Találatok a következő kifejezésre: Minek a lehet az (17997 db)

Mellbimbó fájdalom, összehúzódott bőr a bimbó körül, mi a lehet az oka?

Legjobb válasz: Sajnos a biztos választ nem tudom, de ez tipikusan az egyik olyan tünet, aminél azonnali nõgyógyászati/onkológiai vizsgálatot javasolnak! Menj el a nõgyógyászhoz, az alap mellvizsgálatot õ is elvégzi és ha indokoltnak tartja, átküld az onkológushoz vagy mammográfiára, mell ultrahangra.

Sajnos a biztos választ nem tudom, de ez tipikusan az egyik olyan tünet, aminél azonnali nõgyógyászati/onkológiai vizsgálatot javasolnak! Menj el a nõgyógyászhoz, az alap mellvizsgálatot õ is elvégzi és ha indokoltnak tartja, átküld az onkológushoz vagy mammográfiára, mell ultrahangra.
csak éppen telefonálni nem lehet vele
telefon funkció hiányzik belole, a 3G is. 4S kétmagos procija van kétmagos GPU-ja, 8 mpx kamera
az ipod touchban 1.3mpx es kamera van, nem lehet telefonálni, csak wifi van netezni
A kérdező hozzászólása: Elég hülye kérdés volt de köszönömm a segítséget:)
helyesbítek. az iPod touch 4. generációban hátul 0, 7MP kamera, elöl 0, 3MP kamera van. Az a vicces benne, hogy rengeteg telónál, aminek 3-5MP-es kamerája van, sokkal jobb képeket készít. Az iPod ugyanaz mint az iPhone 4, csak ugye telefonálni, mobilnetezni nem tudsz vele.
Felnõttképzés nincs benne pénz kevés lehetõség

Mitõl lehet az, hogy már 2x kimaradt a menszeszem, és a gyomrom folyton görcsöl? ( Terhes biztos nem vagyok! )

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz, mert lehet bármi, de biztos, hogy nem jó, ha kimarad, ráadásul 2x is. Lehet ciszta, érdemes minél hamarabb orvoshoz menni, mert elég váratlanul, gyorsan tudnak nõni és veszélyes lehet, ha nem foglalkozol vele.

Menj el orvoshoz, mert lehet bármi, de biztos, hogy nem jó, ha kimarad, ráadásul 2x is. Lehet ciszta, érdemes minél hamarabb orvoshoz menni, mert elég váratlanul, gyorsan tudnak nõni és veszélyes lehet, ha nem foglalkozol vele.
Attül függ mennsi idõs vagy. Ha még nem vagy 17, akkor teljesen normális ez, akár hónapokra is kimaradhat, majd 17, 18 körül beáll rendszeresre.

Mi a véleményetek az olyan ölebekről, amikkel lehet pl. agilityzni, sportot űzni? (pl. papillon)

Legjobb válasz: Most ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy mi a véleményünk az olyan szivacsról, amivel lehet mosogatni. Nem nagyon lehet rá mit mondani, hát szivacs, felszívja a vizet meg elosztja a mosogatószert, erre való. Ilyen a kutya is, négy lába van, lehet vele agilityzni vagy valamit sportolni, nehéz ennél többet mondani ennyi infó alapján. Egyáltalán egyedekrõl beszélünk, vagy fajtákról? Jellemzés érdekel, vagy hogy a jelenséggel kapcsolatban mit gondolunk, hogy egyáltalán létezik ilyen öleb? Versenysportról beszélünk, vagy csak hobbiszintû dolgokról? Szidni akarod a fajtákat, vagy ilyen kutyát szeretnél sport célra, vagy mi végett tetted fel ezt a kérdést?

Most ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy mi a véleményünk az olyan szivacsról, amivel lehet mosogatni. Nem nagyon lehet rá mit mondani, hát szivacs, felszívja a vizet meg elosztja a mosogatószert, erre való. Ilyen a kutya is, négy lába van, lehet vele agilityzni vagy valamit sportolni, nehéz ennél többet mondani ennyi infó alapján. Egyáltalán egyedekrõl beszélünk, vagy fajtákról? Jellemzés érdekel, vagy hogy a jelenséggel kapcsolatban mit gondolunk, hogy egyáltalán létezik ilyen öleb? Versenysportról beszélünk, vagy csak hobbiszintû dolgokról? Szidni akarod a fajtákat, vagy ilyen kutyát szeretnél sport célra, vagy mi végett tetted fel ezt a kérdést?
Helyeslem, hogy jók sportolásra, és a legtöbb szép is, de én magam nem hiszem, hogy tartanék. Én jobban érzem magam egy nagyobb kutyával.
Nekem yorkim van, zseniális agilityben :)
A legalkalmasabb kutya erre a papillon... nekem is ilyen kutyám van imád futni és sportolni .Ha ilyen kutyád lesz szinte könyörögni fog érte hogy menny el vele sportolni

Mikor nagyobb sebességre kapcsolok, és elkezdem nyomni a gázpedált, akkor halk kopogó hangot hallok. Mi baja lehet az autómnak?

Kocsiról: Suzuki Swift, 993cm3, 1999-es évjárat, 72.000km van benne, jó állapotú, megkímélt Amióta megvan (2 éve) semmi gondom nem volt vele.

Legjobb válasz: Én elsõ körben a hidrotõkére tippelnék. Lehet, hogy nagyon koszos az olaj ami benne van, mikor volt cserélve utoljára? Ha az elõírt cserét nem tartottad be, akkor olajcsere, és érdemes lenne megpróbálkozni motortisztító adalékkal.

Én elsõ körben a hidrotõkére tippelnék. Lehet, hogy nagyon koszos az olaj ami benne van, mikor volt cserélve utoljára? Ha az elõírt cserét nem tartottad be, akkor olajcsere, és érdemes lenne megpróbálkozni motortisztító adalékkal.
A kérdező hozzászólása: Tavaly tavasszal volt olajcsere, és akkor már elég rossz volt az olaj.De érdekes akkor semmi kopogás nem volt. Tehát sztem nem ez lehet a gond!
Hol lehet hallani a kopogást?Én a féltengelycsuklóra gondolok elõször ha esetleg a motortérben lehet hallani.Az én autómnak is ez volt a baja.A féltengelycsuklók és a csapágyak minõsége a Suzukiba nagyon gyenge néha még 100.000 km sem bírnak ki.Elõször szerintem azt nézesd meg.
Esetleg nem váltod el a fokozatot gyök2 fordulatnál újabban? 2 ezer el ne merd váltani, fõleg egy japán motort.
A kérdező hozzászólása: Nem teljesen 1értelmû, h honnan jön a kopogás, inkább hátulról. A 4. válaszoló kérdését nem értem.
Túl hamar elváltod szerintem. Pörgesd ki, és akkor nem fog kopogni. Túl alacsony fordulaton remeg kopog erõlködik a motor. Ez ugyebár benzin, ráadásul japán, tehát mindenféleképpen magasabb fordulaton kell váltani. Ebbe van már fordulatszámmérõ? Mert ha van, akkor 2 ezer alá ne engedd soha, csak ha országúton mész, és nem elõzöl meg ilyesmi. Ha nincs fordulatszámmérõ, akkor hang alapján próbáld jobban kipörgetni, és 50-nél ne legyél 5.-ben. Bõven elég a 4. fokozat, de a motor szempontjából még a 3. a legideálisabb.

Mi a különbség az Iphone és Ipod touch között? (azon kivul hogy az ipoddal nem lehet telefonalni)

Jó döntés megvenni az Ipodot?(azért akarom ezt mert közel fele annyiba kerül)

Legjobb válasz: Ha telefonra van szukseged akkor rossz dontes, mert mint arra Te is ravilagitottal, az iPod-al nem lehet telefonalni. Ha pedig valami mp3 lejatszora van szukseged, akkor nem ertem hogy miert az iPhone az osszehasonlitasi alap.

Ha telefonra van szukseged akkor rossz dontes, mert mint arra Te is ravilagitottal, az iPod-al nem lehet telefonalni. Ha pedig valami mp3 lejatszora van szukseged, akkor nem ertem hogy miert az iPhone az osszehasonlitasi alap.
Lényegében csak ennyi a különbség.
Jó döntés az ipod touch, veszel mellé pár filléres telefont, és ott vagy mintha vettél volna egy iphonet, csak feleannyiért...

Mi a véleményetek az angol telivérről? Hobbyló is lehet, vagy túl galoppos hozzá?

Legjobb válasz: Én már találkoztam néhánnyal, akik jó hobbilovak lettek, de ehhez viszonylag jó lovas is kell, legalább az átlovaglás erejéig. Egyébként elég menõsek, de ha ez nem zavar, akkor jó hobbiló lehet belõle.

Én már találkoztam néhánnyal, akik jó hobbilovak lettek, de ehhez viszonylag jó lovas is kell, legalább az átlovaglás erejéig. Egyébként elég menõsek, de ha ez nem zavar, akkor jó hobbiló lehet belõle.
Nagyon ritka az olyan angol telivér akit hobbi lovaglásra gyerekek alá lehet rakni. Szerencsére nekünk van egy, annak ellenére hogy a versenypályáról jött le. Csak keresni kell. Az angol telivéreket gyakran használják galopp mellett díjugratásra is! Bár ebben se az összes jó, gyakori hogy nem emelik a lábukat ugráskor!
A legtöbb angol telivér szeret menni, és méghozzá nem csigaléptekkel. Ha úgy van nevelve, akkor hobbilónak is kiváló, habár ez mind magától a lótól függ.
ha átvan lovagolva és nyugodt akkor alkalmas lehet.
Hát nálunk van egy angol teli és egy arab is és az arabot sokkal nehezeb ellovagolni. A angolt a legkezdõbb lovasok lovagolják, mert lhetlletnyi csizmaés már üget, lehelletnyi derék és már meg is áll. Nagyon jó ló, és overdosenál is gyorsabb. De még senkit sem vitt el eddig.
Természetesen jó hobbilónak is. :) Maximum egy kicsit pörgõs, szeret menni.
jah és amit elõttem írtak h át kell lovagolni cssak a galopplovat kell. Amelyik már eleve "normálisan" van belovagolva azt természetesen nem kell
nekem angol telivérem van. Hobby lóként tartom. az én lovam nem menõs, sõt picit lusta, de mindent szépen megcsinál, ha három napig nem lovagolok rajta utána nem csinál semmit úgy megy mint máskor. viszont kicsit türelmetlen a megállás nehezen ment de már képes egyhelyben állni több ideig.
Ismerõsömé néha kicsit lustácska is. De tényleg kell egy jó lovas rá, aki átlovagolja :)
nagyon jó hobbylónak az olyan lovasnak, aki szereti a sebességet egy bizonyos szintig, és még kontroll alatt lehet tartani a lovat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!