Találatok a következő kifejezésre: Minek örülne barátom (28 db)

Mit vegyek a 18 éves barátomnak (fiú)? Minek örülne igazán?

Legjobb válasz: A te barátod, neked kellene ismerni, hogy mit szeret és mit nem. Egy vadidegen honnan tudja, hogy õ épp mit szeretne?

A te barátod, neked kellene ismerni, hogy mit szeret és mit nem. Egy vadidegen honnan tudja, hogy õ épp mit szeretne?
Na igen. a, Neked kell ismerned, döntsd el te! b, Köss magadra egy masnit! :)
Látnokzsályát.
Egy üveg jobb minõségû bort.
Vegyél neki egy ilyet, talán örülne neki.: http://partystyle.hu/termekek/nyaklanc-bor-angel-wing-2.html
Óvszert becsomagolva!

Minek örülne a barátom valentín napra? Mivel kedveskedhetnék neki? egy 15 éves lány

Legjobb válasz: Süss, fõzz, varrj! Én pl csináltam már olyat, h vettem egy szexi bokszer és a fenekére hímeztem egy 5öst, mert h 5hónapja voltunk együtt, vagy a Barcelona a kedvence és megcsináltam a címerüket üvegfestékbõl és egy focilabda mintájú keretbe tettem. Vagy a barátom pl imádja még a pizzát és sziv alakú pizzafalatkákat sütöttem.Csinálhatsz egy párnát és rávasalással a képeteket rá....

Süss, fõzz, varrj! Én pl csináltam már olyat, h vettem egy szexi bokszer és a fenekére hímeztem egy 5öst, mert h 5hónapja voltunk együtt, vagy a Barcelona a kedvence és megcsináltam a címerüket üvegfestékbõl és egy focilabda mintájú keretbe tettem. Vagy a barátom pl imádja még a pizzát és sziv alakú pizzafalatkákat sütöttem.Csinálhatsz egy párnát és rávasalással a képeteket rá....
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!már meg is van az ötletem:D

Minek örülne a barátom?

Lassan egy éve együtt vagyunk, és egyébként közeledik a szülinapja. 16 éves, bakancsot hord... De cip?t vett a kedvemért stb. Örülne egy nyakláncnak is, szolid karköt?nek...NEMTUDOM !! segítsetek pls.

Legjobb válasz: akkor vegyel neki nyaklancot vagy szolid karkotot:) a baratodat te ismered jobban. De ha ismered a kedvenc egyutteset, konyvet, azt is vehetsz neki:) milyen edes "bakancsot hord... De cipõt vett a kedvemért" -aranyos:)

akkor vegyel neki nyaklancot vagy szolid karkotot:) a baratodat te ismered jobban. De ha ismered a kedvenc egyutteset, konyvet, azt is vehetsz neki:) milyen edes "bakancsot hord... De cipõt vett a kedvemért" -aranyos:)
1 nagy dugásnak is....

Minek örülne a barátom karácsonyra (vmi ékszerre gondoltam)?

Legjobb válasz: a barátodnak nem kell ékszer, az maradjon csak a lányoknak:) az elõttem szólóhoz csatlakoznék. esetleg vehetsz neki egy-két új cuccot, mert mint tudjuk a pasiknak nem a legjobb a stílusérzéke:)) de ha ruhát veszel, mindenképp vegyél valami névreszólót is (pl kulcstartó, vagy akármi), vagy külömben nagyon személytelen lesz az egész.

a barátodnak nem kell ékszer, az maradjon csak a lányoknak:) az elõttem szólóhoz csatlakoznék. esetleg vehetsz neki egy-két új cuccot, mert mint tudjuk a pasiknak nem a legjobb a stílusérzéke:) ) de ha ruhát veszel, mindenképp vegyél valami névreszólót is (pl kulcstartó, vagy akármi), vagy külömben nagyon személytelen lesz az egész.
Én egy pánahuzatot vettem neki amire a kettõnk képét nyomatattam. nagyon szép lett. és egy kulcstartót (suzukisat)és belegraviroztattam, hogy szeretlek és a beenevét. tényleg nagyon jók lettek. nem kell drága ajándék. vagy puzzle-t is lehet csináltatni vagy naptáárat (perse te viszed a képet) Budapesten a sugárban az elsõ emeleten csinálják meg asszem ugy fél óra alatt. a gavirozást pedig másnapra. ugyhogy nincs sok idõd. lehet hogy nem pesti vagy, de szerintem elég sok hejen lehet ijeneket csináltatni.
Ékszert semmiképpen ne vegyél én idén nagyon megjártam vele.CSatlakozok az elöttem szólókhoz én pl Névre szóló eredeti focimezt veszek neki :)
ha fiurol van szo és nem cigány akkor ezüstöt vagy fehér aranyat, acélt a stílusától függõen vegyél neki különbözõ vastagságú cuccot

Minek örülne a barátom 21. szülinapjára?

Nemcsak szülinapja lesz,hanem a 2.évfordulónk is egyben,szeretném meglepni valami különleges dologgal,csak nem tudom,mivel,ötleteket várok.

Legjobb válasz: Nem ismerjük õt, de pl. bekereteztethetnéd egy közös képeteket, az biztos egyedi lesz, még ha annyira nem is különleges. Aztán mi pasik legjobban az ágyban adott ajándékoknak örülünk, ha veszel egy szexi fehérnemût magadra, és úgy várod otthon, hogy bármit megtehet veled (persze az általatok már tisztázott korlátokon belül) azért biztos oda lesz meg vissza. :)

Nem ismerjük õt, de pl. bekereteztethetnéd egy közös képeteket, az biztos egyedi lesz, még ha annyira nem is különleges. Aztán mi pasik legjobban az ágyban adott ajándékoknak örülünk, ha veszel egy szexi fehérnemût magadra, és úgy várod otthon, hogy bármit megtehet veled (persze az általatok már tisztázott korlátokon belül) azért biztos oda lesz meg vissza. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) )

A barátomnak két hét múlva szülinapja, és nem tudom mit ajándékozzak neki. Szerintetek minek örülne? Kulturált válaszokat várok!

18 éves lesz, valami kedvesre és emlékezetesre gondoltam.

Legjobb válasz: 2 szûz lányt! Ha az nem menne akkor: Az ilyen hímzett törölközõ meg párna, nyomtatott póló, bögre és társai felejtõs. Inkább egy felejthetetlen 7vége.. tegyél a kedvére..

2 szûz lányt! Ha az nem menne akkor: Az ilyen hímzett törölközõ meg párna, nyomtatott póló, bögre és társai felejtõs. Inkább egy felejthetetlen 7vége.. tegyél a kedvére..
löwe...
Valami fasza italnak szerintem örülne :) Valami rövidital amit szeret :) Gravíroztathatsz rá valami egyedi szöveget, vagy akármit.
Erre nem lehet válaszolni. Mindenkit más érdekel.
Vidd el koncertre!
mindenképp csinálj neki saját készítésû tortát
Attol fug mit szeret.Ha szereti a tunning verdakat es vann kocsija benzines vagy diesel?Ha benzines vegyel sport szurot akkar sportdob vagy ijensmit olcson meguszod ha szereti attol fug mit szeret.HA pedig csak szimplan szereti a kocsikat akkor, pedig kerdezd meg mit szeretne.EN azt szeretnem sotetitsem be az ablakokat mikor lesz penzem, kinek mi a vagya

Mit vehetnék egy jó barátom szülinapjára? Fiú és fogalmam sincs hogy minek örülne .

Most lesz 16 éves , úszik és focizik . Még egy irányt sem tudok hogy mit vehetnék neki .. Kérlek segítsetek

Legjobb válasz: Tudd meg, hogy ki a kedvenc focistája, úszója és levélben (a honlapján keresztül) kérj tõle egy dedikált fotót. Vagy dedikáltass egy focilabdát neki.

Tudd meg, hogy ki a kedvenc focistája, úszója és levélben (a honlapján keresztül) kérj tõle egy dedikált fotót. Vagy dedikáltass egy focilabdát neki.
kaktuszt
ogly g cd
A puncidat édes. Ja meg borotváld le, meg a seggedet is.
Szerintem az Árja Testvériség Felemelkedése c. könyvnek nagyon örülne.
köszi, ezzel szoktam csajozni :)
#3, tök jó neved van! :D Egyébként, én azt mondom, mindig a saját készítésû ajándékok a legjobbak. Én mindig valami igényes, nem tucat saját készítésû ajándékot szoktam készíteni, valamit, ami igazán egyedi. De ha emellett döntesz, szánj rá sok idõt. Nekem az egyik ajándékötletnrk csak a kigondolása is egy hétbe telt, de megérte. :) Valamelyik ajándékot pedig két hétig csináltam. De a visszajelzések mindig pozitívak, és élvezem is a kreatívkodást. Sajnos abban nem nagyon tudok segíteni, hogy pontosan mit készíts, mert nem ismerem a barátodat. Egyébként, ha ez az ötlet nem tetszik, még ajánlanám az élményajándékot is, valami emlékezetes programot eszelj ki (csak ne mozi legyen :D). Hát, ennyivel tudok szolgálni, remélem segítettem valamit. :) 16/L
2kiló aranyat, egy bmw terepjárót, és lóf*szt a pi*sádba.:)
okés adok ötletet: én a Landau: Elméleti fizika VIII kötetnek örülnék. gondolom sokat segítettem
A kérdező hozzászólása: Életképtelen vagyok , ha ötleteket gyûjtök? A hozzáállásod a szánalmas , a normális választ köszönöm. :)
te is nagyon életképes lehetsz..... szánalmas
pénztárca, póló.. ezek tutik. de te tudod miket szeret... most mondhatnám, hogy vizipipa dohány, de ha nem vp-zik, értelmetlen...
HINTALOVAT

Milyen gesztussal lephetném meg a barátomat, mivel éreztethetném vele, hogy fontos nekem? Szerintetek minek örülne?

Vizsgaid?szak miatt mostanában keveset találkozunk és szeretnék örömet okozni neki.

Legjobb válasz: hagyd aludni.

hagyd aludni.
A kérdező hozzászólása: én vizsgázok, tehát legfeljebb én kéne aludnom, idióta...
tényleg aludnod kellene, egyébként olvasd vissza magad
Mondd el neki hogy sajnálod, hogy csak kevés idõ jutott rá, de nyilván megérti, hogy az iskola mindennél fontosabb. Ha túl vagytok ezen a bevezetõ dumán, kend be Nutellával a farkát és vedd a szádra jó gyengéden. Ha igazi férfi, akkor az eset után mindent megbocsát :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!