Találatok a következő kifejezésre: Minek örülne kutya a szülinapjára (1 db)

Minek örülne egy kutya a szülinapjára?

Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de megszeretném lepni valamivel a kis drágaságom! :)

Legjobb válasz: Egy jó kiadós húsos palacsintának biztos örülne

Egy jó kiadós húsos palacsintának biztos örülne
Szerintem nagyon örülne annak ha kapnak néhány darab új juátékot!Hiszen minden kutya imád játszani!
Írásodból ítélve lány vagy:D na ha pl fiú a kutyád akkor kényeztetheted 1 kicsit XD kutyának szülinap...
egy bazi nagy velõscsont. Az nálunk bejött. Kutyától függõ, hogy meddig tart, de egy kissebb kutya több napig lefoglalja vele magát. Nálunk viszonyla ggyorsan eltüntetik, de így is örülnek neki és olyat kapnak, ami nem minden nap jár nekik.
Én minden évebn "tortát" csinálok a kutyámnak. Nem rendes tortát, hanem olyan hozzávalókból csinálok neki kaját, amit nagyon szeret, de ritkán kap. (ez nálunk leginkább az olajos hal) Teszek hozzá valamit, ami sûríti (pl. rizst) és a masszát torta alakúra formálom. Van, amikor bekenem májkrémmel is. Aztán a tetejére kechup-pal, vagy sajtkrémmel (de elõfordult már olyan is, hogy szalámiból vágtam ki) ráírom a nevét és hogy hány éves. Lefotózom a tortát is és a kutyát is a tortával, meg evés közben. Így minden szülinapjáról van emlékem. Õ meg persze nagyon örül. Arra figyelek ilyenkor, hogy a "torta" ne legyen nagyobb mennyiségû, mint a rendes adag kajája és aznap ezt kaja helyett kapja. Egyszerûen azért, mert az nem túl jó szülinap, ha elrontja a gyomrát...
a születésnap általában hülyeség, pláne egy kutyának. de annak biztos örül ha megsimogatod meg jáccol vele meg adsz neki kaját.
Én a kutyámnak a szülinapján meg karáncsonykor valamilyen csipogós játékot veszek mert nagyon játékos és nagyon szereti ezeket a csipogós állatfigurákat nyomogatni :) Mindig örül neki amikor veszek mert vannak neki régi játékai is csak azok már annyira elhasználódtak hogy már nem csipognak.
Gondolkozz a kutya fejével:D Persze hogy egy luxus kutyaháznak:)
nem hülyeség, bár ez inkább a gazdinak lényeges...én is meg szoktam lepni általában vmilyen jutalomfalattal.ami nem a szokványos..vagy vlyen új játékkal..
mindeggy csk RÁGNI lehessen:D:D ez e legfontosabb:) hihi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen fajta kutya van ezen a képen?

https://www.google.hu/search?q=b%C3%A9b+a+kismalac+kutya&sou..

5

Agility Szigetszentmiklós, Halászletek, Szigethalom, Tököl stb környékén?

1

Orije táp, nagytestű kölyök kutyának!? Kinek mi a tapasztalata?

2

A dalmata kiskutyának hogyan lehet megvizsgálni a hallását?

Tervezek venni egy dalmata kiskutyát, de alapos szeretnék lenni, mivel a dalmatákra jellemző a süketség/félig süketség. Hogyan szokták ezt megvizsgálni?
Előre köszönöm a válaszokat!

2

A törpe uszkár jó választás kisgyermek mellé?

7

Milyen fajtát ajánlanátok? Legyen okos, ugyanakkor ne kelljen vele külön sokat foglalkozni.

Szóval valamilyen lustább, nyugisabb fajta érdekelne.

14

Milyen kis, vagy közepes méretű kutyák vannak?

5

Vajon az én kutyám? Lehetséges ez? (Többi lent)

6 éves koromban kaptam egy szürke törpeuszkár kiskutyát, aki a mindenem volt. A szüleim 13 éves koromban elváltak, és mivel a kutyus apuhoz kötődött a legjobban, ezért ő nála maradt. Azonban rá 2 évre különböző családi okok miatt a kapcsolat megszakadt köztem és édesapám között. Utólag tudtuk meg, hogy a kiskutyámat odaajándékozta egy idős néninek, aki akkor a szomszédja volt és nagyon megszerette a kutyust. Mikor próbáltam megkeresni a nénit, nem jártam sikerrel. Azonban tegnap láttam egy szürke törpeuszkár kiskutyát, aki nagyon öreg volt és egy csöves volt a gazdája... Nagyon koszos volt szegény, de az arca, pont olyan volt, mint az én kutyusomé! Mivel ő most már 17-18 éves lenne, ezért mindenki azt mondja, hogy kizárt, hogy ő az. De én nem tudom, annyira hasonlított rá! Szerintetek lehetséges, hogy ő az??? Ha igen, nekem minden pénzt megér, hogy 8 év után visszakapjam! Gondoltam rá, hogy kimondom hangosan a nevét, hogy reagál-e rá, de 8 év alatt simán el is felejthette, nem? Ha szerető családban lenne, nem szakítanám ki onnan, de az egyik bp-i főtéren koldul vele egy csöves...

9

Valaki Somogy megyében nem tud eladó német juhász, fajta tiszta kiskutyát?

3

Gerincvelőhártya-csontosodás. Sajnos a kutyámnak ez van, és a wikin ezt írták a betegség meggyógyítása ma még nem jár sok sikerrel. Kérdés: Műtéttel orvosolható? Mennyiért? Hol? Lábadozási tapasztalatok?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!