Találatok a következő kifejezésre: Minek örülne barátom karácsonyra (7 db)

Mit vegyek a barátomnak karácsonyra? Egyelõre semmi ötletem nincs, ugyanazokat pedig nem akarom mindig venni neki. Jobban az edzés érdekli, de tud örülni minden kis dolognak is. Aki tud, segítsen, bármilyen ötletet meghallgatok!

Az idióta, értelmetlen válaszok kíméljenek, Köszi!! :)

Legjobb válasz: Aminek én biztos örülnék a helyében: - bármilyen jó bõr cucc (öv, kesztyû, pénztárca), - valami kés (mondjuk ez kérdéses mennyire illik ilyenkor, - épp errõl beszéltem a barátnõmmel egyik nap) - parfüm ami neked tetszik és el tudod a pasidon képzelni (nem feltétlenül puccos) - alsógatya :)

Aminek én biztos örülnék a helyében: - bármilyen jó bõr cucc (öv, kesztyû, pénztárca), - valami kés (mondjuk ez kérdéses mennyire illik ilyenkor, - épp errõl beszéltem a barátnõmmel egyik nap) - parfüm ami neked tetszik és el tudod a pasidon képzelni (nem feltétlenül puccos) - alsógatya :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az ötleteket :)

Minek örülne a barátom karácsonyra (vmi ékszerre gondoltam)?

Legjobb válasz: a barátodnak nem kell ékszer, az maradjon csak a lányoknak:) az elõttem szólóhoz csatlakoznék. esetleg vehetsz neki egy-két új cuccot, mert mint tudjuk a pasiknak nem a legjobb a stílusérzéke:)) de ha ruhát veszel, mindenképp vegyél valami névreszólót is (pl kulcstartó, vagy akármi), vagy külömben nagyon személytelen lesz az egész.

a barátodnak nem kell ékszer, az maradjon csak a lányoknak:) az elõttem szólóhoz csatlakoznék. esetleg vehetsz neki egy-két új cuccot, mert mint tudjuk a pasiknak nem a legjobb a stílusérzéke:) ) de ha ruhát veszel, mindenképp vegyél valami névreszólót is (pl kulcstartó, vagy akármi), vagy külömben nagyon személytelen lesz az egész.
Én egy pánahuzatot vettem neki amire a kettõnk képét nyomatattam. nagyon szép lett. és egy kulcstartót (suzukisat)és belegraviroztattam, hogy szeretlek és a beenevét. tényleg nagyon jók lettek. nem kell drága ajándék. vagy puzzle-t is lehet csináltatni vagy naptáárat (perse te viszed a képet) Budapesten a sugárban az elsõ emeleten csinálják meg asszem ugy fél óra alatt. a gavirozást pedig másnapra. ugyhogy nincs sok idõd. lehet hogy nem pesti vagy, de szerintem elég sok hejen lehet ijeneket csináltatni.
Ékszert semmiképpen ne vegyél én idén nagyon megjártam vele.CSatlakozok az elöttem szólókhoz én pl Névre szóló eredeti focimezt veszek neki :)
ha fiurol van szo és nem cigány akkor ezüstöt vagy fehér aranyat, acélt a stílusától függõen vegyél neki különbözõ vastagságú cuccot

Mi olyan dolgot vegyek a barátomnak karácsonyra aminek biztos örülne?

4 hónapja vagyunk együtt. Nemrég volt a szülinapja akkor parfümöt kapott. Most semmi nem jut eszembe. :/

Legjobb válasz: Hát mi érdekli? Zene,szórakozás,filmek vagy számítógépes játékok,esetleg kreatív? Mindenképp ami hasznos olyat vegyél. Zenénél mondjuk kedvenc elõadójával vagy dj esetleg bandával kapcsolatos dolog vagy könyv vagy fülhallgató, filmeknél egy páros mozijegy, számítógépes vagy konzol játék billentyûzet,egér stb, makettek ha kreatív, izgalmas krimi könyv, esetleg szerszámkészlet.. párom ilyesmiknek örül bár mi 6 éve vagyunk együtt.. Amit nem ajánlok a fényképes bögréktõl a szívecskéken át fényképkeretig stb. Személyes meg cuki de inkább szülõknek jó az ilyen férfiak nem csípik annyira. Max fényképes egérpad mert az kapcsolódik a cyber világukhoz :)

Hát mi érdekli? Zene, szórakozás, filmek vagy számítógépes játékok, esetleg kreatív? Mindenképp ami hasznos olyat vegyél. Zenénél mondjuk kedvenc elõadójával vagy dj esetleg bandával kapcsolatos dolog vagy könyv vagy fülhallgató, filmeknél egy páros mozijegy, számítógépes vagy konzol játék billentyûzet, egér stb, makettek ha kreatív, izgalmas krimi könyv, esetleg szerszámkészlet.. párom ilyesmiknek örül bár mi 6 éve vagyunk együtt.. Amit nem ajánlok a fényképes bögréktõl a szívecskéken át fényképkeretig stb. Személyes meg cuki de inkább szülõknek jó az ilyen férfiak nem csípik annyira. Max fényképes egérpad mert az kapcsolódik a cyber világukhoz :)

Mit adjak a barátomnak karácsonyra? Szerintetek minek örülne?

2 hónapja járok a barátommal és ugye hamarosan itt lesz a karácsony. Szeretném meglepni valami ajándékkal. Mind a ketten 15 évesek vagyunk, ? kicsit "páva", szóval valami ékszerre/karköt?re gondoltam. De nem is tudom, hogy örülne e neki, szóval gondoltam inkább megkérdezlek titeket, hogy szerintetek mit adjak neki?:)

Legjobb válasz: Divat óra?

Divat óra?
Hát igen az az angol mondat már nagyon kellett a végére, hogy tudjuk, hogy pontosan mit is akarsz kifejezni....:)
az szuper ötlet én is kaptam egy olyat a barátnõmtõl. Itt a lényeg nem is az ajándék hanem hogy mekkora erõfeszítést fektettél bele. He'll appreciate it.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :D Az ékszer tényleg jó :) szerintetek az mijen hogyha beleglavíroztatok feliratot a nyaklánc medáljába amit venni fogok?
http://www.rudorfer.eu/boxes/hu/seznam.php?ptrida=V0-karacsony Ezek pl. direkt karácsonyi ékszer dobozkák..
Hát én lány vagyok...de 2 hónap után nem örülnék ilyen képes dolgoknak.. :P A férfiak többsége meg pláne. Vegyél neki valami fiús láncot inkább, ami tetszik Neked és hordhatja, vagy karkötõt. Nem kell ezüstöt, meg semmi nemesfémet sem venni..neten vannak nagyon jópofa ékszerdobozok. Arra keress rá és valami fiúsba tedd bele (pl. focilabda alakú vagy valami ilyesmi).
sztem nem kell túlzásba vinni az ajándékozást ha két hónapja jártok, lepd meg inkább valami személyessel, mondjuk egy kép amin ketten vagytok egy szép keretbe, vagy egy képes párna vagy valami ilyesmii....
A kérdező hozzászólása: kösz a normál válaszokat...útóbbinak pedig remélem h õ is azt kap karácsonyra ;D ha már észt nem kapott születésekor :)
pofont
cipõfûzõt és hajszeszt
A kérdező hozzászólása: Anyjától órát kért karácsonytra :s..szóval azaz ötlet kilõve :((
kösz tesó dejó hogy megérted a lényeget

Mit vegyek a barátomnak karácsonyra (19éves)? ! 23. -án leszünk egy hónaposak. és annyira még nem ismerem h tudjam minek örülne. Segítsek!

Legjobb válasz: Koncertjegyet, vagy színházjegyet. Valami olyasmit, amire ketten tudtok elmenni.

Koncertjegyet, vagy színházjegyet. Valami olyasmit, amire ketten tudtok elmenni.
óvszert....
Ahogy az elsõ mondta: jegyeket, bérleteket. :) Szóval igen, valami általánosat kell, hogy ne a tárgy legyen a lényeg, hanem a közös élmény.

Minek örülne szerintetek a barátom karácsonyra? 16 éves, és 1 éve vagyunk együtt. Szerintetek? (:

Tudom, h millió ilyen kérdés van már, de nem találtam megfelel?t a válaszok között. Szeret kézilabdázni, de ilyen jelleg? ajándékot nem szeretnék neki venni.. Segítsetek ötleteket adni. :D

Legjobb válasz: egy fityisznek.

egy fityisznek.

Mit vegyek a testvérem barátjának és anyukámnak Karácsonyra? Kb 1000-1500ft között gondoltam. A tesóm barátja hangszerkészítő és népzenész, anyukám meg örülne mindennek, de én valami különlegeset akarok neki venni/csinálni!

Legjobb válasz: Én szerintem biztosan különleges egy névre szóló tárgy. Például egy zokni, amire rá van írva a neve, vagy hogy legjobb anya stb. Hány éves vagy?

Én szerintem biztosan különleges egy névre szóló tárgy. Például egy zokni, amire rá van írva a neve, vagy hogy legjobb anya stb. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!! :) Ez az ötlet nagyon tetszik :D és még humoros is :D 15 éves vagyok. Miért kérdezed? :)
A kérdező hozzászólása: De azért várom még az ötleteket! :)
szerintem ha hangszerkészítõ akkor vehetnél valami hegedû, gitár, zongora ilyesmi formájú kulcstartót meg mellé valami ajándékkártya vagy hasonló
Láttam elég sok helyen ilyen csokikat ami tele volt nyomva mindenféle finomsággal (szárított gyümölcs, csoki, drazsé, magok stb), bár ezeknek elég borsos az áruk 1000ft körül van azt hiszem. A Kikába van olyan teás bögre amihez adnak kis teafiltert és teát. Kakaósban is volt ugyan ilyen (bögre+ kakató + csoki) Ezek kb 1000Ft-ba kerülnek. A tesód barátjának meg készíthetsz pl.: olyan CD-t amin a kedvenc számai vannak. egy normál CD körülbelül 200 forint úgyhogy ez annyira nem megterhelõ szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!