jó lesz: Karaoke Builder Studio ***** * Automatikusan eltávolított tartalom.

Asszem ez jó lesz: Karaoke Builder Studio ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Próbál meg úgy, hogy a file nevébe ne legyen speciális karakter, és ékezet!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!!!
A kérdező hozzászólása: Ez a probléma mostanában merült fel, eddig tudtam rá írni. A telepítõlemezt újrafuttattam, az sem segített.
Nekem is W200i van és nekem is a legtöbb zenét nem engedi , hogy rakjam fel a memória kártyára mert másol és utanna kiírja a fájl nevét ......
Nekem is W200i telefonom van, és ez az ékezetes dolog nem segített... Annyira idegesít, hogy 2 másodperc lenne hátra és nem található a kért szektor. Nekem az válik be, ha kihúzom, majd visszadugom, és 2 számot másol.. Aztán megint kiírja. Megint kihúzom és a többi és a többi.. és ez addig megy, amíg rá nm másoltam amit akartam =)
nekemis ugyanez a problémám, és lehetséges amit az elõbb mondott: lehet hogy kevés a hely rajta és ezért nemengedi hogy felmásold, mert én kipróbáltam: 22 mega helyem volt és csak egy 4-5 megás számot akartam felmásolni, kitöröltem egy másik számot ami sokat foglalt és utána felmásolta amit akartam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!