Találatok a következő kifejezésre: Minek a a valószínűsége hogy megbánjuk, (1 db)

Minek a nagyobb a valószínűsége hogy megbánjuk, ha a szívünkre, vagy az eszünkre hallgatunk?

Legjobb válasz: HElyzettõl függ. Ha pénzügyekrõl van szó én mindig az eszemre hallgatok. Ha érzelmekrõl akkor a szívemre. Sokat rágódom a dolgokon, de a döntésed a tiéd és neked az lesz a jó döntés. Ne bánd meg soha a döntésedet, ha tényleg átrágtad magadban az összes lehetõséget.

HElyzettõl függ. Ha pénzügyekrõl van szó én mindig az eszemre hallgatok. Ha érzelmekrõl akkor a szívemre. Sokat rágódom a dolgokon, de a döntésed a tiéd és neked az lesz a jó döntés. Ne bánd meg soha a döntésedet, ha tényleg átrágtad magadban az összes lehetõséget.
Alkat kérdése. Én a helyzettõl függetlenül már elõre bánnám, ha nem az eszemre hallgatnék valamiben. Aki lelkizõs, vagy romantikus beállítottságú, az meg lehet, hogy pont fordítva érez. Ne erõszakold meg magad, tedd azt, amit jónak látsz. Ha késõbb mégis megbánod, az sem jelent semmit.
Ezzel az a gond, hogy mindig utólag fogsz rájönni!Ha tudnánk elõre akkorsohasem csalódnánk...De jó lenne :)
Szív vs. Ész! Elmesélek két történetet, egyikben az eszemre hallgattam, a másikban a szívemre. 1, Megismertem egy fiút, belezúgtam, neki volt egy döglõdõ kapcsolata, de nem akartam belemászni, mert úgy éreztem a fiúnak kell eldöntenie, h mit akar.Jó barátok lettünk, de egy kis szálka mindig bennem volt, a bnõ miatt...Néhány napja bevallotta, h nagyon szeret mióta ismer, csak eddig nem volt bátorsága.Már elskésett. 2, A fenti fiú megismerése után 4 hónappal, kaptam egy mailt, h tanítsak meg valakit valamire.Találkoztunk.Tudtuk, h 7, 5év van köztünk, tudtuk, h õ dolgozik, és meg csak egy 20éves fõiskolás vagyok, és még nem láttam annyit az életbõl...de amikor egymás szemébe néztünk rájöttünk egy pillanat alatt, h ez mind semmi.Megharcoltunk egymás mellett mindkettõnk családjával...elsõ gyermekünket várjuk. Elsõ esetben az eszemre hallgattam, és ha akkor rég nem hagyom annyiban a dolgot, akkor egy eszményi szerelem teljesült volna be.Legközelebb nem követtem el ezt a hibát, és maradéktalanul boldog vagyok. Ahhoz, h bátran hallgathasak a szívemre, viszont sok mindent át kellett élnem, de a múltam tett azzá a boldog kismamává, aki ma vagyok!
Én az arany középutat javaslom, perzse ha a szerlemrõl van szó! Érzelem nélkül nem szabad belemnni egy kapcsolatba, úgyanúgy, ahogyan ész nélkül se!
általában akkor ha a szívünkre hallgatunk, sajna
Ne haragudj, de a válaszom egyértelmûen azt bánod meg ha a szívedre hallgatsz. Ilyenkor a szívedre nem szabad hallgatni, mert becsap, hamis reményekkel és hiú ábrándokkal traktál. Nagyon pofára lehet esni, mert aki szerelmes, az nem tud józanul gondolkodni. Azt is mondhatnám, hogy aki szerelmes, hülye is.
én a szívemre hallgattam és belemntem olyan dologba amit nagyon megbántam... inkább az eszemre hallgattam volna... én ha szerelemrõl van szó eddig a szívemre hallgattam, de sajnos az észre ilyenkor jobban kell....
a szivesre halgass én az eszemre halgattam és hajtott a kiváncsiság és elvesztettem 1 oan emebrtöl a szüzességem akitõl nem is akartam és a szex se volt jó vele... neked lehet nem ien téren kell az eszedre vagy a szivedre halgatni de én a szivedet tanácsolom!
Én azt vallom, hogy észre kell hallgatni, nem szívre. Mindig mérlegelek, hogy hosszú távon is jó nekem az a választás, nem megy e ki a divatból, nem fogom e megunni, minõségileg is olyan hogy sokáig jó marad, vagy csak mert elsõ látásra megtetszett de valószínüleg egy másodosztályú valami, akkor nem járnék jól vele. Én alaposan át szoktam gondolni hogy milyen melegítõfelsõt veszek például. Meg hogy megéri e családos életben tengõdni. Van elõnye, meg rengeteg hátránya.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha a fogantatast szeretnem kiszamolni az ultrahangon megallapitott adatokkal akkor abbol le kell vonni 2 hetet hogy megkapjam a fogantatas valoszinu napjat?

Ugy vannak az ultrahang kepek beallitva hogy plusz 2 hetet ott is raszamollnak?

8

Hogy borotváljam le "ott" hogy ne pattogjak ki? F

mikor le borotválom 1 napra rá kikattogok,de kb 3-4 napra rá elmúlik ez mitől van??

10

Hogyan lehet növelni a spermád mennyiségét?

nem gyógyszerekre gondolok hanem mindennapi dolgokról amiket meg lehet találni egy egyszerű háztartásban

5

Lányok, milyen ez a felsőtest?

Írj privátban, és küldök képet. :)

4

Egy naon fiatal lány vagyok, 22 éves! Lasan, azaz nemsokára 23. van 1fiú akit, Áronnak hívnak és nem ír mindig visza facsén. Mit csinájjak?

nekem bejön, de vajon én nem neki? könyörgöm segiccsetek, mert már nem birom idegileg ezt az állapotot.
Mi a véleményetek? Én nem naon jövök be neki??!! :S:S:S:S

22

Mióta lefogytam egy ismerősöm mindig irogat nekem, hogy feküdjünk le, meg menjek vele moziba, előtte, meg mikor ducibb voltam mindig szivatott, mit gondoltok? Menjek vele moziba?

11

Mely oldalakon lehet egy huszonéves srác számára erotikus munkával pénzt keresni?

5

Hogy lehet egy barátot elcsábítani?

Régóta barátok vagyunk, de én elkezdtem többet érezni iránta, majd teljesen belezúgtam. Hogy tudnám elérni, hogy ne csak barátként gondoljon rám? Hogy rájöjjön, hogy én is lányból vagyok, hogy esetleg még lehetne is köztünk valami?

6

Szerintetek is egyértelmű?

Egyik este hazakísértem egy lányt, majd a házuk előtt - amikor sötét és csend volt - vállamra hajtotta a fejét és hozzámbújt. De csak gyengén. Szerintetek is ez azt jelenti egyértelműen, hogy kedvel engem, szívesen lenne a párom?

3

Fiúk! Ha egy lány barátotok (aki bejön) az öletekbe ül, akkor tovább gondoljátok a dolgot?

vagy egyáltalán nem gondoltok semmire.csak ott ül és kész,vagy h vagytok ezzel?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!