Találatok a következő kifejezésre: Minek a a valószínűsége hogy megbánjuk, (1 db)

Minek a nagyobb a valószínűsége hogy megbánjuk, ha a szívünkre, vagy az eszünkre hallgatunk?

Legjobb válasz: HElyzettõl függ. Ha pénzügyekrõl van szó én mindig az eszemre hallgatok. Ha érzelmekrõl akkor a szívemre. Sokat rágódom a dolgokon, de a döntésed a tiéd és neked az lesz a jó döntés. Ne bánd meg soha a döntésedet, ha tényleg átrágtad magadban az összes lehetõséget.

HElyzettõl függ. Ha pénzügyekrõl van szó én mindig az eszemre hallgatok. Ha érzelmekrõl akkor a szívemre. Sokat rágódom a dolgokon, de a döntésed a tiéd és neked az lesz a jó döntés. Ne bánd meg soha a döntésedet, ha tényleg átrágtad magadban az összes lehetõséget.
Alkat kérdése. Én a helyzettõl függetlenül már elõre bánnám, ha nem az eszemre hallgatnék valamiben. Aki lelkizõs, vagy romantikus beállítottságú, az meg lehet, hogy pont fordítva érez. Ne erõszakold meg magad, tedd azt, amit jónak látsz. Ha késõbb mégis megbánod, az sem jelent semmit.
Ezzel az a gond, hogy mindig utólag fogsz rájönni!Ha tudnánk elõre akkorsohasem csalódnánk...De jó lenne :)
Szív vs. Ész! Elmesélek két történetet, egyikben az eszemre hallgattam, a másikban a szívemre. 1, Megismertem egy fiút, belezúgtam, neki volt egy döglõdõ kapcsolata, de nem akartam belemászni, mert úgy éreztem a fiúnak kell eldöntenie, h mit akar.Jó barátok lettünk, de egy kis szálka mindig bennem volt, a bnõ miatt...Néhány napja bevallotta, h nagyon szeret mióta ismer, csak eddig nem volt bátorsága.Már elskésett. 2, A fenti fiú megismerése után 4 hónappal, kaptam egy mailt, h tanítsak meg valakit valamire.Találkoztunk.Tudtuk, h 7, 5év van köztünk, tudtuk, h õ dolgozik, és meg csak egy 20éves fõiskolás vagyok, és még nem láttam annyit az életbõl...de amikor egymás szemébe néztünk rájöttünk egy pillanat alatt, h ez mind semmi.Megharcoltunk egymás mellett mindkettõnk családjával...elsõ gyermekünket várjuk. Elsõ esetben az eszemre hallgattam, és ha akkor rég nem hagyom annyiban a dolgot, akkor egy eszményi szerelem teljesült volna be.Legközelebb nem követtem el ezt a hibát, és maradéktalanul boldog vagyok. Ahhoz, h bátran hallgathasak a szívemre, viszont sok mindent át kellett élnem, de a múltam tett azzá a boldog kismamává, aki ma vagyok!
Én az arany középutat javaslom, perzse ha a szerlemrõl van szó! Érzelem nélkül nem szabad belemnni egy kapcsolatba, úgyanúgy, ahogyan ész nélkül se!
általában akkor ha a szívünkre hallgatunk, sajna
Ne haragudj, de a válaszom egyértelmûen azt bánod meg ha a szívedre hallgatsz. Ilyenkor a szívedre nem szabad hallgatni, mert becsap, hamis reményekkel és hiú ábrándokkal traktál. Nagyon pofára lehet esni, mert aki szerelmes, az nem tud józanul gondolkodni. Azt is mondhatnám, hogy aki szerelmes, hülye is.
én a szívemre hallgattam és belemntem olyan dologba amit nagyon megbántam... inkább az eszemre hallgattam volna... én ha szerelemrõl van szó eddig a szívemre hallgattam, de sajnos az észre ilyenkor jobban kell....
a szivesre halgass én az eszemre halgattam és hajtott a kiváncsiság és elvesztettem 1 oan emebrtöl a szüzességem akitõl nem is akartam és a szex se volt jó vele... neked lehet nem ien téren kell az eszedre vagy a szivedre halgatni de én a szivedet tanácsolom!
Én azt vallom, hogy észre kell hallgatni, nem szívre. Mindig mérlegelek, hogy hosszú távon is jó nekem az a választás, nem megy e ki a divatból, nem fogom e megunni, minõségileg is olyan hogy sokáig jó marad, vagy csak mert elsõ látásra megtetszett de valószínüleg egy másodosztályú valami, akkor nem járnék jól vele. Én alaposan át szoktam gondolni hogy milyen melegítõfelsõt veszek például. Meg hogy megéri e családos életben tengõdni. Van elõnye, meg rengeteg hátránya.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van egy fiú, aki nekem nagyon tetszik és én is tetszek neki és szerelmes vagyok belé és ő is. Ma megkérdeztem tőle hogy igaz-e hogy szerelmes belém és azt mondta, hogy már nem annyira. Hogyan szerezem visza? Nekem nagyon sokat jelent?

8

Fiúk! Szerintetek vonzó ha egy lány így sminkel?

https://www.google.hu/search?q=lana+del+rey&source=lnms&tbm=..

4

Mire gondoltátok ti? (fiúk)

Szóval van egy lány,akit visszajelöltetek face-n, de nem ismeritek. Mikor írnátok rá? (nincs barátnőtök,tegyük fel) ráírnátok ha szépnek találjátok,vagy ha nem az,akkor nem?

11

Hogyan mutassuk ki valakinek, hogy meg szeretnénk csókolni?

Itt nem arra gondolok, hogy egyszerüen kimondjuk, hogy akarjuk egymást. Milyen utalásokat adjak egy fiunak/férfinek, hogy látni lehessen rajtam, hogy akarom őt. Ötletek? Testbeszéd, távolságtartást stb....
16/L

3

Az elmúlt pár napban mikor együtt vagyok berátnőmmel elég hamarar elmegyek (2-3) perc de ez nem volt így. Most mi lehet? Amúgy szerintetek beszéljek erről neki mert azt szeretném hogy neki is nagyon jó legyen.

20 évesek vagyunk mindketten

1

Fiúk! Miért van az, hogy személyes találkozón kedvesek, érdeklődőek vagytok, de neten, közösségi oldalon rá sem írtok egy lányra, nem is érdeklődtök a beszélgetés során?

Nem általánosítani szeretnék,tudom,hogy nem minden fiú ilyen.Azok véleményére vagyok kíváncsi akik már viselkedtek így vagy akik meg tudnák ezt magyarázni.Csak a csajok kattognak ezen,hogy miért nem keres,stb...? Több lehetőséget is szívesen fogadok,ha valakinek van több ötlete.Köszönöm a segítséget!

4

Kikészít a párom hobbija!?

Amikor még nem éltünk együtt addig nem zavart.
A horgászatról van szó....Már nem csak az udvar hanem a nappali a hálószoba az autó is ezzel van tele..Ez az egyik okom,hogy írok..a másik,hogy napokig képes lent horgásznia haverjaival...
Emelett ilyen ovodás szinten van,hogy halas pólókban járkál..
Kicsit szerintem visszább adhatna ezekből mert néha idegesít.Amúgy tök normàlis,humoros.Csak ez ne lennd hanem vmi más hobbi:)
Szóltam már,hogy legalább ne hordja be a szobába a botokat,horgokat stb de csak ez a válasz,hogy "ne fárassz már"..aztán add egy puszit és ennyi...
Valamit ez ellen? én 22 ő 23

6

Miért baj ha egy ocsmány fiú prostihoz megy?

Én lennék a fiú,17 vagyok.Mielőtt nekem esnétek,igényes vagyok,rengeteget edzek,ápolt vagyok.De az arcom ronda,rossz a hajam,karikás a szemem,csúnya a bőröm.A külsőm miatt csendes és merev lettem.Barátnőre semmi esélyem de vágyaim vannak ezért szeretnék prostihoz menni
Miért ellenzik ezt? Miért mondják hogy ez erkölcstelen?
Sokkal jobb lenne egy barátnő,de ugye semmi esélyem a lányoknál.Miért kéne elfojtanom a vágyaimat?
17/F

15

Szerintetek szép Zimány Linda smink nélkül? (KÉP)

http://www.storyonline.hu/hirek/sztarok_smink_nelkul/26371/


csak sokan odáig vannak érte hogy milyen szép, de ha nincs kisminkelve ő sem több az átlagnál. én mindig is a természetes szépség híve vagyok, szóval nekem nem tetszik

4

Írtam egy szerelmes verset, ki olvasná el, és véleményezné?

Üzenetben küldeném, és fontos, hogy ott is kérnék rá választ! :)

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!