Találatok a következő kifejezésre: Minek a lehet az, hogy (7176 db)

Mitõl lehet az, hogy már 2x kimaradt a menszeszem, és a gyomrom folyton görcsöl? ( Terhes biztos nem vagyok! )

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz, mert lehet bármi, de biztos, hogy nem jó, ha kimarad, ráadásul 2x is. Lehet ciszta, érdemes minél hamarabb orvoshoz menni, mert elég váratlanul, gyorsan tudnak nõni és veszélyes lehet, ha nem foglalkozol vele.

Menj el orvoshoz, mert lehet bármi, de biztos, hogy nem jó, ha kimarad, ráadásul 2x is. Lehet ciszta, érdemes minél hamarabb orvoshoz menni, mert elég váratlanul, gyorsan tudnak nõni és veszélyes lehet, ha nem foglalkozol vele.
Attül függ mennsi idõs vagy. Ha még nem vagy 17, akkor teljesen normális ez, akár hónapokra is kimaradhat, majd 17, 18 körül beáll rendszeresre.

Nemrég vettem egy HP G6 2240SH laptopot. Mitõl lehet az, hogy mikor megy a gép és semmit sem csinálok rajta, apró kattanásokat lehet hallani. Mintha a winchester csinálná de nem vagyok benne biztos?

Volt már valakinek ilyen problémája? Vagy ez természetes? S amikor kattan egyet olyan mintha picit felpörögne addig a ventilátor is.

Legjobb válasz: Nekem a több mint 2 éves Dell Inspironom HDD-je is szokott idõnként kattanni egyet, de még mindig mûködik, Hard Disk Sentinel szerint minden 100 %-os. Javasolnám hogy te is ellenõrizd ezzel a programmal. Egyébként meg valahol azt írták errõl hogy annak lehet kattanó hangja amikor az olvasófejet nyugalmi állapotba helyezi.

Nekem a több mint 2 éves Dell Inspironom HDD-je is szokott idõnként kattanni egyet, de még mindig mûködik, Hard Disk Sentinel szerint minden 100 %-os. Javasolnám hogy te is ellenõrizd ezzel a programmal. Egyébként meg valahol azt írták errõl hogy annak lehet kattanó hangja amikor az olvasófejet nyugalmi állapotba helyezi.
A kérdező hozzászólása: Igen ezt én is olvastam, de nem 2-3 másodpercenként kéne csinálnia szerintem. HDD sentinellel néztem 100%-os a kondíció. De valami biztos nem korrekt, mert haverom is most vett egy új laptopot, neki pedig nem csinálja.

Mitől lehet az, vagy minek a tűnetei azok, hogy amióta elmúlt a havi vérzésem nem fehér folyásom van, hanem rózsaszínes, és az állaga mint az aludttej? Valaki segítsen mit tegyek? Orvoshoz nem akarok menni!

Éjszakánként viszket, én pedig nem bírom megállni és sebet ejtettem. Nemi életet nem élek. Ha esetleg fontos infó az hogy rendszeresen napra pontosan jön meg, és eddig semmilyen panaszom nem volt.

Legjobb válasz: Ez lehet valamilyen fertõzés. Az egy dolog,hogy nem akarsz orvoshoz menni,de itt most arról van szó,hogy milyen következményei lehetnek,ha nem teszel semmit,pl.meddõség.

Ez lehet valamilyen fertõzés. Az egy dolog, hogy nem akarsz orvoshoz menni, de itt most arról van szó, hogy milyen következményei lehetnek, ha nem teszel semmit, pl.meddõség.
Ez tuti valami fertõzés, hiszen viszket. A színe lehet attól, hogy a sebbõl a vérzés a folyásodba kerül, emiatt rózsaszínes, de lehet, hogy alapból ilyen színû. Akár akarsz, akár nem, muszáj lesz dokihoz menni. Ezt nem lehet gombára fogni és Canestennel kenegetni...lehet valami veszélyesebb is, aminek késõbb komoly következményei lehetnek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Nem merek elmenni orvoshoz... :S

Mitõl lehet az, hogy az internetkapcsolat kb.10 percenként megszakad és csak akkor lesz újra normális, ha ki-, majd visszakapcsolom a routert?

UPC 60 megás netem van, és a probléma az, hogy kb. 10 percenként, néha gyakrabban, héna ritkábban egyszerûen megszakad. Böngészés közben ergyszer csak azt veszem észre, hogy semmilyen oldal nem töltõdik be, Chrome kiírja, hogy távoli kiszolgáló nem érhetõ el, vagy megszakadt a kapcsolat, hoppás hibaüzenet, stb... :D Ha nem indítom újra akkor van hogy akár egész nap nem jó a net. A router és a modem egybe van építve (nem tudom ez miért jó), minden világít rajta, tehát elvileg kéne lennie internetnek. A probléma biztos, hogy nem az én gépemmel van mivel egy laptop is van csatlakoztatva rá (wifivel) és azon is megszakad a kapcsolat. Kb. 2-3 hónapja kezdõdött ez az egész, de mostanra már tényleg teljesen használhatatlan.

Legjobb válasz: miért nem szûkíted le a kört ,a hiba lehetõségeket ? -egy kölcsön routerrel rögtön kiderülne,hogy mi a rossz ,

miért nem szûkíted le a kört , a hiba lehetõségeket ? -egy kölcsön routerrel rögtön kiderülne, hogy mi a rossz ,
A kérdező hozzászólása: Leírtam hogy a modem meg a router egybe van építve egy ilyen cucc: [link] nem tudok így routert cserélni.
hát akkor az eszköz a rossz mindenképp ... nem is kérdés

Mitõl lehet az, hogy az egyik kisajak sokkal nagyobb mint a másik?

Az egyik kisajak meg van nyúlva míg a másik kisebb. Szerintetek mitõl lehet? Baj?

Legjobb válasz: Nem baj, genetikai adottság.

Nem baj, genetikai adottság.

Szerintetek mitõl lehet az, hogy szúr az egész hasam? Tegnap este kezdõdött! Olyan mintha tele lennék gázzal! Sikerült is kiadni a gázt, de még mindig szúr!

Ha állok akkor nem, ha ülök akkor igen! Egyik oldalt sem tudok feküdni, csak hanyatt! De hanyatt meg nem lehet!Kérlek ne nevessetek ki,ez nem vicces! 30 hkm

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Nekem is volt ilyen többször is. Fõleg, ha kitakaróztam éjjel... Volt, hogy aludni se bírtam, annyira szúrt, nekem is mindkét oldalamra fekvéskor, de én hanyatt sem bírtam.

Hány hetes vagy? Nekem is volt ilyen többször is. Fõleg, ha kitakaróztam éjjel... Volt, hogy aludni se bírtam, annyira szúrt, nekem is mindkét oldalamra fekvéskor, de én hanyatt sem bírtam.

Mitõl lehet az, hogy akkor is jelentõsen merül a mobilom, ha éppen ki van kapcsolva?

Ma reggel kikapcsoltam, és akkor még kb. 50%-on állt a töltöttsége. Most pedig bekapcsoltam, és már alig 15%-ot ír.

Legjobb válasz: Rossz az akku.

Rossz az akku.
jó a készüléked, csak oda kell figyelni, mert ezeknek kütyüknek már lelkük van... szóval, a lényeg, hogy tudtodon kívül a háttérben valami fut.. Kattincs a feladatkezelõre, abban a RAM kezelõre, alul a memória törlése.. ne félj, nem töröl semmit, csak leállít.. akkor kiírja, hány alkalmazás piszmogott a háttérben.. ha ez megvan, tedd repülõ módba, aztán meglátod..egy nap alatt alig esik öt százalékot. idõ kell a kütyük lelkének megismeréséhez... példul az adathálózat leállítása...az úgy viszi a pénzt, hogy észre sem veszed..habokra. szóval jó az a készülék, csak ki kell cselezni.

Vajon mitõl lehet az, hogy már nem elõszõr, pedíg be van fizetve, nem mûkõdik a youtube?

mikor próbálnánk egy zenét lejátszani,akkor ki írja,hogy error és olyan,mintha már lejátszotta volna,ezt nem könnyû így elmondani,alul van az a piros sáv számláló vagy mi,ami minden videónál mutatja mennyi ideje megy a szám,nos ez nem indul ...

Legjobb válasz: És ez már nem az elsõ ilyen eset,van mikor 1-2 napig nem lehet nézni a youtube vuóideót. Lehet ez akár leterheltség miatt is a gépnél?

A kérdező hozzászólása: És ez már nem az elsõ ilyen eset, van mikor 1-2 napig nem lehet nézni a youtube vuóideót. Lehet ez akár leterheltség miatt is a gépnél?
Azt hiszem minta Adobe Player-t kellene akkor telepíteni, mert az játssza le, ha jól tudom!!! Talán legközelebb az "Informatika" témakörbe írd ki, ott többen fognak tudni segíteni!

Mitõl lehet az, hogy némelykor szédülök vmint, hogy fáj a szívem?

Legjobb válasz: Pl. magas vérnyomás. Szoktad mérni?

Pl. magas vérnyomás. Szoktad mérni?
Vérnyomás ingadozás .
Iszol elég vizet?
A kérdező hozzászólása: igen lehet, hogy a vérnyomás ingadozás is közre játszik igen iszok elég vízet szerintem :)

Mitõl lehet az, hogy az internetezés 5 Mb/s és nemmegy fentebb a sebessége de lentebb igen, és ha például torrenten töltök valamit akkor meg rendes 1.7 MB/s (15 Mb/s)?

Már idegesít, hogy olyan lassú az internet és nemtudok vele mit csinálni. Router-re rávan kötve de ha simán a gépbe dugom az UTP-t akkor is ugyanez van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!