Találatok a következő kifejezésre: Minek örülne kutya (2 db)

Minek örülne egy kutya a szülinapjára?

Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de megszeretném lepni valamivel a kis drágaságom! :)

Legjobb válasz: Egy jó kiadós húsos palacsintának biztos örülne

Egy jó kiadós húsos palacsintának biztos örülne
Szerintem nagyon örülne annak ha kapnak néhány darab új juátékot!Hiszen minden kutya imád játszani!
Írásodból ítélve lány vagy:D na ha pl fiú a kutyád akkor kényeztetheted 1 kicsit XD kutyának szülinap...
egy bazi nagy velõscsont. Az nálunk bejött. Kutyától függõ, hogy meddig tart, de egy kissebb kutya több napig lefoglalja vele magát. Nálunk viszonyla ggyorsan eltüntetik, de így is örülnek neki és olyat kapnak, ami nem minden nap jár nekik.
Én minden évebn "tortát" csinálok a kutyámnak. Nem rendes tortát, hanem olyan hozzávalókból csinálok neki kaját, amit nagyon szeret, de ritkán kap. (ez nálunk leginkább az olajos hal) Teszek hozzá valamit, ami sûríti (pl. rizst) és a masszát torta alakúra formálom. Van, amikor bekenem májkrémmel is. Aztán a tetejére kechup-pal, vagy sajtkrémmel (de elõfordult már olyan is, hogy szalámiból vágtam ki) ráírom a nevét és hogy hány éves. Lefotózom a tortát is és a kutyát is a tortával, meg evés közben. Így minden szülinapjáról van emlékem. Õ meg persze nagyon örül. Arra figyelek ilyenkor, hogy a "torta" ne legyen nagyobb mennyiségû, mint a rendes adag kajája és aznap ezt kaja helyett kapja. Egyszerûen azért, mert az nem túl jó szülinap, ha elrontja a gyomrát...
a születésnap általában hülyeség, pláne egy kutyának. de annak biztos örül ha megsimogatod meg jáccol vele meg adsz neki kaját.
Én a kutyámnak a szülinapján meg karáncsonykor valamilyen csipogós játékot veszek mert nagyon játékos és nagyon szereti ezeket a csipogós állatfigurákat nyomogatni :) Mindig örül neki amikor veszek mert vannak neki régi játékai is csak azok már annyira elhasználódtak hogy már nem csipognak.
Gondolkozz a kutya fejével:D Persze hogy egy luxus kutyaháznak:)
nem hülyeség, bár ez inkább a gazdinak lényeges...én is meg szoktam lepni általában vmilyen jutalomfalattal.ami nem a szokványos..vagy vlyen új játékkal..
mindeggy csk RÁGNI lehessen:D:D ez e legfontosabb:) hihi

Miknek örülne a kutyám?

Szóval.Kaptam 15ezer ft-ot és most így döntöttem a kutyámra fogom költeni.Miknek örülne?Eddig azt tudom h játékot fogok neki venni.Amúgy Beagle.

Legjobb válasz: Fressnapfba nálunk pl. belehet vinni, de eddig minket minden más állatfelszerelés boltba beengedtek. Más üzletbe nem, dehát ez van.. Esetleg kutyasulira mehetne a pénz, biztos mind a ketten élveznétek!

Fressnapfba nálunk pl. belehet vinni, de eddig minket minden más állatfelszerelés boltba beengedtek. Más üzletbe nem, dehát ez van.. Esetleg kutyasulira mehetne a pénz, biztos mind a ketten élveznétek!
A Fressnapf baromi drága, a webshopokból sokkal olcsóbban lehet rendelni. Ha játékra gondolsz, akkor a Kong termékek nagyon jók, tartósak, és szórakoztatóak. Vagy vegyél valami finom húst, rizst, és csinálj neki királyi vacsorát. De ha rám hallgatsz, akkor tedd félre azt a pénzt, mert a kutya a törõdésen, sétán, evésen kívül nem támaszt nagy igényeket:) Viszont biztos lesz olyan, amikor s.o.s. pénz kell, akkor jól fog jönni.
Ha egészségügyileg(oltások, féreghajtás, ivartalanítás, stb)minden rendben van vele, vehetsz neki különbözõ jutalomfalatokat, vitaminokat, labdát, ilyen-olyan játékot, vagy akár felszerelést", hámot, pórázt, ha még valamilyen hiányzik:) Mi a Fressnapfba járunk a kutyikkal, imádok oda menni, mindig összevásárolok nekik mindenféle jutifalatot, vitamint, miegymást:)
Én írtam, hogy majdnem vettem, aztán meggondoltam (többek tanácsára). Berni pásztorom van, a gereblye alakú fésûvel szépen ki tudom fésülni az elhalt aljszõrt is. Vizslának rövid a szõre, ahhoz lehet jó, de szerintem a furminátor nála is kiszedi az egészséges szõrt is, amire szüksége lenne télen, hiszen elég fázós. Kérdezz meg másokat is, lehet nincs igazam, nem jól gondolom.
tök jó, h leírtátok, h rossz a furminator, komolyan gondolkoztam rajta, mert eddig csak jókat hallottam róla, de akkor inkább maradok a kefénél, azzal sincs komolyabb bajom (vizslám van és a vizslásoktól hallottam, h elégedettek a furminatorral, lehet, h ennél a fajtánál bevált a furminator...??)
sztem kong játékot vegyél neki http://www.kedvencwebshop.hu/?kong%2C277
Több gazditól hallottam, hogy a furminátor nagyon le tudja kopasztani a kutyát, mások dicsérik. Legutóbb a kiállításon ahol nézõként voltunk, a kiállítók sem javasolták. Pedig már majdnem vettem én is.
ha lenne 15ezer forintom és nem egészségügyi dolgokra kellene költenem, akkor vennék egy Furminator kefét, ez szerintem hasznos és megéri, ha tényleg olyan jó mint ahogy írják és vennék egy klikkert és klikkeres könyveket, mert érdekel és szerintem a kutyámnak is tetszene nekem ezek azok, amik nélkül megvagyok, de ha lenne felesleges pénzem, megvenném amúgy új póráz, nyakörv, biléta, frizbi, labdák, tálak, fekhely, hordozható itató a sétákhoz, láthatósági nyakörv vagy hám a téli sétákhoz, autóban utazáshoz kellékek (védõtakaró, hám stb) hirtelen ennyi jutott eszembe, ami hasznos lehet
rab szárazkenyér, mégis az ember a vezér, s a kutya már a föld felett jár, ha megsimogatják a fejét, vitaminok és játék nélkül, sok embernek pedig még a vezérség sem jön össze
azokkal értek egyet, akik szerint a hajléktalanok kutyái a legboldogabbak, egy héten egy da
Nem :D ha megfigyeld csomó helyen kint van egy matrica amin ávan húzva a kutya, fagyi stb. :D Németországban tényleg még a ruhaboltba is be lehet vinni a kutyát. Voltam ott és láttam :D elég érdekes volt, de engem nem zavarna.
A kérdező hozzászólása: Itt Orosházán sajna nincsen Fressnapf:(. Amúgy szerintetek egy kutyás boltba belehet vinni a kutyát?Mert a tv-ben azt láttam h pl. külföldön belehet vinni vásárolni.Szerintetek magyarországon is?
Egy kutya nem attól fogja magát jobban érezni, ha kap egy új nyakörvet, vagy egy új tálkát....az a lényeg, hogy a gazdival legyen minél többet... Ha jelenleg nincs semmi olyan, ami felújításra szorul, vegyél neki játékot, vagy jutalomfalatokat, a maradékot meg rakd félre, jól fog még az jönni a következõ oltására.
én vettem furminatort. ami eddig volt kefe, kihozott sok szõrt, na de a furminator, egy vedérnyi elhalt szõrt kiszedett!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!