Találatok a következő kifejezésre: Minek a élni A tegnapnak a (2 db)

Minek a legjobb élni? A tegnapnak a mának vagy a holnapnak?

Gondolok itt múltra jelenre jöv?re. Remélem lehet érteni a kérdést. Saját véleményekre lennék kíváncsi

Legjobb válasz: Én inkább a jelennek élek. A múltnak már minek éljek, azér már nem tudok semmit se csinálni, se kijavitani ha valami nem sikerült jól, se visszajátszani. A jövõnek meg minek éljek, azt majd alakítom, hogy szép jövõm legyen, a jelen meg az van most mindent ki kell probálni most. Szoval JELEN. :D

Én inkább a jelennek élek. A múltnak már minek éljek, azér már nem tudok semmit se csinálni, se kijavitani ha valami nem sikerült jól, se visszajátszani. A jövõnek meg minek éljek, azt majd alakítom, hogy szép jövõm legyen, a jelen meg az van most mindent ki kell probálni most. Szoval JELEN. :D
A tegnapnak, a mának és a holnapnak egyszerre, mert így teljes az élet.
Értd meg a múltat, alakítsd ma a sorsod és holnap élvezd a gyümölcsét. Így szól a karma törvénye. :) Ami volt, elmúlt, de a tapasztalataidat ma kell felhasználnod, hogy holnap jobb legyen a világ.
a mának!!! azátn jöhet a holnap:)
Én leginkább a pillanat embere vagyok. Nagyon szeretem a spontán történõ dolgokat, utálom a tervezgetést, eddig még nem nagyon vt emiatt problémám..
A válasz a MOST! Mert ha belegondolsz a jövõ és a múlt csak a fejedben létezik. Nem könnyû megtalálni a jelent mert a gondolataink állandóan a múltban vagy a jövõben kavarog. Pedig csak ez létezik.
Azt mondjak vigyazz a jelenre, mert a jelenbol mult lesz es a mult megolheti a jovodet. En mindig tervezgettem, meg bantam amiket a multamban csinaltam. de rajottem, h tenyleg a manak kell elni, mert maskepp csak a gondokra gondolsz, ami volt v lesz. Igen kell tervezgetni meg almodozni, de igazan elni csak a manak lehet szerintem.
A holnapnak, mert mindenki a jövönek él. A tegnapnak hogyan, a mának az a jelen. Csak a holnapnak lehet élni , a jobbért, szebbért, és a többért.
A mának.Ugyanis a multad a te személyes tapasztalatod.Arra épitesz ma.A jövödet meg a jelentbe alakítod.Érdemes a jelenbe ugy élni, hogy a jövönk minnél pozitivabb legyen.Pld.pozitiv gondolkodással, pozitiv tettekkel. Ez a véleményem.
én a jövõnek...mert ami ma van, az tegnap még jövõ volt :)
minden nap éljj úgy, mintha az lenne az utolsó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!