Találatok a következő kifejezésre: Minek védekezni csak (5 db)

Addig védekezzetek, azért van a 3 hónap, ogy addig regenerálódik a szervezet. Biztos sikerülni fog a következõ, sok sikert!
3 hónap múlva próbálkozhattok újra, szóval addig védekezzetek.
szia. Nekem is pont 3 hete volt vetélésem( kb. 4-5 hetes voltam)elhalt terhesség miatt.Mensturációszerûen "elvetéltem". Ma voltam kontorollon. Nem kell várni 3 hónapot. Annyira korai ez a terhesség, amit, ha nincsenek ezek az érzékeny tesztek, észre sem veszed. Természetesen nem vagyok orvos, de sok ez a 3 hónap egy kicsikét, nem.hiszen mûtéted sem volt. De amúgy én óvszerrel védekeznék ha így lenne.
Szia! Én 4 hete vetéltem el kb 4 hetes terhesen, szintén menstruáció szerûen, beavatkozásra nem volt szükség. A dokim azt mondta, hogy ez annyira kis terhesség volt, hogy nem kell regenerálódnia a szervezetemnek, mert nincs miért. És bizatott is, hogy jönnek az ünnepek, lehet próbálkozni!! :-) (ez ugye december közepén volt)
Én úgy gondolom, hogy a szervezeted úgy is tudja mit kell tennie. Ha nem védekeztek és teherbe esel akkor fel van rá készülve. RÁadásul ilyenkor még több "elõsegítõ" hormon van a szervezetedben. Fiatal lányoknál akik abortuszra mennek, kiemelten felhívják rá a figyelmet, hogy kétszer könnyebben terhesek lesznek mint általában. Viszont ha a tested nincs rá kész akkor ugysem maradsz terhes. Én nem vártam meg a (anno 6 hónap)-ot, két hónap után terhes is lettem. És egy gyönyörû makk egészséges fiucska alszik a kiságyban :)
Szia! Ha három hónapot mondtak, ne kockáztass, várd ki. Nem véletlenül mondott annyit. Szerintem az enyém is túlaggódja magát, nekem hat hónapot mondott, de inkább betartom, minthogy utána, ha még egy elmenne, magamat hibáztassam, hogy nem voltam képes türtõztetni magam. Igen, védekezni kell. Nekem fel is írta a doki a fogamzásgátlót. És ne izgulj, hamar eltelik az idõ.

Minek védekezni ha csak 1-2nap a megtermékenyülés? A többi napokon lehet akciozni.

Legjobb válasz: hát azért hallottunk már kivételeket. Illetve van, amikor a peteérés is csúszhat egy-két napot, és akkor mit csinálsz? Ha nem szeretnél babát, majd elveteted, vagy megszülöd és örökbeadod?

hát azért hallottunk már kivételeket. Illetve van, amikor a peteérés is csúszhat egy-két napot, és akkor mit csinálsz? Ha nem szeretnél babát, majd elveteted, vagy megszülöd és örökbeadod?
Ez igaz, csak azt az 1-2 napot lehetetlen pontosan meghatározni.
Ez butaság! Anyukám közvetlenül a várt mensije elõtt lett terhes, aztán meg miután elmúlt a mensije! Mert õk annyira védekeztek, hogy félidõben sosem voltak együtt, amikor a hõmérõ peteérést mutatott... Aztán így lett egy nõvérem, meg egy bátyám :) )
Elöször is azért, mert a peteérés csak klasszikus értelemben pont félidö ez olyan, mint a pont 28 nap.Kevés nö ilyen szerencsés!Másodszor azért, mert egy hónapban több peteérés is lehet, különbözö idöben.Harmadszor azért, mert a pete 48, az ondósejt 72 óráig alkalmas a megtermékenytésre, és az ondó kivárja a hüvelyedben ezt az idöt hiába ugrasz fel, hogy kifollyon, vagy rohansz zuhanyozni, vagy kiöblted Colával, ahogy egy jólképzett tinitöl hallottam, amire szükség vanaz megbújik a hüvely redöiben!!! Tehát, ha hétfön vagy a pároddal és szerdán fogamzóképes leszel, jó eséllyel mehetsz baba boltokba nézelödni! Ez nem játék!!Itt egy ÉLETTEL játszotok oroszrulettet!!

Ha csak az akció közben kezdünk óvszerrel védekezni, lehetek-e terhes, mivel késik már 6 napot?

Legjobb válasz: Egyébként teszteltem, de negatív, de viszont a melleim feszülnek, a mellbimbóm érzékeny, és a hangulatom nagyon változó. Ha az vagyok nem gond, mert terveztünk babát, csak még nem most. Köszönöm válaszaitok.

A kérdező hozzászólása: Egyébként teszteltem, de negatív, de viszont a melleim feszülnek, a mellbimbóm érzékeny, és a hangulatom nagyon változó. Ha az vagyok nem gond, mert terveztünk babát, csak még nem most. Köszönöm válaszaitok.
Hogy érted, hogy "akció közben"? Mert ha közösültök óvszer nélkül is, csak a kedvesed nem élvez el csak óvszerrel, attól még simán teherbe eshetsz az elõváladéktól.
A kérdező hozzászólása: Hát igy értem, ahogy Te leírtad. És köszönöm a válaszodat.
Szia, az elsõ válaszoló vagyok. Lehet baba a dologban ilyen körülmények között, szerintem érdemes lenne csinálnod egy tesztet. Csak arra vigyázz, hogy ha netán negatív, az még nem biztos, van, akinek csak sokára mutatja ki. Én pl 6 hetes terhes voltam, mire a teszt pozitív lett! Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Nektek is minden jót.
Nem fog semmi történni, az történik ami a legelsõ csomagnál.. védekezés..
Kérdezd majd meg a dokit, mikor felíratod...
A kérdező hozzászólása: már a háziorvos felírta csak hétfõn fog megérkezni. akkor egész hónapban védekezni kell ?
így van, védekezni kell egész hónapban, sõt ha a 7 napos szüneten voltatok együtt, akár teherbe is eshettél, hiszen most a ma bevett szem védett volna, de mivel ez így elmarad...akár annak is megvan az esélye.
A kérdező hozzászólása: :(((( köszönöm!
Valószínûleg valamennyire fel fog borulni, de legalább is eltolódni és mindenképpen védekezzetek. Legközelebbre pedig szerintem érdemes több hónapos kiszerelésben venni a fog. gátlót és az utolsó hónap kezdése körül már intézkedni a következõért.

Mivel lehet hatásosan védekezni lakásban a szárnyashangyák ellen? A bio-Kill, Vape hangyacsapda, Kemotox nem használnak, illetve csak annyiban, hogy a felszínre jövőket elpusztítják.

Legjobb válasz: Sütõport kell rájuk szórni, meg köréjük. Beviszik a hangyabolyba és pár nap alatt el fognak tünni, mert elpusztulnak.

Sütõport kell rájuk szórni, meg köréjük. Beviszik a hangyabolyba és pár nap alatt el fognak tünni, mert elpusztulnak.
a protect b rovarirtó nekünk nagyon bejött - az a típusa, amelyikkel befújod a sarkokat, parkettát és max. 2 hónapig, ha felmosol a következõ felmosásig minden odalépõ hangyát megöl. nekünk hangyaboj volt a lakásban, és ez volt az egyetlen, ami kiirtotta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!