Találatok a következő kifejezésre: Minek irnak az olyanok akik (18 db)

Minek irnak válasz az olyanok akik nem tudnak segiteni a kérdezönek?

Nem értem minek kell egymást dobálni mindenféle mocskokkal.Szerintem aki nem tud az ne segitsen.Azt meg végképp nem értem hogy egy inteligensenek több egyetemi vézetségü nönek hogy lehet annyi esze hogy mocskokal dobálja a másikat.Szerintem pont neki kellene segiteni ha persze igaz lenne az az egyetemi vézetség!

Legjobb válasz: Ezt a kérdést, már én is fel akartam tenni.Van, hogy tényleg nagy szüksége lenne a válaszra, mert mondjuk 15éves, és nincs tisztában a védekezéssel, vagy akármi, és ez az egyetlen hely ahol meg meri kérdezni, mit csináljon.Erre kap 3 választ, abból 2 elhordja mindennek, és hogy inkább tanuljon, ne szexeljen,de valószínû utólag erre rájött, és megbánta, viszont ezzel semmit nem segitenek neki.Ez az oldal nem arról szól, hogy azok akik okosabbnak hiszik magukat, a másikat leszólják, hanem igenis értelmes válaszokat várnak a kérdésekre.Aki pedig nem tud arra a kérdésre segitõkészen válaszolni, inkább ne is írjon oda.

Ezt a kérdést, már én is fel akartam tenni.Van, hogy tényleg nagy szüksége lenne a válaszra, mert mondjuk 15éves, és nincs tisztában a védekezéssel, vagy akármi, és ez az egyetlen hely ahol meg meri kérdezni, mit csináljon.Erre kap 3 választ, abból 2 elhordja mindennek, és hogy inkább tanuljon, ne szexeljen, de valószínû utólag erre rájött, és megbánta, viszont ezzel semmit nem segitenek neki.Ez az oldal nem arról szól, hogy azok akik okosabbnak hiszik magukat, a másikat leszólják, hanem igenis értelmes válaszokat várnak a kérdésekre.Aki pedig nem tud arra a kérdésre segitõkészen válaszolni, inkább ne is írjon oda.
Jaj, ne csak azért válaszolj mert pontot kapsz érte :) Én megmondom ami szerintem a válasz még akkor is ha ez valakinek nem tetszik
Durva mocskolódás a kirívóan ostoba kérdésekre szokott jönni, pl. ilyesmikre "11 éves lány vagyok és még sohasem dugtam kutyával de a bajátnõim mák mind kipkóbálták és aszt mondjákhotyjó ésén is kiakajom pjobálni mej az olyan sexi, hgyan tunnám jávenni ejje morzsit a kutyáámat??! Es csak az illyon, aki máj pjóbválta eszt es csak hasznos vájasokat kéjek, kioktatas nem kejj, elég naty vagyok máj hozzá!! Puxxxxi XDXDXDXDXDXDDDDDD" Erre jön egy tipikus "hasznos válasz", valami ilyesmi: "Nyugodtan tedd meg, ha elég nagynak érzed magad hozzá! Ez teljesen normális dolog. Nincs is jobb érzés, mint egy kutyával nyalatni magad. Én néha növényekkel is közösülök. Csak arra vigyázz, hogy védekezzetek, nehogy kisbaba legyen a dologból." Ezek után még jó, hogy elszabadul a pokol, higgadtabb emberek is elküldenék mindkettõt a kiskurvaanyjába. Az is elõfordul, hogy ostoba vicceket sütögetnek az internet névtelenségét kihasználva. Van ilyen.
Mert sajnos ilyen az emberi természet. Mindenki azt hiszi hogy õ jobban tudja mint a többiek és csak az a helyes amit õ gondol. Az meg hogy valakinek egyetemi végzettsége van inteligencia szempontjából nem sokat jelent. Sokkal jobb ha valakinek vagy egy kis esze és nyitott a hozzáállása minden felé
Én arra lennék kíváncsi, hogy kultúrált, értelmes válaszokat, ami valóban segítségnek tûnik, az utóbbi idõben miért pontozzák le? Régebben szívesen válaszoltam, amit többnyire pozitívan értékeltek, de mostanában hiába írok normális választ, lehúzzák. Persze nem csak a saját válaszaimon látom, hanem a többiekén is. Gyanítom, hogy egyre többen látogatják az oldalt csupán szórakozásból, nem pedig segítõ szándékkal. Azt hiszem, én fel is hagyok a válaszolgatással, egyre komolytalanabb ez az oldal.
Na meg jönnek az olyna válaszok, hogy "jaaj megint egy kamukérdés".. szánalmas.
Nem a szokatlan kérdéseknél vannak ezek... hanem mondjuk ahol egyszer 38 éves a kérdéset feltevõ illetõ késõbb mge mondjuk 25nek valja magát... amiben látszik hogy cask azért tették fel hogy indulatot keltsenek vele
szórakozásból, deazér amiket írok azokban van hasznos dolog, csak mások nem veszik észre
és ezért lepontoznak, vagy azért mert túl sokat tudok és ezért félnek tõlem :s
A kérdező hozzászólása: Igen minek irják oda egyesek ez KAMU kérdés ? Ha valaki kérdez valami szokatlant az márt kamuzik?
DE jó, ezen az oldalon szerepel a két "kedvenc" szavam, az "inteLigens" és a "kultÚrált".
Hát ez az! Kár h ezt csak pont azok nem látják be akik csinálják!

Miért írnak be a válasz rovatba olyanok, akik azt sem tudják mi a kérdés?

Pl.: Megkérdeztem mit ehet egy refluxos kismama. Arra számítottam, olyanok válaszolnak, akik tudják mir?l beszélek vagy az ismerettségi körükben el?fordult ilyensmi. Erre beír a válasz rovatba valami félcédulás, hogy mi az a reflux. Hát ez igazán nagy segítség volt! Köszönöm az ilyen "értelmes" embereknek a hozzászólásokat!

Legjobb válasz: Mert sok emberbõl mindig akad egy, aki nem ismeri a szabályokat, jelen esetben nincs tisztában a "Válasz" szó jelentésével, és nem tudja, hol kell új kérdést kiírni.

Mert sok emberbõl mindig akad egy, aki nem ismeri a szabályokat, jelen esetben nincs tisztában a "Válasz" szó jelentésével, és nem tudja, hol kell új kérdést kiírni.
hhhhhh-õõõõõõvann itt valaki!!!!!! ?????? Itt mit kel csinálni?????? hahó!!!!!! xDxDxDxDxDxDxDxDxD LoL LoL
ezt én is utálom... kiguglizni én is ki tudom egyedül, köszi szépen
Mármint megkérdezte, hogy mit jelent a reflux, vagy konkrétan beírta a jelentését? Mert ha megkérdezte, az a legidegesítõbb dolog a világon, ez olyan, mint a Melyik a jobb kifogó(...)? kérdésnél a "Mi az a kifogó?" válasz. Ha meg leírta, hogy mit jelent a reflux, arra az lehet a magyarázat (mert arra legalább van), hogy valószínûleg nem is olvasta végig a kérdést, csak meglátta a "reflux" szót, és megörült, hogy ezt tudja mi, és gondolta, most nagyon okos lesz, és megírja. Csak éppen marhára nem volt okos, ha nem tud figyelmesen végigolvasni egy kb. egy soros kérdést.
Hát ez az! Kár h ezt csak pont azok nem látják be akik csinálják!

A PTE-KTK-ról mi a véleményetek? Lenne pár kérdésem! Főleg azok írjanak akik oda járnak vagy ismernek olyant aki ott tanul (t).

Milyen a képzés minősége? Melyik alapszak a legerősebb? Ha ott végzek el tudok helyezkedni? Milyen az egyetemi élet? Azt ne írjátok, h menjek a Corvinusra, mert az sokkal jobb. Persze h jobb, mert a fővárosban van, de én semmiképp sem akarok Pestre költözni egy darabig, családi okok miatt. Úgy hallottam h a vidéki egyetemek közül Pécsen a legjobb a közgazdász képzés. Szerintetek?

Ha rendőr akarok lenni és van tetoválásom, nem takarja el az ing, akkor én már nem is lehetek rendőr? Se smasszer? Nane . Komoly emberek irjanak olyanok akik elmondják mi az igazság

Legjobb válasz: Büntetés végrehajtási nevelõnek tanulok a Zrínyin. Most voltam gyakorlaton egy börtönben, és egy nevelõnek a csuklóján volt egy tetkó, tehát ez nem kizáró ok. rem segítettem.

Büntetés végrehajtási nevelõnek tanulok a Zrínyin. Most voltam gyakorlaton egy börtönben, és egy nevelõnek a csuklóján volt egy tetkó, tehát ez nem kizáró ok. rem segítettem.
Nem feltétlenül hülyeségbõl szerintem.Biztos vannak olyan kritériumom, amelyek kizáró jellegûek lehetnek.És hallottam olyan országról ahol az ügyvédeknek nem engedélyezett a tetoválás ... persze ez lehet csak hülyeség.Biztos, hogy az elõkelõbb munkahelyeken nem díjazzák a kirívó testátalakításokat idézõjelben.
Mire való a google???? "Sok szóbeszéddel ellentétben, nem minden esetben kizáró ok a tetoválás a rendõröknél. Természetesen ha nem nagyon feltûnõ helyen van, vagy esetleg nem közerkölcsöt sértõ a tetoválás témája, mintája, akkor minden további nélkül beállhat a rendõrséghez dolgozni a viselõje. A jogszabály azt említi, hogy ha a rovidujjú ruházat még eltakarja, akkor nem kizáró ok"
barátnõm is azt hajtogatja, hogy szeretne tetkót, de lehet akkor már nem lehet rendõr, szóval nincs kizárva
Az én pasim tûzoltó! Neki konkrétan lekellett szedetnie a tetkóját! Ne tudd meg, milyen heg maradt utána!
A kérdező hozzászólása: igen jól esett :) köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: ha maradt a heg akkor biztos erõs lehetett :D tüzóltó lett akkor a javából, olyan mintha égett volna :D

Mi ez az új mánia, hogy mindenki könyvet, regényt ír? Hogy jut ilyesmi olyanok eszébe, akiknek olvasni is derogál?

Ez biztos szemét kérdés, de komolyan irritál. Olyan ez, mint egy új divathullám, és tényleg olyanok közlik, hogy könyvet írnak, akik gyakran ki se nyitottak egyet sem életükben; vagy elolvastak egy Alkonyat-szériát, és azt mondják, hogy ilyet ?k is tudnak, és nekiállnak reprodukálni egy amúgy is ponyva alsó határát súroló írás másolatát...

Legjobb válasz: Mert mindenki nagyon különlegesnek érzi magát tõle, hogy hûûûûû neki könyve van. Elolvassa, és lehet, hogy saját magának bejön az irománya, de ettõl függetlenül katasztrofális.

Mert mindenki nagyon különlegesnek érzi magát tõle, hogy hûûûûû neki könyve van. Elolvassa, és lehet, hogy saját magának bejön az irománya, de ettõl függetlenül katasztrofális.
Az írás segíti a lelki feszültségek oldását. Látni, ez soknak a problémája.
Szerintem semmi gond nincs az "írással" (kissé idióta a kifejezés, mivel manapság mindent gépelnek), amíg az ember ezt a saját szórakoztatására csinálja. A hülyeség ott kezdõdik, hogy a sok önjelölt író publikálni is szeretné a "mûvét". Én is írtam gyerekként ezt-azt, az akkoriban olvasott könyvek ihletésébõl. Nem volt jó, nem volt hosszú, de az enyém volt, és szerettem. Mindenesetre igazat kell adnom neked abban, hogy a mostanában oly divatos könyvek (nem csak a Twilight) hatására sokan vágnak neki a regényírásnak, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Ugyanakkor nem hiszem, hogy ez megalázná az írást, ezek csupán szárnypróbálgatások, és legtöbbjük úgyis fejjel a betonban végzõdik :) És ki tudja, lehet, hogy az amatõr írók tengerébõl idõvel kiemelkedik néhány valódi tehetség, addig is meg: Írni jó :)
A manapság sikeres regények színvonala egy másik téma, új generáció, új igények. A sok divatmajom írópalánta meg hiába tartja tökéletesnek, meg kiadásra alkalmasnak amit írt, mert amint te is mondtad, nem azok, és ezzel a kiadók is tisztában vannak. Épp ezért nincs miért aggódnod, és még ha lenne is, úgysem tudnál tenni ellene.
Mert ízlések és pofonok.. Ahogy nem mindenki szereti a teát..
Én is szeretem a szagukat, ha nem túl tömények :) Ha viszont az, akkor már én is büdösnek érzem. A frissen festett dolgoknak nagyon szeretem a szagát, olyan "új" :)
én imádom az illatukat. de nem tudom megmondani miért :)
Éppen ma olvastam a vital.hu-n hogy aki vashiányos szereti a benzin, ragasztó szagot!
12: 32 ebben lehet hogy van valami, mert én vashiányos vagyok és imádom az illatukat
én a dohos pince szagot szeretem, meg a régi fürdõszivacsokat, amiknek már olyan fura szaguk van a sok víztõl :D de a festék benzin az nekemis borzasztó.
én a benzin szagtól rosszul vagyok, de péáldául a ragasztó, festék, körömlakk illatát nagyon szeretem
Nekem meg nagyon magas a vasszintem és mégis imádom a benzin szagát de a többit azt nem.

Azt olvastam a fekete tea felpörget energiát ad. Ez igaz? Ha igen hol szerezhető be olyan ami tényleg hat? Sparban vagy gyógyszertárban vagy bio boltban? Mikor kell inni? Csak olyanok írjanak akik kipróbálták!

Legjobb válasz: Csak azok írjanak akik kipróbálták.. Mint valami <kibasott> drog úgy beszélsz egy sima rohasztott teáról. Nincs jó hatása a fekete teának, koffein, teobromin van benne, és ez élénkít.. ha nem kenyeret eszel egész nap, meg tejet hanem húsokat, zsírt, zöldséget akkor eleve nem vagy fáradékony, különösebben nem szokott kelleni koffein, mert minek? De ha teázol, akkor zöld teát, fehér teát fogyassz, ezeknek értelmük is van, nem csak koffein tartalmuk

Csak azok írjanak akik kipróbálták.. Mint valami <kibasott> drog úgy beszélsz egy sima rohasztott teáról. Nincs jó hatása a fekete teának, koffein, teobromin van benne, és ez élénkít.. ha nem kenyeret eszel egész nap, meg tejet hanem húsokat, zsírt, zöldséget akkor eleve nem vagy fáradékony, különösebben nem szokott kelleni koffein, mert minek? De ha teázol, akkor zöld teát, fehér teát fogyassz, ezeknek értelmük is van, nem csak koffein tartalmuk
A fekete teában koffein van, azért pörget fel. Bármelyik fekete tea jó, ami nem koffeinmentes...
Én zöld teát iszok, felpörget és még a fogyaszt is. Legjobb ha bioboltban vásárolsz. Nekem a fekete tea nem igazán jött be!
Szerintem sem jó a fekete tea, zöld teázok én is. Fontos tudni róla hogy szálas teát kell venni, egyrészt olcsóbb, másrészt a filterekbe csak a szemét megy bele és fluorral fehérítik ami méreg(házi feladat ráguglizni fluorra)! Amikor élénkítés céljából fõzöd a zöld teát, kb 85-90C-os vízzel 5 percnél kevesebb ideig hagyd állni. Csak ekkor élénkít! Édesítéshez steviát ajánlok vagy natúrban is megiható mert nagyon finom.

Mit gondoltok erről az összeállításról? Főleg olyanok írjanak akik szeretik a divatot és tudják mi az aktuális trend

Kort és nemet is légyszi :) Ez az összeállítás

Legjobb válasz: Hát nem túl eredeti, de végül is elmegy. De a swatch óra már a könyökömön jön ki. Ronda is, drága is, és mindenki a sznobságát akarja hangsúlyozni vele. Mint régen a Converse cipõ -.- Jó mondjuk az nekem is volt, de még azelõtt vettem hogy divathullám lett belõle.

Hát nem túl eredeti, de végül is elmegy. De a swatch óra már a könyökömön jön ki. Ronda is, drága is, és mindenki a sznobságát akarja hangsúlyozni vele. Mint régen a Converse cipõ -.- Jó mondjuk az nekem is volt, de még azelõtt vettem hogy divathullám lett belõle.
A kérdező hozzászólása: fuu én is mindig így vagyok vele :D Most is csak 2 db volt egy 6-os meg egy 40-es..na mondom:D Aztán megvettem a 40-est bár nagy egypicit de nem érdekel :)
Nekem nagyon tetszik. Ezzel a cipõvel én is szemeztem már, csak Tallyban mindig gyorsan elkapkodják a nagyobb méreteket.:( A kék csõnaci pedig idén is nagy divat.
a cipõ és dukai regina nem tetszik, de amúgy nem rossz, sõt. :)
nekem tetszik, de egy sokkal csinosabb cipõvel tudnám elképzelni. 23
A kérdező hozzászólása: Aha :) És Te mivel szoktad hordani a kék nadrágot? Linkelnél nekem valamit? :) Sima pólóval?
Nekem tetszik ez az öszeálítás!!!! :) És nekem is van ilyesmi kék nadrágom, és nagyon szeretem!!!! Ez az a cucc, ami eltér az átlag, unalmas farmertõl!! :)
A kérdező hozzászólása: Aha értem:) Tetszik a póló is meg a fehér blézer is de a kék nadrág nem tudom mennyire divat szerintetek? Elvagyok bizonytalanodva.Igazából Dukai Regi stílusa ez.Vagyis egyik nap facebook-on láttam egy hasonló outfit-et és iszonyatosan megtetszett, csak rajta neonzöld nadrág volt. Viszont most hogy megvettem a kék nacit elbizonytalanodtam....:/
Nos, ez stílustól függõ, ha ez a stílusod és tudod viselni, akkor mindenképpen csak ajánlani tudom..én is felvenném..nekem nagyon tetszik(: 19/L
a színes farmer sláger idén nyáron, az összeállítással semmi gond. az órát hagyd otthon, tömegdarab. és ehhez inkább valami normálisabb balettcipõ, vagy magassarkú menne, vagy akár egy klasszik converse. Ettõl a cipõtõl minden jobb érzésû, divathoz értõ ember zokogva rúgná ki a bokádat. 20/l

6 hónaposotok miket kap 10óraira vagy uzsira? Olyanok írjanak, akik már elkezdték a hozzátáplálást az anyatej mellett! Köszönöm

Legjobb válasz: 6,5 hós és a következõket eszi már tízóraira: alma, banán, meggy, sárgabarack(üvegees)gesztenye, õszibarack,birsalma+vilmoskörte(üveges).És ezek kombinációja. Uzsira még szopizik, de az ebédet már kiváltottuk zöldségekkel: répa, burgonya, sütõtök, brokkoli, zöldborsó(üveges), cukkini. És tegnap kóstolta a galmlevesbõl a husit a répával, zöldséggel, és burgonyával alig akarta abbahgyni az evést:) Nálatok miket eszik ár?

6, 5 hós és a következõket eszi már tízóraira: alma, banán, meggy, sárgabarack(üvegees)gesztenye, õszibarack, birsalma+vilmoskörte(üveges).És ezek kombinációja. Uzsira még szopizik, de az ebédet már kiváltottuk zöldségekkel: répa, burgonya, sütõtök, brokkoli, zöldborsó(üveges), cukkini. És tegnap kóstolta a galmlevesbõl a husit a répával, zöldséggel, és burgonyával alig akarta abbahgyni az evést:) Nálatok miket eszik ár?
*már
A kérdező hozzászólása: Mi 10 óraira még szopizunk, ebédre: répa, krumpli, spenót, paradicsom, zöldborsó, saláta, sütõtök. Ezt mind fõztem, üveges kaját még nem adtam. Uzsira: alma, banán, õszibarack, néha teszek bele reszelt kekszet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!