Találatok a következő kifejezésre: Minek a a valószínűsége hogy megbánjuk, (1 db)

Minek a nagyobb a valószínűsége hogy megbánjuk, ha a szívünkre, vagy az eszünkre hallgatunk?

Legjobb válasz: HElyzettõl függ. Ha pénzügyekrõl van szó én mindig az eszemre hallgatok. Ha érzelmekrõl akkor a szívemre. Sokat rágódom a dolgokon, de a döntésed a tiéd és neked az lesz a jó döntés. Ne bánd meg soha a döntésedet, ha tényleg átrágtad magadban az összes lehetõséget.

HElyzettõl függ. Ha pénzügyekrõl van szó én mindig az eszemre hallgatok. Ha érzelmekrõl akkor a szívemre. Sokat rágódom a dolgokon, de a döntésed a tiéd és neked az lesz a jó döntés. Ne bánd meg soha a döntésedet, ha tényleg átrágtad magadban az összes lehetõséget.
Alkat kérdése. Én a helyzettõl függetlenül már elõre bánnám, ha nem az eszemre hallgatnék valamiben. Aki lelkizõs, vagy romantikus beállítottságú, az meg lehet, hogy pont fordítva érez. Ne erõszakold meg magad, tedd azt, amit jónak látsz. Ha késõbb mégis megbánod, az sem jelent semmit.
Ezzel az a gond, hogy mindig utólag fogsz rájönni!Ha tudnánk elõre akkorsohasem csalódnánk...De jó lenne :)
Szív vs. Ész! Elmesélek két történetet, egyikben az eszemre hallgattam, a másikban a szívemre. 1, Megismertem egy fiút, belezúgtam, neki volt egy döglõdõ kapcsolata, de nem akartam belemászni, mert úgy éreztem a fiúnak kell eldöntenie, h mit akar.Jó barátok lettünk, de egy kis szálka mindig bennem volt, a bnõ miatt...Néhány napja bevallotta, h nagyon szeret mióta ismer, csak eddig nem volt bátorsága.Már elskésett. 2, A fenti fiú megismerése után 4 hónappal, kaptam egy mailt, h tanítsak meg valakit valamire.Találkoztunk.Tudtuk, h 7, 5év van köztünk, tudtuk, h õ dolgozik, és meg csak egy 20éves fõiskolás vagyok, és még nem láttam annyit az életbõl...de amikor egymás szemébe néztünk rájöttünk egy pillanat alatt, h ez mind semmi.Megharcoltunk egymás mellett mindkettõnk családjával...elsõ gyermekünket várjuk. Elsõ esetben az eszemre hallgattam, és ha akkor rég nem hagyom annyiban a dolgot, akkor egy eszményi szerelem teljesült volna be.Legközelebb nem követtem el ezt a hibát, és maradéktalanul boldog vagyok. Ahhoz, h bátran hallgathasak a szívemre, viszont sok mindent át kellett élnem, de a múltam tett azzá a boldog kismamává, aki ma vagyok!
Én az arany középutat javaslom, perzse ha a szerlemrõl van szó! Érzelem nélkül nem szabad belemnni egy kapcsolatba, úgyanúgy, ahogyan ész nélkül se!
általában akkor ha a szívünkre hallgatunk, sajna
Ne haragudj, de a válaszom egyértelmûen azt bánod meg ha a szívedre hallgatsz. Ilyenkor a szívedre nem szabad hallgatni, mert becsap, hamis reményekkel és hiú ábrándokkal traktál. Nagyon pofára lehet esni, mert aki szerelmes, az nem tud józanul gondolkodni. Azt is mondhatnám, hogy aki szerelmes, hülye is.
én a szívemre hallgattam és belemntem olyan dologba amit nagyon megbántam... inkább az eszemre hallgattam volna... én ha szerelemrõl van szó eddig a szívemre hallgattam, de sajnos az észre ilyenkor jobban kell....
a szivesre halgass én az eszemre halgattam és hajtott a kiváncsiság és elvesztettem 1 oan emebrtöl a szüzességem akitõl nem is akartam és a szex se volt jó vele... neked lehet nem ien téren kell az eszedre vagy a szivedre halgatni de én a szivedet tanácsolom!
Én azt vallom, hogy észre kell hallgatni, nem szívre. Mindig mérlegelek, hogy hosszú távon is jó nekem az a választás, nem megy e ki a divatból, nem fogom e megunni, minõségileg is olyan hogy sokáig jó marad, vagy csak mert elsõ látásra megtetszett de valószínüleg egy másodosztályú valami, akkor nem járnék jól vele. Én alaposan át szoktam gondolni hogy milyen melegítõfelsõt veszek például. Meg hogy megéri e családos életben tengõdni. Van elõnye, meg rengeteg hátránya.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ettől rossz ember vagyok?

A párom egész nap dolgozik, reggel elmegy itthonról és este hazajön, hétvégén is alig találkozunk, mert vagy akkor is dolgozik vagy külön programunk van... regisztráltam egy külföldi oldalra, hogy képezzem az angoltudásom, mivel így érdekesebb megtanulni néhány szót, kifejezést amit könyv fölött görnyedve csak unnék, így pedig szórakoztatóbb... mondtam a páromnak is hogy túlnyomórészt pasik írnak, azt mondta nem zavarja. Viszont van egy olasz srác, aki nagyon megtetszett. sokat gondolok rá, és hogy ha nem lakna messze mi lehetne. szerintetek ettől rossz ember vagyok?

10

Hol vannak bisex pasik?

7

Erős késztetést éreztem, hogy fém tárgyat dugjak a konnektorba, pedig nem szeretnék magamban kárt tenni. Mi lesz, ha egyszer véletlenül a hang nyer a fejemben?

10

A lányoknak "könnyű" a társtalanság? Irigy vagyok! Ti nektek nem kell a kapcsolat?

Nem ez az első eset, amikor olyasmit hallok egy nőtől, hogy "jól elvagyok egyedül" "most nem kell senki" "most épitgetem a karrieremet".
Engem sajnos ilyenkor megesz a méreg. Nektek tényleg ilyen laza? A pasi meg csak rohangálhat a nő után, teperhet, neki kell megtennie az első lépést, és nem azért mert jókedvében teszi, hanem mert ő is társat keres... és akkor jönnek a nők ilyen nagyképű, laza felfogással. Nektek nem kell pár? Sosem ültök néha egymagatokban, magatokba roskadva az egyedüllét miatt? Nektek tényleg ilyen könnyű?

25

Mit tegyek, hogy összejöhessek a tanárommal?

Egyetemről van szó, már nem tanít, fiatal, független, de eléggé visszahúzódó, legalábbis nem nagyon vegyül az emberekkel, komoly.

16

Feldobná egy HOMBRE/AMIGO az estémet? ( )

tisztában vagyok azzal,hogy nem társkereső,de nem is "társat" keresek ... rossz a kedvem és unatkozom is egy picit vaalki beszélgethetne velem 17L

15

Szerintetek szakítsak vele? 14/l

A párom először tisztára tetszett, de most hogy nem fogja a nyílvánvaló jeleimet hogy mit szeretnék tőle már feladtam. Meg mindenen besértődik, azt mondtam nem tudna szakállt növeszteni erre besértődött, meg még sok ilyen hülyeség miatt besértődik. Tiszta gáz alak!

13

Facebookon mi az a szám a nêv mellett?

amikor valaki telorol szokott fentlenni ês kilêp, akkor megjelenik egy szám a neve mellett. Mit jelent az a szám?

4

Csak a szex kell a férfinak?

Sziasztok!
Múlt hónapban beleszerettem, egy akkor még 15 éves lányba. Most októberben ünnepelte a 16. születésnapját, pár héttel ezelőtt kiderült, hogy kidobta a pasiját na mondom itt a remek alkalom, hogy bókoljak és udvaroljak neki. Hiába mondok neki bármit is, nem hallgat rám mert bevallotta hogy már több éve szerelmes egy nála idősebb fiúba. Ez a "fiú" 28 éves és múltkor még facen így szeretlek úgy szeretlek volt a fiú részéről, de közbe a nyílt utcán fel se akarta ismerni a lányt és inkább másnak udvarolt a csaj szeme láttára. Azóta, ha a lány találkozót beszél meg vele mindig keresi a kifogásokat, hogy miért ne érjen rá. Ma a férfi bevallott mindent a lány apjának, és azóta a férfi meg se nézi hogy mit üzent neki a csaj. A lány 16 éves akibe szerelmes 28 éves én pedig Januárban leszek 20 éves. Attól tartok, hogy a férfi csak egy éjszakára akarja a lányt, de a lánynak hiába beszélek az igaz szerelemről, nem jut el a tudatáig. A férfi teljesen elvette az eszét. A szerelem nem ismer olyat, hogy akadály. Ha igazán szeretné a lányt akkor nem érdekelné, hogy mit gondolnak a lány szülei. Én nagyon szeretem ezt a lányt, de ő nem veszi észre, hogy velem boldogabb lenne, mint egy olyan férfival aki oda se figyel rá. Mit tegyek szerintetek?

5

Dús keblű lányok akik szeretik fényképezni magukat, megmutatjátok nekem a bájaitokat privibe képben?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!