Találatok a következő kifejezésre: Minek a lehet az, hogy (6801 db)

Mitõl lehet az, hogy már 2x kimaradt a menszeszem, és a gyomrom folyton görcsöl? ( Terhes biztos nem vagyok! )

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz, mert lehet bármi, de biztos, hogy nem jó, ha kimarad, ráadásul 2x is. Lehet ciszta, érdemes minél hamarabb orvoshoz menni, mert elég váratlanul, gyorsan tudnak nõni és veszélyes lehet, ha nem foglalkozol vele.

Menj el orvoshoz, mert lehet bármi, de biztos, hogy nem jó, ha kimarad, ráadásul 2x is. Lehet ciszta, érdemes minél hamarabb orvoshoz menni, mert elég váratlanul, gyorsan tudnak nõni és veszélyes lehet, ha nem foglalkozol vele.
Attül függ mennsi idõs vagy. Ha még nem vagy 17, akkor teljesen normális ez, akár hónapokra is kimaradhat, majd 17, 18 körül beáll rendszeresre.

Nemrég vettem egy HP G6 2240SH laptopot. Mitõl lehet az, hogy mikor megy a gép és semmit sem csinálok rajta, apró kattanásokat lehet hallani. Mintha a winchester csinálná de nem vagyok benne biztos?

Volt már valakinek ilyen problémája? Vagy ez természetes? S amikor kattan egyet olyan mintha picit felpörögne addig a ventilátor is.

Legjobb válasz: Nekem a több mint 2 éves Dell Inspironom HDD-je is szokott idõnként kattanni egyet, de még mindig mûködik, Hard Disk Sentinel szerint minden 100 %-os. Javasolnám hogy te is ellenõrizd ezzel a programmal. Egyébként meg valahol azt írták errõl hogy annak lehet kattanó hangja amikor az olvasófejet nyugalmi állapotba helyezi.

Nekem a több mint 2 éves Dell Inspironom HDD-je is szokott idõnként kattanni egyet, de még mindig mûködik, Hard Disk Sentinel szerint minden 100 %-os. Javasolnám hogy te is ellenõrizd ezzel a programmal. Egyébként meg valahol azt írták errõl hogy annak lehet kattanó hangja amikor az olvasófejet nyugalmi állapotba helyezi.
A kérdező hozzászólása: Igen ezt én is olvastam, de nem 2-3 másodpercenként kéne csinálnia szerintem. HDD sentinellel néztem 100%-os a kondíció. De valami biztos nem korrekt, mert haverom is most vett egy új laptopot, neki pedig nem csinálja.

Mitől lehet az, vagy minek a tűnetei azok, hogy amióta elmúlt a havi vérzésem nem fehér folyásom van, hanem rózsaszínes, és az állaga mint az aludttej? Valaki segítsen mit tegyek? Orvoshoz nem akarok menni!

Éjszakánként viszket, én pedig nem bírom megállni és sebet ejtettem. Nemi életet nem élek. Ha esetleg fontos infó az hogy rendszeresen napra pontosan jön meg, és eddig semmilyen panaszom nem volt.

Legjobb válasz: Ez lehet valamilyen fertõzés. Az egy dolog,hogy nem akarsz orvoshoz menni,de itt most arról van szó,hogy milyen következményei lehetnek,ha nem teszel semmit,pl.meddõség.

Ez lehet valamilyen fertõzés. Az egy dolog, hogy nem akarsz orvoshoz menni, de itt most arról van szó, hogy milyen következményei lehetnek, ha nem teszel semmit, pl.meddõség.
Ez tuti valami fertõzés, hiszen viszket. A színe lehet attól, hogy a sebbõl a vérzés a folyásodba kerül, emiatt rózsaszínes, de lehet, hogy alapból ilyen színû. Akár akarsz, akár nem, muszáj lesz dokihoz menni. Ezt nem lehet gombára fogni és Canestennel kenegetni...lehet valami veszélyesebb is, aminek késõbb komoly következményei lehetnek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Nem merek elmenni orvoshoz... :S

Vajon mitõl lehet az, hogy már nem elõszõr, pedíg be van fizetve, nem mûkõdik a youtube?

mikor próbálnánk egy zenét lejátszani,akkor ki írja,hogy error és olyan,mintha már lejátszotta volna,ezt nem könnyû így elmondani,alul van az a piros sáv számláló vagy mi,ami minden videónál mutatja mennyi ideje megy a szám,nos ez nem indul ...

Legjobb válasz: És ez már nem az elsõ ilyen eset,van mikor 1-2 napig nem lehet nézni a youtube vuóideót. Lehet ez akár leterheltség miatt is a gépnél?

A kérdező hozzászólása: És ez már nem az elsõ ilyen eset, van mikor 1-2 napig nem lehet nézni a youtube vuóideót. Lehet ez akár leterheltség miatt is a gépnél?
Azt hiszem minta Adobe Player-t kellene akkor telepíteni, mert az játssza le, ha jól tudom!!! Talán legközelebb az "Informatika" témakörbe írd ki, ott többen fognak tudni segíteni!

Mitõl lehet az, hogy némelykor szédülök vmint, hogy fáj a szívem?

Legjobb válasz: Pl. magas vérnyomás. Szoktad mérni?

Pl. magas vérnyomás. Szoktad mérni?
Vérnyomás ingadozás .
Iszol elég vizet?
A kérdező hozzászólása: igen lehet, hogy a vérnyomás ingadozás is közre játszik igen iszok elég vízet szerintem :)

Mitõl lehet az hogy mostanában ha nem 100%osan koncentrálok a lépcsõre, tuti hogy félrelépek?

Ha elõre nézek is ez van,és kezd zavarni és meg is ijeszt.Mitõl lehet ez?Bocsánat ha nem jó kategória,és remélem hogy nem akar senki ezzel szivatni,mert komoly a kérdésem.16/L

Mitõl lehet az, hogy néha pár percig elkezd hangósan búgni a gép?

Legjobb válasz: Szerver géped van? Lehet nem kap elég hûtést a proci,nem tudom, nekem is búgott de nem sokáig, pár mp, mert átvariáltam a hûtését.

Szerver géped van? Lehet nem kap elég hûtést a proci, nem tudom, nekem is búgott de nem sokáig, pár mp, mert átvariáltam a hûtését.
Attól függ hogyan búg. Lehet, hogy kezd csapágyas lenni valamelyik ventillátor.
te valami pedofil biszex pöts vagy?
Hogy lehet a puncitól undorodni???
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ezért nem értem én sem. A szagától fõleg.
Zavard el a barátnõdet nõgyógyászhoz.
ha lány a kérdezõ akkor valamelyest érthetõ a kérdést..ellenkezõ esetebne komoly bajok vannak
Ha fiu vagy akkor gáz. Bár nem tudom, hogy milyen csajokal voltál, akkinek szagos a puncia. A puncinak illata van!!!!!!:) :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Nézõpont kérdése.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!