Találatok a következő kifejezésre: Minek örülne kutya a szülinapjára (1 db)

Minek örülne egy kutya a szülinapjára?

Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de megszeretném lepni valamivel a kis drágaságom! :)

Legjobb válasz: Egy jó kiadós húsos palacsintának biztos örülne

Egy jó kiadós húsos palacsintának biztos örülne
Szerintem nagyon örülne annak ha kapnak néhány darab új juátékot!Hiszen minden kutya imád játszani!
Írásodból ítélve lány vagy:D na ha pl fiú a kutyád akkor kényeztetheted 1 kicsit XD kutyának szülinap...
egy bazi nagy velõscsont. Az nálunk bejött. Kutyától függõ, hogy meddig tart, de egy kissebb kutya több napig lefoglalja vele magát. Nálunk viszonyla ggyorsan eltüntetik, de így is örülnek neki és olyat kapnak, ami nem minden nap jár nekik.
Én minden évebn "tortát" csinálok a kutyámnak. Nem rendes tortát, hanem olyan hozzávalókból csinálok neki kaját, amit nagyon szeret, de ritkán kap. (ez nálunk leginkább az olajos hal) Teszek hozzá valamit, ami sûríti (pl. rizst) és a masszát torta alakúra formálom. Van, amikor bekenem májkrémmel is. Aztán a tetejére kechup-pal, vagy sajtkrémmel (de elõfordult már olyan is, hogy szalámiból vágtam ki) ráírom a nevét és hogy hány éves. Lefotózom a tortát is és a kutyát is a tortával, meg evés közben. Így minden szülinapjáról van emlékem. Õ meg persze nagyon örül. Arra figyelek ilyenkor, hogy a "torta" ne legyen nagyobb mennyiségû, mint a rendes adag kajája és aznap ezt kaja helyett kapja. Egyszerûen azért, mert az nem túl jó szülinap, ha elrontja a gyomrát...
a születésnap általában hülyeség, pláne egy kutyának. de annak biztos örül ha megsimogatod meg jáccol vele meg adsz neki kaját.
Én a kutyámnak a szülinapján meg karáncsonykor valamilyen csipogós játékot veszek mert nagyon játékos és nagyon szereti ezeket a csipogós állatfigurákat nyomogatni :) Mindig örül neki amikor veszek mert vannak neki régi játékai is csak azok már annyira elhasználódtak hogy már nem csipognak.
Gondolkozz a kutya fejével:D Persze hogy egy luxus kutyaháznak:)
nem hülyeség, bár ez inkább a gazdinak lényeges...én is meg szoktam lepni általában vmilyen jutalomfalattal.ami nem a szokványos..vagy vlyen új játékkal..
mindeggy csk RÁGNI lehessen:D:D ez e legfontosabb:) hihi


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A kutyám hasán a szőrt leborotválták már 2 hónapja mert ultrahangozták de nem akar nőni neki szinte allig nőt. Hogyan gyorsíthatom meg a növekedést, mire fog kinőni és miért ilyen lassú a növés?

mert itt vannak a hidegek és félek hogy megfázik felfázik. be nem hozhatom.

4

Van egy 4 hónapos németjuhászom, a fülei még nem állnak fel. Mi lehet a baj? Vagy még kell nőjön?

Házi koszttal etetem egy kis vitaminos táppal vegyítve.4 hónapos szuka,de a fülei még nem állnak fel,pedig láttam már 3 hónapost is aminek fel voltak állva.Valami baja lehet,vagy még van ideje?

5

Tényleg vannak olyan fanatikusak akik rengeteg kiállításra elhordják a kutyáikat?

Beszélgettem egy öreg emberrel aki azt mondta, hogy 2 kan kutyájának 72-72 eredménye van. Mi értelme ennek? Ez rengeteg pénz nem? Megéri?

16

Ti a helyemben melyik kutyat vallasztanatok?

A westiet vagy a yorkshire terriert? Vagy tudtok valami mas kistestu kutyat?

7

Kerekes kutyaszán?

Tényleg létezik olyan kerekes kutyaszán ami betonon homokon füvön is megy? Ha igen küldjetek linket! Vagy videó is jó!

2

Patella műtét után mikortól terhelhető a láb?

Kertes házban élek,jelenleg benn van velem a kutya.

7

Felnőtt Labrador szinte mindent szétrág illetve megrongál. Mit lehetne tenni ellene?

Van két felnőtt Labrador Retriever kuyánk (kan és szuka). Menhelyről lettek hozva (kb. 5 évesek voltak, de nem tudták ott sem megmondani). Két éve vannak nálunk. Kb. 500 m2-en területen szabadon mozoghatnak (nincsenek láncon). Kb. 1 éve a kan elkezdte szltrágni a gyümölcsfákat. Ami az ő térfelükön van, azt akkurátusan legallyazta. Két hete a kutya a kutyaháznak is nekilátott. Minden nap egy újabb elemet rág le róla és aztán azt rágcsálja. Hetente több alkalommal is kap rágnivalót, de ennek ellenére mégis rongál. A ház oldalán a lábazatnál a vakolatot meg a karmaival bontja szét. A kislányaink naponta játszanak velük. A szuka az nem, de a kan az folyamatosan kárt okoz :( Már rég visszavittem volna a menhelyre, de a lányok nagyon ragaszkodnak hozzá...

10

Engedelmes vizsgával kapcsolatban tudnátok segíteni?

Sziasztok!

9

Hogyan tudom lebeszélni a szaporításról?

Kölyökkutyám van, ahogy a környékemen többeknek is. Mindennap összejárunk, játszanak az ebek. Van egy nagyon szép amstaff, 5 hónapos szuka. A gazdája "ork", de a normálisabb fajtából, kivéve, hogy már most szaporításon gondolkozik. Állítólag lakik nem messze valami súlyhúzó verseny győztes amstaff kan, és velük akarja (őket nem ismerem). Hiába magyaráztam neki, hogy miért nem kéne, csak a klasszikus indokokat mondja: sokan mondták, hogy kell nekik kiskutya, milyen cukik lesznek, az ő szukája jó anya lesz.

11

Lehet a kutyától való félelmet családon belül örökölni?

:D

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!