Találatok a következő kifejezésre: Minek a vagy mi az az (15962 db)

Mik a vagyaid, mik az almaid? Mi tenne boldogga? Es hol tartasz most? Kort is irjatok kerlek.

Legjobb válasz: álomom: Mangaka lehessek! (Nekem nem jönnek be az olyan célok amit túl könnyen el lehet érni olyan kell ami egy életen át tart) Ami boldoggá tenne: Eljussak Japánba (azon belül Hokkaidóba) Ahol tartok: Japánul tanulok és jól haladok :D L/13

álomom: Mangaka lehessek! (Nekem nem jönnek be az olyan célok amit túl könnyen el lehet érni olyan kell ami egy életen át tart) Ami boldoggá tenne: Eljussak Japánba (azon belül Hokkaidóba) Ahol tartok: Japánul tanulok és jól haladok :D L/13
# 11/11 Szerintem a motiváltabb jövõképedet ebben a korban még csak alapozod.Ha jól akarsz kijönni az életben akkor érdemes tanulnod.Mindenki aki jól tanult körülöttem 2xer annyi a fizetése mint nekem(aki kitermeli a pénzt) Diákmelót helyi MCDonaltsban nézzed meg esetleg keress fel diákszövetkezeteket és válogatás nélkül vállalj el diákmunkát ha van.Ami a vásárolgatást illeti, nem muszáj mindenbõl a legdrágábbat megvenni, így tudsz spórolni másra is, vagy olyat ne vegyél amit csak egy két alkalomra veszel fel, szal feleslegesen ne költekezz, hanem szórd el hasznos élvezetes dolgokra. :)
Nagyon szeretnék motiváltabb, céltudatosabb lenni, valahogy felépíteni egy reális jövõképet. Örülnék neki, ha nem rágódnék állandóan semmi kis dolgokon, csak könnyedén átsuhannék felettük és nem stresszelnék ennyit. Továbbá jól jönne egy normális diákmeló, amibõl tudnám állni a szórakozásra és az öltözködésre a pénzt, és örülnék, ha mostanában is olyan sokat utazhatnék, mint korábban. 16/L
# 9/9 Szóval barátnõd az illetõ? mert ha igen akkor még könnyebb helyzetben vagy mint hinnéd. Ne veszekedj vele, hanem mindig tegyél a kedvére, vidd el olyan helyre amit õ szeretne megnézni, foglalkozz Vele az a lényeg! Szerintem ne szórakozz, menj szedj neki rózsát , add oda neki és csókold meg, mond el neki hogy nagyon szereted és kész.Ha sokat veszekedtek, lehet nem lesz jó vége ha csak valamelyikötõk nem változtat a dolgokon, vagy nem simultok jobban egymáshoz.Lehet hogy most Neked kéne picit papucsnak lenned csak hogy éreztessed vele hogy fontos számodra.Ha nem tudjátok helyrehozni a dolgokat és mindig veszekedtek akkor szakítsál vele, mert akkor csak az idõdet pazarlod mellette!
Álmom/vágyam: Bárcsak viszont szeretne Õ (elõre szólok, lány), akiért bármit megtennék. Ez tenne boldoggá. Most ott tartok, hogy folyamatosan veszekszünk, és bármit teszek, az rossz. 17/f
Álmom?Az hogy legyen elég benzinem mindenhová, és kísérjen el az õrangyalom! :) Jelenlegi álmom egy normális nõ összeszedése, aki szeressen Velem motorozni. Hogy hol tartok?Az élet közepében , mikor rengeteg tenni valóm van, sok a munka , kevés a szabadidõ és a pénz is hamar elmegy.Most célom hogy másik munkahelyre menjek, hogy összehozzak annyi pénzt hogy minden hétvégén menjek el motorozni az ország másik felébe vagy esetleg külföldre is(tengernek örülnék a legjobban) Én részben boldog vagyok, mert nem panaszkodhatom semmire sem , azon kívül hogy nincs normális barátnõm, asszonyom. stb. 28F
A kérdező hozzászólása: :) Hajra Japanhoz! Hidd el nincs az olyan tavol, tanuld a nyelvet es figyeld az osztondijakat mar most akar gimi alatt!!! 15/lany, hivd el oket! Mit veszithetsz? Ha a rosszabbik lehetoseg jon be es nemet mondanak akkor is ugyanott vagy mint most... rosszabb nem lesz. De ha igent mondanak akkor meg buliztok egy jot! 17/fiu miert nem hivod fel telefonon holnap az sokkal szebb :) Es kulfold is elerheto! Ugyesen!
Hmm...jelen pillanatban az, ha az a személy akit elvileg megbántottam venné a fáradságot és feljönne skypera, hogy megbeszéljük. Aztán örülnék ha nem szeretnék folyamatosan bele ebbe a személybe, hanem megtudnám tartani a baráti viszonyt. Nagy álmom, hogy külföldön élhessek, esetleg legyen egy vállalkozásom. 17/f
és most kb az egész életemet leírtam neked
"hóbarátot" = barátot
bocsi: "álmom"-at akartam írni
A kedvenc énekesnõmmel jò baràtsàgba kerülni és smàrolni is vele. :P /L

Ezek hogy vannak németül? Hány éves vagy? Ön hány éves? Hogy hívnak? A neved Niki? Hol laksz? Ön hol lakik? Mi a telefonszámod? Mi az ön telefonszáma? Én tizenegy éves vagyok. Mi az ön foglalkozása? Én takarítónő vagyok. És ön? És te? Én is.

Egyszer?en megfogalmazva a mondat rendezés szabályai? lakik szó ragozása? El?re is köszi! =)

Legjobb válasz: elõzõ vagyok : miért kell ez neked a nyáron? csak nem pótvizsga?

elõzõ vagyok : miért kell ez neked a nyáron? csak nem pótvizsga?
12 évig tanultam (tanítottak ) németül folyékonyabban olvasok németül ma is mint magyarul, de meg se tudtam mukkanni, mikor egy német lány nyaralni jött hozzánk. (persze köztünk volt a lámpaláz is:) . utána 3x 3 hétre kikerültem Németországba. Többet tanultam, csak beszélgetéssel, mint a hosszú évek alatt könyvbõl. Persze a nulláról több idõ kell hozzá. Mindenképp ajánlom, hogy a könyvek, meg a nyelvtan magolása mellett, beszélgess, chet-elj, levelezz, nézz tv-t, hallgass rádiót németül.
"Was ist Sie Beruf?" Ez rossz. A helyes: Was ist Sie von Beruf?
Mi az ön foglalkozása? Was sind Sie von Beruf?
A kérdező hozzászólása: jaj....nagyon De am aranyos vagy köszi!
Egyenes szórend -> Alany ragozott ige Többi mondatrész KATI szórend -> Kötõszó Alany Többi mondatrész/Tárgy Ige Fordított szórend -> Ige Alany többi mondatrész Szeretni fogod a németet :D 14/F
A kérdező hozzászólása: Okés...
ennek vannak külön szórendek (kati szórend stb..) de az alapoknál magold be h ugye 2 féle kérdés létezik : eldöntendõ és kiegészítendõ.És erre megvannak a szabályok akár google-ban is
A kérdező hozzászólása: Inkább az érdekelne h honnan tudjam h milyen sorrendbe írjak egy mondatot vagyis h azon belül a szavakat..
A kérdező hozzászólása: Hát...szabadidõm egy ideig a német mellett nem lesz..:)
Ha kellenek még az alap kifejezések , szólj , én leírom :) 14/F
A kérdező hozzászólása: Jaj...nem pótvizsga...csak nyári intenzív német tanfolyam..én meg eddig még egy kukkot nem tanultam németül életemben...xD Nagyon szépen köszönöm...=)
15:29 a foglalkozásos nem jó , mert a oda az kell , hogy Ihr/Ihre :)
Mi az ön foglalkozása? Was ist Sie Beruf? Én takarítónõ vagyok. Ich bin ....../takarítónõ/ Én is. Ich auch
És ön?=Und Sie? Hol laksz?=Wo wohnst du? Ön hol lakik?=Wo wohnen Sie? Hogy hívnak?=Wie heisst du? Keress rá a neten!Google a barátod :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm megfogadom...


Drog és alkohol.
Szerintem ha nem akarja, beszéljétek meg miért nem: lehet, hogy nyomós oka van rá (pl. vallásos, rossz tapasztalat), de az is elõfordulhat, hogy csak fél, vagy x idejig várni akar vele. Ha tudod, mi az oka, akkor lehet róla beszélni. Egyébként meg kedvesen érd el, hogy õ is kívánja: csókkal, simogatással, összebújással stb.
Ha még nem akarja akkor várhatnál is mondjuk amíg õ is akarja...

Idős házaspár rengeteg szabadidővel, reálisan milyen keresetkiegészítés formát találhat jelenleg? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi mi a bevált, mi az átverés.

összeszerelős munkákról csak rosszat halottam.Otthon végezhető munka terén lennék kíváncsi

Legjobb válasz: Hálózatépítés. Újra fiatalok lehetnek!

Hálózatépítés. Újra fiatalok lehetnek!
Szerintem nagyon fontos, hogy helyileg hol élnek? Mihez értenek? Mi a hobbyjuk? Na ezeket összeirják, és megkapják mivel érdemes foglalkozni.
Keresetkiegészítés? Hmm.. Van eg öregasszony a piacon, az diót szed, megtöri, és eladja. Nem keres szarul vele, igaz egész nap kint van, de összejön neki 3-4 ezer ft naponta.
Gyermekfelügyelet. Lehet élvezni, fel lehet töltõdni, igaz el is lehet fáradni bele. Mennyire vagytok jó egészségi állapotban? Csak otthoni tevékenység jön szóba? Hány éves, aki idós?

A felnőtt bkv bérlethez mi kell? Mármint mi az az arcképes kis tok vagy mi amiben sokan hordják?

Mert nekem nem volt még és a környezetemben nincs senkinek ilyen...

Legjobb válasz: A nagyobb BKV bérlet és jegyárusoknál tudsz tokot venni.

A nagyobb BKV bérlet és jegyárusoknál tudsz tokot venni.
A kérdező hozzászólása: és az mindenképpen kell csak avval érvényes?
igen, és még mocsok is van ennyiért a járatokon ;-(((
A Volánt nem tudom, de a BKV bérlethez kell, úgy hívják, hogy bérletigazolvány. Párszáz forintba kerül, igazolványkép kell hozzá. Annak a számát kell majd ráírni a bérletszelvényre.
Vidéket nem tudom, Budapesten kell hozzá, különben büntet az ellenõr.
A kérdező hozzászólása: miért nem elég h 10.ezerért megveszem a bérletet és van személyim? minek még ez a hülyeség is hozzá? Azért büntet meg mert teljes áru bérletet vettem? És nincs ilyen papír izém? kicsit vicces!
Dühönghetsz, de sajnos ez a szabály. Persze, hogy hülyeség, de akkor is meg kell venni, kell bele fénykép, ami elvileg nem lehet régebbi mittudomén hány hónaposnál és még azért is megbüntethet az ellenõr, ha nincs tollal ráírva a bérletszelvényre a bérletigazolvány száma.
A kérdező hozzászólása: azt tudom, h megbüntethet azért és abban igaza is van mert kitudja ki vagy nem e cserélgetjül stb, de ez a papír hülyeség! :S na mindegy... ez mo...

Olyankor mi van vagy mi a teendő ha fel akarom mondani az mobil internetet az invitelnél és mikor megkötöttük a szerződés azt mondták hogy egy év a hűségidő meg a szerződésen is annyi van. De ők most azt állítják hogy két év van rajta?

felhívtak telefonon és kiküldtek egy papírt is hogy az egy éves hűségidőnk lejár és hogy kössünk még egy évet vagy drágább lesz a szolgáltatás és közöltük velük hogy le szeretnénk mondani... és most felkerestük őket telefonon hogy pontosan mikor is jár le és azt mondták hogy a mobilneten még egy év hűség idő van... és hogy a szerződés megkötése óta eltelt időre is ködbért kell fizetnünk és hogy nem egy év hanem két éves hűségidővel kötöttük meg... holott azon a szerződésen ami nekünk van egy év van... ilyen kor is van?

Legjobb válasz: *Ilyenkor mi is van?

A kérdező hozzászólása: *Ilyenkor mi is van?
Ne itt vergõdj hanem a szolgáltatódnál!
A kérdező hozzászólása: Az ADSL netre is mindig egy év volt.. évente kellett mindig újítani... annyit mondtak mikor felkerestek hogy 2 GB os mobilnetet kapunk de egy év hûségidõt kell aláírni... ez volt tavaj ugyan ekkor mikor le akart járni a hûségidõ...
A kérdező hozzászólása: de hogy lenne már két éves mikor az van az elején hogy határozott idõtartamú szerzõdés ami 12 hónapra szól? -.-"
A kérdező hozzászólása: de nem írtam alá semminek csak kiküldtek egy papírt... de azt mondták a telefonban hogy az adsl netet felmondhatom de akkor ez drágább lesz... mert ez egy ilyen 2 gigás 1100 forintos net&go net amit a hûségünkért kaptunk az ADSL net mellé... vagy ha ezt is felmondom akkor ködbért kell fizetni... mikor megkötöttük akkor meg arról volt szó hogy egy év a hûségidõ...
A kérdező hozzászólása: de mikor felkerestek az ajánlatukkal ezzel a mobilnettel akkor azt mondták a telefonban hogy egy éves hûség idõvel van...
Hát akkor 2 évre irtál alá és ebbõl 1 év kedvezményes volt.
A kérdező hozzászólása: Kedvezmények érvényessége: 12 hónap A szerzõdés idõtartama : határozott: 12 hónap a hátulján megy van egy ilyen rész is hogy: Az elõfizetõnek az ADSL Internet szolgáltatáshoz kapcsolódó, határozott idejû 24 hónapos idõtartam vállalása esetén lehetõsége van kedvezményes eszközbérleti szerzõdést kötni a Szolgáltatóval. Az eszközbérlethez kapcsolódó egyszeri- és bérleti díj a Szolgáltatás havidíján felül fizetendõ a bérleti szerzõdésben foglaltak szerint. A vállalt határozott idõ abban is fennmarad, ha a bérleti szerzõdés az Elõfizetõ hibájából nem lép hatályba, vagy a bérleti szerzõdés a vállalt határozott idõtartam lejárása elõtt megszûnik.
Ilyenkor van az, hogy a szerzõdésedet és a hûségidõ lejártát tükrözõ levelet megfogod, bemész az egyik kirendeltségbe és addig vered az asztalt, amíg fel nem bontják fel díjmentesen a szerzõdést. Ha nem teszik meg, akkor panaszjegyzõkönyvet vetetsz fel, amit ha korrekt a társaság, akkor kivizsgál. Azért olvasd át a szerzõdésed A-tól Z-ig, kisbetûket, mindent.
Az asztalra kell csapni, ha tényleg csak egy év van a szerzõdésben és a kisbetûs részben sincs valami kitétel.
1. Olvasd el tüzetesen a szerzõdést, és nézd meg mi áll benne. (Pl. rendelkezik-e a szerzõdés arról, hogy mi történik a hûségidõ lejárta után, stb…) 2. Járj utána a papírjaid között, hogy nem lett-e „véletlenül” meghosszabbítva a hûségidõ késõbb. Ha ezek alapján is az jön ki, hogy egy év hûségidõre kötöttetek szerzõdést, akkor menj be vele, mutasd meg az ügyfélszolgának. Innen már az õ dolga, hogy elõvegyen a fiókból egy olyan szerzõdést, ami két év hûségrõl szól, és te azt aláírtad. Ha ilyet nem tud prezentálni, akkor szépen megköszönöd a közbenjárását, és lemondod a szolgáltatást. Ha tud ilyet prezentálni, akkor meg kiderül, miért is volt ilyen nézeteltérés. (Simán elõfordulhat amúgy, hogy az elektronikus nyilvántartásban nem az áll, ami papíron írva van. Ilyen esetben a szolgáltató fogja szépen és korrigálja a hibát.)
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: nem vergõdök... tudtommal ez az oldal azért jött létre hogy ha valaki nem tud valamit vagy sehol sem kap rá választ azt itt felteheti... és különben is azt hogy mi van benne arra írtam amit 2xSü írt... az hogy két évre lenne a szerzõdés sehol sincs benne... mikor megkötöttük akkor is egy évet mondtak és a kiküldött szerzõdésben is egy év van... semmit nem kaptunk ezzel kapcsolatban tõlük sem Email-ben sem postai úton sem telefonon hogy módosult volna két évre... Kedvezmények érvényessége: 12 hónap A szerzõdés idõtartama : határozott: 12 hónap azaz csak egy éves a hûségidõ... a holnapi nap folyamán felkeressük õket személyesen is... és ha nem hajlandók felbontani a szerzõdést akkor a fogyasztóvédelemhez fogunk fordulni...

Mire való vagy mi az a luminol?

Legjobb válasz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Luminol

A kérdező hozzászólása: nem az összetétele érdekel hanem hogy mire való?
Elolvastad az elõzõ linket?
A kérdező hozzászólása: Igen és értelmetlen volt, a kérdésem még mindig az hogy miért szeretik a tinédzserek? és mire jó?
Ahhoz képest hogy még mindig ez a kérdés, eddig ezt senki nem látta. Ha konkrét kérdésed van akkor azt kérdezd meg, hogy arra válaszoljanak. Amire gondolsz azt nem látja senki, csak amit ide leírsz. Például hogy jön ez kapcsolatba a tinédzserekkel? A luminol egy vegyszer amivel a vért lehet kimutatni. Nem lehet hogy kevered egy hasonló kifejezéssel?

Retro Jeans női pólókról mi a véleményetek? Mi az anyag összetétele általában, 100%pamut vagy van benne elastan is?

Sokszor olvastam azt, hogy nem valami jó min?ség, hamar kinyúlik. Rajtam a 100% pamut pólók nyúlnak ki, eddig Heavy Tools pólókat vettem, de már csak tiszta pamutot gyártanak. Stílusban még a Retro tetszik.

Legjobb válasz: Nagyon hamar tönkre mennek, általában apró lyukak keletkeznek a pólókon:)

Nagyon hamar tönkre mennek, általában apró lyukak keletkeznek a pólókon:)
Én szeretem a Retro pólóimat, nekem nem mentek tönkre.
A kérdező hozzászólása: Nektek milyen összetételû pólóitok vannak?
Nekem van onnan egy pólóm, ami 7 éve megvan, és még mindig hordom, még csak ki sem fakult. Az 100% pamut volt. De ez kivételes eset, mert egyébként tényleg apró lyukak lesznek rajtuk idõvel, nem hiszem, hogy moly vagy hasonló.
Én S vagy M méretet hordok, és mindig csak 100% pamutot veszek.
Én imádom az összes RR pólóm jó minõségû valamelyik már 2 éves és ki sincs nyúlva meg semmi :)

Mi volt, vagy mit reklámozott az a reklám ami kb.7-10 éve ment a tv-ben és különböző stílusú esküvőket mutatott be, tipikusan magyar szokásokat stbstb?

Ha vki tud vmi részinformációt vagy egy linket küldeni nagyon megköszönném, hosszú ideje keresem azta reklámot:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!