Találatok a következő kifejezésre: Minek irnak az olyanok akik (20 db)

Minek irnak válasz az olyanok akik nem tudnak segiteni a kérdezönek?

Nem értem minek kell egymást dobálni mindenféle mocskokkal.Szerintem aki nem tud az ne segitsen.Azt meg végképp nem értem hogy egy inteligensenek több egyetemi vézetségü nönek hogy lehet annyi esze hogy mocskokal dobálja a másikat.Szerintem pont neki kellene segiteni ha persze igaz lenne az az egyetemi vézetség!

Legjobb válasz: Ezt a kérdést, már én is fel akartam tenni.Van, hogy tényleg nagy szüksége lenne a válaszra, mert mondjuk 15éves, és nincs tisztában a védekezéssel, vagy akármi, és ez az egyetlen hely ahol meg meri kérdezni, mit csináljon.Erre kap 3 választ, abból 2 elhordja mindennek, és hogy inkább tanuljon, ne szexeljen,de valószínû utólag erre rájött, és megbánta, viszont ezzel semmit nem segitenek neki.Ez az oldal nem arról szól, hogy azok akik okosabbnak hiszik magukat, a másikat leszólják, hanem igenis értelmes válaszokat várnak a kérdésekre.Aki pedig nem tud arra a kérdésre segitõkészen válaszolni, inkább ne is írjon oda.

Ezt a kérdést, már én is fel akartam tenni.Van, hogy tényleg nagy szüksége lenne a válaszra, mert mondjuk 15éves, és nincs tisztában a védekezéssel, vagy akármi, és ez az egyetlen hely ahol meg meri kérdezni, mit csináljon.Erre kap 3 választ, abból 2 elhordja mindennek, és hogy inkább tanuljon, ne szexeljen, de valószínû utólag erre rájött, és megbánta, viszont ezzel semmit nem segitenek neki.Ez az oldal nem arról szól, hogy azok akik okosabbnak hiszik magukat, a másikat leszólják, hanem igenis értelmes válaszokat várnak a kérdésekre.Aki pedig nem tud arra a kérdésre segitõkészen válaszolni, inkább ne is írjon oda.
Jaj, ne csak azért válaszolj mert pontot kapsz érte :) Én megmondom ami szerintem a válasz még akkor is ha ez valakinek nem tetszik
Durva mocskolódás a kirívóan ostoba kérdésekre szokott jönni, pl. ilyesmikre "11 éves lány vagyok és még sohasem dugtam kutyával de a bajátnõim mák mind kipkóbálták és aszt mondjákhotyjó ésén is kiakajom pjobálni mej az olyan sexi, hgyan tunnám jávenni ejje morzsit a kutyáámat??! Es csak az illyon, aki máj pjóbválta eszt es csak hasznos vájasokat kéjek, kioktatas nem kejj, elég naty vagyok máj hozzá!! Puxxxxi XDXDXDXDXDXDDDDDD" Erre jön egy tipikus "hasznos válasz", valami ilyesmi: "Nyugodtan tedd meg, ha elég nagynak érzed magad hozzá! Ez teljesen normális dolog. Nincs is jobb érzés, mint egy kutyával nyalatni magad. Én néha növényekkel is közösülök. Csak arra vigyázz, hogy védekezzetek, nehogy kisbaba legyen a dologból." Ezek után még jó, hogy elszabadul a pokol, higgadtabb emberek is elküldenék mindkettõt a kiskurvaanyjába. Az is elõfordul, hogy ostoba vicceket sütögetnek az internet névtelenségét kihasználva. Van ilyen.
Mert sajnos ilyen az emberi természet. Mindenki azt hiszi hogy õ jobban tudja mint a többiek és csak az a helyes amit õ gondol. Az meg hogy valakinek egyetemi végzettsége van inteligencia szempontjából nem sokat jelent. Sokkal jobb ha valakinek vagy egy kis esze és nyitott a hozzáállása minden felé
Én arra lennék kíváncsi, hogy kultúrált, értelmes válaszokat, ami valóban segítségnek tûnik, az utóbbi idõben miért pontozzák le? Régebben szívesen válaszoltam, amit többnyire pozitívan értékeltek, de mostanában hiába írok normális választ, lehúzzák. Persze nem csak a saját válaszaimon látom, hanem a többiekén is. Gyanítom, hogy egyre többen látogatják az oldalt csupán szórakozásból, nem pedig segítõ szándékkal. Azt hiszem, én fel is hagyok a válaszolgatással, egyre komolytalanabb ez az oldal.
Na meg jönnek az olyna válaszok, hogy "jaaj megint egy kamukérdés".. szánalmas.
Nem a szokatlan kérdéseknél vannak ezek... hanem mondjuk ahol egyszer 38 éves a kérdéset feltevõ illetõ késõbb mge mondjuk 25nek valja magát... amiben látszik hogy cask azért tették fel hogy indulatot keltsenek vele
szórakozásból, deazér amiket írok azokban van hasznos dolog, csak mások nem veszik észre
és ezért lepontoznak, vagy azért mert túl sokat tudok és ezért félnek tõlem :s
A kérdező hozzászólása: Igen minek irják oda egyesek ez KAMU kérdés ? Ha valaki kérdez valami szokatlant az márt kamuzik?
DE jó, ezen az oldalon szerepel a két "kedvenc" szavam, az "inteLigens" és a "kultÚrált".
Hát ez az! Kár h ezt csak pont azok nem látják be akik csinálják!

Miért írnak be a válasz rovatba olyanok, akik azt sem tudják mi a kérdés?

Pl.: Megkérdeztem mit ehet egy refluxos kismama. Arra számítottam, olyanok válaszolnak, akik tudják mir?l beszélek vagy az ismerettségi körükben el?fordult ilyensmi. Erre beír a válasz rovatba valami félcédulás, hogy mi az a reflux. Hát ez igazán nagy segítség volt! Köszönöm az ilyen "értelmes" embereknek a hozzászólásokat!

Legjobb válasz: Mert sok emberbõl mindig akad egy, aki nem ismeri a szabályokat, jelen esetben nincs tisztában a "Válasz" szó jelentésével, és nem tudja, hol kell új kérdést kiírni.

Mert sok emberbõl mindig akad egy, aki nem ismeri a szabályokat, jelen esetben nincs tisztában a "Válasz" szó jelentésével, és nem tudja, hol kell új kérdést kiírni.
hhhhhh-õõõõõõvann itt valaki!!!!!! ?????? Itt mit kel csinálni?????? hahó!!!!!! xDxDxDxDxDxDxDxDxD LoL LoL
ezt én is utálom... kiguglizni én is ki tudom egyedül, köszi szépen
Mármint megkérdezte, hogy mit jelent a reflux, vagy konkrétan beírta a jelentését? Mert ha megkérdezte, az a legidegesítõbb dolog a világon, ez olyan, mint a Melyik a jobb kifogó(...)? kérdésnél a "Mi az a kifogó?" válasz. Ha meg leírta, hogy mit jelent a reflux, arra az lehet a magyarázat (mert arra legalább van), hogy valószínûleg nem is olvasta végig a kérdést, csak meglátta a "reflux" szót, és megörült, hogy ezt tudja mi, és gondolta, most nagyon okos lesz, és megírja. Csak éppen marhára nem volt okos, ha nem tud figyelmesen végigolvasni egy kb. egy soros kérdést.
Hát ez az! Kár h ezt csak pont azok nem látják be akik csinálják!

Mire számítanak azok a pasik itt gyakorin, akik olyanokat írnak privibe, hogy "jól megdugnálak" stb?

minden külsõmre vonatkozó kérdésemnél üzenetek hada fogad, hogy így meg úgy, ezt meg azt csinálnának velem, de élõben tuti nem mernének odajönni hozzám...

Legjobb válasz: Ha meg oda mennének akkor meg te lennél vérig sértve :-) Amúgy szerintem a megváltóra.

Ha meg oda mennének akkor meg te lennél vérig sértve :-) Amúgy szerintem a megváltóra.
ezek a szerencsétlenek
sunáználak ;)
Szerintem nem számítanak semmire csak így próbálják felhívni magukra a figyelmet.
pasiként nem tudom, mit gondolhatnak
2-es te is kotródj.
Hát nem tudom. de azért "megdugnálak" XDDD
Ne nyafogj, inkább kotródj innen.
élõben nem mernék, így névtelenül élik ki magukat bár hogy mire számítanak, azt nem tudom, de engem is idegesít már egy kicsit
Én élõben is megdugnálak.

A PTE-KTK-ról mi a véleményetek? Lenne pár kérdésem! Főleg azok írjanak akik oda járnak vagy ismernek olyant aki ott tanul (t).

Milyen a képzés minősége? Melyik alapszak a legerősebb? Ha ott végzek el tudok helyezkedni? Milyen az egyetemi élet? Azt ne írjátok, h menjek a Corvinusra, mert az sokkal jobb. Persze h jobb, mert a fővárosban van, de én semmiképp sem akarok Pestre költözni egy darabig, családi okok miatt. Úgy hallottam h a vidéki egyetemek közül Pécsen a legjobb a közgazdász képzés. Szerintetek?

Ha rendőr akarok lenni és van tetoválásom, nem takarja el az ing, akkor én már nem is lehetek rendőr? Se smasszer? Nane . Komoly emberek irjanak olyanok akik elmondják mi az igazság

Legjobb válasz: Büntetés végrehajtási nevelõnek tanulok a Zrínyin. Most voltam gyakorlaton egy börtönben, és egy nevelõnek a csuklóján volt egy tetkó, tehát ez nem kizáró ok. rem segítettem.

Büntetés végrehajtási nevelõnek tanulok a Zrínyin. Most voltam gyakorlaton egy börtönben, és egy nevelõnek a csuklóján volt egy tetkó, tehát ez nem kizáró ok. rem segítettem.
Nem feltétlenül hülyeségbõl szerintem.Biztos vannak olyan kritériumom, amelyek kizáró jellegûek lehetnek.És hallottam olyan országról ahol az ügyvédeknek nem engedélyezett a tetoválás ... persze ez lehet csak hülyeség.Biztos, hogy az elõkelõbb munkahelyeken nem díjazzák a kirívó testátalakításokat idézõjelben.
Mire való a google???? "Sok szóbeszéddel ellentétben, nem minden esetben kizáró ok a tetoválás a rendõröknél. Természetesen ha nem nagyon feltûnõ helyen van, vagy esetleg nem közerkölcsöt sértõ a tetoválás témája, mintája, akkor minden további nélkül beállhat a rendõrséghez dolgozni a viselõje. A jogszabály azt említi, hogy ha a rovidujjú ruházat még eltakarja, akkor nem kizáró ok"
barátnõm is azt hajtogatja, hogy szeretne tetkót, de lehet akkor már nem lehet rendõr, szóval nincs kizárva
Az én pasim tûzoltó! Neki konkrétan lekellett szedetnie a tetkóját! Ne tudd meg, milyen heg maradt utána!
A kérdező hozzászólása: igen jól esett :) köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: ha maradt a heg akkor biztos erõs lehetett :D tüzóltó lett akkor a javából, olyan mintha égett volna :D

Mi ez az új mánia, hogy mindenki könyvet, regényt ír? Hogy jut ilyesmi olyanok eszébe, akiknek olvasni is derogál?

Ez biztos szemét kérdés, de komolyan irritál. Olyan ez, mint egy új divathullám, és tényleg olyanok közlik, hogy könyvet írnak, akik gyakran ki se nyitottak egyet sem életükben; vagy elolvastak egy Alkonyat-szériát, és azt mondják, hogy ilyet ?k is tudnak, és nekiállnak reprodukálni egy amúgy is ponyva alsó határát súroló írás másolatát...

Legjobb válasz: Mert mindenki nagyon különlegesnek érzi magát tõle, hogy hûûûûû neki könyve van. Elolvassa, és lehet, hogy saját magának bejön az irománya, de ettõl függetlenül katasztrofális.

Mert mindenki nagyon különlegesnek érzi magát tõle, hogy hûûûûû neki könyve van. Elolvassa, és lehet, hogy saját magának bejön az irománya, de ettõl függetlenül katasztrofális.
Az írás segíti a lelki feszültségek oldását. Látni, ez soknak a problémája.
Szerintem semmi gond nincs az "írással" (kissé idióta a kifejezés, mivel manapság mindent gépelnek), amíg az ember ezt a saját szórakoztatására csinálja. A hülyeség ott kezdõdik, hogy a sok önjelölt író publikálni is szeretné a "mûvét". Én is írtam gyerekként ezt-azt, az akkoriban olvasott könyvek ihletésébõl. Nem volt jó, nem volt hosszú, de az enyém volt, és szerettem. Mindenesetre igazat kell adnom neked abban, hogy a mostanában oly divatos könyvek (nem csak a Twilight) hatására sokan vágnak neki a regényírásnak, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Ugyanakkor nem hiszem, hogy ez megalázná az írást, ezek csupán szárnypróbálgatások, és legtöbbjük úgyis fejjel a betonban végzõdik :) És ki tudja, lehet, hogy az amatõr írók tengerébõl idõvel kiemelkedik néhány valódi tehetség, addig is meg: Írni jó :)
A manapság sikeres regények színvonala egy másik téma, új generáció, új igények. A sok divatmajom írópalánta meg hiába tartja tökéletesnek, meg kiadásra alkalmasnak amit írt, mert amint te is mondtad, nem azok, és ezzel a kiadók is tisztában vannak. Épp ezért nincs miért aggódnod, és még ha lenne is, úgysem tudnál tenni ellene.
Mert ízlések és pofonok.. Ahogy nem mindenki szereti a teát..
Én is szeretem a szagukat, ha nem túl tömények :) Ha viszont az, akkor már én is büdösnek érzem. A frissen festett dolgoknak nagyon szeretem a szagát, olyan "új" :)
én imádom az illatukat. de nem tudom megmondani miért :)
Éppen ma olvastam a vital.hu-n hogy aki vashiányos szereti a benzin, ragasztó szagot!
12: 32 ebben lehet hogy van valami, mert én vashiányos vagyok és imádom az illatukat
én a dohos pince szagot szeretem, meg a régi fürdõszivacsokat, amiknek már olyan fura szaguk van a sok víztõl :D de a festék benzin az nekemis borzasztó.
én a benzin szagtól rosszul vagyok, de péáldául a ragasztó, festék, körömlakk illatát nagyon szeretem
Nekem meg nagyon magas a vasszintem és mégis imádom a benzin szagát de a többit azt nem.

Azt olvastam a fekete tea felpörget energiát ad. Ez igaz? Ha igen hol szerezhető be olyan ami tényleg hat? Sparban vagy gyógyszertárban vagy bio boltban? Mikor kell inni? Csak olyanok írjanak akik kipróbálták!

Legjobb válasz: Csak azok írjanak akik kipróbálták.. Mint valami <kibasott> drog úgy beszélsz egy sima rohasztott teáról. Nincs jó hatása a fekete teának, koffein, teobromin van benne, és ez élénkít.. ha nem kenyeret eszel egész nap, meg tejet hanem húsokat, zsírt, zöldséget akkor eleve nem vagy fáradékony, különösebben nem szokott kelleni koffein, mert minek? De ha teázol, akkor zöld teát, fehér teát fogyassz, ezeknek értelmük is van, nem csak koffein tartalmuk

Csak azok írjanak akik kipróbálták.. Mint valami <kibasott> drog úgy beszélsz egy sima rohasztott teáról. Nincs jó hatása a fekete teának, koffein, teobromin van benne, és ez élénkít.. ha nem kenyeret eszel egész nap, meg tejet hanem húsokat, zsírt, zöldséget akkor eleve nem vagy fáradékony, különösebben nem szokott kelleni koffein, mert minek? De ha teázol, akkor zöld teát, fehér teát fogyassz, ezeknek értelmük is van, nem csak koffein tartalmuk
A fekete teában koffein van, azért pörget fel. Bármelyik fekete tea jó, ami nem koffeinmentes...
Én zöld teát iszok, felpörget és még a fogyaszt is. Legjobb ha bioboltban vásárolsz. Nekem a fekete tea nem igazán jött be!
Szerintem sem jó a fekete tea, zöld teázok én is. Fontos tudni róla hogy szálas teát kell venni, egyrészt olcsóbb, másrészt a filterekbe csak a szemét megy bele és fluorral fehérítik ami méreg(házi feladat ráguglizni fluorra)! Amikor élénkítés céljából fõzöd a zöld teát, kb 85-90C-os vízzel 5 percnél kevesebb ideig hagyd állni. Csak ekkor élénkít! Édesítéshez steviát ajánlok vagy natúrban is megiható mert nagyon finom.

Sokszor látom a következõ kérdést kiírva: Nem hagyják békén õket a suliban, csúfolják õket, mit tegyenek? Ezért most azt szeretném, ha olyanok írnák le a történetüket, akik szembeszálltak az elnyomókkal és sikerült kivívni, hogy békén hagyják õket.

Ezek biztosan adnának egy két ötletet azoknak, akik nem tudják hogyan kezeljék a helyzetet.:)

Legjobb válasz: Jó kérdés kérdezõ, és jó sztori! Én kiegészíteném azzal (ha nem bánod), hogy azok is írják le az élményeiket, akik másokat porbatiportak megaláztak kigúnyoltak. Kíváncsi vagyok mi játszódik le egy ilyen ember fejében.

Jó kérdés kérdezõ, és jó sztori! Én kiegészíteném azzal (ha nem bánod), hogy azok is írják le az élményeiket, akik másokat porbatiportak megaláztak kigúnyoltak. Kíváncsi vagyok mi játszódik le egy ilyen ember fejében.
Általánosban volt egy osztálytársnõm, aki állandóan beszólogatott nekem. Nagyon kis kényeske volt, a fiúk állandóan körüludvarolták, és élvezte, ha másokat ócsárolhat, ugrathat. Én elég csendes, félénk lány voltam. Egyszer sorban álltunk az osztályterem ajtaja elõtt, és hallottam, hogy rólam beszél, de persze úgy, hogy halljam, és a többiek röhögtek. Hátrafordultam, és orrba vágtam, de úgy, hogy eleredt az orra vére. Utána abbahagyta a kis dolgait... Csak egyszer kell valami nagyon meglepõ, rád nem jellemzõ dolgot tenni, és akkor leszállnak rólad, mert az emberek nem szeretik, ha valaki kiszámíthatatlan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon jó sztorik! Ment a zöld!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 8.ban 2 cigánygyerek rámszállt, igazából figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy teljesen egy súlycsoport vagyunk. Folyton visszahallottam, hogy rengeteg hazugságot állítottak rólam a hátam mögött. Utána, mikor látták, hogy az nem érdekel, már elkezdték a szemem elõtt is. Ez sem igazán érdekelt, nem éreztem magam fenyegetve, mindig is békés voltam. Aztán egyszer meg akartak verni, fogalmam sincs miért. Akkor egy haverom sietett oda, és 2 a 2 ellenbe már elmentek. Ott szakadt el a cérna, megmondtam neki, hogy kicseszettül messzire mentek, innentõl kezdve nem tolerálom tovább a degeneráltságukat. Másnap megláttam az egyiket, ahogy szépen jön fel egy jégkásával meg egy csomag chipsel a lépcsõn. Szépen odamentem hozzá, és kivertem belõle a fost is szó szerint. Aztán szépen magammalvittem a tanáriba, ahol beismerte, hogy õ kezdte az egészet, annyira megrémült, hogy majdnem behugyozott. Én nem kaptam semmit, õ kapott egy intõt. A pulcsiját úgy elszakítottam, hogy még az alatta lévõ pólója is kettészakadt rajta. Nekem semmi bajom nem lett, kicsit kólás lett a cipõm, mikor a szájábaöntöttem az egészet. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elkaptam a kis gyökeret.
Általános elsõ osztálytól kezdve hatodikig piszkáltak, állandóan ki voltam közösítve, volt hogy meg akartak verni. Az egész osztályom utált, nem volt senki aki segíthetett volna, én meg nem vagyok árulkodós fajta. Egyszer tavaly mikor egy baromság miatt piszkáltak (az egész osztály körémállt, nem engedtek elmenni, ujjal mutogattak rám, és kiabáltak, röhögtek), nem tudtam, hogy szabaduljak meg tõlük, és ne tûnjek az egész iskola elõtt nevetségesnek (iskolaudvaron volt szünetben), megkerestem azt a (lány) személyt aki egymagas velem, és akit a legjobban utáltam, megfogtam, kirántottam a tömegbõl és balkézzel behúztam neki egyet a szeme alá, a srácoknak tetszett, hogy bátor voltam, abbahagyták a piszkálódást, a lányok szívbõl utáltakés féltek tõlem, én egy jót röhögtem, persze osztályfõnöknek elmondták, neki elmagyaráztam a storyt, jófej volt, megértette, hogy ebben a helyzetben mást nem tudtam tenni, hogy megvédjem magam. Akkor leszálltak rólam, egyedül maradtam, majd egy fél év múlva meg azért futottak utánam hogy legyünk barátok:D egyébként a csajnak akinek behúztam, többször beszóltam mikor piszkált, akkor egy kicsit leállt, és rájött az osztályom, hogy jobb ha mostmár békénhagynak, mert meg tudom védeni magam. Egy másik story ami szintén az elõzõ tanévben történt, hogy egy nálam 2évvel idõsebb srác és a haverjai állandóan fikázták az én kis "gáz" baráti köröm. Menzára mentünk éppen mikor nem bírták ki, hogy ne szóljanak be párszor nekik, akkor nem is én voltam a célpont, de szúrta a szemem, a barátaim meg nem csináltak semmit, nem tudták/akarták magukat megvédeni. Én mondtam a srácnak, hogy ha nem fejezi be bajok lesznek, õ csak röhögött, megfenyegettem még párszor, majd kivárva a megfelelõ pillanatot behúztam neki. Szegény srác nagyon égget, a menza rajta röhögött, a haverjaival együtt. Az osztálya "félt" tõlem (nem hiszem hogy tényleg meg voltak ijedve egy alacsony, babaarcú kislánytól. Igaz voltak abban az osztályban olyanok akiknek beszóltam keményen ha kellett), mikor a fogas alatt ültek, ahol a kabátom is volt, odamentem felugrottak, és hatalmas helyet hagytak nekem, hogy elvegyem a kabátom. A srác mindig kerülte a szemkontaktust a suliban, nem akart rámnézni, tartotta a távolságot, azóta nem bántja a barátaimat. :D Az erõszak nem feltétlenül a legjobb megoldás, de nem szabad félni alkalmazni. Ezekben a helyzetekben nem tehettem mást. Az a lényeg, hogy az embernek legyen önbizalma, mert ha azt látják rajtad, hogy nem félsz tõlük, és képes vagy magadat megvédeni akár szóval, akár ököllel, békén hagynak. Elég egyszer megmutatni nekik, hogy mire vagy képes, és megjegyzi mindenki, aki látta. Én kivívtam magamnak a tiszteletet, azóta az osztályomban a fiúk a legjobb haverjaim, a lányokkal annyira nem barátkozom, mert bonyolultak és hisztisek, a másik osztályból az évfolyamban is sok barátom van. Sok kitartást, és erõt minden áldozatnak, akikkel rosszul bánnak a suliban!:) 13/L
Pofán vert, felmentem az igazgatóhoz, kicsapták õket, sztori vége.
5-ös vagyok: Hát nem, de ha van 1-2 beszólás akkor durván beoltom õket!
A kérdező hozzászólása: 5-ös: Köszi a választ, akkor ezek szerint már nem mernek cseszegetni.:) 6-os: 18 éves lány vagyok. Miért kérdezed?
Kedves kérdezõ! Ha szabad tudni hány éves vagy? Fiú vagy lány? :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Engem állandóan piszkált egy gyerek ilyen apróságokkal, hogy oldalbabökött, fülemet piszkálta stb. Egyszer odajött, elkezdett piszkálni, megvártam míg abbahagyja, majd hátrafordultam, és azzal a lendülettel pofonvágtam. Utána elkezdett jobban csesztetni, majd mondtam neki, hogy ezt az eddigi piszkálásért kapod, majd rögötn ezuátn sarkonfordult és elment. Régebben volt az, hogy 1 osztálytársam nagyon irigy volt rám, és ezért piszkált, oldalonszúrt, ilyenek. Egyszer visszavágtam, amire õ nemszámított, és kicsit meglepõdött! Majd a haját is elkezdtem tépni, közben az oldalát szúrtam. Ez ment 1-2 percig, majd ellöktem, elesett, majd vöröslõ fejjel a helyére ment! Azóta em piszkál. Másik történtet: Elkezdett egy amúgy is hülye osztálytársam csesztetni. Elvette a cuccomat, taposgálta a táskámat. Én fogtam, amikor kiment szünetben a wc-re kiborítottam a táskájából mindent, nekidobtam a koszos táblának, majd a könyvein, és a táskáján ugráltam! Mikor meglátta, sokkott kapott, de tudta, hogy miért kapta ezt tõlem.
A kérdező hozzászólása: Hát, úgy néz ki nagyon nem akarnak válaszolni, pedig ki is emeltem a kérdést.:(
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1-es: Persze, lehet errõl is szó, bár szerintem én tudom mi játszódik le bennük. Így akarnak erõsebbnek tûnni másoknál, hogy többen szembeszállnak vele. Aki nincs megelégedve magával így akar magának egy kis önbizalmat csinálni, vagy így akar keménynek tûnni a többiek elõtt. Persze általában mindig van egy fõkolompos, aki kinézi az áldozatot, és a többiek azután mennek. De szerintem bárki kerülhet ilyen helyzetbe, aki nem olyan határozott és ha nem mer több emberrel egyszerre szembeszállni. Én bevallom, én is voltam már elnyomó, amit ma már rohadtul szégyellek... Kiközösítve is voltam, szóval ismerem mindkét oldalt, és egyiken sem jó dolog lenni. Viszont ezt a suliban nagyon nehéz elkerülni, hogy pártatlan maradj, mert vagy követned kell a csordát, ha nem, akkor fennáll a veszélye, hogy kinéznek maguknak. Ez kicsit olyan mint az állatvilágban a tápláléklánc. Aki egyedül van az védtelen. És sokan elfelejtik néha, hogy mi nem állatok vagyunk, hanem emberek, és úgy is kéne viselkednünk.:)
1-es, ez egy nagyon jó ötlet!
Van egy videó, ahol elszakad a cérna egy srácnál, akit már régóta, folyamatosan bántalmaztak (ezt utólag olvastam az esetrõl): https://www.youtube.com/watch?v=isfn4OxCPQs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!