Találatok a következő kifejezésre: Minek a a valószínűsége hogy megbánjuk, (1 db)

Minek a nagyobb a valószínűsége hogy megbánjuk, ha a szívünkre, vagy az eszünkre hallgatunk?

Legjobb válasz: HElyzettõl függ. Ha pénzügyekrõl van szó én mindig az eszemre hallgatok. Ha érzelmekrõl akkor a szívemre. Sokat rágódom a dolgokon, de a döntésed a tiéd és neked az lesz a jó döntés. Ne bánd meg soha a döntésedet, ha tényleg átrágtad magadban az összes lehetõséget.

HElyzettõl függ. Ha pénzügyekrõl van szó én mindig az eszemre hallgatok. Ha érzelmekrõl akkor a szívemre. Sokat rágódom a dolgokon, de a döntésed a tiéd és neked az lesz a jó döntés. Ne bánd meg soha a döntésedet, ha tényleg átrágtad magadban az összes lehetõséget.
Alkat kérdése. Én a helyzettõl függetlenül már elõre bánnám, ha nem az eszemre hallgatnék valamiben. Aki lelkizõs, vagy romantikus beállítottságú, az meg lehet, hogy pont fordítva érez. Ne erõszakold meg magad, tedd azt, amit jónak látsz. Ha késõbb mégis megbánod, az sem jelent semmit.
Ezzel az a gond, hogy mindig utólag fogsz rájönni!Ha tudnánk elõre akkorsohasem csalódnánk...De jó lenne :)
Szív vs. Ész! Elmesélek két történetet, egyikben az eszemre hallgattam, a másikban a szívemre. 1, Megismertem egy fiút, belezúgtam, neki volt egy döglõdõ kapcsolata, de nem akartam belemászni, mert úgy éreztem a fiúnak kell eldöntenie, h mit akar.Jó barátok lettünk, de egy kis szálka mindig bennem volt, a bnõ miatt...Néhány napja bevallotta, h nagyon szeret mióta ismer, csak eddig nem volt bátorsága.Már elskésett. 2, A fenti fiú megismerése után 4 hónappal, kaptam egy mailt, h tanítsak meg valakit valamire.Találkoztunk.Tudtuk, h 7, 5év van köztünk, tudtuk, h õ dolgozik, és meg csak egy 20éves fõiskolás vagyok, és még nem láttam annyit az életbõl...de amikor egymás szemébe néztünk rájöttünk egy pillanat alatt, h ez mind semmi.Megharcoltunk egymás mellett mindkettõnk családjával...elsõ gyermekünket várjuk. Elsõ esetben az eszemre hallgattam, és ha akkor rég nem hagyom annyiban a dolgot, akkor egy eszményi szerelem teljesült volna be.Legközelebb nem követtem el ezt a hibát, és maradéktalanul boldog vagyok. Ahhoz, h bátran hallgathasak a szívemre, viszont sok mindent át kellett élnem, de a múltam tett azzá a boldog kismamává, aki ma vagyok!
Én az arany középutat javaslom, perzse ha a szerlemrõl van szó! Érzelem nélkül nem szabad belemnni egy kapcsolatba, úgyanúgy, ahogyan ész nélkül se!
általában akkor ha a szívünkre hallgatunk, sajna
Ne haragudj, de a válaszom egyértelmûen azt bánod meg ha a szívedre hallgatsz. Ilyenkor a szívedre nem szabad hallgatni, mert becsap, hamis reményekkel és hiú ábrándokkal traktál. Nagyon pofára lehet esni, mert aki szerelmes, az nem tud józanul gondolkodni. Azt is mondhatnám, hogy aki szerelmes, hülye is.
én a szívemre hallgattam és belemntem olyan dologba amit nagyon megbántam... inkább az eszemre hallgattam volna... én ha szerelemrõl van szó eddig a szívemre hallgattam, de sajnos az észre ilyenkor jobban kell....
a szivesre halgass én az eszemre halgattam és hajtott a kiváncsiság és elvesztettem 1 oan emebrtöl a szüzességem akitõl nem is akartam és a szex se volt jó vele... neked lehet nem ien téren kell az eszedre vagy a szivedre halgatni de én a szivedet tanácsolom!
Én azt vallom, hogy észre kell hallgatni, nem szívre. Mindig mérlegelek, hogy hosszú távon is jó nekem az a választás, nem megy e ki a divatból, nem fogom e megunni, minõségileg is olyan hogy sokáig jó marad, vagy csak mert elsõ látásra megtetszett de valószínüleg egy másodosztályú valami, akkor nem járnék jól vele. Én alaposan át szoktam gondolni hogy milyen melegítõfelsõt veszek például. Meg hogy megéri e családos életben tengõdni. Van elõnye, meg rengeteg hátránya.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti mit gondoltok miért lehet ez?

A munkahelyemen van egy fiú (28 éves) akivel flörtölgettünk egymással volt h elmentünk moziba is(én ezt nem randinak fogtam fel) soha nem éreztette h ő többet szeretne haverságnál.
Aztán én elkezdtem járni egy sráccal, amikor ezt megtudta attól kezdve nem beszél velem, sokszor együtt szoktunk ebédezni is, de most amikor hívtam azt mondta h nem ér rá.
25L

2

Mit lehet ilyen helyzetben tenni?

Van barátom kb. 4 hónapja, szeretem őt.
Viszont van egy csaj, aki az ő volt barátnője, és folyton a nyakán lóg. Mindig simogatja az arcát, flörtölget vele, a barátom általában nem vevő rá, vagy valahogy lereagálja. A csajnak már megmondtam, hogy szálljon le róla, erre azt válaszolta, hogy nem akar tőle semmit, csak ez a kötődés nála alap, mivel a barátom vette el a szüzességét, meg ő volt az első kapcsolata és kötődik hozzá... Na de ennyire? Hiába mondom neki, akkor is folytatja, legutóbb a barátom combját tapogatta, meg a kezét fogta, mindezt előttem. Meg sokat is beszél róla, hogy jó volt az ágyban, és stb. Mi a sz*rt csináljak már vele? Teljesen kikészít.. A barátom azt mondta, ne érdekeljen, és hogy ő engem szeret... De kezdek gyanakodni is. És rohadt ideges vagyok már. Mit tennétek a helyemben??
19L

7

Lányok ha egy fiú barátotok megkérdezné beszélgetés közben hogy "megölelhetlek" akkor mit mondanátok?

6

Mi a véleménye rólam?

Van egy srác az osztályban, akinek nem értem a viselkedését. Van amikor nagyon kedves, meg sokat beszélgetünk mindenről, zenét hallgatunk, ő jön oda meg minden. De viszont néha észre se vesz, mással beszél, mintha ott se lennék. Miért ilyen hullámzó?

2

Fiúk ha egy számotokra jó csaj az öletekbe ül, mindig felállt tőle? Lányok nektek ez tetszik?

13

Miért szeretünk bele olyanba, aki nem lehet a miénk? Miért nem tudjuk mi meghatározni azt, kibe leszünk szerelmesek?

Tudom normális magyarázat nincs rá, de akkor is a legszarabb érzés a világon.

6

Hogyan szőkítsem ki a lábamon a szőrt?

9

Egyetemista fiúk hogy csinálják ezt?

Elég sokat lehet arról olvasni hogy nagyon sok lány akit a szülei nem tudnak támogatni egyetem mellett, és nem talál rendes diákmunkát vagy ha talál is nem elégedett a fizetéssel akkor elmegy prostinak mert kell a pénz albérletre/tandíjra/gucci táskára

Szóval a kérdés lényege az, hogy hasonló anyagi körülményekkel rendelkező fiúk ezt hogy tudják megoldani anélkül hogy nyugdíjas nénikkel szexelnének?

6

Szerintetek mennyire számít a pénz csajozásnál?

Konkrétan a helyzet az hogy ismerek egy lányt,aki nagyon szép,viszont elég gazdag is.Tetszik nekem csak az a baj hogy nem tudom hogy mondjam ezt el neki.Általában ahhoz szoktam hogy nem erőltetem meg magam túlságosan,úgy voltam vele hogy a pénz majd mindent megold.Ez azonban nagy hülyeség volt,mert rájöttem hogy pénzzel nem vehetsz magadnak embereket.Vagy szerintetek tényleg elég ha bankkártyát mutatok egy olyannak aki egyébként is bármit megkaphat.Mit kéne csinálnom?Értelmes válaszokat várok elsősorban,köszönöm.

7

Szerintetek vonzó a hosszú haj?

hosszú hajam van és nagyon sok..szerintem nagyon szép is de annyira nehéz a súlya hogy nem tudom mi legyen vele mert szeretem is és nem zavar a macera ami vele van csak nehéz..és nem irtózóm el a rövid felnyírt hajtól..szerintetek le vágassam?

46

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!