Találatok a következő kifejezésre: Minek a az, hogy am (4605 db)

Miét van az, hogy amikor izgatom barátnõmet és betenném neki (kotonnal) akkor nem megy be? Elsõ alkalom lenne de már próbálkoztunk lehet túlizgulom? Vagy nem teljes a merevedésem?

Izgatás közben teljesen feláll felhúzom a gumit és arra kerülne a sor nem tudom betenni. Lehet a pénisz vége (makk) nem keményedik meg? 19/F

Legjobb válasz: Inkább õ nem "enged be"? Rászorit, feszült, és beszûkül.

Inkább õ nem "enged be"? Rászorit, feszült, és beszûkül.
mutass képet a brédrõl kotonnal. Anélkül mi nehezen döntjük el hogy kemény-e eléggé. Vagy nem az a baj hogy vastag mint a sörösdoboz?
siikositó megoldja a prob..
A kérdező hozzászólása: de hát akkor mit tegyek nem értem.... már 2 újjal csináltam neki akkor se ment
Persze lehet nedves, csak nem tágul ki, hanem szoros.
A kérdező hozzászólása: ez a probléma hogy nem megy bele még kicsit sem pedig nedves.....
jajjj Attól h. mással nem volt feszült veled még lehet az. De nyugodtan erõszakold csak bele a merev szerszámot, hátha fáj neki...
A kérdező hozzászólása: ezaz hogy szerintem meg nem õ a hibás elégé nedves szkott lenni....s mással ilyen baja nem volt
Pont azt mondjuk, hogy õ szûkül be. De sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ szerintem a baj velem van túlgörcsölöm nem állok elégé
Nem tud ellazulni eléggé. Erotikus masszázzsal több pettinggel sokat lehet javitani rajta. És hatoljon be (üljön bele) õ helyetted :) Akkor valószinüleg jobban fog sikerülni ha õ irányit :)
A kérdező hozzászólása: õ már volt pasival lehet inkább az én hibám de ki tudja
Én is voltam ilyen lánnyal. Ujjaztam, nedves volt, de amikor be akartam hatolni, össze szûkûlt, nem tudtam belé hatolni.
A kérdező hozzászólása: szûk, de elõtte izgatom nedves is lesz volt már pasival és akkor kezdtük amikor 2 újjal ment a dolog....
Elég nedves a lány? Nem biztos, hogy a te oldaladról van a baj :)
spricc2 te meleg vagy? :) )) képet akarsz látni a farkáról. HAHA

Mire jó az hogy amikor leállítja egy motoros a motorját előtte meghúzza a gázt?

Szóval ettől jobb lesz a motornak? én azt hallottam..

Legjobb válasz: Megsúgom: semmire.

Megsúgom: semmire.
Na mégegyszer xD Ne hiszem, hogy sok értelme van, legtöbbször régebbi traktoroknál láttam ilyen leállítási módot, rossz szokás lehet.Most gondoljatok bele, régebbi traktor, egyszerû felépítésû dízel motorral amin minden mechanikus, és a pilóta olyan motor hengereibe akar üzemanyagtöbbletet generálni amiket az üzemanyag ellátás megszüntetésével tud leállítani.
Ne hiszem, hogy sok értelme van, legtöbbször régebbi traktoroknál láttam ilyen leállítási módot, rossz szokás lehet.Most gondoljatok bele, régebbi traktor, egyszerû felépítésû dízel motorral amin minden mechanikus, és a pilóta olyan motor hengereibe akar üzemanyagtöbbletet generálni amiket
Ez ha jól tudom a trabantos korszakból való szokás. Nyomtak leállítás elõtt egy gázfröccsöt, levették a gyújtást, de a gázt nyomták tovább. Ettõl hidegen könnyebben indult a motor. Modern autóknál/motoroknál már értelmetlen ezt csinálni, bár megmagyarázhatatlan módon én is szoktam néha csinálni. :) Az a teória hogy felolajozza a hengerfalat azért sántít , mert a gyûrûk úgy is lehúzzák.
TDI autókat meg kifejezetten tilos úgy leállítani, hogy közvetlen elõtte még adjuk neki az érzést, mivel a turbó kenés nélkül forog tovább.
Ha simán leállitod akkor is amig mozog a dugattyú keni az olajat rá. Mind1. Biztos valami mendemonda ez is. Van ilyenbõl nem is egy.
A kérdező hozzászólása: Már kérdeztem de csak azt mondta hogy jobb a motornak xD bár nemtudom énse h miért, mert akkor csak megszívja magát feleslegesen .. hát .. nemtudom .. :/ :D
Így amikor leveszed a gyújtást, a dugattyú még párszor végigfut a hengerben, a falán vékony olajréteget ken fel, ami védi a felületet. Vagy nem, de ezzel magyarázták régen.
Kérdezd meg tõle hogy miért. Hátha tud valamit amit mi nem.
A kérdező hozzászólása: Jah Értem mert egyik haverom minden leállításnál ezt csinálja mert hogy az jót tesz a motornak ...
Szerintem nem, de hosszútávon már lehetséges. Minél több elektronika van egy adott motorban, annál károsabb. Gondolj csak a kenésre. Ha az is elektronikusan van vezérelve, akkor a gyújtás lekapcsolásával az megszûnik. Egy-két eset beleférhet, bár fölösleges.
Végül is nem. Esetleg bezabálhat.
A kérdező hozzászólása: Értem köszi :D de amugy akkor rosszat se teszek neki azzal nem? :D
Autóknál is szoktak ilyet, bár nem sûrûn. Értelmét én sem látom. Szerintem nem a motornak tesz ez jót, hanem a gazdájának. Ha belegondolok, akkor semmi olyan tényezõt nem találok, ami jót tenne a gépnek. Elvégre ha "leállítod", akkor csak a gyújtást szünteted meg. De a körfolyamat attól folytatódna, tehát a karburátor nyomja bele tovább a naftát. Javítsatok, ha tévedek.
Ezt a szokást én is láttam sokszor - néha elég csodálkozva is, hogy miért bõgeti valaki a négyütemû autóját. Ahogy valaki írta, ez a dolog a kétütemû korszakból maradt fenn: a lényege tényleg az, hogy több keverék kerüljön be, így következõ indításkor egyszerûbb lesz mûködésre bírni. Hasonló technika, amikor a vezetõ a motort a szivató mûködtetésével lényegében "belefojtja" a benzinbe - ugye egy jól beállított, üzemmeleg kétütemûnél annyi többletbenzin lefulladást fog okozni. Persze ha csak rövid ideig (pár percig) fog állni a technika, akkor felesleges, csak megnehezíti az indítást (pl. csak a gázpedál benyomása mellett lehet indítani, mert kevés a bejutó levegõ a már a motor tereiben lévõ benzinhez - ez rosszul beállított karburátornál is elõfordulhat, akár négyütemûnél is).
A kérdező hozzászólása: Mért jobb az elsõkerék hajtás és mi akadályozta korábban az alkalmazását?
A hátsókerék hajtás sokkal egyszerûbb és strapabíróbb, viszont könnyebben is válik irányíthatatlanná az autó (driftnél persze kell a hátsó). Elsõkerékhajtásnál az elsõ kerék kanyarodását és hajtását is meg kell oldani. Hátsókerékhajtásnál meg elõre kanyarodás, hátra hajtás (szerkezetileg sokkal egyszerûbb). Ezért voltak régen inkább hátsókerekesek. Az elsõ elõnye: megcsúszás esetén az elsõvel kormányozol és adod a gázt, akkor könnyebben visszahúzza az autót. Hátsónál ez nagyon nehéz (fõleg télen). Emellett a súly is elöl van, a húzó kerekeken nagyobb a súly, jobban tapad télen (de nyáron sem mindegy, hogy egy erõs autóval autópályára felhajtás során a 40es kanyarban melyiknek nyomod a gázt jobban) Hátsó elõnye összesen: egyszerûbb (nehezebben hibásodik), driftnél jól dobja a hátulját, jobban tud gyorsulni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a részletes és hasznos válaszokat!

Mit akarnak azzal hogy amikor a UFO jártak valahol és valamit csináltak a gabona mezővel?

filmekben láttam...vagy esetleg tudtok olyan filmet ami a UFO-k ról szól?

Legjobb válasz: Közkedvelt a gabonakörök létrejöttét földönkívüliekkel vagy egyéb misztikus, paranormális eseménnyel összefüggésbe hozni. Számos alkalommal azonban a köröket, mintázatokat ugratásként emberek hozták létre, nemegyszer filmmel dokumentálva tevékenységüket. Bõvebben itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Gabonak%C3%B6r

Közkedvelt a gabonakörök létrejöttét földönkívüliekkel vagy egyéb misztikus, paranormális eseménnyel összefüggésbe hozni. Számos alkalommal azonban a köröket, mintázatokat ugratásként emberek hozták létre, nemegyszer filmmel dokumentálva tevékenységüket. Bõvebben itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Gabonak%C3%B6r
Bocs, ezt akartam: http://gabonakor.lap.hu/
Nézd meg a Jelek címû filmet.Szerintem nagyon jó
Igen, ezek jelek, az is lehet, hogy nem nekünk, hanem egymásnak szánják. Olyan mint nálunk az utcanévtáblák. Meg hogy itt és itt voltunk. Mint mikor a nevünket a fakéregbe véssük.

Mi okozza azt, hogy amikor az ember valami miatt nagyon szomorú, olyan érzése van, mintha szó szerint összeszorítanák a szívét?

Arra lennék kíváncsi, hogy miért van ez a "nyomás" olyankor az ember mellkasában. Mi okozza, tud-e esetleg valaki orvosi magyarázatot rá?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
nem tudom, de én is éreztem már =(((((
egyszerûen csak rosszul érzed magad. úgy képzeld el, hogy az egész tested érzékel. pl ha mérges vagy, nemcsak az arcod, de a hasad is kipirul. vagy pl a basszust nem csak a füleddel érezheted

Mi okozhatja azt, hogy amikor felmelegszik a tárcsafék a motoromon akkor befékez?

Ha kihül újból rendesen rendben m?ködik.

Legjobb válasz: Valószínüleg mert túl közel vannak a pofák a tárcsához, a tárcsa és a pofa is tágúlni kezd valamennyit és annyi mintha te szorítatnád össze.

Valószínüleg mert túl közel vannak a pofák a tárcsához, a tárcsa és a pofa is tágúlni kezd valamennyit és annyi mintha te szorítatnád össze.
Ez marhaság, egyben életveszélyes. A munkahengernek simán kéne visszaengednie annyit amennyit kell. Különben hogy teszed be az új betéteket? Tegyél rá egy másik nyerget, ha nem akarsz meghalni.

Az kinek/minek a száma hogy 0680707000? ez nemolyan szám amit nem szabad felvenni? 0. o

Legjobb válasz: Vodafone DirektMarketing. NINCS olyan szám, amit nem szabad felvenni.

Vodafone DirektMarketing. NINCS olyan szám, amit nem szabad felvenni.
szerintem ez egy bankszámlaszám
Bocsi, ezen mit kell magyarázni?
A kérdező hozzászólása: Ez a szerelemrõl szól????
Igen, arról.
A kérdező hozzászólása: várom a koncepciókat oh :)
Szerintem egyértelmû, de azért leírom, hátha segítek neked :) Szóval ha túl vagy egy szakításon például de még vannak érzelmeid csak azokat háttérbe helyezed és próbálsz új életet kezdeni az még nem azt jelenti, hogy az érzések megszûntek vagy nem foglalkozol velük, nem érdekelnek, csupán azt, hogy az élet megy tovább és próbálod az illetõ nélkül élni, mert ha rágódsz csak a veszteségen akkor abba belebetegedsz.Remélem érted már valamennyire :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Mi az, fiúk, amiket 'nem engedtek' meg a barátnőtöknek, amit nem szívesen viseltek el ha úgy viselkedik? Mikre mondjátok azt, hogy inkább ne, mikor szóltok rájuk?

Gondolok itt pl egyedül bulizás, vagy ahogy buliban viselkedik, ivás/cigi, ruha, teljesen hétköznapi dolgok.. Kíváncsi vagyok hogy az én barátom 'túl szigorú'-e hozzátok képest. 18lány

Legjobb válasz: rácsapok a kezére ha túrja az orrát

rácsapok a kezére ha túrja az orrát
Hát ezt nehéz ám meghatározni. Az egyedül bulizás nem hiszem, hogy probléma lenne ha tud kultúráltan bulizni. Ami annyit jelent, hogy nem áll le flörtölni senkivel... Meg nem mászik senki nyakába, szájába, farkára. Ivászat sem igazán zavar. Egy szintig. Az hogy minden hétvégén mondjuk hulla részegen, négykézláb vagy azt emgközelítõ módon térjen haza a buliból, nem tûrném. Ihat, szórakozhat csak legalább féljózan legyen mire hazaér... Cigi nem zavar, mert én is dohányzom. Ruha... Hát a feszes nõies ruhákat nagyon bírom, de kicsit zavarba ejtõ lenne, ha mindenhova ilyeneket venne fel. Egy buliban vagy akármilyen szórakozó tevékenység közben, esetleg otthon hálószobában nem zavar a csöppett ribis ruha, de azért egy szürke hétköznap inkább olyan sportosan öltözködjön :) Vagy átlagosan vagy tökömtudja... Viselkedésrõl meg... Hát alapból nem kezdenék bunkó csajjal. A kedvesség, empatikusság mindenek felett áll. Nem bánom, ha alkalmanként vagy sûrûbben hisztériázik, de azért le lehessen állítani :D Most így hirtelen ennyi jutott eszembe... 21F
nálunk ha gáz van vagy nem bírja befogni vagy túl hülyeséget mond, vagy esetleg ingerült vagy nekiáll esetleg és felemeli a hangját ami nagyon ritkán van, akkor elkezdem csókolgatni puszilgatni ...ha meg otthon vagyunk akkor meg szexel elhallgattatom! :)
Én lány vagyok, remélem nem baj h én is leírom a tapasztalataimat a barátommal kapcsolatban.:) Egyedül nem igazán bulizok, de volt már rá példa és nem csinált belõle botrányt. Viszont van egy srác aki szerintem szerelmes belém, na rá elég féltékeny, bár nem mondja, nem veszi jó néven ha vele vagyok, amit szintén nem mond csak a reakcióiból látom: "ne hallgass rá, hülyeségeket beszél" meg ilyenek:) Bulizni általában együtt megyünk, az õ baráti körével, és mivel õ nem szeret táncolni, a távolból szemmel tart amíg én táncolok, és volt olyanra is példa, h idegen srácok jöttek hozzám tánc közben, na akkor jött a barátom és lerázta õket még mielõtt egy szót is szóltak volna hozzám:) Ez szerintem alap dolog volt, én nem vettem tolakodásnak h megvédett:) :) Ivásban nem korlátoz le egyáltalán, én ritkán iszok, és ha úgy sikerül h becsicsizek, azt mondja aranyos vagyok úgyhogy ezzel sincs semmi extra:) Miért, milyen a te barátod? 21L
nálunk nincs ilyen!! azt csinálok amit akarok... tudom, hogy nagyon szeret, de bízik bennem. abszolút nem féltékeny típus, nem mintha lenne miért annak lennie. ma megyek bulizni és mondtam neki, hogy jöjjön el. mondta hogy menjek nyugodtan csak a barátaimmal (volt osztálytársak, fiúk is) inni általában együtt szoktunk, mondjuk dohányzok és ennek annyira nem örül, mindig mondja h csúnya lesz a bõröm... de nem szól bele. az meg, hogy milyen ruhába vagyok?? az az én dolgom. miért is szólhatna bele? max ha nem tetszik neki, akkor nem húznám fel. ne engedd, hogy szabályozzon! 19L
Nekem egy volt kapcsolatomban történt meg, hogy a fiú megtiltotta, hogy énekeljek, mert zavarta a hangom. Egyáltalán nincs rossz hangom, megjegyezném nem ez volt az oka. Továbbá szóvá tette, ha egy csoportos beszélgetés esetén túl sokáig nézem a beszélõ partnerem. (Most õszintén, ha õ beszél, kire nézzek?) Ez igen szélsõséges viselkedés, de tapasztalatnak ez is jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!