Találatok a következő kifejezésre: Minek a lehet az erős (111 db)

Mi lehet a baj az erosit. Php -val?

Csináltam a weboldalamra egy php beléptet? rendszert, és kipróbáltam, regisztrálok, megkapom az emailt az emailomra, és beírom az url-t amit kaptam a levélben, és azt írja hibás url. Így néz ki az erosit.php-m <?php include('config.php'); if (isset($_GET["erosit"]) && $_GET["erosit"] != "true") { $jelszo = $_GET["erosit"]; $ker = @mysql_query("SELECT * FROM `users` Where `jelszo`='$jelszo'"); if (@mysql_num_rows($ker) >= "1") { $k = @mysql_fetch_array($ker); if ($k["erosit"] == "0") { $id = $_GET["id"]; @mysql_query("UPDATE `users` SET `erosit`='1' WHERE `id`='$id' and`jelszo`='$jelszo'"); print 'Sikeresen meger?sítette regisztrációját'; } else { print 'Már meger?sítette a regisztrációt!'; } } else { print "Hibás URL!"; } } else { print 'Hiányos URL!'; } ?> Ötletek? (Ja és csak annyi, hogy a config.php -mból kitöröltem a $url = www.a weboldalam neve.atw.hu/_test_/erosit.php, ennek kéne átirányitani az erosit.phpmra ez lehet a baj? Mert ha megnézitek az erosit.php -ba nem kerül a $url fügvényre sor)

Legjobb válasz: nem nagyon vagyok otthon php-ban, de lehet h. itt a hiba: if(@mysql_num_rows($ker) >= "1") A mysql_num_rows visszatérési értéke int, és lehet h. amiatt szalad az else ágába, mert string-el összehasonlítva mindig hamis lesz, de ez csak tipp...

nem nagyon vagyok otthon php-ban, de lehet h. itt a hiba: if(@mysql_num_rows($ker) >= "1") A mysql_num_rows visszatérési értéke int, és lehet h. amiatt szalad az else ágába, mert string-el összehasonlítva mindig hamis lesz, de ez csak tipp...

Minek a jele lehet az erős dajerviz szagu hüvely folyás?

Legjobb válasz: Fertõzés vagy gomba.Menj a nõdokihoz.

Fertõzés vagy gomba.Menj a nõdokihoz.
Ha az acetonosra gondoltál akkor kiszáradás, vagy folyadékhiány okozza, de én is a dokit javaslom, mert eléggé fertõzésgyanús!!!!!!

A jósló fájások mikor jelentkeznek? Lehet az jósló fájás, ha nagyon erős fájdalmaim vannak az egész hasamnál?

normális ez? 35 hetes a magzat.

Legjobb válasz: Nagyon változó, hogy kinél mikor jelentkezik. Nálam pl. a szülés elõtt 1 héttel, de több barátnõm is volt, akiknek a szülés elõtt több héttel már voltak jóslófájásai, sõt volt olyan barátnõm, akinek a 20. héten már volt. 35. héten teljesen normális.

Nagyon változó, hogy kinél mikor jelentkezik. Nálam pl. a szülés elõtt 1 héttel, de több barátnõm is volt, akiknek a szülés elõtt több héttel már voltak jóslófájásai, sõt volt olyan barátnõm, akinek a 20. héten már volt. 35. héten teljesen normális.

Meg volt a havi vérzésem erősen és most ma barnáztam. Mi lehet az oka? Mi váltja ki ezt? De terhes nem lehetek?

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes!Menzeszed végén lehet barnás folyásod.

Nem lehetsz terhes!Menzeszed végén lehet barnás folyásod.
fúj b+
A kérdező hozzászólása: közi rendes vagy. köszi-. a másik félnek üzenem hogy vannak rendes emberek a világon és vannak elme betegek és ö az utobiba tartozik szóval ennyi.
Szívesen.
A végén tényleg lehet barnás akármi, de valaki tudja hogy az mitõl? >:/
szerintem az csak egy kis alvadt vér...de egyébként terhes nem lehetsz...ne aggódj...
igen, alvadt vér, tulajdonképpen a maradék, ami addig valamiért nem ürült ki
A kérdező hozzászólása: az jó ha nem maradok terhes mert kicsit be paráltam , mert az internetet olvastam ezt aszt és meg ijedtem. mert olvastam is olyat akinek meg volt és barnázott is és terhes maradt. de legyen így ahogy mondjátok hogy ne agodjak én bízom bennetek. köszi még egyszer rendesek vagytok.
A havi vérzés elején és végén, amikor még/már nincs annyi vér, hogy a súlyánál fogva azonnal kifolyjon, megalvad és megbarnul.
Igyál nagyon sokat!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ !!
Nem gondolnám, hogy vesekövességrõl van szó. Sokkal inkább has vagy ágyéksérv... , , -erõs szúrós érzést érzek a hasam alatt-" De még más is elõfordulhat. Vese problémák esetén hátúl deréktájt van fájdalom leginkább. Találgatni így látatlanban felesleges. Fordulj elõször is háziorvoshoz. Üdv!

Mi lehet az oka? AZ utóbbi hónapokban rövidebb ideig és nem olyan erős a mensim.

Ez vmilyen betegségre utalhat? Régebben 4-5 napig tartott, most alig 3napos és elég gyenge.

Legjobb válasz: Ez változó lehet idõrõl idõre.

Ez változó lehet idõrõl idõre.
Nem betegség ez. Teljesen normális.

Erős fájdalom jobb oldalt a mellkasom fölött, mi lehet az oka?

Szívemmel egy magasságban jobb oldalt és középen egyaránt szúró, éget? érzést érzek . Ez minek tudható be? Egész nap nem fáj ,de ha haza jövök estére, akkor el kezd er?södni . Kérem aki tud, segítsen.

Legjobb válasz: izomhúzódástól elkezdve akármi lehet... orvos...

izomhúzódástól elkezdve akármi lehet... orvos...
A kérdező hozzászólása: a fájdalom már enyhül , és nem fáj olyan sûrûn. Remélem nyom nélkül elmúlik...
Akármilyen hihetetlen, de akár refluxtól is lehet.
A kérdező hozzászólása: Már teljesen elmúlt , hála Istennek , köszönöm azért a válaszokat.

A kisfiunk orra erősem váladékozik. Nincs láza, se nem köhög. Elég neki az anyatej, vagy még mit lehet tenni?

Egy hete kezd?dött, azóta hol jobb a helyzet, hol a régi. A gyerekorvos nem mondott semmit, csak, hogy nincs baj és kész. De sem azt, hogy mit tegyünk, sem azt, hogy mit ne.

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is folyt az orra. Sterimar orrsprayt fújtam az orrába, majd pár perc múlva kiporszívóztam és minden rendben volt. Az orcseppel vigyázz, csak napi 2-3 alkalommal lehet használni, Nasivin. Kitartás, remélem hamar meggyógyultok.

Az én kisfiamnak is folyt az orra. Sterimar orrsprayt fújtam az orrába, majd pár perc múlva kiporszívóztam és minden rendben volt. Az orcseppel vigyázz, csak napi 2-3 alkalommal lehet használni, Nasivin. Kitartás, remélem hamar meggyógyultok.
Fõként szívni. Lehet kapni még csecsemõknek Nasivin pumpás orrsprayt, az elég hatásos, és ami mindig segít nagyon hamar, az a Calcimusc, de azt gyerekdoki írja fel. Nálam mindig van itthon.
Én sós vizet párologtatok, tengervizes orrspray+orrszívás.3 napig Oscilococsinum, 5 csepp Béres csepp, 1/4 calcium pezsg. tabletta, hurutoldó szirup, sok folyadék, sok gyümölcspép, nem megyünk közösségbe.A vírusos nátha gyógyulása 14 napig is elhúzódhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!